Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΔΕΝ ΦΙΜΩΝΕΤΑΙ… ΟΣΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ… (βίντεο)

Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΔΕΝ ΦΙΜΩΝΕΤΑΙ... ΟΣΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ... (βίντεο)

15 Μαΐου, 2020 18 Από Καλλιόπη Σουφλή
- 86 προβολές ( Μέτρηση έως 14:14:08 )

 

Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΔΕΝ ΦΙΜΩΝΕΤΑΙ… ΟΣΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ… (βίντεο)

 

 

Ας θυμηθούμε για λίγο τον ΘΟΥΚΥΔΙΔΗ…(460-398 π.Χ.), γιατί είναι πολύ επίκαιρος με τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ που γέμισε η Πατρίδα μας.

 

“Προδότης, δεν είναι μόνον αυτός που φανερώνει τα μυστικά της Πατρίδας στους εχθρούς, αλλά κι εκείνος, που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες, για να βελιτώσι το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει”.

 

Αν τον παραφράσουμε ελαφρώς, θα αναφερθούμε εκτός των πολιτικών και όλων όσων προσπαθούν να παραπληροφορήσουν ή να λασπολογήσουν σε βάρος ΕΝΤΙΜΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ, στο μέγα σκάνδαλο της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ.

 

Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΔΕΝ ΦΙΜΩΝΕΤΑΙ, ΟΣΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ…

ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ, ΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

 

Η ΝΕΜΕΣΗ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΡΓΕΙ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΜΑΣΚΕΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ.

Μέχρι το τέλος αυτού του εφιάλτη, ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΠΟΛΛΩΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ…

 

Τι κοινό θα μπορούσαν να έχουν η SLpress του Σταύρου και της μικρής Νεφέλης Λυγερού με το άλλοτε ψευτο-υπέρ-πατριωτικό Πενταπόσταγμα, πλην της φιλαργυρίας;

Μα, τι άλλο; Τα Hellenic Hoaxes — που χρηματοδοτούνται αφειδώς από Βρυξέλλες και Zuckerberg (Facebook)!

Πάντως την viral συνέντευξη της Μίκοβιτς πρώτα την κατεβάσανε από Παντού (YouTube, Facebook κλπ) και μετά ανέθεσαν στα «Hoaxes» να τη σπιλώσουν.

Θα την βρείτε σε κακή κόπια στο Bitchute. βλ. Plandemic Part 1.
www.bitchute.com/video/OBv8iXUAGhUH/

 

Δημήτρης Γιαννόπουλος

(Visited 85 times, 1 visits today)

Ετικέτες: , , , , , ,

Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.