Η απάντηση σε όλους όσους μιλούν για ψεκασμένους και ότι το mRNA δεν παρεμβαίνει στο DNA.   Η ανθρωπότητα βαίνει προς την αυτοκαταστροφή της

Η απάντηση σε όλους όσους μιλούν για ψεκασμένους και ότι το mRNA δεν παρεμβαίνει στο DNA. Η ανθρωπότητα βαίνει προς την αυτοκαταστροφή της

5 Δεκεμβρίου, 2020 32 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,070
Μοίρασέ το
Η απάντηση σε όλους όσους μιλούν για ψεκασμένους και ότι το mRNA δεν παρεμβαίνει στο DNA.   Η ανθρωπότητα βαίνει προς την αυτοκαταστροφή της

 

Για να αρνούνται οι κυβερνήσεις της υφηλίου να ακούσουν και να προστατέψουν τους αδύναμους επιστημονικά ανθρώπους, όταν όλες οι συσσωρευμένες πληροφορίες μέχρι τώρα δείχνουν λάθος ενέργειες και λάθος αντιμετώπιση ενός μέτριας δριμύτητας προβλήματος, δεν μπορεί αυτό παρά να σημαίνει «πολιτική παγκόσμια συνομωσία»!

Η εικόνα που όλο και περισσότερο ξεκαθαρίζει, ευτυχώς με την ηρωική βοήθεια ξένων επιστημόνων, διότι οι δικοί μας απλώς είναι «στρουμπουλοί δούλοι» του κάθε Μπουρλά, και του κάθε ποσού στην τσέπη τους, δείχνει ότι η ανθρωπότητα βαίνει προς την αυτοκαταστροφή της.

Η απάντηση σε όλους όσους μιλούν για ψεκασμένους και ότι το mRNA δεν παρεμβαίνει στο DNA.   Η ανθρωπότητα βαίνει προς την αυτοκαταστροφή της

Από την ανάρτησή μου με τίτλο:

ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ. Ο Δρ. Wodarg και ο Dr. Yeadon ζητούν διακοπή όλων των μελετών εμβολιασμού του Κορονοιού, Κάλεσμα για να υπογράψετε την ΑΙΤΗΣΗ

αυτό το σχόλιο χρήζει ιδιαίτερης προσοχής.

Γι αυτο και το κάνω ξεχωριστή ανάρτηση.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Αυτή η δήλωση «Το εμβόλιο περιέχει μια ακίδα πρωτεΐνης  που ονομάζεται συγκυτίνη-1, ζωτικής σημασίας για το σχηματισμό ανθρώπινου πλακούντα στις γυναίκες» είναι η απάντηση σε όλους όσους μιλούν για ψεκασμένους και ότι το mRNA δεν παρεμβαίνει στο DNA.

Ο οργανισμός δεν αποτελείται από «εξαρτήματα», όπως οι μηχανές, για να του αλλάζεις κάτι και να είσαι σίγουρος ότι δεν του αλλάζεις και κάτι άλλο χωρίς να το ξέρεις!!

Η ζωή αναπτύχθηκε μέσω των προσαρμογών στο περιβάλλον σε διάστημα εκατομμυρίων χρόνων.

Οι παρεμβάσεις σε αυτήν από την αλλογενή, δυτική ιατρική, δεν επιτρέπουν την φυσική εξέλιξη, αλλά επιβάλλουν την αναγκαστική, με επιπτώσεις που δεν μπορούμε να τις γνωρίζουμε πριν συμβούν.

Αυτό ακριβώς λέει η παραπάνω δήλωση των ειδικών.

Όμως, για να αρνούνται οι κυβερνήσεις της υφηλίου να ακούσουν και να προστατέψουν τους αδύναμους επιστημονικά ανθρώπους, όταν όλες οι συσσωρευμένες πληροφορίες μέχρι τώρα δείχνουν λάθος ενέργειες και λάθος αντιμετώπιση ενός μέτριας δριμύτητας προβλήματος, δεν μπορεί αυτό παρά να σημαίνει «πολιτική παγκόσμια συνομωσία»!

Αν αυτό το συνδέσουμε με την προηγούμενη συμμετοχή μέσω εμβολίων του ιδρύματος των Γκέϊτς σε πρόκληση στειρότητας σε φτωχές γυναίκες του τρίτου κόσμου, τότε μάλλον ήμαστε στόχος των άρρωστων ψυχικά του πλανήτη και πρέπει άμεσα και δυναμικά να ξεσηκωθούμε.

Μέχρι τότε το λιγότερο που οφείλουμε είναι να συμμετέχουμε σε εκλύσεις όπως η παρούσα, αλλά και σε προτροπές δικηγόροι και άλλοι να σχηματίσουν και στη χώρα μας συλλογικούς πυρήνες αντίστασης.

Επίσης αν υποθέσουμε ακόμη και ότι αυτό το συγκεκριμένο mRNA του εμβολίου δεν αλλοιώνει άμεσα το DNA των κυττάρων, όπως υποστηρίζουν κάποιοι, η ανωτέρω δήλωση δείχνει ότι το «αλλοιώνει» έμμεσα, διότι τα κύτταρα του ανοσοποιητικού, με ζωή λίγων ημερών, προστατεύουν γιατί αναπαράγουν τη μνήμη τους.

Αυτό θα το κάνουν μόνο αν καταγράψουν την εντολή στο γενετικό τους υλικό.

Αυτή την ειδική καταγραμμένη μνήμη θα χρησιμοποιήσουν για να επιτεθούν στο μέλλον σε ιστούς που τους βλέπουν ως εχθρούς τους.

Η εικόνα που όλο και περισσότερο ξεκαθαρίζει, ευτυχώς με την ηρωική βοήθεια ξένων επιστημόνων, διότι οι δικοί μας απλώς είναι «στρουμπουλοί δούλοι» του κάθε Μπουρλά, και του κάθε ποσού στην τσέπη τους, δείχνει ότι η ανθρωπότητα βαίνει προς την αυτοκαταστροφή της, συνεπαρμένη από το φόβο του θανάτου, επειδή είχε μέχρι τώρα είχε την ψευδαίσθηση ότι η ζωή μόνο θα μεγαλώνει και θα βελτιώνεται επειδή η επιστήμη το υποσχόταν.

Δυστυχώς, η φύση, άρα ο αέναος Θεός, έχει για τα έμβια όντα άλλες βουλές!!

 

Πηγή σχολίου

Προβολές : 1,070


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα