Η αποκάλυψη Έλληνα Καθηγητή ότι το εμβόλιο ήταν έτοιμο από τον Μάρτιο, μπορεί να επιφέρει την συλλογική αφύπνιση;

Η αποκάλυψη Έλληνα Καθηγητή ότι το εμβόλιο ήταν έτοιμο από τον Μάρτιο, μπορεί να επιφέρει την συλλογική αφύπνιση;

19 Δεκεμβρίου, 2020 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:477
Μοίρασέ το

Δημήτρης Δασκαλάκης: “Μεταξύ των κυβερνήσεων, των φαρμακευτικών εταιρειών και των ελεγκτικών οργανισμών φαρμάκων, υφίστανται και αναπτύσσονται αδιαφανείς και διαπλεκόμενες οικονομικές σχέσεις και διακυβεύονται τεράστια πολιτικοοικονομικά συμφέροντα εν μέσω πανδημίας, δεδομένου ότι από την στιγμή που οι φαρμακευτικές εταιρείες δεν συμμετέχουν με ίδια κεφάλαια (παρά μόνο σε πολύ μικρό ποσοστό) στην επιστήμη και στην έρευνα για την εξεύρεση του εμβολίου, δεν αναλαμβάνουν κανένα ρίσκο από την ενδεχόμενη απαγόρευση κυκλοφορίας του εμβολίου από τους ελεγκτικούς οργανισμούς φαρμάκων και γι΄ αυτό κιόλας προβαίνουν ήδη σε μαζική παραγωγή του, πριν λάβουν την επίσημη έγκριση, αφού έχουν ήδη προπληρωθεί από τις κυβερνήσεις των κρατών για την παρασκευή του.”

 

 

 

Στο εξαιρετικό, αποκαλυπτικό και αφυπνιστικό άρθρο του κ. Δημήτρη Δασκαλάκη, εγείρεται μια ερώτηση;

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΠΩΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ.

ΤΙ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ;

Οι κυβερνήσεις είναι ΔΟΤΕΣ από τους ισχυρούς “αθέατους”… το παράδειγμα των Αμερικανικών εκλογών και τα όσα βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας για το μέγεθος της νοθείας, επιβεβαιώνουν ότι και στην Ελλάδα, γίνεται εδώ και δεκαετίες ΝΟΘΕΙΑ.

Όσο η δικαιοσύνη κωφεύει και δεν πράττει τα αυτονόητα, η πρώτη ευθύνη, αναλογεί σ’ αυτήν.

ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΠΡΩΤΟΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ.

Ο Ελληνικός λαός, πρέπει να ξαναβρεί το θάρρος του, την πίστη του και την αλληλεγγύη του και να ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ.

Η ΖΩΗ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΜΙΑΣ ΚΛΙΚΑΣ ΠΑΡΑΝΟΪΚΩΝ.

 

Καλλιόπη Σουφλή 

 

 

«Δεν κατηγορώ αυτούς που ασκούν την εξουσία, αλλά αυτούς που είναι πρόθυμοι να υπακούσουν»

Αρχαίο Γνωμικό, που αποδίδεται στον ιστορικό Θουκυδίδη.

 

Toυ Δημητρίου Νικ. Δασκαλάκη, Δικηγόρου Αθηνών

 

Στις 28-11-2020 τ.ε. ο επιφανής Έλληνας καθηγητής της επιστήμης των υπολογιστών του ΜΙΤ δηλ. του Τεχνολογικού Ινστιτούτου της Μασαχουσέτης των Η.Π.Α. Μανώλης Κέλλης, παραχώρησε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΙ» και στον δημοσιογράφο Γιώργο Ευγενίδη, σχετικά την χρονική διάρκεια της ανοσίας που παρέχει το εμβόλιο για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Πολλοί διακεκριμένοι επιστήμονες της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού, φιλοξενούνται τον τελευταίο καιρό σε τηλεοπτικές εκπομπές, μιλώντας και απαντώντας σε ερωτήματα σχετικά με την ασφάλεια, την αποτελεσματικότητα του εμβολίου καθώς και για την διάρκεια της ανοσίας που προσφέρει σε εκείνους που θα εμβολιασθούν και πολλές είναι οι σχετικές ειδήσεις που έρχονται καθημερινά στο φως της δημοσιότητας, αναφορικά με τα εν λόγω ζητήματα και ως εκ τούτου η συνέντευξη του κ. Μανώλη Κέλλη δεν θα μπορούσε να αξιολογηθεί, μέσα στον ορυμαγδό των τηλεοπτικών πληροφοριών, ότι δύναται να συνεισφέρει μια ουσιαστικότερη γνώση και ενημέρωση στον ήδη πληθωρικό, αλλά δυστυχώς μονοσήμαντο, δημόσιο διάλογο.

Στο πλαίσιο της τηλεοπτικής συνέντευξης, ενώ ο κ. Κέλλης δεν μας κάνει σοφότερους σχετικά με την χρονική διάρκεια της ανοσίας του εμβολιασμού, προβαίνει ακουσίως σε μια πολύ μεγάλης σπουδαιότητας και αξίας αποκάλυψη, που διέλαθε την προσοχή πολλών από εμάς, η οποία ωστόσο κρίνεται καίρια, ουσιώδης και κεφαλαιώδους σημασίας για την συνολική αξιολόγηση και κατανόηση της τρέχουσας υγειονομικής κρίσης που μαστίζει ολόκληρο τον πλανήτη.

Η αποκάλυψη στην οποία προβαίνει ο Έλληνας καθηγητής εγείρει σοβαρά ερωτηματικά, επιδέχεται πολλαπλές ερμηνείες και συγχρόνως προκαλεί έντονο προβληματισμό και κινεί όχι ευκαταφρόνητες υποψίες στους ελεύθερα σκεπτόμενους πολίτες για τους πραγματικούς σκοπούς και τις προθέσεις αυτών που με φανατισμό και με άκριτο ζήλο προπαγανδίζουν τον μαζικό εμβολιασμό της ανθρωπότητας.

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος κ. Γιώργος Ευγενίδης, στην συνέντευξη που του παραχώρησε ο κ. Κέλλης, τον ερωτά:

Δημοσιογράφος: «Άρα συζητάμε για εμβόλια που είναι αποτελεσματικά. Είναι ασφαλή;

 

Κέλλης: «Είναι κάτι που δεν έχουν μειώσει τα στάνταρ. Όποιο πρόβλημα υπήρξε για έναν ασθενή, σε άλλο εμβόλιο, είχαν σταματήσει όλη τη μελέτη.

Είναι κάτι που είναι πολύ κρίσιμο.

Οι αμερικανικές αρχές έχουν πολύ υψηλά στάνταρ γι’ αυτό και περιμέναμε τόσους μήνες.

 Το εμβόλιο ήταν έτοιμο από τον Μάρτιο, αλλά περάσαμε μήνες κάνοντας τεστ και μετά τεστ και ξανά τεστ.»

(Βλέπετε σχετικώς: https://www.skai.gr/news/ygeia/kellis-se-skai-poso-diarkei-i-anosia-ston-koronoio-apo-to-emvolio)

Ο κ. Κέλλης, η αξιοπιστία του οποίου δεν αμφισβητείται, με την ιδιότητα του διαπρεπούς Έλληνα καθηγητή, σε ένα από τα μεγαλύτερα, σημαντικότερα και πλέον φημισμένα πανεπιστήμια τεχνολογικής έρευνας παγκοσμίως, δήλωσε ενώπιον του ελληνικού λαού ότι το εμβόλιο για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού είχε ετοιμασθεί από τον Μάρτιο του 2020!!

Πρόκειται αναμφίβολα για μια συγκλονιστική αποκάλυψη, για μια τρομακτική ομολογία που ανατρέπει εκ βάθρων το επίσημο κυβερνητικό αλλά και το παγκόσμιο αφήγημα περί «αόρατου εχθρού» που εντελώς «ξαφνικά» εισέβαλε στην «ζωή» της ανθρωπότητας.

Από την τοποθέτηση αυτή του κ. Κέλλη, εγείρονται πολύ σοβαρά ερωτηματικά και απορίες που πρέπει να διερευνηθούν και να απαντηθούν με τον πλέον σαφή και κατηγορηματικό τρόπο, σε ανώτατο κυβερνητικό επίπεδο αλλά και από τους εκπροσώπους των διεθνών οργανισμών σχετικά:

α) Με την πραγματική ή πλασματική εμφάνιση του κορωνοϊού στην πόλη Ουχάν της κεντρικής Κίνας,

β) Με την ενδεχόμενη και λίαν πιθανή εργαστηριακή παρασκευή του κορωνοϊού ή με την προσκόμιση ακλόνητων επιστημονικών αποδείξεων για την φυσική προέλευσή του,

γ) Με τον τρόπο διάδοσης του καθώς και

δ) Με την σκοπιμότητα των ακραίων και πρωτόγνωρων μέτρων περιορισμού των ατομικών δικαιωμάτων, που υιοθετήθηκαν από τις κυβερνήσεις παγκοσμίως, για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Η απουσία ή έλλειψη επαρκών, διασταυρωμένων και τεκμηριωμένων 

επιστημονικών αποδείξεων, στο πλαίσιο πάντοτε ενός ανοικτού, ελεύθερου και δημοκρατικού διαλόγου, θα ενισχύσει και θα τροφοδοτήσει βάσιμα και δικαιολογημένα τις διαφορετικές εικασίες και προσεγγίσεις που καταλήγουν σε μια άλλη ισότιμη εκδοχή, ερμηνεία και εξήγηση της πανδημίας του κορωνοϊού, που είναι εντελώς διαφοροποιημένη, από την κυρίαρχη των συστημικών μέσων ενημέρωσης.

Από την δήλωση του κ. Κέλλη «ότι το εμβόλιο ήταν έτοιμο από τον Μάρτιο του 2020», προκύπτουν, εκτός από τα παραπάνω, και ορισμένα άλλα, εξίσου κρίσιμα και σοβαρά ερωτήματα, σχετικά με την συνολική διαχείριση της τρέχουσας υγειονομικής κρίσης, τα οποία χρήζουν άμεσης, πλήρους και διαφωτιστικής απαντήσεως, τόσο από την ελληνική κυβέρνηση όσο και από την επιτροπή των λοιμοξιολόγων.

1) Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση των κινεζικών αρχών, ότι πρώτο κρούσμα του κορωνοϊού καταγράφηκε στις αρχές ή στα μέσα Δεκεμβρίου του 2019, στην πόλη Ουχάν της κεντρικής Κίνας, ερωτάται: Πώς κατέστη επιστημονικά εφικτό οι φαρμακευτικές εταιρείες να καταλήξουν στο ενδεδειγμένο εμβόλιο, τον Μάρτιο του 2020, δηλ. μέσα στο εξαιρετικά σύντομο χρονικό διάστημα των τριών μηνών;

2) Σύμφωνα με την γενική παραδοχή, ότι στις 8 Ιανουαρίου 2020, οι κινεζικές αρχές αναγνώρισαν και απομόνωσαν έναν νέο κορωνοϊό, ως αιτία της πνευμονίας και εν συνεχεία η αλληλουχία του ιού δημοσιεύθηκε σε μια βάση δεδομένων ανοικτής πρόσβασης, εγείρεται το ερώτημα: Πώς κατέστη επιστημονικά δυνατό, οι φαρμακευτικές εταιρείες να έχουν ετοιμάσει το εμβόλιο τον Μάρτιο του 2020, δηλ. μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα δύο μηνών, πριν από την επίσημη καταχώριση της αλληλουχίας του ιού σε ανοικτή βάση δεδομένων;

3) Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ.), κηρύχθηκε η πανδημία του κορωνοϊού στις 11 Μαρτίου 2020 και ως εκ τούτου εγείρεται το σοβαρό ερώτημα: Πώς αιτιολογείται η «βεβιασμένη» απόφαση των φαρμακευτικών εταιρειών να έχουν ήδη προβεί, από τον Μάρτιο του 2020, στην παρασκευή του εμβολίου, σε χρόνο κατά τον οποίο δεν είχε αποτυπωθεί ακόμη, σε πλήρη και παγκόσμια έκταση, η σοβαρότητα της μετάδοσης του νέου κορωνοϊού και σε κάθε περίπτωση πριν από την επίσημη κήρυξη της πανδημίας;

4) Ποιος δύναται να ισχυριστεί βάσιμα και τεκμηριωμένα (προσκομίζοντας και τις αντίστοιχες επιστημονικές ιατρικές αποδείξεις), ότι το παραγόμενο εμβόλιο είναι αποτελεσματικό και ασφαλές και ποιος μπορεί να εγγυηθεί την απουσία σοβαρών παρενεργειών στην ανθρώπινη υγεία, δεδομένου ότι προετοιμάσθηκε και παρασκευάσθηκε σε χρονικό διάστημα τριών μηνών, πριν από την πρώτη επίσημη καταγραφή κρούσματος κορωνοϊού στον κόσμο και εντός χρονικού πλαισίου δύο μηνών, πριν από την επίσημη γνώση της αλληλουχίας του;

 Αξίζει να τονιστεί με έμφαση, ότι τα δελτία τύπου των φαρμακευτικών εταιρειών σχετικά με την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια των παραγόμενων εμβολίων, χωρίς όμως να συνοδεύονται από τις αντίστοιχες έγκυρες και τεκμηριωμένες ιατρικές αποδείξεις, οι οποίες κατά την συνήθη επιστημονική δεοντολογία και πρακτική, θα πρέπει να καταχωρούνται σε έγκριτα ιατρικά περιοδικά παγκοσμίου κύρους, ώστε να αξιολογηθούν από ανεξάρτητους επιστήμονες και εμπειρογνώμονες του κλάδου υγείας, δεν συνιστούν πειστικές και επαρκείς αποδείξεις.

5) Πότε έχει συμβεί ξανά στο παρελθόν αφενός μεν οι κυβερνήσεις των ανεπτυγμένων χωρών ιδίως των Η.Π.Α., της Μεγάλης Βρετανίας, της Γερμανίας και των κρατών της Ε.Ε. δηλαδή οι φορολογούμενοι πολίτες τους, να χρηματοδοτούν κατά ποσοστό 90%(!) την ιδιωτική έρευνα και την ανάπτυξη των φαρμακευτικών εταιρειών για την ανακάλυψη του εμβολίου και αφετέρου οι φαρμακευτικές εταιρείες να προβαίνουν σε μαζική παραγωγή δισεκατομμυρίων δόσεων εμβολίων, πριν ακόμη από την τελική έγκριση και την άδεια των αρμόδιων ελεγκτικών φορέων δηλ. του αμερικανικού και ευρωπαϊκού οργανισμού φαρμάκων;

Αφορμή για την διατύπωση του τελευταίου ερωτήματος αποτέλεσαν οι δηλώσεις του κ. Ηλία Μόσιαλου, καθηγητού Πολιτικής της Υγείας του London School of Economics (LSE) σε συνέντευξη που παραχώρησε στις 30-11-2020, στον τηλεοπτικό σταθμό «ΑΝΤΕΝΝΑ» και στον κ. Νίκο Χατζηνικολάου όπου μεταξύ πολλών άλλων δήλωσε επί λέξει τα εξής: «Υπήρχαν πάρα πολλά κεφάλαια, υπήρχαν πολλές επενδύσεις. Δηλαδή την έρευνα και την ανάπτυξη, κατά 90% την χρηματοδότησαν οι κυβερνήσεις, κυρίως οι κυβερνήσεις των ανεπτυγμένων χωρών, των Ηνωμένων Πολιτειών, της Μεγάλης Βρετανίας, Γερμανίας και η Ε.Ε. έριξε δισεκατομμύρια ευρώ για την ανακάλυψη, αυτό δεν το είχαμε παλιά.

Τα εμβόλια άρχισαν να τα φτιάχνουμε, να έχουμε μαζική παραγωγή, πριν ακόμη πάρουν έγκριση οι εταιρείες.

Δηλαδή τι κάνανε οι κυβερνήσεις και οι εταιρείες κύριε Χατζηνικολάου, πήραν το ρίσκο να κάνουν την παραγωγή πριν δοθεί η έγκριση, αν δεν δοθεί η έγκριση θα χάσουν πολύ απλά τα λεφτά τους.» (Βλέπετε σχετικώς: https://youtu.be/vgg2KrL-LrY, από το 19.50΄ μέχρι και 27.45΄).

Επομένως εκ της δημόσιας τοποθετήσεως του κ. Μόσιαλου, δικαιολογημένα και βάσιμα, μπορεί να διατυπωθεί ο ισχυρισμός ότι μεταξύ των κυβερνήσεων, των φαρμακευτικών εταιρειών και των ελεγκτικών οργανισμών φαρμάκων, υφίστανται και αναπτύσσονται αδιαφανείς και διαπλεκόμενες οικονομικές σχέσεις και διακυβεύονται τεράστια πολιτικοοικονομικά συμφέροντα εν μέσω πανδημίας, δεδομένου ότι από την στιγμή που οι φαρμακευτικές εταιρείες δεν συμμετέχουν με ίδια κεφάλαια (παρά μόνο σε πολύ μικρό ποσοστό) στην επιστήμη και στην έρευνα για την εξεύρεση του εμβολίου, δεν αναλαμβάνουν κανένα ρίσκο από την ενδεχόμενη απαγόρευση κυκλοφορίας του εμβολίου από τους ελεγκτικούς οργανισμούς φαρμάκων και γι΄ αυτό κιόλας προβαίνουν ήδη σε μαζική παραγωγή του, πριν λάβουν την επίσημη έγκριση, αφού έχουν ήδη προπληρωθεί από τις κυβερνήσεις των κρατών για την παρασκευή του.

Συνεπώς εκλείπει για τις φαρμακευτικές εταιρείες το οικονομικό κίνητρο που θα τις ωθήσει στην επιστημονικά αρτιότερη παρασκευή του εμβολίου, αφού η αγωνία και η ανησυχία για την εξεύρεση ενός ασφαλούς και αποτελεσματικού εμβολίου μετακυλίεται στις κυβερνήσεις των χωρών που έχουν ήδη χρηματοδοτήσει το μεγαλύτερο μέρος της έρευνας, ενώ η ενδεχόμενη απόφαση απαγόρευσης κυκλοφορίας του εμβολίου, ως ακατάλληλου, από τους εθνικούς και διεθνείς οργανισμούς φαρμάκων και τροφίμων θα ήταν οικονομικά καταστροφική μόνο για τις κυβερνήσεις, εξαιτίας της απώλειας δισεκατομμυρίων ευρώ, οι δε φαρμακευτικές εταιρείες δεν διακατέχονται από καμία παρόμοια αγωνία, αφού έχουν διασφαλίσει έγκαιρα τα κέρδη τους, ανεξάρτητα από την ποιότητα του παραγόμενου εμβολίου.

Προς επίρρωση του πιο πάνω συλλογισμού, αναφέρεται ότι υπάρχουν σοβαρές και αξιόπιστες πληροφορίες, χωρίς ωστόσο να έχουν διαψευσθεί αρμοδίως, σύμφωνα με τις οποίες, οι φαρμακευτικές εταιρείες αξιώνουν από τις κυβερνήσεις των κρατών να υπάρχει νομική ρήτρα απαλλαγής αδικοπρακτικής ευθύνης τους, αναφορικά με την καταβολή χρηματικών αποζημιώσεων, σε περίπτωση προσβολής και βλάβης της υγείας των πολιτών εξαιτίας των παρενεργειών από το εμβόλιο.

Αντιστοίχως οι κυβερνήσεις έχουν ζωηρό ενδιαφέρον να ασκούν ασφυκτική πίεση και έλεγχο στους εθνικούς και διεθνείς οργανισμούς φαρμάκων για την έκδοση εγκριτικής απόφασης για την ασφάλεια, την αποτελεσματικότητα και την κυκλοφορία του εμβολίου, αφού η τυχόν απορριπτική απόφαση αυτών, θα σηματοδοτούσε, όπως αναφέρεται και πιο πάνω, την τεράστια οικονομική βλάβη και ζημία των κυβερνήσεων (βλέπε των πολιτών) που χρηματοδότησαν από πριν την έρευνα για την παρασκευή του, ενώ σε πολιτικό επίπεδο θα ήταν υπόλογες στους λαούς τους για την διασπάθιση του δημοσίου χρήματος.

Έτσι εξηγείται επομένως, η εκ μέρους των φαρμακευτικών εταιρειών πρωτοφανής στα «φαρμακευτικά χρονικά» μαζική παραγωγή δισεκατομμυρίων δόσεων εμβολίων, πριν από την έκδοση εγκριτικής απόφασης των αρμοδίων ελεγκτικών οργανισμών, αφού οι ίδιες δεν αναλαμβάνουν κανένα ρίσκο, δεδομένου ότι έχουν ήδη λάβει από τις κυβερνήσεις των κρατών το 90% της χρηματοδότησης για την παρασκευή του εμβολίου, οι δε κυβερνήσεις των χωρών αντιμετωπίζοντας το κίνδυνο τεράστιας οικονομικής ζημίας εξαιτίας της πρόωρης χρηματοδότησης, προβαίνουν εναγωνίως στην άσκηση αφόρητων και ασφυκτικών πιέσεων προς τους εθνικούς οργανισμούς φαρμάκων και τροφίμων, ελαχιστοποιώντας με αυτόν τον τρόπο τον κίνδυνο από την έκδοση απόφασης που απαγορεύει την κυκλοφορία και διακίνηση του εμβολίου και εκμηδενίζοντας την πιθανότητα οικονομικής βλάβης τους.

Επομένως σύμφωνα με την πιο πάνω θεώρηση και ανάλυση της τρέχουσας υγειονομικής κρίσης που εδράζεται στις επίσημες δηλώσεις Ελλήνων καθηγητών του εξωτερικού, θα μπορούσε κανείς βάσιμα να υιοθετήσει τις εξής παραδοχές:

Α) Ο κορωνοϊός covid-19 είναι εργαστηριακός που παρασκευάσθηκε σε βιολογικά εργαστήρια υψίστης ασφαλείας.

Β) Ο ιός επιλέχθηκε σκοπίμως να μεταφερθεί στην πόλη Ουχάν, που είναι η πιο πυκνοκατοικημένη περιοχή της Κεντρικής Κίνας και αποτελεί συγχρόνως το πολιτικό, οικονομικό κέντρο και τον σημαντικότερο συγκοινωνιακό κόμβο ολόκληρης της περιφέρειας.

Στην πόλη υπάρχει αγορά θαλασσινών, όπου εκτός από θαλασσινά, πωλούνται κοτόπουλα, νυχτερίδες και άλλα άγρια ζώα και παρουσιάζει μεγάλη προσέλευση κοινού και ως εκ τούτου ήταν «πρόσφορη» για να διατυπωθεί από τις κινεζικές αρχές ο ισχυρισμός της μετάδοσης του κορωνοϊού από τα ζώα στους ανθρώπους.

Επίσης βρίσκεται σε μεγάλη απόσταση από το Πεκίνο (1.200 χ.λ.μ.) και ως εκ τούτου εμφανίζεται ως «ιδανική πόλη» για την διασπορά του ιού, ενώ η πρωτεύουσα θα μπορούσε να παραμείνει σχετικά ασφαλής. Πράγματι κατά την διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού, στην κινεζική πρωτεύουσα που αριθμεί περισσότερο από 20.000.000 ανθρώπους, κατεγράφησαν ελάχιστα κρούσματα, ενώ από τα μέσα Αυγούστου, οι υγειονομικές αρχές του Πεκίνου ήραν την υποχρεωτική χρήση μάσκας στους εξωτερικούς χώρους.

Γ) Ο κορωνοϊός, ως εργαστηριακός, μελετήθηκε και αναλύθηκε επί μακρόν σε βιολογικά-ιολογικά εργαστήρια υψίστης ασφαλείας και όταν είχε ήδη προπαρασκευασθεί το εμβόλιο, ξεκίνησε η διασπορά του από την πόλη Ουχάν της κεντρικής Κίνας.

Δ) Στις 18-10-2019, στο Κέντρο Johns Hopkins της Νέας Υόρκης, για την ασφάλεια της υγείας φιλοξενήθηκε σε συνεργασία με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και το ίδρυμα «Bill and Melinda Gates» το περίφημο EVENT 201, το οποίο ήταν μια άσκηση πανδημίας υψηλού επιπέδου, δηλαδή μια προσομοίωση μεγάλης κλίμακας βασισμένη στο σενάριο αντιμετώπισης μιας πιθανής παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης και αποτέλεσε την γενική πρόβα, πριν από την τελική παράσταση της πανδημίας.

Ε) Οι στόχοι της «σκηνοθετημένης» πανδημίας (χαρακτηρίζεται ως σκηνοθετημένη, αφού ακόμη και αν δεν υπήρχε, θα έπρεπε οπωσδήποτε να εφευρεθεί, δεδομένου ότι μόνο δια αυτής, μπορούν να υλοποιηθούν οι πιο κάτω αναφερόμενες επιδιώξεις της παγκοσμιοποιημένης νέας τάξης πραγμάτων) που εντελώς επιγραμματικά αναφέρονται και ιεραρχούνται ως εξής:

1) Η συρρίκνωση και η σταδιακή κατάργηση των συνταγματικών ελευθεριών και η διάχυση του φόβου στην κοινωνία, που θα συνιστά την νέα κανονικότητα.

2) Η επιβολή μιας παγκόσμιας υγειονομικής τυραννίας, με σκοπό τον περιορισμό και την αναστολή της ισχύος των ατομικών δικαιωμάτων, τον έλεγχο και την παρακολούθηση των πολιτών, δια της εφαρμογής των μέσων της υψηλής ψηφιακής τεχνολογίας.

3) Η «μεγάλη επανεκκίνηση», ως κυρίαρχο δόγμα πολιτικής διακυβέρνησης και κοινωνικής συμπεριφοράς, η οποία θα περιλαμβάνει την αύξηση των ηλεκτρονικών συναλλαγών, τα κινητά τηλέφωνα αναγνώρισης βιομετρικών χαρακτηριστικών, το ψηφιακό ευρώ και την ψηφιακή οικονομία, με κατάληξη την αχρήματη κοινωνία.

4) Ο μαζικός εμβολιασμός της ανθρωπότητας που θα συνοδευτεί από το αντίστοιχο ψηφιακό πιστοποιητικό εμβολιασμού

5) Η εισαγωγή των πολιτών στην νέα ψηφιακή εικονική κοινότητα ομογενοποιημένων ατόμων και τέλος

6) Η αλληλεπίδραση του ανθρώπου και των μηχανών τεχνητής νοημοσύνης και ο μετανθρωπισμός.

Ας αναλογιστούμε όλοι, ότι η πανδημία έχει κλέψει την χαρά της ζωής, της ελευθερίας, της κοινωνικής συντροφικότητας.

Μας βομβαρδίζουν συνέχεια με απαράδεκτα κλισέ: «Η δημόσια υγεία είναι το υπέρτατο αγαθό».

Όχι, το απορρίπτουμε χωρίς καμία συζήτηση. 

Η χαρά της ζωής είναι αυτή που νοηματοδοτεί το περιεχόμενο της ανθρώπινης ύπαρξης.

Υπάρχουν άνθρωποι που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας αλλά ωστόσο παραμένουν κοινωνικά δραστήριοι και ψυχικά ακατάβλητοι, όπως υπάρχουν και αυτοί που είναι σωματικά υγιείς αλλά είναι ψυχικά κουρελιασμένοι. 

Ο άνθρωπος είναι ψυχοσωματική οντότητα.

Η ψυχή είναι η κινητήριος δύναμη του ανθρώπου. 

Αν τσακίσει η ψυχή του ανθρώπου, μπορεί μεν να εξακολουθεί να αναπνέει, αλλά θα είναι όμως ζωντανός-νεκρός. Αυτό θέλουμε;

Η νίκη του κακού έγκειται στο ότι έχει κατορθώσει να ενσπείρει στις ψυχές των ανθρώπων τον φόβο, την απαισιοδοξία, την απελπισία και ακόμη χειρότερα, την απόγνωση.

Το κακό όμως δεν είναι ανίκητο, νικιέται από την Αγάπη, την συμπόνια, την ελπίδα, το ενδιαφέρον, τον παρηγορητικό λόγο.

Χρειάζεται να έρθουμε μεταξύ μας σε μια αληθινή, ειλικρινή και ουσιαστική κοινωνία αγάπης, ώστε να νιώσουμε την πνευματική ζεστασιά και την ψυχική επαφή που απομακρύνει από τις καρδιές την παγωνιά της απαισιοδοξίας και την μαυρίλα της απελπισίας.

Κάποιος στοχαστής έχει γράψει προσφυώς: «Τρία πράγματα μας θυμίζουν τον χαμένο παράδεισο: Το άρωμα των λουλουδιών, το κελαήδημα των πουλιών και το γέλιο των παιδιών».

Ας αγωνιστούμε εμείς οι μεγαλύτεροι με όσες δυνάμεις έχει ο καθένας, ώστε να ακυρώσουμε τα σχέδια των παγκοσμιοποιητών που επιδιώκουν την δια του υποχρεωτικού εμβολιασμού υποταγή μας, για να καταφέρουμε να κληροδοτήσουμε στις επόμενες γενιές ένα κόσμο, που θα εξακολουθεί να συναρπάζεται από το άρωμα των λουλουδιών, να ερωτεύεται με το κελαήδημα των πουλιών και να χαίρεται με το γάργαρο γέλιο και το τραγούδι των παιδιών. 

Χωρίς μάσκα.

Χωρίς φόβο.

Με Ελπίδα.

Με Αγάπη.

 

Πηγή

Προβολές : 477


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα