Η αποδόμηση της ατζέντας του Μπιλ Γκέιτς, υπαγορεύει κρυφά την παγκόσμια πολιτική τροφίμων και την ΚΡΥΦΗ ΠΕΙΝΑ

Η αποδόμηση της ατζέντας του Μπιλ Γκέιτς, υπαγορεύει κρυφά την παγκόσμια πολιτική τροφίμων και την ΚΡΥΦΗ ΠΕΙΝΑ

13 Φεβρουαρίου, 2021 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:580
Μοίρασέ το

Ειδικότητα του Γκέιτς: Φιλανθρωποκαπιταλισμός

Η στρατηγική του ”Gates Foundation” για την ανάπτυξη στην πραγματικότητα προωθεί τη νεοφιλελεύθερη οικονομική πολιτική και την εταιρική παγκοσμιοποίηση.

Ο χρόνος τελειώνει. Για να έχουμε οποιαδήποτε πιθανότητα να το σταματήσουμε, πρέπει να κατανοήσουμε την πορεία μας και να ενωθούμε για να αλλάξουμε την πορεία που έχουν θέσει οι Γκέιτς και άλλοι σαν αυτόν.

 

 

 

Ο ιστός της αράχνης είναι πολύ σφικτός και δεν κόβεται πλέον με ανθρώπινο χέρι, παρά μόνον με θεϊκό.

Όλη αυτή η σατανιστική ελίτ, δούλευε δεκαετίες σε βάρος της ανθρωπότητας απλώνοντας τα πλοκάμια της σαν πελώριο χταπόδι και τώρα, υλοποιεί τα διαβολικά της σχέδια, με τους λαούς να είναι αδύναμοι να αντισταθούν στο θανατικό της ιστό και στο σφικταγκάλιασμα των πλοκαμιών.

Όλο αυτό, μόνον με τα όπλα και πολύ αίμα θα τελειώσει… αν ξυπνήσουν έστω και τώρα οι λαοί.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Eξαφανίσαμε την πείνα στον πλανήτη γη και τώρα το κύριο μέλημα μας είναι η ΚΡΥΦΗ ΠΕΙΝΑ.

Η ”πράσινη επανάσταση;;, δεν μπορώ άλλο τις ”επαναστάσεις” .Τέταρτη βιομηχανική επανάσταση, πράσινη επανάσταση, γιαλαντζί επαναστάσεις.

Από το ένθετο Biofortification [UPSC Notes for Agriculture] 

”Τεχνικές βιολογικής ενίσχυσης

Παρακάτω αναφέρονται οι κύριες τεχνικές ή μέθοδοι με τις οποίες οι καλλιέργειες μπορούν να βιο-ενισχυθούν.

1. Αγρονομικές πρακτικές: Αυτό περιλαμβάνει την εφαρμογή λιπασμάτων για την αύξηση της ποσότητας μικροθρεπτικών συστατικών σε φυτά που αναπτύσσονται σε συνθήκες εδάφους που είναι φτωχά σε τέτοια μικροθρεπτικά συστατικά / μέταλλα.

2. Συμβατική αναπαραγωγή φυτών: Αυτό περιλαμβάνει παραδοσιακές μεθόδους αναπαραγωγής με τις οποίες με επαρκείς γενετικές παραλλαγές  παράγονται καλλιέργειες με το επιθυμητό χαρακτηριστικό σε όπως υψηλή περιεκτικότητα σε οποιοδήποτε μικροθρεπτικό συστατικό.

Διασταυρώνουμε ποικιλίες σε πολλές γενιές για να αποδώσουμε τελικά ένα φυτό με υψηλή περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά ή άλλα ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Αυτή είναι η μόνη μέθοδος που χρησιμοποιείται στην Ινδία για την παραγωγή βιο-ενισχυμένων καλλιεργειών.

3. Γενετική μηχανική / τροποποίηση: Αυτό περιλαμβάνει την εισαγωγή DNA στο γονιδίωμα ενός οργανισμού, εισαγάγοντας νέα ή διαφορετικά χαρακτηριστικά, όπως ανθεκτικά σε οποιαδήποτε ασθένεια

Η Πράσινη Επανάσταση και τα σχετικά κινήματα στην Ινδία επικεντρώθηκαν στην εξάλειψη της πείνας από το τη Χώρα. Ως αποτέλεσμα της Πράσινης Επανάστασης, η χώρα αύξησε την παραγωγή σιτηρών τροφίμων και είναι σε μεγάλο βαθμό σε αυτάρκεια. Υπάρχουν διάφορα σχέδια και μέτρα που έχει αναλάβει η κυβέρνηση για να βεβαιωθεί ότι ο πληθυσμός λαμβάνει αρκετή πρόσληψη τροφής από την άποψη της θερμιδικής αξίας.

Ωστόσο, η τρέχουσα εστίαση είναι στην αύξηση της περιεκτικότητας σε θρεπτικά συστατικά της πρόσληψης τροφής. Παρά το ότι υπάρχουν

”Αρκετά για να φάνε”, πολλοί άνθρωποι δεν παίρνουν αρκετά θρεπτικά συστατικά στην πρόσληψη τροφής τους. Αυτό προκαλεί το πρόβλημα της «κρυφής πείνας».

Η κρυφή πείνα είναι ο όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει την ανεπάρκεια μικροθρεπτικών συστατικών όπως ο ψευδάργυρος και ο σίδηρος.”

Απλά ξεχάσαν να πούνε στην παραπάνω έκθεση, ότι με αυτόν τον τρόπο πατεντάρουν σχεδόν όλα τα λαχανικά και φρούτα και σαφώς στην ετικέτα των προιόντων δεν αναφέρεται ποια τεχνική χρησιμοποίησαν, απλα μόνο ότι είναι ”βιοενισχυμένα” που σημαίνει οτι τα μεταλλαγμένα τρόφιμα, μπορούν να αναφέρονται, απλά σαν βιοενισχυμένα.

THE 2021 FOOD SYSTEMS SUMMIT

New year, new food systems

https://cagj.org/wp-content/uploads/The-Man-Behind-the-Curtain-The-Gates-Foundations-Influence-on-the-UN-Food-Systems-Summit-1.pdf

Biofortification [UPSC Notes for Agriculture]

Ο Μπιλ Γκέιτς έχει οικοδομήσει μια παγκόσμια αυτοκρατορία  γύρω από τις τεχνολογίες και τις “φιλανθρωπικές” προσπάθειές του, το μέγεθος των οποίων γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρο. Ο απόλυτος πλούτος του, του επέτρεψε να γίνει μια πραγματική υπερδύναμη από μόνη της. Όχι μόνο έχει εξελιχθεί για να γίνει ο μεγαλύτερος χρηματοδότης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και του μη εκλεγμένου παγκόσμιου τσάρου υγείας για την COVID-19, αλλά είναι επίσης ένας μυστικός μεσίτης του παγκόσμιου συστήματος τροφίμων.

 

Όπως αποκαλύπτεται στην έκθεση AGRA Watch, 1 

‘Ο άνθρωπος πίσω από την κουρτίνα: Η επιρροή του Ιδρύματος Γκέιτς στη Σύνοδο Κορυφής των Ηνωμένων Εθνών για τα Συστήματα Τροφίμων”, που δημοσιεύθηκε τον Αύγουστο του 2020, ο Γκέιτς ασκεί ισχυρή επιρροή στην παγκόσμια πολιτική τροφίμων και γεωργίας μέσω της χρηματοδότησής του σε ένα μεγάλο αριθμό οργανώσεων που συμμετέχουν στη γεωργική ανάπτυξη και τη χάραξη πολιτικής.

Οργανισμοί που χρηματοδοτούνται από το Γκέιτς υπερασπίζονται τον απεσταλμένο του ΟΗΕ που χρηματοδοτείται από το Γκέιτς

Ενώ ο Γκέιτς είναι μόνο ένας άντρας, η επιρροή του αξιοποιείται σημαντικά και μεγεθύνεται από το γεγονός ότι χρηματοδοτεί έναν τόσο μεγάλο αριθμό εταιρειών και οργανισμών που μπορούν στη συνέχεια να κάνουν την προσφορά τους με ύπουλο και καταχθόνιο τρόπο.

Όταν βλέπετε μεγάλες λίστες ομάδων, νομίζετε αυτόματα ότι υπάρχουν πολλοί παίκτες στο παιχνίδι όταν, στην πραγματικότητα, ο Γκέιτς είναι το μοναδικό νήμα που διατρέχει τα περισσότερα ή όλα αυτά. Η έκθεση AGRA Watch 2  είναι μια τέλεια περίπτωση σε σχέση με την ιστορία της Agnes Kalibata.

Η Kalibata είναι ο πρόεδρος της Συμμαχίας για μια ”Πράσινη Επανάσταση” στην Αφρική (AGRA), μια οργάνωση που χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates. Τον Δεκέμβριο του 2019, η Kalibata διορίστηκε ειδικός απεσταλμένος στη Σύνοδο Κορυφής των Ηνωμένων Εθνών για τα Συστήματα Τροφίμων του 2021 από τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Antonio Guterres.

Σε απάντηση, 176 οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών και ομάδες αγροτών από 83 χώρες προέτρεψαν τον Guterres να αποσύρει το διορισμό της Kalibata λόγω των σαφών συγκρούσεων συμφερόντων της με εταιρικούς φορείς. Μια δεύτερη δήλωση, υπογεγραμμένη από περισσότερους από 500 ακαδημαϊκούς και οργανισμούς, αντιτάχθηκε επίσης στον διορισμό της Kalibata και στη διοργάνωση της Συνόδου Κορυφής.

Αυτό είναι ένα σημαντικό μειονέκτημα, που δείχνει ότι υπάρχει ευρεία ανησυχία για το διορισμό της Kalibata. Προχωρώντας η άμυνά της ήταν δώδεκα άτομα που εκπροσωπούν τράπεζες ανάπτυξης, ακαδημαϊκά ιδρύματα και τον ιδιωτικό τομέα.

Προέτρεψαν τον Guterres να διατηρήσει τα Καλαμπάτα, επικαλούμενοι, μεταξύ άλλων, τις ηγετικές της ιδιότητες και την ηθική της εργασία. Ωστόσο, από αυτούς τους 12 υπερασπιστές, “11 είχαν προηγούμενες ή τρέχουσες συνδέσεις με το Ίδρυμα Gates”, λέει η AGRA Watch, προσθέτοντας: 3

“Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι οργανισμοί χρηματοδοτήθηκαν άμεσα από το Ίδρυμα Gates και σε άλλες, το Ίδρυμα Gates χρηματοδότησε συγκεκριμένα προγράμματα στα οποία οι υπογράφοντες είχαν διαδραματίσει ρόλο. Ένας οργανισμός χρηματοδοτήθηκε από την AGRA, η οποία χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Gates.”

 

Αδικαιολόγητη επιρροή του Γκέιτς στη σύνοδο κορυφής των Ηνωμένων Εθνών για τα τρόφιμα

 

Με άλλα λόγια, μολονότι φαίνεται ότι η Kalabata είχε υποστήριξη από δώδεκα ξεχωριστά και ανεξάρτητα άτομα ή ομάδες, στην πραγματικότητα, υπάρχουν πραγματικά μόνο δύο φωνές που μιλάνε για την υπεράσπισή της. Είναι ακριβώς ότι η φωνή του Γκέιτς που με ύπουλο τρόπο μεγεθύνεται 11 φορές. Επιπλέον, το όνομά του δεν αναφέρεται ποτέ, οπότε στους άγνωστους φαίνεται ότι δεν έχει καμία σχέση με αυτό.

“Αυτά τα ευρήματα δείχνουν την επιρροή του Ιδρύματος Bill and Melinda Gates (BMGF) στην παγκόσμια πολιτική για τα τρόφιμα και τη γεωργία.

Η AGRA Watch τεκμηριώνει συνεχώς το ρόλο του BMGF (Bill Melinda Gates Foundation) στην επιρροή της γεωργικής ανάπτυξης, η οποία έχει αυξηθεί πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια”, γράφει η AGRA Watch. .

“Το Ίδρυμα Γκέιτς επιδιώκει να ασκήσει επιρροή όχι μόνο μέσω της χρηματοδότησης έργων και της διαμόρφωσης εμπειρογνωμοσύνης, αλλά και στη χρηματοδότηση των πλατφορμών διακυβέρνησης που καθορίζουν την πολιτική για τα τρόφιμα και τη γεωργία. Αυτός ο ρόλος του BMGF στην οδήγηση αποφάσεων πολιτικής βάσει του ιδιόκτητου και τεχνολογικού του μοντέλου συχνά αγνοείται η αγροτική ανάπτυξη…

Σε αυτήν την έκθεση, έχουμε δείξει μερικές από τις σχέσεις μεταξύ του Ιδρύματος Gates και εκείνων που υποστήριξαν το διορισμό της Kalibata ως επικεφαλής της Διάσκεψης Κορυφής των Ηνωμένων Εθνών για τα Συστήματα Τροφίμων.

Ενώ εκατοντάδες οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών ζήτησαν την απομάκρυνσή της, μόνο δώδεκα υπογράφοντες ήταν πρόθυμοι να υποστηρίξουν το διορισμό της, σχεδόν όλοι από αυτούς ήταν άμεσοι δικαιούχοι του Ιδρύματος Gates. Αυτό εγείρει κρίσιμα ερωτήματα σχετικά με το ρόλο του Μπιλ Γκέιτς στη διαμόρφωση της ημερήσιας διάταξης της Διάσκεψης Κορυφής των Ηνωμένων Εθνών για τα Συστήματα Τροφίμων καθώς και τα αποτελέσματά της. “

Το ακόλουθο γράφημα, που περιλαμβάνεται στην έκθεση AGRA Watch, απεικονίζει τους άμεσους και έμμεσους χρηματοδοτικούς δεσμούς μεταξύ του Ιδρύματος Gates και του ειδικού απεσταλμένου της Συνόδου Κορυφής των Ηνωμένων Εθνών για τα Συστήματα Τροφίμων, Kalibata.

 

 

Η περιστρεφόμενη πόρτα του Ιδρύματος Gates στη Monsanto

Το AGRA Watch έχει εκφράσει ανησυχίες για την επιρροή του Ιδρύματος Gates στην αγροτική επιχείρηση για πολλά χρόνια.

Για παράδειγμα, ανάμεσα στις πολλές ερευνητικές του εκθέσεις 4 είναι η έκθεση του 2010 “The Revolving Door: Monsanto-Gates Links”, η οποία περιγράφει λεπτομερώς τους άμεσους δεσμούς μεταξύ του Gates Foundation και των εκπροσώπων της Monsanto Rob Horsch, Florence Wambugu, Don Doering, 6 του αείμνηστου Sam Dryden και του Lawrence Kent.

Μια άλλη έκθεση του 2010, “Gates Foundation Links to Monsanto and GE Crops Development στην Κένυα”, επισημαίνει: 7

 

“Το AGRA Watch δημιουργήθηκε το 2008 για να αμφισβητήσει τη συμμετοχή του Ιδρύματος Gates στην προβληματική Συμμαχία για μια Πράσινη Επανάσταση στην Αφρική (AGRA) και να υποστηρίξει βιώσιμες αγρο-οικολογικές εναλλακτικές λύσεις που έχουν ήδη εφαρμοστεί στην Αφρική.

Έχουμε δει την επιτάχυνση της ώθησης για τη γενετική μηχανική (GE) ως «λύση» στην πείνα στην Αφρική, μια ποινικοποίηση των αντιπάλων της GE ως οικοϊμπεριαλιστές που δεν επιθυμούν να δεχτούν επιστημονικές εξελίξεις και μια λανθασμένη ευλάβεια για φιλανθρωπική υποστήριξη εταιρικών λύσεων σε παγκόσμια ζητήματα τροφίμων. Τα εταιρικά συμφέροντα εκτίθενται σαφώς στην ατζέντα AGRA, όπως φαίνεται παρακάτω. “

 

 

 

Το Ίδρυμα Gates δεν συμμετέχει σε αυτό για την επίλυση προβλημάτων πραγματικού κόσμου

Στην έκθεσή του για το 2014, 8 “Τρία παραδείγματα προβλημάτων με τις επιχορηγήσεις του Ιδρύματος Gates”, το AGRA Watch επισημαίνει γιατί οι μαζικές επενδύσεις της Gates στην παγκόσμια παραγωγή τροφίμων δεν κατάφεραν να λύσουν οποιοδήποτε από τα πραγματικά πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Πρώτα απ όλα, πολλές από τις λύσεις που υποστηρίζει είναι «λύσεις Band-Aid» που στην πραγματικότητα επιδεινώνουν τα ριζικά προβλήματα.

Παραδείγματα περιλαμβάνουν τη χρηματοδότηση της ανάπτυξης γενετικά τροποποιημένων (GE) τροφίμων που έχουν σχεδιαστεί να είναι υψηλότερα σε ορισμένα θρεπτικά συστατικά. Το πρόβλημα είναι ότι αυτές οι καλλιέργειες καταλήγουν στη συνέχεια να αντικαταστήσουν την τοπική ποικιλομορφία με λίγες ποικιλίες GE που δεν λαμβάνουν καν υπόψη τις τοπικές συνθήκες. Έτσι, πιέζοντας για “ενισχυμένες” ποικιλίες καλλιεργειών, ο υποσιτισμός βαθαίνει, καθώς η βιοποικιλότητα μειώνεται.

Δεύτερον, “μια επίμονη εστίαση στην απόδοση” έρχεται σε αντίθεση με την έρευνα που δείχνει ότι η χαμηλή απόδοση ή η ανεπαρκής παραγωγή δεν προκαλεί την παγκόσμια πείνα. “Υπάρχουν πολλά στοιχεία σήμερα ότι το πρόβλημα αντ ‘αυτού είναι η φτώχεια και η έλλειψη πρόσβασης, η οποία ενισχύεται από την καταστροφή των τοπικών συστημάτων τροφίμων και την εμπορευματοποίηση των τροφίμων”, σημειώνει η AGRA Watch, προσθέτοντας:

 

“Οι επιχορηγήσεις από το Ίδρυμα Γκέιτς και το AGRA συνεχίζουν να επικεντρώνονται στην απόδοση, προετοιμάζοντας την Αφρική για ένα σύστημα κατάλληλο για τις ανάγκες του εμπορικού αγρότη που αναζητά κέρδος, προσανατολισμένο στην απόδοση και όχι του αγρότη ή του μικρού αγρότη που παράγει διαφορετικές καλλιέργειες για μια τοπική κοινότητα. “

 

Ένα τρίτο πρόβλημα που επισημαίνεται στην έκθεση είναι η χρηματοδότηση του Γκέιτς από ευρωπαϊκούς και αμερικάνους ερευνητικούς οργανισμούς και επιστήμονες και όχι από αφρικανικούς, παρόλο που τα προγράμματα εφαρμόζονται στην Αφρική.

Σύμφωνα με το AGRA Watch, “Αυτό μπορεί να μην είναι αποτέλεσμα συνειδητών προθέσεων, αλλά μιας βαθιά ενσωματωμένης διαρθρωτικής προκατάληψης που καθιστά τους αφρικανούς επιστήμονες και τα επιστημονικά ιδρύματα αρκετά ακατάλληλα ή μη νόμιμα για να λάβουν χρηματοδότηση επιχορηγήσεων”.

 

Ειδικότητα του Γκέιτς: Φιλανθρωποκαπιταλισμός

 

Πρόσθετες παρατηρήσεις μπορούν να βρεθούν στο άρθρο 9 του AGRA Watch “Φιλανθρωποκαπιταλισμός: Τα αφρικανικά προγράμματα του Ιδρύματος Γκέιτς δεν είναι φιλανθρωπία”, που δημοσιεύθηκε τον Δεκέμβριο του 2017, στο οποίο ο φιλανθρωποκαπιταλισμός περιγράφεται ως “απόπειρα χρήσης διαδικασιών αγοράς για να κάνουν καλό”, αλλά το οποίο είναι εγγενώς προβληματικό “καθώς οι αγορές είναι ακατάλληλες για την παραγωγή κοινωνικά εποικοδομητικών σκοπών.”

Με άλλα λόγια, η μάρκα φιλανθρωπίας των Gates δημιουργεί πολλά νέα προβλήματα για κάθε ένα που επιλύει. Όπως σημειώνεται στο άρθρο, υποστηρικτές της φιλανθρωπικής κεφαλαιοποίησης:

”… Περιμένουμε συχνά οικονομικές αποδόσεις ή δευτερεύοντα οφέλη μακροπρόθεσμα από τις επενδύσεις τους σε κοινωνικά προγράμματα. Η φιλανθρωπία γίνεται ένα άλλο μέρος του κινητήρα του κέρδους και του εταιρικού ελέγχου. Η στρατηγική του ”Gates Foundation” για την ανάπτυξη στην πραγματικότητα προωθεί τη νεοφιλελεύθερη οικονομική πολιτική και την εταιρική παγκοσμιοποίηση:

”Είναι πιθανό ότι ο Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος έχει τακτική πρόσβαση σε παγκόσμιους ηγέτες και ουσιαστικά χρηματοδοτεί εκατοντάδες πανεπιστήμια, διεθνείς οργανισμούς, ΜΚΟ και μέσα μαζικής ενημέρωσης, να έχει γίνει η μοναδική πιο σημαντική φωνή στη διεθνή ανάπτυξη.

Η στενότερη εξέταση του BMGF είναι κρίσιμη δεδομένου ότι η επιρροή του είναι τεράστια, πράγματι μεγαλύτερη από τις περισσότερες κυβερνητικές χορηγίες. Το BMGF παρέχει περισσότερη βοήθεια στην παγκόσμια υγεία από οποιονδήποτε δωρητή χωρών και είναι ο πέμπτος μεγαλύτερος δωρητής γεωργίας στις αναπτυσσόμενες χώρες.

Το 2013, μόνο 11 χώρες ξόδεψαν περισσότερη βοήθεια από το BMGF, καθιστώντας το 12ο μεγαλύτερο δωρητή στον κόσμο. Το Ίδρυμα Gates έχει γίνει μεγαλύτερος δωρητής από χώρες όπως το Βέλγιο, ο Καναδάς, η Δανία, η Ιρλανδία και η Ιταλία.”(10)

 

Ιατρικό σχέδιο του Γκέιτς: Παγκόσμιος εμβολιασμός  (ανοσοποίηση) και παρακολούθηση

 

Ένας από τους λόγους που πολλοί συνειδητοποιούν τώρα πόσο ισχυρός έχει γίνει ο Γκέιτς είναι η συχνή εμφάνισή του ως ειδικός του  COVID-19. Είναι μια περίεργη επιλογή, λαμβάνοντας υπόψη την πλήρη και απόλυτη έλλειψη επίσημης ιατρικής εκπαίδευσης. Είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό λαμβάνοντας υπόψη το πώς οι απόψεις πραγματικών ιατρών, βραβευμένων επιστημόνων και ερευνητών που έρχονται σε αντίθεση με τις απόψεις του απομακρύνονται από το Διαδίκτυο.

Ο Γκέιτς έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι η ζωή δεν μπορεί να επιστρέψει στο φυσιολογικό μέχρι να εμβολιάσουμε ολόκληρο τον παγκόσμιο πληθυσμό κατά του COVID-19. Αυτό, παρά το γεγονός ότι επιστήμονες και ιατροί ερευνητές έχουν ανακαλύψει μια ποικιλία ασφαλών, απλών και φθηνών στρατηγικών για την πρόληψη και τη θεραπεία του COVID-19.

Το γεγονός ότι οι παράλογες και επιστημονικά αβάσιμες απόψεις του Γκέιτς διαμορφώνουν πανδημικές αντιδράσεις σε όλο τον κόσμο, ενώ οι πραγματικοί επαγγελματίες του ιατρικού τομέα λογοκρίνονται από τα βασικά μέσα μαζικής ενημέρωσης και τις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων, είναι θετικό ότι δεν λειτουργούμε πλέον από μια βάση επιστημονικής και ιατρικής αλήθειας.

Αντίθετα, ολόκληρος ο κόσμος αναμένεται να ευθυγραμμιστεί με την αυτοεξυπηρετούμενη ατζέντα που δημιουργήθηκε από τον Γκέιτς και τους πολλούς συμμάχους του στην τεχνολογία και την ιατρική. Σε μια δημοσίευση στις 30 Απριλίου 2020, το Gates Notes, 11,12 ο Γκέιτς δηλώνει ότι “υποψιάζεται ότι το εμβόλιο COVID-19 θα γίνει μέρος του προγράμματος ρουτίνας εμβολιασμού νεογέννητου” – ένα ωραίο κομμάτι προγνωστικού προγραμματισμού, αν με ρωτήσετε .

Λάβετε υπόψη σας, ότι τα εμβόλια mRNA που αναπτύσσονται κατά του COVID-19 θα αλλάξουν τη γενετική σας έκφραση, μετατρέποντας το σώμα σας σε εργοστάσιο ιικών πρωτεϊνών. Είναι πραγματικά σοφό να σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε ένα τόσο νέο εμβόλιο σε νεογέννητα; Σε έναν λογικό  κόσμο, η απάντηση θα ήταν ένα ηχηρό όχι. Δυστυχώς, τώρα ζούμε σε έναν κόσμο που διευθύνεται από τους ”βλάκες” του Γκέιτς, και έτσι η λογική και η κοινή λογική εξαφανίστηκαν σε μεγάλο βαθμό.

Με προβλέψιμο τρόπο της Hegelian διαλεκτικής, διαλεκτικής προβλήματος-αντίδρασης, το πρόβλημα του COVID-19 οδήγησε σε παράλογες και λανθασμένες αντιλήψεις πανδημίας, όπως οι εντολές μάσκας και κατ ‘οίκον φυλάκιση των υγιών ατόμων, ακολουθούμενη από την «τελική λύση» ενός βιαστικά παραγόμενου ”εμβολιού”, χρησιμοποιώντας νέα τεχνολογία mRNA.

Ριζοσπαστικά όπως φαίνεται όλα αυτά, τα σχέδια του Γκέιτς για τον κόσμο δεν σταματούν εδώ. Επίσης, πιέζει για την εφαρμογή ενός τεράστιου, παγκόσμιου συστήματος παρακολούθησης για την παρακολούθηση και την ανίχνευση της κατάστασης της μόλυνσης και του εμβολιασμού όλων.

Χρηματοδοτεί ακόμη και την ομάδα παρακολούθησης επαφών Partners in Health, μαζί με τον George Soros. (Το Ίδρυμα William J. Clinton έχει επίσης χρηματοδοτήσει το Partners in Health στο παρελθόν.(13)

Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι οι συστάσεις του Γκέιτς ωφελούν κυρίως τον ίδιο. Όπως συζητήθηκε στο “Bill Gates – Ο πιο επικίνδυνος φιλάνθρωπος στη σύγχρονη ιστορία;” το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates δωρίζει δισεκατομμύρια στις ίδιες εταιρείες και βιομηχανίες στις οποίες το Ίδρυμα διαθέτει μετοχές και ομόλογα.

Η χρήση μη κερδοσκοπικών χρημάτων για την προώθηση της έρευνας για εταιρείες στις οποίες έχετε επενδύσει είναι παράνομη, αλλά  ξεφεύγει εδώ και πολλά χρόνια. Ταυτόχρονα, το Ίδρυμά του λαμβάνει φορολογικές ελαφρύνσεις για τις φιλανθρωπικές δωρεές που βγάζει χρήματα.

Θυμηθείτε, έχει «δωρίσει» δεκάδες δισεκατομμύρια δολάρια με την πάροδο των ετών, αλλά η καθαρή του αξία δεν έχει μειωθεί – έχει διπλασιαστεί, και αυτό οφείλεται κυρίως στο ότι οι δωρεές του αντιμετωπίζονται ως επενδυτικές εκπτώσεις. Είναι η φιλανθρωπική κεφαλαιοποίηση στα καλύτερα.

Ο Γκέιτς είναι ο κύριος ”ευεργέτης” της πανδημίας που προκαλεί φόβο

Η πανδημία COVID-19 προσχεδιασμένη ή μη, είναι αναμφίβολα το μεγαλύτερο φιλανθρωπικό κεφάλαιο του Γκέιτς μέχρι σήμερα και έχει μεγάλα κέρδη, καθώς χρηματοδοτεί / επενδύει τόσο σε θεραπευτικά όσο και σε εμβόλια COVID-19.

Τον Μάρτιο του 2020, το Ίδρυμα Γκέιτς ανακοίνωσε (14) μια νέα συνεργασία, με την ονομασία «The COVID-19 Therapeutics Accelerator», με την Wellcome και την Mastercard για «συντονισμό των προσπαθειών Ε & Α και άρση των εμποδίων στην ανάπτυξη ναρκωτικών». Σύμφωνα με το δελτίο τύπου: (15)

“Το COVID-19 Therapeutics Accelerator θα διαδραματίσει καταλυτικό ρόλο επιταχύνοντας και αξιολογώντας νέα και επανατοποθετημένα φάρμακα και βιολογικούς παράγοντες για τη θεραπεία ασθενών με COVID-19 στο άμεσο χρονικό διάστημα και άλλων ιογενών παθογόνων μακροπρόθεσμα.”

Το Ίδρυμα Gates συνεργάστηκε επίσης με το Serum Institute of India (SII) για την παραγωγή 100 εκατομμυρίων δόσεων εμβολίων COVID-19 που αναπτύχθηκαν από την AstraZeneca και τη Novavax. Τα εμβόλια, τα οποία κοστίζουν λιγότερο από 3 $ ανά δόση, έχουν προγραμματιστεί για παράδοση σε χώρες χαμηλού εισοδήματος. (16),(17)

Η χρηματοδότηση διοχετεύεται ως ένα άτοκο δάνειο προς τη Gavi, το Vaccine Alliance, που ιδρύθηκε από το Ίδρυμα Gates το 2000, το οποίο στη συνέχεια θα παρέχει το απαραίτητο κεφάλαιο στη SII. Κατά τα επόμενα πέντε χρόνια, το Ίδρυμα δεσμεύθηκε επίσης να παράσχει στον Γκάβι συνολικά 1,6 δισεκατομμύρια δολάρια σε πρόσθετα κεφάλαια.(18)

Η προσπάθεια του Γκέιτς να βελτιώσει την εκπαίδευση ήταν μια τεράστια αποτυχία

 

Έχοντας μια γενική επιρροή στην τεχνολογία, τα τρόφιμα και τα φάρμακα (ειδικότερα τα εμβόλια) δεν περιγράφει επαρκώς την επιρροή του Γκέιτς στην καθημερινή μας ζωή. Είχε επίσης μια βαθιά επιρροή στην εκπαίδευση. Το πολύ επικριθέν πρόγραμμα σπουδών του Κοινού Πυρήνα ήταν η προσπάθεια του Gates Foundation να αναδιαμορφώσει την αμερικανική εκπαίδευση, (19) και οι περισσότεροι γονείς μπορούν να σας πουν πόσο χαζό ήταν.

Παρά την άσχημη αποτυχία, στις 6 Μαΐου 2020, ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Andrew Cuomo ανακοίνωσε ότι το κράτος συνεργάζεται με το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates για την ανάπτυξη ενός «εξυπνότερου εκπαιδευτικού συστήματος» για τον κόσμο μετά το COVID που θα επικεντρωθεί στην online μάθηση και μόνιμα. ενσωμάτωση της τεχνολογίας σε κάθε πτυχή της αστικής ζωής

Η πολιτεία συνεργάζεται επίσης με την Google και ο Cuomo ζήτησε από τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της Google Eric Schmidt να ηγηθεί ενός νέου πάνελ για να σχεδιάσει την τεχνολογική υποδομή της πολιτείας.22 Όπως σημειώνει το The Intercept, 23 η συσκευή παρακολούθησης με την οποία οι καταναλωτές απαγορεύονται τώρα γίνεται μετονομασία. ως απάντηση στα προβλήματα υγείας όλων.

Ο Γκέιτς είναι η πιο ορατή φιγούρα της σύγχρονης τεχνοκρατίας

Ανεξάρτητα από το εάν έχει προγραμματιστεί ή όχι, η πανδημία COVID-19 χρησιμοποιείται σαφώς για να οδηγήσει σε εξαιρετικά αμφιλεγόμενες αλλαγές που είναι αναμφισβήτητα ολοκληρωτική οικοδόμηση, συμπεριλαμβανομένης της ιδιωτικής ανάληψης της κυβέρνησης μέσω συμπράξεων δημόσιου-ιδιωτικού τομέα.

Η επιτήρηση έχει γίνει η μεγαλύτερη κερδοσκοπική βιομηχανία στον πλανήτη και ολόκληρη η ύπαρξή σας στοχεύει τώρα στο κέρδος. Μεταξύ αυτών που κερδίζουν περισσότερο είναι ο ίδιος ο Γκέιτς.

Για καλύτερη κατανόηση του τι γίνεται, ακολουθώντας τη γενική αφήγηση ότι χρειαζόμαστε το Big Tech για να μας σώσει, δείτε το άρθρο μου σχετικά με τον κοινωνικό ψυχολόγο και την καθηγήτρια του Χάρβαρντ Shoshana Zuboff και το εξαιρετικό βιβλίο της, Η Εποχή του Παρακολούθησης του Καπιταλισμού”. “

Επίσης, δεν θα θέλατε να χάσετε την πρόσφατη συνέντευξή μου με τον Πάτρικ Γουντ, που εμφανίζεται στο “The Pressing Dangers of Technocracy”. Έχω ενσωματώσει αυτή τη συνέντευξη παρακάτω για την ευκολία σας.

Ζωγραφίζει μια εικόνα που μπορεί να είναι δύσκολο να την καταπιεί κάποιος, ειδικά αν ακούτε για όλα αυτά για πρώτη φορά, αλλά είναι πολύ σημαντικό να αρχίσουν όλοι να καταλαβαίνουν τι αντιμετωπίζουμε. Ο χρόνος τελειώνει. Για να έχουμε οποιαδήποτε πιθανότητα να το σταματήσουμε, πρέπει να κατανοήσουμε την πορεία μας και να ενωθούμε για να αλλάξουμε την πορεία που έχουν θέσει οι Γκέιτς και άλλοι σαν αυτόν.

 

Bill Gates Secretly Dictates Global Food Policy Too

 

Πηγή

Προβολές : 580


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα