Η ανθρωπότητα εδώ και δεκαετίες υποφέρει από τη μεγαλύτερη ΠΑΝΔΗΜΙΑ από την ημέρα που περπάτησε πρώτη φορά άνθρωπος στη Γη.  Το όνομα του 100% δολοφονικού ‘’ιού’’ ονομάζεται “ΔΙΑΦΘΟΡΑ”

Η ανθρωπότητα εδώ και δεκαετίες υποφέρει από τη μεγαλύτερη ΠΑΝΔΗΜΙΑ από την ημέρα που περπάτησε πρώτη φορά άνθρωπος στη Γη. Το όνομα του 100% δολοφονικού ‘’ιού’’ ονομάζεται “ΔΙΑΦΘΟΡΑ”

19 Ιουνίου, 2020 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:178
Μοίρασέ το
Το εύρος της μόλυνσης από τον δολοφονικό ιό της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ πέριξ του πιο σημαντικού στόχου κάθε ανθρώπου (ΥΓΕΙΑ) έχει μολύνει τη πλειονότητα της ιατρικής επιστήμης η οποία νοσεί καταστρέφει την ΥΓΕΙΑ και προκαλεί εκατομμύρια παράπλευρες απώλειες.
Πολλά πρόβατα επίσης και στο Ελλαδιστάν φυσικά το πιστεύουν όπως πιστεύουν ότι ο ψάλτης και ο νταβατζής τους έσωσαν και δεν πέθαναν μυριάδες αγνοώντας φυσικά ακόμα και το οφθαλμοφανές, ήτοι ότι στην Ελλάδα προ-κορονοιου πάντα πήγαιναν χιλιάδες καθημερινά στα νοσοκομεία για ψύλλου πήδημα και έθεταν τον εαυτό τους σε κίνδυνο νοσοκομειακής μόλυνσης και νοσοκομειακής πνευμονίας, ενώ επί κορονοιου τα απέφευγαν όπως ο διάολος το λιβάνι και φυσικά όλες οι συγκεκριμένες νοσοκομειακές μολύνσεις ΔΕΝ συνέβησαν και εξέλειπαν θύματα για να βάλουν τη ΤΑΜΠΕΛΑ του Covid19.

 

Εκτός από την πανδημία Φόβου και Τρομοκρατίας που τρέχει εδώ και μήνες, υφίσταται και μια άλλη Πανδημία που τρέχει εδώ και δεκαετίες (αν όχι αιώνες) από το πιο μολυσματικό ιό που έχει περπατήσει πάνω στο πλανήτη ……Τον ιό της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ

Η ανθρωπότητα εδώ και δεκαετίες υποφέρει από τη μεγαλύτερη ΠΑΝΔΗΜΙΑ από την ημέρα που περπάτησε πρώτη φορά άνθρωπος στη Γη.

Το όνομα του 100% δολοφονικού ‘’ιού’’ ονομάζεται ‘ΔΙΑΦΘΟΡΑ’ και πηγάζει από την απίστευτη δίψα για εξουσία, έλεγχο και κέρδος, διεστραμμένων ανθρωποειδών και είναι ο πιο επικίνδυνος ιός γιατί δεν σκοτώνει τους μολυσμένους, αλλά όλους τους αθώους, τους ΜΗ μολυσμένους. Ένας ιός που κυριολεκτικά οι μολυσμένοι γίνονται έμεσσα ή άμεσα δολοφόνοι και επικίνδυνοι για τηνΥΓΕΙΑ και το ΕΥ ΖΗΝ της Ανθρωπότητας.

Το εύρος της μόλυνσης από τον δολοφονικό ιό της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ πέριξ του πιο σημαντικού στόχου κάθε ανθρώπου (ΥΓΕΙΑ) έχει μολύνει τη πλειονότητα της ιατρικής επιστήμης η οποία νοσεί καταστρέφει την ΥΓΕΙΑ και προκαλεί εκατομμύρια παράπλευρες απώλειες.

Χιλιάδες Ιατροί και Επιστήμονες για πάνω από ένα αιώνα έχουν επισημάνει, αναδείξει και αποδείξει το τεράστιο εύρος της μόλυνσης σε όλα τα επίπεδα της ιατρικής επιστήμης, αρμόδιων αρχών, ρυθμιστικών αρχών, κρατικών-διεθνών και παγκόσμιων οργανισμών, εκπαίδευση, έρευνα, πληροφόρηση, εφαρμογή κλπ.

Η μόλυνση αυτή διασπείρεται επί το πλείστον χρησιμοποιώντας Θέσφατα και Δόγματα και τη μεθοδολογία της Απάτης, της παραπληροφόρησης, της διαστρέβλωσης και της απόκρυψης.

Ακολουθεί μια μικρή ματιά στη πραγματικότητα και όχι στη στρεβλή εικόνα που παρουσιάζουν οι μολυσμένοι από τον ιό της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ στα θύματα τους.

1)) – Λίγα μόνο ως παράδειγμα για τον χρόνια μολυσμένο ΠΟΥ.~~Why the Corruption of the World Health Organization (WHO) is the Biggest Threat to the World’s Public Health of Our Time~~https://www.researchgate.net/…/281876323_Why_the_Corruption…

2)) –Αποδείξεις ότι η μόλυνση της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ δημιουργεί μελλοντικούς ασθενείς από άλλους ιούς “In combination, these showed 1.4–2.5fold increased risk of medically attended, laboratory-confirmed pH1N1 illness among prior 2008–2009 TIV recipients [17]. An additional Canadian study using the linked Manitoba immunization registry and administrative databases has also shown similar findings of increased risk [4] (Dr Carole Beaudoin, Public Health Agency of Canada, personal communication). Thus, in Canada, 6 observational studies based on different methods and settings, including the current outbreak investigation, consistently showed increased risk of pH1N1 illness during the spring and summer of 2009 associated with prior receipt of the 2008–2009 TIV” …. https://academic.oup.com/cid/article/51/9/1017/292207

3)) Ακολουθεί η επιτομή της ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ από τους πιο ‘’έγκριτους’’ αλλά δυστυχώς επίσης μολυσμένους –Cochrane: Εμβόλια για τον Πνευμ/κο (συγκεκριμένα αφορα το PPV23 που συστήνεται για τα γεροντάκια εδώ και 30 ετη). Παραπομπή από το επισυναπτόμενο.

Όπου διαφαίνεται ξεκάθαρα ότι ακόμα και οι πιο ”έγκριτοι” επιστήμονες θα προβούν σε ξεκάθαρη απάτη για να σπρώξουν αυτά τα προϊόντα και φυσικά θα δικαιολογήσουν την απάτη με γελοίες δικαιολογίες……

”Our initial review was conducted in accordance with the protocol. That version of the review reached a LARGELY NEGATIVE ASSESSMENT OF THE EFFICACY of polysaccharide pneumococcal vaccines in preventing pneumonia and death. It was FELT by the Editors that this would deliver an unbalanced message, since it made no mention of other important medical endpoints that the RCTs do not address, in particular invasive pneumococcal disease. The review was therefore expanded specifically in order to include the observational studies and it could be argued that the impact of this decision was to bias the review in favour of the vaccine. Whether such a process is proper for a Cochrane Systematic Review is perhaps doubtful but we have still attempted to assess the evidence fairly.” …

 

Δεν χρειάζεται να είσαι γιατρός για να καταλάβεις ότι όταν το εμβόλιο ΑΥΞΑΝΕΙ (αυτό σημαίνει αρνητικό efficacy) τα κρούσματα πνευμονίας και τους ΘΑΝΑΤΟΥΣ (ακολουθώντας την επιστήμη, το πρωτόκολλο και ποιοτικές κλινικές δοκιμές, ήτοι RCT) είναι γελοίο και παράλογο να λες, αααα να βρε ας χρησιμοποιήσω και κάτι προβληματικές μελέτες παρατήρησης για να ”αναδείξω” δραστικότητα ενάντια σε IPD (Invasive pneumococcal disease) τη στιγμή κιόλας που γνωρίζεις ότι ο πνευμ/κος είναι ένας από τους δεκάδες μόνιμους αλληλοεπιδρώντες ένοικους του αναπνευστικού συστήματος και αφού ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ περισσότεροι αν χρησιμοποιήσεις το εμβόλιο.

ΑΝ ΑΥΤΑ που γράφουν οι συντάκτες από Cochrane δεν είναι η επιτομή ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ, τότε τι είναι? κάπως έτσι ”αντικειμενικά και επιστημονικά΄΄ δουλεύει η ”επιστήμη” του ΠΟΥ για την ”υγεία΄΄ μας ….https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7045867/

 

4)) – Και το κερασάκι στη τούρτα η EPIVAC study στη Καταλονία της Ισπανίας για την αποτελεσματικότητα ακόμα ενός εμβολίου για τα γεροντάκια (PCV13) που συστήνεται εδώ και 4 έτη μαζί με το άλλο (PPV23). και μαζί με της γρίπης.

Οι πίνακες μιλάνε από μόνοι τους στο τι συμβαίνει με την εμβολιασμένη ομάδα (PCV all, PPV23 80.8%, Influenza 82.7%) σε σύγκριση με την ας πούμε ανεμβολίαστη ομάδα (PCV κανένας, PPV23 38,7%, Influenza 33.6%). ….

Οι πίνακες 1-2-3 μιλάνε από μόνοι τους. Και αν λάβουμε υπόψη το Age adjusted Hazard ratio και όχι το Multi-variable adjusted HR (γιατί η πολυπαραγοντική διόρθωση μπορεί να έιναι ολίγον Bias αλλά και γιατί δε λαμβάνει υπόψη το ”protective effect” στις ευπαθείς ομάδες των άλλων 2 εμβολίων), τότε μιλάμε για ΕΓΚΛΗΜΑ μαζί με τη προηγούμενη μελέτη απάτη από Cochrane για το PPV και τα όσα αρνητικά γνωρίζουμε για τα εμβόλια της γρίπης (λαμβάνοντας υπόψη τις απαράδεκτες εκστρατείες από μολυσμένους ”αρμόδιους” και ”ιατρούς” που νοιάζονται για την Υγεία μας και πουλάνε την ΑΝΑΓΚΗ οι ευπαθείς ομάδες να κάνουν και τα 3 εμβόλια για να είναι σούπερ ντούπερ προστατευμένοι ή μάλλον έτσι όπως αποδεικνύουν οι αποδείξεις που παραθέτω, ΙΣΩΣ να πηγαίνουν μια ώρα αρχύτερα σε περιόδους γρίπης ή κορονοιού!!!! ή όποιου άλλου ιού).

Age adjusted Hazard ratio 1,68 ως προς το θάνατο σημαίνει ότι η ομάδα που έλαβε και τα 3 προιόντα έχει αυξημένο ρίσκο θανάτου κατά 68% και ως προς την πνευμονία (all cause) έχει αυξημένο ρίσκο για πνευμονία κατά 242% …… τελικά μας την έχει πέσει ο Φαντομάς ιός???????? Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα … https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5921259/

5)) μια αντικειμενική, αμερόληπτη, απροκάλυπτη και αδογμάτιστη ματιά στην ΙΑΤΡΙΚΉ επιστήμη είναι αρκετή για να καταλάβουμε ΟΛΟΙ (λόγω του εύρους της διασποράς του ιού της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ και της μόλυνσης που έχει προκαλέσει) ότι η προώθηση δεκάδων προϊόντων (και εκατοντάδων λίαν συντόμως) ως FAKE ”””’προστασία””” είναι μάλλον μία ακόμα πραγματική επιδημία και τυπικά είναι έγκλημα.

Οι τρεις άνωθεν Peer Review Studies που επισύναψα σε συνάρτηση με την συνεχιζόμενη εμφανή αύξηση της νοσηρότητας (πνευμονία all cause και συναφείς νόσοι) και θνησιμότητας στις ευπαθείς ομάδες και δη ηλικιωμένους σε όλες τις χώρες που σπρώχνουν (μολυσμένοι από τον ιό της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ) ανερυθρίαστα τα ‘’υπέροχα’’ αυτά προϊόντα (που χαίρουν πλήρη ΑΣΥΛΙΑ όπως οι ‘’υπέροχοι’’ βουλευτές μας) τη τελευταία 20ετία είναι η καλύτερη απόδειξη της διασποράς της μολυσματικής νόσου της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ (και όχι ενός ιού που πάντα ήταν, είναι και θα είναι γύρω μας και δεν ξεπήδησε από τις νυχτερίδες)

Θα βρείτε χιλιάδες μελέτες και λεπτομερή άρθρα σε βάθος δεκαετιών (ή πιο σωστά αιώνων) από Ιατρούς και επιστήμονες για το τεράστιο και πραγματικό εύρος της μόλυνσης από τον ιό της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ σε ΟΛΑ τα επίπεδα (ακόμα και από ΕΛΛΗΝΕΣ) και δεν είναι φυσικά κάτι που ξαφνικά ανακάλυψε ένας άσχετος ούτε φυσικά θεωρίες συνομωσίας όπως θα ήθελαν οι μολυσμένοι/διεφθαρμένοι να πιστέψετε.

Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα επιστήμονες και ΙΑΤΡΟΙ που δεν έχουν μολυνθεί από τον ιό της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ και ακόμα φροντίζουν πραγματικά τους συνανθρωπους τους όσο αντέχει η συνείδηση τους και η δύναμη της ψυχής τους μέσα σε ένα ‘’μολυσμένο’’ περιβάλλον.

Όσοι δήθεν Ε.Υ. και δήθεν επιστήμονες και δήθεν αρμόδιοι και δήθεν ειδικοί, συνεχίζουν να παίζουν το παιχνίδι του δολοφονικού ιού που ξεπήδησε ξαφνικά από τις νυχτερίδες και δημιούργησε μια ΝΕΑ ασθένεια που ΔΕΝ είχαμε ξαναδεί αλλά περιγράφετε παράδοξα σε εκατομμύρια σελίδες της ιατρικής βιβλιογραφίας (κάνοντας και τον καλύτερο πλασιέ για πληθώρα νέων προϊόντων αλλά και επικροτώντας την εγκαθίδρυση του Φασισμού ως μοντέλο ‘διακυβέρνησης’) καλό θα είναι να κοιτάξουν το καθρέφτη τους και αν η συνείδηση τους δεν σκοτώσει τον ιό της ΔΙΑΦΘΟΡΆΣ που τους έχει μολύνει, ας ζητήσουν λίγα αντισώματα από όσους έχουν ακόμα ανοσία.

 
researchgate.net
 
Find 100+ million publication pages, 14+ million researchers, and 700k+ projects. ResearchGate is where you discover scientific knowledge and…
Find 100+ million publication pages, 14+ million researchers, and 700k+ projects. ResearchGate is where you discover scientific knowledge and share your work.

 

Nick Kilo Οι ηλίθιοι που πληρώθηκαν και πούλησαν μοντέλα θνητότητας της τάξης των εκατομμυρίων δημοσίευσαν και άλλα μοντέλα όπου πουλάνε στα πρόβατα (και θα το πουλήσουν και τα μέσα αποβλάκωσης και αρμόδια μολυσμένα λαμόγια) ότι το κλείσιμο των σχολείων και τα Lockdowns δήθεν απέτρεψαν 3 μύρια θανάτους στην Ευρώπη.
 
Η φώτο μόνο από Σουηδία τους φωτογραφίζει ως καραγκιοζηδες και πληρωμένα διεφθαρμένα λαμόγια που θα διπλασιάσουν τα ψέματα και την κοροϊδία για να συγκαλύψουν τα αρχικά ψέματα και την αρχική κοροϊδία.
 
 
Πολλά πρόβατα επίσης και στο Ελλαδιστάν φυσικά το πιστεύουν όπως πιστεύουν ότι ο ψάλτης και ο νταβατζής τους έσωσαν και δεν πέθαναν μυριάδες αγνοώντας φυσικά ακόμα και το οφθαλμοφανές, ήτοι ότι στην Ελλάδα προ-κορονοιου πάντα πήγαιναν χιλιάδες καθημερινά στα νοσοκομεία για ψύλλου πήδημα και έθεταν τον εαυτό τους σε κίνδυνο νοσοκομειακής μόλυνσης και νοσοκομειακής πνευμονίας, ενώ επί κορονοιου τα απέφευγαν όπως ο διάολος το λιβάνι και φυσικά όλες οι συγκεκριμένες νοσοκομειακές μολύνσεις ΔΕΝ συνέβησαν και εξέλειπαν θύματα για να βάλουν τη ΤΑΜΠΕΛΑ του Covid19.
 

 

  •  
     
  • Nick Kilo Η φώτο είναι από τη μελέτη στην Αγγλία που δείχνει ΞΕΚΑΘΑΡΑ τη συνεχιζόμενη ΑΥΞΗΣΗ σε βάθος 20 ετών (Και να είστε σίγουροι ότι τα πράγματα ήταν χειρότερα από 2014 ως 2019) …. http://thorax.bmj.com/…/17/thoraxjnl-2015-207688.full.pdf και φυσικά το σπρώξιμο και των 3 άνωθεν προϊόντων από το 2014 ως σήμερα χτύπησε Limit up
     
     
    Nick Kilo Βάζω και αυτό αν και άσχετο με το θέμα αλλά δείχνει τη διαφθορά της πειραματικής στατιστικής ”Experimental statistics – Weekly death estimates during the covid-19 outbreak” και φυσικά τη κυβερνητική διαφθορά ……
     
    Ισπάνια πληθυσμός 2013, 46,73μύρια, συνολικοί πραγματικοί θάνατοι 390,419, Ισπανία πληθυσμός 2015 46.45μύρια, συνολικοί πραγματικοί θάνατοι 422,568.
     
    Διαφορά 32.149 (μάλλον θα τους την έπεσε και τότε ο Φαντομάς ιός αλλά δε το πήραν χαμπάρι).
     
    Πάμε λοιπόν, Θάνατοι με ταμπέλα Covid-19 στην Ισπανία μέχρι 16/6/20 από τη σελίδα τρομοκρατίας 27.136.
     
    Η σελίδα της στατιστικής υπηρεσίας της Ισπανίας ΔΕΝ έχει στατιστικά όλων των άλλων θανάτων ούτε ως σύνολο all cause ούτε για το έτος 2019 και φυσικά ούτε για το έτος 2020 ανά ημέρα ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΝΟΘΑΝΑΤΟΥΣ με ‘Experimental statistics………
     
    Η γενική θνησιμότητα της Ισπανίας ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ συνέχεια εδώ και πάνω από 15 χρόνια (φυσικά και φταίει και ότι γερνάει ο πληθυσμός, αλλά όχι μόνο για αυτό).
     
    Η διαφορά στον απόλυτο αριθμό θανάτων του 2013 με 2015 ήτοι 32149 θα πρέπει να αποτυπωθεί στη διαφορά μεταξύ 2018 και του 2020 όταν κλείσει υπολογίζοντας και το ρυθμό αύξησης της θνησιμότητας περίπου 1.2-1.5%…… ήτοι αν δεν είναι οι θάνατοι το 2020 ΤΟ ΑΚΌΛΟΥΘΟ ΑΘΡΟΙΣΜΑ κατ’ελάχιστο 2018=427721+32149+1.3%+27136 (συν και όσους άλλους βάλουν ταμπέλα Covid19 μέχρι το τέλος του 2020) τότε οι Ισπανοί θα πρέπει να πάρουν με τις πέτρες ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ όσους τους τρομοκράτησαν, φυλάκισαν και υποβίβασαν σε ζώα ……
     
    το ίδιο και για κάθε άλλη χώρα που παίζει τα ίδια βρώμικα παιχνίδια της ”δολοφονικής επιδημίας” που δεν μας επιτρέπει να ΖΗΣΟΥΜΕ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ και όχι ως ζώα και αντικείμενα https://www.ine.es/buscar/searchResults.do…
     
    ine.es
    Buscador

    Buscado

 

Πηγή

Προβολές : 178


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα