Η απομόνωση του ανθρώπου και η παράλογη “λογική” του διαβόλου.

Η απομόνωση του ανθρώπου και η παράλογη “λογική” του διαβόλου.

27 Μαΐου, 2021 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
Η απομόνωση του ανθρώπου και η παράλογη “λογική” του διαβόλου.

 

Άραγε είναι αυτή η παγκόσμια θλίψη πριν τον ερχομό του;

Η απομόνωση του ανθρώπου και η παράλογη “λογική” του διαβόλου.

(Φωτογραφία από το πάρτι των Rothschild το 1972)

 

Γράφει ο Νίκος Σακελλαρόπουλος

(Ναυπηγός Μηχανολόγος Μηχανικός)

 

Όλα αυτά που συμβαίνουν εδώ και πάνω από ένα χρόνο, όσο παράλογα και αν φαίνονται, έχουν την λογική τους.

Μα πως, θα μπορούσε να ισχυριστεί κάποιος ότι όλα αυτά τα παράλογα μέτρα, τα παράλογα συνεχόμενα lockdown που θα συνεχιστούν, έχουν έστω μία μικρή δόση λογικής;

Και όμως έχουν…Όχι όμως από την πλευρά των ανθρώπου αλλά από την πλευρά του διαβόλου…

Μόνο αυτός θα μπορούσε και θα ήθελε τέτοιου είδους μέτρα…παράλογα που όμως έχουν λογική για αυτόν ..

Και θα ρωτήσει ο οποιοσδήποτε…

Γιατί έχουν λογική αυτά τα παράλογα μέτρα ;

Πού είναι ακριβώς η λογική σε κάτι το τελείως παράλογο;

Ας τα πάρουμε ξεχωριστά…

Χρήση μάσκας

Και ενώ ο ιός όπως γνωρίζουμε δεν έχει απομονωθεί και πλέον αρκετός κόσμος έχει αφυπνιστεί και καταλαβαίνει ότι παίζονται περίεργα πράγματα, η χρήση μάσκας ακόμα και στους εξωτερικούς χώρους συνεχίζει να υφίσταται.

Από την ανθρώπινη πλευρά είναι τελείως παράλογο να φοράς μάσκα στον εξωτερικό χώρο ή όταν περπατάς γιατί εκτός του ότι δεν σε προστατεύει σου κάνει μεγαλύτερο κακό.

Και όμως με την λογική του διαβόλου η χρήση μάσκας σου αποκρύπτει το πρόσωπο.. Είσαι ένας μασκοφορεμένος δηλαδή χωρίς πρόσωπο. Αυτομάτως όλοι φαίνονται ίδιοι..

Οι συμβολισμοί σε όλα αυτά είναι πολύ σημαντικοί..

Εκτός από αυτό, όπως έχουμε δει από εικόνες και βίντεο, μάσκες χρησιμοποιούν σε σατανιστικές τελετές, αλλά και στα περιβόητα πάρτι των rothchild, μία εκ των πλούσιων οικογενειών του πλανήτη που διοικούν και ελέγχουν τα πάντα…

Κοινωνικές αποστάσεις

Με την πρόφαση του ιού, απανταχού σε όλο τον πλανήτη έχουν βγάλει υποτίθεται πρωτόκολλα για τις αποστάσεις μεταξύ των ανθρώπων.

Απαγορεύεται να πας κοντά σε έναν συνάνθρωπό σου γιατί μπορεί να μολυνθείς όπως μας λένε..

Αυτή είναι η λογική του φόβου που θέλει να σπείρει ο διάβολος έτσι ώστε να φοβάσαι να συναναστραφείς με τον συνάνθρωπό σου και να έρθετε κοντά…

Πρέπει πάντα να τηρούμε τις αποστάσεις…Είναι κάτι το οποίο δεν έχει κανένα νόημα, αφού όπου πηγαίνεις κάποιες στιγμές έτσι κι αλλιώς θα έρθεις κοντά με τον άλλον είτε αυτό είναι στο μετρό ή οπουδήποτε αλλού.

Σε θέλει λοιπόν να φοβάσαι και να σου μείνει χαραγμένο στο μυαλό και στην συνείδηση ότι πρέπει να έχεις απόσταση από όλους και από όλα…

Η λογική του σε αυτή την περίπτωση είναι να σε απομακρύνει από τους συνανθρώπους σου.

Πόσες περιπτώσεις ανθρώπων,παππούδων και γιαγιάδων που δεν αγκάλιασαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα;

Απομόνωση

Στις μέρες μας οι ψευτοιατροί ανά τον κόσμο και αυτοί που εξυπηρετούν τα παγκόσμια σατανικά συμφέροντα, βγάλανε τον όρο ασυμπτωματικός.

Αυτός ο όρος δεν υπάρχει πουθενά παγκόσμια.. Με αυτόν τον τρόπο και με ένα τεστ που δεν δείχνει εάν έχεις κάποιον ιό, κατάφερε ο διάβολος και έπεισε τον κόσμο ότι είναι άρρωστος χωρίς κανένα σύμπτωμα.

Με αυτό τον τρόπο ο κάθε ανυποψίαστος άνθρωπος εκλογικεύει την προθυμία του να πάει να κλειστεί στο σπίτι του για 14 ημέρες, μέχρι να αναρρώσει από τον covid.

Προωθήθηκε λοιπόν η απομόνωση… Είναι κάτι που ο διάβολος θέλει διακαώς… Την απομόνωση του ανθρώπου και την αποκοινωνικοποίησή του ..

Με αυτόν τον τρόπο το κατάφερε… Αυτή είναι η λογική της απομόνωσης της ανθρώπινης ύπαρξης και ταυτόχρονα του φόβου ότι είμαι άρρωστος ενώ στην πραγματικότητα δεν έχω τίποτα..

 

Lockdown

 

Σε κάποια περίοδο για ένα διάστημα υπήρχαν πολύ σκληρά Lockown που ανάγκαζαν τον κόσμο να μην βγαίνει από το σπίτι του… Παντού στους δρόμους ερημιά… Δουλειές κλειστές ,πουθενά ζωή… Ποια είναι η λογική στα σκληρά lockdown στην απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ; Μα φυσικά δεν υπάρχει καμία ανθρώπινη λογική…

Η μόνη λογική είναι η λογική της απραξίας ..

Αυτή την απραξία θέλει ο διάβολος από όλους τους ανθρώπους.

Μισεί την εργατικότητα την προθυμία και θέλει την απραξία…

Γνωρίζει ότι με την απραξία μπορεί ο άνθρωπος να τρελαθεί ..

Κάτι το οποίο γίνεται κατά κόρον στις περιόδους των εγκλεισμών…

Αυτοκτονίες αυξήθηκαν, βία μεγάλη σε πολλές οικογένειες και μαζικές καταθλίψεις…

 

Παράλογες ειδήσεις

 

Στην εποχή της ψευτοπανδημίας οι παράλογες ειδήσεις φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν..

Που είναι η λογική σε μία παράλογη είδηση του τύπου πρέπει να εμβολιαστούν όλοι ακόμη και τα παιδιά, ανεξαρτήτως εάν μπορούν να μεταφέρουν τον ιό ή όχι. Πουθενά δεν υπάρχει λογική ..

Και όμως υπάρχει η λογική του διαβόλου που θέλει σιγά-σιγά με τον τρόπο του να σου δημιουργήσει τεχνητό χάος για να σου φέρει αργότερα ο ίδιος την λύση..

Είναι η λογική των παράλογων ειδήσεων για να παίξω με το μυαλό σου και να σε τρελάνω, κάτι το οποίο είναι στα σχέδια του και το επιδιώκει επί μονίμου βάσεως…

Το κλιμακούμενο χάος είναι ο στόχος του και σιγά-σιγά θα βλέπουμε και άλλες ακόμα πιο παράλογες ειδήσεις…

Όσο και αν φαίνεται παράξενο πίσω από όλα αυτά που ζούμε είναι ο διάβολος. Αυτό είναι το σύστημα του, το σύστημα που ζούμε.

Σου έδωσε ψεύτικη ύλη, όπως χρήματα και τώρα σου τα παίρνει πίσω αφού μέσω της προπαγάνδας της τηλεόρασης σου έχει μπερδέψει το κεφάλι και σε έχει προβατοποιήσει…

Στα παίρνει όλα πίσω γιατί αυτό είναι το σχέδιο του..

Θέλει να σε αιχμαλωτίσει στο σύστημα του για να σε ελέγχει και τελικά να σου πάρει την ψυχή…

Πολλοί άνθρωποι δυστυχώς δεν αντιλαμβάνονται ότι ζούμε σε σκοτεινά χρόνια και νομίζουν ότι όλο αυτό θα λήξει γρήγορα…

Πολλοί άνθρωποι αντί να ζήσουν περισσότερο πνευματικά, δυστυχώς ακολουθούν το χρήμα ,τον μαμμωνά…

Αυτοί που ζουν περισσότερο πνευματικά , είναι αυτοί που αντιλαμβάνονται τους κινδύνους του διαβόλου και ότι αυτή τη στιγμή παίζουμε άθελά μας το παιχνίδι του ,αφού αυτό είναι το σύστημα του και τελικά αυτός είναι ο ψεύτικος κόσμος του…

Αυτός θέλει την απομόνωση σου ,τον εγκλεισμό σου τον παραλογισμό σου…

Αυτός είναι που θέλει τελικά την ανυπαρξία σου…

Άραγε είναι αυτή η παγκόσμια θλίψη πριν τον ερχομό του;

 

capnews

Πηγή

Προβολές : 369


Μοίρασέ το:Ετικέτες: ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα