Η απόλυτη απόδειξη ότι αντιμετωπίζουμε μια βιβλική εξαπάτηση.

Η απόλυτη απόδειξη ότι αντιμετωπίζουμε μια βιβλική εξαπάτηση.

27 Αυγούστου, 2020 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:769
Μοίρασέ το

Η γενετική αλληλουχία του κοροναϊού που λέει, ανιχνεύεται από τη δοκιμή PCR, είναι στην πραγματικότητα μέρος και των 8 χρωμοσωμάτων όλων των ανθρώπων, έτσι μπορούμε όλοι να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα δοκιμής!

 

Επειδή η θεωρία των μικροβίων είναι εξαιρετικά δύσκολη να γίνει αντιληπτή από τους μη γνωρίζοντες και η μετάφραση από την google καθιστά ακόμα δυσκολότερη την γνώση, παρακαλώ θα ήθελα επωνύμως την άποψη ενός ιατρού με απλά λόγια ώστε να γίνει κατανοητός/ή, στο mail μου.

Ακόμα και στην περίπτωση που δεν θέλει να φανεί το όνομά του, θα το σεβαστώ και δεν θα το αναρτήσω, αλλά ούτε και θα το αποκαλύψω ποτέ, ως δημοσιογράφος που σέβομαι πλήρως τις πηγές μου.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε αυτές τις πληροφορίες, καθώς είναι εξαιρετικά σημαντικό:

 
Η γενετική αλληλουχία του κοροναϊού, που λέει ανιχνεύεται από τη δοκιμή PCR, είναι στην πραγματικότητα μέρος και των 8 χρωμοσωμάτων όλων των ανθρώπων, έτσι μπορούμε όλοι να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα δοκιμής. !
 
Οι δοκιμές PCR ανιχνεύουν ανθρώπινο γενετικό υλικό (ιδίως ένα χρωμόσωμα, όχι μια συγκεκριμένη αλληλουχία του SARS-Cov2, το οποίο το παθογόνο λέγεται ότι προκαλεί νόσο COVID-19).
 
Η απόλυτη απόδειξη ότι αντιμετωπίζουμε μια βιβλική εξαπάτηση.

BOMBSHELL: WHO Coronavirus PCR Test Primer Sequence is Found in All Human DNA

 

BOMBSHELL: Η σειρά Primer Test PCR Coronavirus βρίσκεται σε όλο το ανθρώπινο DNA

Αυτό ήταν αρκετά σημαντικό που ήθελα να το βγάλω αμέσως. Η έρευνά μου στη βάση δεδομένων NCBI για νουκλεοτιδικές αλληλουχίες οδήγησε σε μια εκπληκτική ανακάλυψη.

Μία από τις αλληλουχίες εκκινητών του WHO στη δοκιμή PCR για SARS-CoV-2 βρίσκεται σε όλο το ανθρώπινο DNA!

Η ακολουθία “CTCCCTTTGTTGTGTTGT” είναι μια αλληλουχία εναρκτήριου χαρακτήρα 18 χαρακτήρων που βρίσκεται στο έγγραφο πρωτοκόλλου δοκιμών PCR coronavirus.

Οι αλληλουχίες εκκινητών είναι αυτές που ενισχύονται με τη διαδικασία PCR προκειμένου να εντοπιστούν και να χαρακτηριστούν ως “θετικά” αποτελέσματα δοκιμής.

Αυτό συμβαίνει ακριβώς αυτή η ίδια ακολουθία 18 χαρακτήρων, κατά λέξη, βρίσκεται επίσης στο χρωμόσωμα Homo sapiens 8!

Από όσο μπορώ να πω, αυτό σημαίνει ότι τα κιτ δοκιμής του ΠΟΥ πρέπει να βρουν θετικό αποτέλεσμα σε όλους τους ανθρώπους. Μπορεί κάποιος να το εξηγήσει διαφορετικά;

Δεν μπορώ πραγματικά να υπερεκτιμήσω τη σημασία αυτού του ευρήματος. Τουλάχιστον, θα πρέπει να έχει αξιοσημείωτο αντίκτυπο στα αποτελέσματα των δοκιμών.

 

Προβολές : 769


Μοίρασέ το:Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα