Η απειλή νέου lockdown, ο θάνατος του εμποράκου, η παγκόσμια ελίτ και το εφεύρημα του «με κορονοϊό»

Η απειλή νέου lockdown, ο θάνατος του εμποράκου, η παγκόσμια ελίτ και το εφεύρημα του «με κορονοϊό»

24 Αυγούστου, 2020 19 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:467
Μοίρασέ το
Η απειλή νέου lockdown, ο θάνατος του εμποράκου, η παγκόσμια ελίτ και το εφεύρημα του «με κορονοϊό»

 

Παρ όλες τις καταστροφικές συνέπειες των lockdown, η κυβέρνηση και οι λοιμωξιολόγοι ετοιμάζουν, όπως μας ανακοινώνουν, εκτός από τοπικά και ένα γενικό κλείσιμο της οικονομίας και των καταστημάτων.

Aν περάσουμε σ ένα δεύτερο lockdown, η Ελληνική οικονομία θα ισοπεδωθεί και οι άνθρωποι θα πεθαίνουν στους δρόμους από φτώχεια, ανέχεια και ασιτία, όπως στον λιμό του 1942.

Ελπίζουμε ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη, δεν θα θέλει να δει τέτοιες εικόνες στους δρόμους της Αθήνας.

 

Η απειλή νέου lockdown, ο θάνατος του εμποράκου, η παγκόσμια ελίτ και το εφεύρημα του «με κορονοϊό»

Όταν το εγγόνι του ΑΠΟΣΤΑΤΗ, έδινε υπόσχεση στο εβραϊκό λόμπι, ότι αν τον κάνουν πρωθυπουργό θα πολεμήσει τον νατιβισμό, δηλαδή τους αυτόχθονες Έλλληνες, πιστεύετε ότι έχει πρόβλημα να πεθαίνουν από φτώχεια, ανέχεια και ασιτία οι Έλληνες;

Η χαρά του θα είναι, καθότι ΕΒΡΑΙΟΣ – ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ.

Έχετε αντιληφθεί πως όλη αυτή η οικογένεια, είναι παραδομένη στον διάβολο και μισεί την Ελλάδα και τον Ελληνικό λαό;

ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΓΟΝΙΔΙΑΚΟ!

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΒΟΛΕΥΤΙΚΑ ΚΥΜΒΑΛΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ, ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ 301, ΕΝΟΧΟΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

Πάρτε το χαμπάρι… αν δεν ξεσηκωθεί ο λαός, αν οι στρατιωτικοί δεν πάρουν στα χέρια τους την σωτηρία της Πατρίδας μας, ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Από την στιγμή της έναρξης της πανδημίας του κορονοϊού υπήρξαν πάρα πολλοί επιστήμονες, αλλά και πολιτικοί που αμφέβαλαν για τα μέτρα που λαμβάνονταν. Μπορεί κάποιοι από αυτούς να αμφισβητήθηκαν, ακόμα και να λοιδορήθηκαν, όπως οι κ.κ. Μπολσονάρου και Τραμπ, ωστόσο όπως αποδείχθηκε στην συνέχεια το επιχείρημά τους ότι το lockdown θα επιφέρει οικονομική καταστροφή και θα δημιουργήσει τσουνάμι ανεργίας και φτωχοποίησης, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι στην συνέχεια να πληγούν από μεγαλύτερες ασθένειες, όχι μόνο δεν καταρρίφθηκε, αλλά αντίθετα επιβεβαιώνεται καθημερινά.

Τις προηγούμενες μέρες το crashonline.gr, παρουσίασε ρεπορτάζ ακόμα και Γερμανών γιατρών, που έχουν συστήσει επιτροπή , προκειμένου να μελετήσουν εάν τα μέτρα που ελήφθησαν ήταν τα πρέποντα.

Αίσθηση εξ άλλου προκάλεσε η επιστολή που έστειλε καθηγητής από γερμανικό πανεπιστήμιο στην κ. Μέρκελ, όπου επισημαίνει ότι το lockdown, είναι η χειρότερη και καταστροφικότερη λύση για τις κοινωνίες, καθώς τις καταδικάζει σε μακροπρόθεσμα καταστροφικές συνέπειες. Ο Γερμανός επιστήμονας τονίζει παράλληλα, ότι το lockdown και η πολιτική διασποράς φόβου και συλλογικού τρόμου, είναι αποτέλεσμα πολιτικής και όχι ιατρικής –επιστημονικής φύσεως απόφαση.

Ο καθηγητής στο γερμανικό πανεπιστήμιο του Μέινς θεωρεί, όπως και πολλοί άλλοι, ότι οι αποφάσεις έχουν ληφθεί από χρηματοπιστωτικά-τραπεζικά ιδρύματα, δηλαδή από την ελίτ του παγκόσμιου χρήματος, που έχει μεθοδεύσει μια νέα παγκόσμια ύφεση, παρόμοια με αυτή που συντελέστηκε πριν από 100 χρόνια.

Πράγματι από την στιγμή που ξεκίνησε ο κορονοϊός, βλέπουμε τους φτωχούς να γίνονται φτωχότεροι και τους πλούσιους να γίνονται πλουσιότεροι. Εν μέσω πανδημίας, άνθρωποι όπως ο Μπιλ Γκέιτς, ο Σόρος, αλλά και όσοι έχουν επενδύσει πάνω στις νέες τεχνολογίες, είδαν να διπλασιάζονται τα δισεκατομμύριά τους.

Παρ όλες λοιπόν τις καταστροφικές συνέπειες των lockdown, η κυβέρνηση και οι λοιμωξιολόγοι ετοιμάζουν, όπως μας ανακοινώνουν, εκτός από τοπικά και ένα γενικό κλείσιμο της οικονομίας και των καταστημάτων, αφού όπως λένε, οι άνθρωποι δεν συμμορφώνονται φορώντας την μάσκα.

Την ίδια ώρα προκειμένου να έχουν δικαιολογία για την απόφασή τους, μας τρομοκρατούν ανακοινώνοντας νέα κρούσματα και κάποιους ελάχιστους θανάτους.

Προσέξτε όμως. Κανείς δεν λέει ότι οι θάνατοι είναι «από κορονοϊό». Λένε «με κορονοϊό». Δηλαδή κάποιος ο οποίος είχε κάποιο σημαντικό υποκείμενο νόσημα, όπως καρκίνο, όταν πέθανε διαπιστώθηκε ότι είχε και κορονοϊό.

Ασφαλώς η απώλεια κάθε ανθρώπου είναι σημαντική και τραγική για τους οικείους του, ωστόσο κάποιοι θάνατοι έχουν γίνει εργαλείο κατατρομοκράτησης του συνόλου των πολιτών. Εξ άλλου κανείς δεν μας λέει, ίσως και γιατί δεν το ξέρει, πόσοι είναι οι ασυμπτωματικοί και πόσοι από το σύνολο των προσβληθέντων χρειάζονται νοσοκομειακή περίθαλψη.

Γεγονός είναι πάντως, ότι αν περάσουμε σ ένα δεύτερο lockdown, η Ελληνική οικονομία θα ισοπεδωθεί και οι άνθρωποι θα πεθαίνουν στους δρόμους από φτώχεια, ανέχεια και ασιτία, όπως στον λιμό του 1942.

Ελπίζουμε ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη, δεν θα θέλει να δει τέτοιες εικόνες στους δρόμους της Αθήνας.

 

Πηγή

Προβολές : 467


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα