Η αξία των δικών σου ανθρώπων είναι ανεκτίμητη!

Η αξία των δικών σου ανθρώπων είναι ανεκτίμητη!

26 Νοεμβρίου, 2020 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:109
Μοίρασέ το

 

Είναι πάντα εκεί, ακόμη κι αν κάποιες φορές μπορεί να κρύβεται πίσω από αδυναμίες, ακόμη κι αν ενίοτε μπορεί να μπερδεύεται μέσα σε λάθη. Είναι εκεί ακόμη κι όταν ο θυμός, η τσατίλα ή το παράπονο θολώνουν το μυαλό και τα μάτια σου και δεν μπορείς να τη δεις.

 

 

 

Σ’ έναν κόσμο που τα πάντα σχεδόν αγοράζονται και ξεπουλιούνται, υπάρχουν εκείνοι που δεν πουλάνε τις Αξίες τους… αυτοί είναι οι δικοί σου Άνθρωποι, γιατί κι εσύ είσαι ο δικός τους Άνθρωπος…

 

Καλλιόπη

 

Γράφει η Αριάδνη

“Φεύγω” λες. Δεν μπορείς να βγάλεις άκρη, κουράστηκες και φεύγεις χτυπώντας με τσατίλα την πόρτα πίσω σου.

Πού πάς; Πού νομίζεις ότι πας αλήθεια; Ακόμη δεν έμαθες;

Κι όμως θα έπρεπε να ξέρεις μέχρι τώρα, ότι από τους ανθρώπους που αγαπάς δεν φεύγεις όσες πόρτες κι αν χτυπήσετε, εσύ ή εκείνοι, πίσω σας. Όπου και να πας, όσες αποστάσεις και να κρατήσεις εκείνοι θα είναι πάντα εκεί, μέσα σου.

Γιατί εκεί καταχωρούνται ισοβίως οι άνθρωποι που αγαπάς. Γιατί άπαξ και τοποθετήσεις κάποιον εκεί, ξέρεις ότι μια θέση στην καρδιά σου είναι δική του, έχει το όνομά του, του ανήκει.

Ό,τι και να γίνει! Υπερβολές; Όχι! Ξέρεις πολύ καλά τι λες. Τουλάχιστον αυτό το ξέρεις! Γιατί για να σε κερδίσει κάποιος και να τον αγαπήσεις σημαίνει πως αξίζει. Αξίζει σαν άνθρωπος, κι αυτό φτάνει.

Γιατί ό,τι κι αν σας συμβεί στην πορεία, όσα λάθη κι αν κάνετε, όσες ευκαιρίες κι αν δώσετε ο ένας στον άλλον, όσες ευκαιρίες κι αν χάσετε, όσες πόρτες κι αν χτυπήσετε, η αξία ενός ανθρώπου είναι σταθερή, αυτή δεν χάνεται ποτέ.

Είναι πάντα εκεί, ακόμη κι αν κάποιες φορές μπορεί να κρύβεται πίσω από αδυναμίες, ακόμη κι αν ενίοτε μπορεί να μπερδεύεται μέσα σε λάθη. Είναι εκεί ακόμη κι όταν ο θυμός, η τσατίλα ή το παράπονο θολώνουν το μυαλό και τα μάτια σου και δεν μπορείς να τη δεις.

Είναι εκεί, αμετακίνητη και υψηλή. Γιατί η αξία των δικών σου ανθρώπων είναι ανεκτίμητη!

 

Πηγή

Προβολές : 109


Μοίρασέ το:



Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα