Η απάτη με την Πανδημία…Δια της βίας Μαζικός εμβολιασμός για να μειωθεί ο πληθυσμός!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ, ΣΩΣΤΕ ΖΩΕΣ. (βίντεο)

7 Ιουλίου, 2020 11 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:733
Μοίρασέ το

 

19 Οκτωβρίου ο Bill Gates ανακοινώνει στο event 201 στις ΗΠΑ οτι θα σκοτώσουν εκατομμύρια  πολίτες με τον Κορωνοιό παρουσία όλων των μεγάλων Φαρμακευτικών εταιριών , Χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων και όλης της τσέτας των Δολοφόνων με το Τσιπάκι.

Στην Ελλάδα με την εμφάνιση του Κορωνοιού άρχισε η πλύση εγκεφάλου απο τα πληρωμένα-και στρατευμένα Μέσα Εξαπάτησης μαζι με τους πληρωμένους με Τσουβάλια χρήματος από τις Φαρμακευτικές εταιρείες Λοιμωξιολόγους Τσιόρδα , Συψα κ.α

Η Παγκόσμια Δικτατορια με όπλο τον Κορωνιό επιβάλει την Φτωχοποίηση με το Λοκ Νταουν.

Δυστυχώς, υπάρχει κι άλλος νόμος μετά τον 4675/20, ο 4682/20, ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ.
ΤΟΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ Ο ΕΓΚΡΙΤΟΣ ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟΣ, ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ.
 
Υ.Γ.2. Ο κάθε αφυπνισμένος πολίτης, έχει μια υποχρέωση: ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΔΙΔΕΙ ΤΙΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΥΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.
 
ΜΗΝ ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ..
ΓΙΝΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ  Ο ΣΩΤΗΡΑΣ ΚΙ ΑΛΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ…
 
ΜΠΟΡΕΙΤΕ!

 

Καλλιόπη Σουφλή

Άρθρο του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη

 

Από το Καλοκαίρι του 19 ξεκίνησε η Κυβέρνηση Μητσοτάκη να ετοιμάζει το έδαφος για το υποχρεωτικό εμβολιασμό πριν καν φανεί ο Κορωνοιός…Ήξερε είχαν πάρει τις αποφάσεις τους οι οπαδοί μείωσης πληθυσμού και γενικού ελέγχου της ανθρωπότητας.

Eπτά μήνες πριν την εμφάνιση του Κορωνοιού  στην Κίνα, ψηφίστηκε από την βουλή των Ελλήνων στις 11 Ιουνίου 2019 όπου στο άρθρο 285 προβλέπονται αυστηρές ποινές για την μη συμμόρφωση σε κρατικές διατάξεις σε περίπτωση κινδύνου από μεταδοτικές ασθένειες..

19 Οκτωβρίου ο Bill Gates ανακοινώνει στο event 201 στις ΗΠΑ οτι θα σκοτώσουν εκατομμύρια  πολίτες με τον Κορωνοιό παρουσία όλων των μεγάλων Φαρμακευτικών εταιριών , Χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων και όλης της τσέτας των Δολοφόνων με το Τσιπάκι.

Στην Ελλάδα με την εμφάνιση του Κορωνοιού άρχισε η πλύση εγκεφάλου απο τα πληρωμένα-και στρατευμένα Μέσα Εξαπάτησης μαζι με τους πληρωμένους με Τσουβάλια χρήματος από τις Φαρμακευτικές εταιρείες Λοιμωξιολόγους Τσιόρδα ,Συψα κ.α

 

Η Παγκόσμια Δικτατορια με όπλο τον Κορωνιό επιβάλει την Φτωχοποίηση με το Λοκ Νταουν.

Στις 25/02/20 εκδίδει ο Μητσοτάκης Πράξη Νομοθετικού περιεχομένου ΦΕΚ αριθμός φύλλου 42 για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό .

Στις 11/03/20   γίνεται Νόμος Νόμος 4675/2020 – ΦΕΚ Τεύχος A 54/11.03.2020!!!

Το σάπιο κουβάρι της απάτης ξετυλίχθηκε …

Η Πανδημία που μολύνει όλα τα Εθνη ενεργοποιήθηκε.

 

Τα πρόβατα περιμένουν να σωθούν με το επερχόμενο εμβόλιο και δεν πήραν χαμπάρι την Συνωμοσία κατά των πολιτών που είναι ολοφάνερη.

Το 70 % που θα κάνουν το εμβόλιο θα πεθάνουν.

Αυτό το λένε αυτοί που σχεδίασαν αυτή την απάτη-συνωμοσία.

Όλα κατασκευασμενα για τον πλήρη ελεγχο της ανθρωπότητας και η Κυβέρνηση της Ελλάδας με την αντιπολίτευση δέχθηκαν το καθοδηγητήριο και εκτελουν τις παρανοϊκές εντολές των οπαδών της μείωσης πληθυσμού και πλήρους ελέγχουν των πολιτών.

Με φόβο και τρόμο που έσπειραν πέρασαν στην ΥΠΟΤΑΓΗ των πολιτών της Χώρας.

Η κατασκευασμενη χούντα διατάσσει απαγορεύει και καταργεί όλα τα θεμελιώδη Δημοκρατικά δικαιώματα μας..

Τώρα πάμε ολοταχώς για τον Μαζικό εμβολιασμό και στην ψηφιοποίηση των πάντων . Απο Σεπτέμβρη και μετά θα δείξουν το αληθινό τους πρόσωπο βγάζοντας ακόμη και στρατό για να υλοποιήσουν την πλήρη υποταγή όλων μας στη συνωμοσία τους.

Ήρθε η ωρα για να κτυπήσει  το καμπανάκι τού τελευταίου γύρου. Έχουμε μπει στην τελική ευθεία για το χάραγμα τής αποκάλυψης τού Ιωάννη τού Θεολόγου.

Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα από τούς υπηρέτες τού διαβόλου.

Οι Άγιοι τής εποχής μας μας διαβεβαιώνουν ότι όταν έρθει το πλήρωμα τού χρόνου ο Κύριος θα μιλήσει όπως αυτός ξέρει…

Τίποτα από το ψέμα δεν θα μπορεί να σταθεί. Θα πονέσει η ανθρωπότητα αλλά θα αλλάξουν όλα και αυτό έχει σημασία.

Τα γεγονότα θα είναι ραγδαία….Καλό καλοκαίρι.

 

Άρθρο του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη

Υ.Γ Δείτε και αυτό το video  για την ψηφιακή ταυτοποίηση και το μαζικό εμβολιασμό που θέλει ο Bill Gates ..

Ψηφιακή ταυτοποίηση και μαζικός εμβολιασμός

 

ΠηγήΜοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα