Η απόλυτη προπαγάνδα. Ο καθηγητής ιατρικής από την Ινδία που μας παρουσίασαν τα μεγάλα ΜΜΕ, με «αποκλειστικά» ρεπορτάζ, τελικά δεν είναι καν γιατρός.

29 Μαΐου, 2021 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:435
Μοίρασέ το

Τα συγκεκριμένα ΜΜΕ, όταν επανειλημμένα προβάλλουν ένα μέρος της αλήθειας και όχι ολόκληρης, «θολώνοντας» την πραγματικότητα, διαπράττουν ένα είδος «παραπληροφόρησης» ή πιο σωστά «προπαγάνδας».

Όταν αναμεταδίδονται τοπικές ειδήσεις από την Ινδία ανταποκρίνονται εν μέρει στην αλήθεια, όμως, όταν αυτές γενικεύονται για όλη τη χώρα, παρουσιάζουν λανθασμένη εικόνα και αυτό προφανώς γίνεται εσκεμμένα.

 

 

 

 

 

Από πού παίρνουν γραμμή τα ΜΜΕ της παραπληροφόρησης, της προπαγάνδας και της τρομοκράτησης του λαού;;;

Τι έχει ως σήμα η “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ”; ΕΝΑΝ ΔΡΑΚΟ.

ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ ΤΑ ΜΜΕ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΜΜΕ;;;

Οι απαντήσεις, δόθηκαν για την ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Ο συντάκτης του παρόντος άρθρου, έχει πιάσει ακριβώς το νόημα της ΑΠΑΤΗΣ.

Πίσω όμως από αυτή την ΑΠΑΤΗ, κρύβονται ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ.

Και αυτούς έχουμε χρέος να ξεμπροστιάζουμε.

 

 

Δεκαέξι μήνες μετά την έναρξη της πανδημίας στα μέσα Απριλίου και συγκεκριμένα μετά τις 20/04/2021, δυστυχώς ενημερωθήκαμε από τα ΜΜΕ της Δύσης και κατ’ επέκταση της Ελλάδας, ότι η Ινδία άρχισε να αντιμετωπίζει ξανά σοβαρό πρόβλημα με την πανδημία.

Από το Σεπτέμβριο 2020 έως τον Απρίλιο 2021, στη χώρα μας δεν υπήρξε καμία είδηση για την Ινδία προφανώς λόγω των ελάχιστων θανάτων Covid-19 που καταγράφηκαν εκεί.

Έτσι σε άρθρα μετά της 20/04/2021, πολλών ελληνικών ΜΜΕ, αποτυπώνεται μία τραγική κατάσταση στην Ινδία που έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο.

Όλα τα άρθρα αναφέρουν καθημερινό ρεκόρ κρουσμάτων, υπερπλήρη νοσοκομεία με ασθενείς Covid, έλλειψη οξυγόνου σ’ αυτά, προβλέψεις για τεράστιους μελλοντικούς αριθμούς θανάτων κτλ. Παρουσίασαν μία απίστευτη καταστροφή.

Οι συγκεκριμένες δραματικές ειδήσεις συνεχίστηκαν έως τις 09/05/2021 που άρχισε μία απότομη και ραγδαία πτώση των κρουσμάτων στην επικράτεια της Ινδίας. Ευχάριστη είδηση αποτελεί και το γεγονός ότι ακολούθησε με μικρή καθυστέρηση λίγων ημερών και μεγάλη πτώση των θανάτων.

Κάτι ανάλογο με το «ανεξήγητο» φαινόμενο για τους Δυτικούς επιστήμονες που είχε συμβεί πάλι στην ίδια χώρα, το φθινόπωρο του 2020.

Τα συγκεκριμένα ΜΜΕ, όταν επανειλημμένα προβάλλουν ένα μέρος της αλήθειας και όχι ολόκληρης, «θολώνοντας» την πραγματικότητα, διαπράττουν ένα είδος «παραπληροφόρησης» ή πιο σωστά «προπαγάνδας».

Όταν αναμεταδίδονται τοπικές ειδήσεις από την Ινδία ανταποκρίνονται εν μέρει στην αλήθεια, όμως, όταν αυτές γενικεύονται για όλη τη χώρα, παρουσιάζουν λανθασμένη εικόνα και αυτό προφανώς γίνεται εσκεμμένα.

 

Πράγματι υπήρξε μεγάλη αύξηση γενικά στα καταγεγραμμένα κρούσματα της Ινδίας, όμως, το οξύ πρόβλημα και οι άσχημες εικόνες που προβλήθηκαν διεθνώς, προέρχονταν κυρίως όπως αναφέρεται αναλυτικά σε άρθρο του Business Insider (05/05/2021), από την περιοχή του Delhi και της Maharashtra που έχει πρωτεύουσα τη Mumbai (Βομβάη). Όλα τα άρθρα, οι ανταποκρίσεις και τα ρεπορτάζ που προβλήθηκαν στα ελληνικά ΜΜΕ, προήλθαν αποκλειστικά από τις συγκεκριμένες περιοχές. Αυτό αποδεικνύεται και από τα επίσημα στατιστικά στοιχεία.

Οι συγκεκριμένες δύο περιοχές έχουν συνολικά 155.000.000 κατοίκους.

Δηλαδή αντιπροσωπεύουν μόνο το 11,1% του πληθυσμού της Ινδίας αλλά το 36,8% των συνολικών θανάτων Covid-19 της χώρας.

Στις 24/05/2021 ο συνολικός απολογισμός των επίσημα καταγεγραμμένων θανάτων των δύο περιοχών είναι 111.822 ενώ όλης της Ινδίας είναι 303.835.

Δεν είναι τυχαίο ότι στα συγκεκριμένα μέρη δεν εφαρμόστηκε επίσημα και οργανωμένα η στρατηγική πρόληψης και έγκαιρης θεραπείας με τη χορήγηση του φαρμάκου ιβερμεκτίνη έως τις 22/04/2021 που εισήλθε πλέον στο εθνικό πρωτόκολλο του υπουργείου υγείας της Ινδίας και αποτελεί επίσημη οδηγία για όλη την επικράτεια της χώρας.

 

Εδώ πρέπει να τονίσουμε ότι, από τον Αύγουστο του 2020, μετά από ταχύρρυθμες μελέτες Ινδών επιστημόνων, είχε εγκριθεί και εφαρμοστεί επιτυχημένα πρωτοβάθμια περίθαλψη στο σπίτι με συγκεκριμένα γνωστά, ασφαλή και ιδιαίτερα οικονομικά φάρμακα.

Τα πρωτόκολλα συμπεριέλαβαν προληπτική και έγκαιρη θεραπεία στους ασυμπτωματικούς και στους νοσούντες σε αρχικό στάδιο της Covid-19 με τη χορήγηση του συνδυασμού ιβερμεκτίνης και δοξυκυκλίνης.

Στις ομάδες υψηλού κίνδυνου, όπως οι υγειονομικοί, χορηγήθηκε προληπτικά μόνο ιβερμεκτίνη.

Τα συγκεκριμένα πρωτόκολλα εφαρμόστηκαν σταδιακά έως το φθινόπωρο 2020, σε περισσότερα από 735.000.000 πληθυσμού.

Επειδή προφανώς η αποτελεσματικότητα της θεραπείας έναντι της Covid-19 ήταν μεγάλη και βοήθησε στην απότομη μείωση των θανάτων, από τον Απρίλιο 2021, αποτελεί μέρος των επίσημων εθνικών πρωτοκόλλων όλης της Ινδίας.

Χαρακτηριστικό είναι ότι διάσημοι καθηγητές ιατρικής έχουν δηλώσει πως η θεραπεία της Covid-19 σε αρχικό στάδιο με τον συγκεκριμένο συνδυασμό φαρμάκων είναι ευκολότερη από αυτήν της κοινής γρίπης.

Επίσης πρέπει να αναφέρουμε ότι στις αρχές Μαΐου, στην προσπάθεια που έκαναν οι υγειονομικές αρχές ώστε να ελεγχθεί αποτελεσματικά και άμεσα η νέα έξαρση της πανδημίας, μοιράστηκε δωρεάν ιβερμεκτίνη σε περισσότερους από 85.000.000 κατοίκους της Ινδίας προληπτικά.

Σε άρθρο του The Desert Review (25/05/2021) διαβάζουμε ότι η αποτελεσματικότητα της «επιθετικής» πρόληψης που εφαρμόστηκε με χορήγηση ιβερμεκτίνης, ήταν τόσο μεγάλη, που τα νέα κρούσματα μειώθηκαν απότομα μέσα σε ελάχιστες ημέρες.

 

Έλληνες επιστήμονες όπως o καθηγητής επιδημιολογίας του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου, Δρ. Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης και ο παιδίατρος-λοιμωξιολόγος, τέως διευθυντής παιδιατρικής κλινικής του νοσοκομείου ειδικών παθήσεων (λοιμωδών) της Θεσσαλονίκης, Δρ. Ιωάννης Καβαλιώτης προσπάθησαν να ενημερώσουν τις υπεύθυνες αρχές Ελλάδας και Κύπρου, για την ύπαρξη της συγκεκριμένης αποτελεσματικής θεραπείας κατά της Covid-19 αλλά σκανδαλωδώς, δεν εισακούστηκαν.

Επίσης διάσημοι καθηγητές ιατρικής παγκοσμίως τονίζουν ότι η θεραπεία με ιβερμεκτίνη στα αρχικά στάδια της νόσου αποδεδειγμένα αποτελεί «μονόδρομο» και ότι αν επιτέλους εφαρμοστεί, θα σημάνει το τέλος της πανδημίας.

Δυστυχώς εδώ στην πατρίδα μας οι υγειονομικές αρχές δεν «ακούν» τις εκκλήσεις των Ελλήνων και ξένων επιστημόνων, ούτε «υιοθετούν» τις επιτυχημένες θεραπείες έναντι της Covid-19, που εφαρμόζονται σε άλλα κράτη με αποτέλεσμα ο αριθμός των «μάταιων» θανάτων συμπολιτών μας να αυξάνεται.   

 

Σύμμαχοι της «ανήθικης» κυβερνητικής πολιτικής αποτελούν και αρκετά ΜΜΕ που προσπαθούν να κατατρομοκρατήσουν τους Έλληνες πολίτες, κάνοντάς τους «πλύση εγκεφάλου».

Η απίστευτη «προπαγάνδα» των συγκεκριμένων ΜΜΕ, έφθασε στο σημείο να προβάλλουν ψευδείς και «κατασκευασμένες» ειδήσεις.

Σύμφωνα με άρθρο που διαβάσαμε στο ΣΚΑΪ (30/04/2021) και στο Πρώτο Θέμα (01/05/2021), παρουσιάζεται ο καθηγητής «ιατρικής» του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Sharda που έχει επιταχθεί λόγω πανδημίας, Μιχάλης Μπάρμπας, να συγκλονίζει με την περιγραφή του για την τραγική κατάσταση στην Ινδία. Μεταξύ άλλων στη συνέντευξη που παραχώρησε στα δύο ΜΜΕ και προβλήθηκε από το βραδινό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, τονίζει τα εξής:

«Η Ινδία αυτή τη στιγμή βρίσκεται μέσα σε μία μεγάλη κρίση.

Οι γιατροί και οι νοσοκόμες δίνουν έναν μεγάλο αγώνα.

Τα ασθενοφόρα έρχονται το ένα πίσω από το άλλο, ασταμάτητα.

Οι άνθρωποι είναι τρομοκρατημένοι.

Σε πολλές περιοχές υπάρχει έλλειψη οξυγόνου.

Τις τελευταίο διάστημα έχουν δημιουργηθεί πάνω από 1000 νέα νοσοκομεία.

Τις επόμενες ημέρες θα χρειαστούμε 500.000 νέες κλίνες ΜΕΘ.

Θα χρειαστούμε επιπλέον 200.000 νοσοκόμες και 150.000 γιατρούς.

Έχουμε άμεση ανάγκη από βοήθεια.

Το νοσοκομείο μας έχει επιταχθεί από την κυβέρνηση και όλοι μας βοηθούμε σ’ αυτή την προσπάθεια.

Εδώ στο Sharda Hospital έχουν προστεθεί αρκετά νέα κρεβάτια ΜΕΘ.

Το ινδικό στέλεχος μεταδίδεται πάρα πολύ εύκολα. Ξέρουμε όμως όλοι, ότι η Ινδία τελικά θα νικήσει».

Η ίδια είδηση προβλήθηκε από πολλά ΜΜΕ όπως το Έθνος, τη Βραδινή, το Ποντίκι, τα Νέα και αλλού.

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του Sharda University που βρίσκεται στην Ινδία, ο κύριος Μιχάλης Μπάρμπας δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την ιατρική επιστήμη. Είναι καθηγητής Marketing και διευθυντής του School of Business Studies του πανεπιστημίου από το 2009.

 

Τέλος να προσθέσουμε ότι ευτυχώς οι δυσοίωνες προβλέψεις του δεν επαληθεύτηκαν εφόσον από τις 09/05/2021 σημειώνεται ραγδαία πτώση των κρουσμάτων σε όλη την Ινδία.

Αξίζει ακόμη να αναφέρουμε ότι το πανεπιστημιακό νοσοκομείο Sharda βρίσκεται στην ομοσπονδιακή πολιτεία Uttar Pradesh.

 

H συγκεκριμένη πολιτεία που είναι η πολυπληθέστερη και πιο πυκνοκατοικημένη της Ινδίας, έχει 230.000.000 κατοίκους ενώ καταγράφηκαν από την αρχή της πανδημίας έως την ημέρα που προβλήθηκε η συνέντευξη,  11943 θάνατοι Covid-19. Δηλαδή ελάχιστοι σε σχέση με τον πληθυσμό.

 

Ο «δημοσιογράφος» του ΣΚΑΪ που επιμελήθηκε το «αποκλειστικό ρεπορτάζ» αναφέρει χαρακτηριστικά ότι στην Ινδία η κατάσταση είναι χαοτική, καθώς χιλιάδες Ινδοί περιμένουν σε αυτοκίνητα και πεζοδρόμια για λίγο οξυγόνο.

Μάλιστα τόνισε ότι: «Οι ασθενείς πεθαίνουν στις πύλες των νοσοκομείων».

Μετά τις δραματικές εκκλήσεις του «γιατρού» Μιχάλη Μπάρμπα και του «δημοσιογράφου», η «ευαισθητοποιημένη» ελληνική κυβέρνηση έστειλε υγειονομική βοήθεια στην Ινδία.

Σαφώς και επικροτούμε τη βοήθεια που στάλθηκε στους δοκιμαζόμενους Ινδούς.

Απλά «αναρωτιόμαστε», μήπως θα έπρεπε η ελληνική κυβέρνηση να «πάρει» κάποια μαθήματα από τον τρόπο που αντιμετώπισε και εξακολουθεί να αντιμετωπίζει η Ινδία την πανδημία;

Δηλαδή να προβληματιστεί, πώς η χώρα των 1.393.000.000 κατοίκων, κατάφερε να καταγράψει πολύ μικρότερο ποσοστό θανάτων Covid-19 έως τις 24/05/2021, από όλες τις Δυτικές χώρες;

Μετά την αναφορά στο παραπάνω «αληθινό» ρεπορτάζ, θα αναδείξουμε τις δηλώσεις του ιατρού-ερευνητή του πανεπιστημίου Πατρών και της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, Δρ. Κωνσταντίνου Φαρσαλινού.

Σε άρθρο στο Zougla (8/05/2021), ο συγκεκριμένος επιστήμονας, «καυτηριάζοντας» την «πλύση εγκεφάλου» που κάνουν πολλά ελληνικά ΜΜΕ ως προς τη κατάσταση στην Ινδία, τονίζει χαρακτηριστικά τα εξής:

«Όποιος έχει πάει στην Ινδία (έχω πάει αρκετές φορές) και έχει δει τις συνθήκες και τον τρόπο ζωής, ή γνωρίζει τις υποδομές υγείας (8 φορές λιγότερα κρεβάτια ανά 1.000 κατοίκους σε σχέση με την Ελλάδα) και την πληθυσμιακή πυκνότητα (8 φορές μεγαλύτερη από την Ελλάδα), καταλαβαίνει γιατί μια επιδημία ενός αναπνευστικού ιού μπορεί να οδηγήσει σε δύσκολες καταστάσεις.

Η κατάσταση εκεί μπορεί να γίνει ακόμη δυσκολότερη, λόγω των συνθηκών και των ελλείψεων».

Συνεχίζει σχολιάζοντας ιδιαίτερα «επικριτικά» τα εξής:

«Πάντως αυτό που δύσκολα θα καταλάβει κάποιος είναι πως, σύμφωνα με την Καθημερινή (3/05/2021), η Ινδία είναι τρίτη στον κόσμο σε θανάτους  Covid-19, ενώ σύμφωνα με το Worldometers η Ινδία είναι στην 114η θέση παγκοσμίως με 120 θανάτους ανά εκατομμύριο.

H Ελλάδα είναι στην 43η θέση παγκοσμίως, με 1.020 θανάτους ανά εκατομμύριο.

Δηλαδή σχεδόν 9 φορές περισσότερους θανάτους σε σύγκριση με την Ινδία».

 

Μετά από τη σύντομη αλλά ιδιαίτερα σημαντική ανάλυση του Δρ. Κωσταντίνου Φαρσαλινού που αποτυπώνει με απόλυτο τρόπο την απίστευτη και συνεχή «παραπληροφόρηση» των ελληνικών ΜΜΕ, είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι καταπολεμήθηκε η έξαρση των κρουσμάτων στην Ινδία που συνέβη τις τελευταίες ημέρες του Απριλίου έως τις αρχές Μαΐου όπου άρχισε η ραγδαία πτώση, με την μαζική χορήγηση ιβερμεκτίνης στο γενικό πληθυσμό. Δηλαδή ενός φαρμάκου που έχει χαρακτηριστεί από τους επιστήμονες ως «ζωντανό» εμβόλιο και έχει πολύ λιγότερες παρενέργειες από την παρακεταμόλη.

 

Ενημερωτικά να αναφέρουμε ότι η ιβερμεκτίνη έχει εγκριθεί επίσημα ως θεραπεία κατά της Covid-19 στη Σλοβακία, στην Τσεχία και στη Βουλγαρία ενώ συνταγογραφείται εκτός ετικέτας μαζικά και στην Πορτογαλία.

Πρόσφατα έχει αποκτήσει μεγάλη δημοσιότητα στη Γαλλία και στη Γερμανία όπου πάρα πολλοί γιατροί επιμένουν στην άμεση έγκριση του φαρμάκου από τις κυβερνήσεις τους.

 

Δυστυχώς εδώ στη χώρα μας έχει πέσει «νεκρική σιγή».

Διαπιστώνουμε ότι στα ελληνικά ΜΜΕ η λέξη ιβερμεκτίνη έχει αποκλειστεί με «ανεξήγητο» τρόπο από τα χείλη των δημοσιογράφων.

Οι μοναδικές πληροφορίες που λαμβάνει ο ελληνικός λαός τους τελευταίους μήνες είναι για τα «σωτήρια» πειραματικά εμβόλια.

Η πλειοψηφία των δημοσιογράφων έχουν επιδοθεί σε μία ατελείωτη «προπαγάνδα κατατρομοκράτησης» με σκοπό να μας οδηγήσουν προς τη δήθεν «ενέσιμη ελευθερία».

Θεωρούμε ότι προσπαθούν να επιβάλουν στον ελληνικό λαό την εντελώς αντιεπιστημονική και κατευθυνόμενη άποψη της κυβέρνησης που αντικατοπτρίζεται στις παρακάτω προτάσεις: όποιος πεθαίνει πριν από το εμβόλιο, πεθαίνει από κορωνοϊό. Όποιος πεθαίνει μετά το εμβόλιο, πεθαίνει από υποκείμενα νοσήματα. Οι λέξεις θεραπεία και φάρμακο κατά της Covid-19 «απαγορεύονται».

Κλείνοντας, επισημαίνουμε ότι η μοναδική λέξη που μπορεί να χαρακτηρίσει αυτό που συμβαίνει στο μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής δημοσιογραφίας είναι κατάντια.

 

Ιωάννης Κουτσικίδης BSc, MA

 

Παραπομπές

 

Βραδινό Δελτίο ΣΚΑΪ  | Αποκλειστικό: Συγκλονιστικές μαρτυρίες από Έλληνα καθηγητή ιατρικής στην Ινδία | 30/04/2021

https://www.youtube.com/watch?v=4g3p7KedEnk

 

Sharda University – Michail Barmpas Professor Marketing

https://www.sharda.ac.in/faculty/details/michail-barmpas

 

(ΣΚΑΪ) Συγκλονίζει Έλληνας γιατρός στην Ινδία: Διαδίδεται πολύ εύκολα το ινδικό στέλεχος

https://www.skai.gr/news/ygeia/ellinas-giatros-stin-india-to-indiko-stelexos-diadidetai-para-poly-eykola-vid

 

(Πρώτο Θέμα) Κορωνοϊός, Ινδία – Έλληνας καθηγητής μιλά στο protothema.gr: Χρειαζόμαστε 500.000 κρεβάτια και 150.000 γιατρούς!

https://www.protothema.gr/koronoios-live/article/1120144/india-ellinas-kathigitis-mila-sto-protothemagr-hreiazomaste-500000-krevatia-kai-150000-giatrous/

 

(Έθνος) Συγκλονίζει Έλληνας γιατρός στην Ινδία: Διαδίδεται πολύ εύκολα το ινδικό στέλεχος

https://www.ethnos.gr/kosmos/155718_sygklonizei-ellinas-giatros-stin-india-diadidetai-poly-eykola-indiko-stelehos

 

(Βραδινή) Έλληνας γιατρός στην Ινδία: «Τις επόμενες μέρες θα χρειαστούν 500.000 κρεβατια, 200.000 νοσοκόμες και 150.000 γιατροι»

https://www.vradini.gr/ellinas-giatros-stin-india-tis-epomenes-meres-tha-chreiastoun-500-000-krevatia-200-000-nosokomes-kai-150-000-giatroi/

 

(Το Ποντίκι) Κορωνοϊός – Έλληνας γιατρός στην Ινδία: Η ινδική μετάλλαξη διαδίδεται πάρα πολύ εύκολα (Video)

https://www.topontiki.gr/2021/04/30/koronoios-ellinas-giatros-stin-india-i-indiki-metallaxi-diadidete-para-poli-efkola-video/

 

(Τα Νέα) Ελληνας καθηγητής στην Ινδία: «Η μετάλλαξη μεταδίδεται πάρα πολύ εύκολα»

https://www.tanea.gr/2021/04/30/greece/ellinas-kathigitis-stin-india-i-metallaksi-metadidetai-para-poly-eykola/

 

(Business Insider) COVID-19: These are the most affected cities in India with the highest number of cases

https://www.businessinsider.in/india/news/these-are-the-most-affected-cities-in-india-with-the-highest-number-of-cases-after-covid-19-second-wave/slidelist/82082660.cms

 

(The Desert Review) Ivermectin crushes Delhi cases

https://www.thedesertreview.com/opinion/letters_to_editor/ivermectin-crushes-delhi-cases/article_31f3afcc-b7fa-11eb-9585-0f6a290ee105.html

 

(Ζούγκλα) Δρ. Κωνσταντίνος Φαρσαλινός – Αλήθειες και ψέματα για τον Covid-19

https://www.zougla.gr/greece/article/ali8ies-ke-psemata-gia-ton-covid-19

 

(Καθημερινή) Ινδία: Ανέβηκε στην τρίτη θέση παγκοσμίως ως προς τους θανάτους από Covid

https://www.kathimerini.gr/world/561350923/india-anevike-stin-triti-thesi-pagkosmios-os-pros-toys-thanatoys-apo-covid/

 

(India Express) Uttar Pradesh government says early use of Ivermectin helped to keep positivity, deaths low

https://indianexpress.com/article/cities/lucknow/uttar-pradesh-government-says-ivermectin-helped-to-keep-deaths-low-7311786/

 

(New India Express) COVID-19: Goa, Karnataka and Uttarakhand govt to distribute Ivermectin tablets to all residents

https://www.newindianexpress.com/nation/2021/may/12/covid-19-uttarakhand-govt-to-distributeivermectin-tablets-to-allresidents-2301677.html

 

(Cov Exit) Professor Thomas Borody – “We Know it’s Curable; It’s Easier than Treating the Flu”

https://covexit.com/we-know-its-curable-its-easier-than-treating-the-flu-professor-thomas-borody/  

 

(Cov Exit) Australian GPs Can Legally Prescribe Ivermectin Triple Therapy Protocol — Professor Thomas Borody

https://covexit.com/australian-gps-can-legally-prescribe-ivermectin-triple-therapy-protocol-professor-borody/

 

(Novinite) Bulgarian Professor Ivo Petrov: Ivermectin Plays The Role of A Live Vaccine

https://www.novinite.com/articles/207266/Bulgarian+Prof.+Ivo+Petrov%3A+Ivermectin+Plays+The+Role+of+A+Live+Vaccine

 

(France Soir) Dr. Gerard Maudrux – Ivermectine, nouveau Mediator ?

https://www.francesoir.fr/opinions-tribunes-tendances-eco-france/ivermectine-nouveau-mediator

 

(Knock Sence) Ivermectin medicine to be used for Covid-19 treatment in Uttar Pradesh

https://www.knocksense.com/lucknow/ivermectin-medicine-to-be-used-for-covid-19-treatment-in-uttar-pradesh

 

(Indian Express) Amit Mohan Prasad – From control rooms to testing, several strategies helped UP contain pandemic

https://indianexpress.com/article/opinion/columns/coronavirus-pandemic-covid-vaccine-tracker-uttar-pradesh-7107756/

 

(Ca Finance Yahoo) COVID-19: Goa CM Pramod Sawant launches ‘home isolation kit’

https://ca.finance.yahoo.com/news/covid-19-goa-cm-pramod-220027404.html 

 

(News Indian Express) Ivermectin prophylaxis leads to 73% reduction in Covid infection: AIIMS-Bhubaneswar study

https://www.newindianexpress.com/states/odisha/2020/nov/05/ivermectin-prophylaxis-leads-to-73-per-centreduction-in-covid-infectionaiims-bhubaneswar-study-2219438.html

 

(Financial Express) COVID-19: States ignore WHO recommendation on Ivermectin, here’s what doctor who wrote white paper on the drug has to say

https://www.financialexpress.com/lifestyle/health/covid-19-states-ignore-who-recommendation-on-ivermectin-heres-what-doctor-who-wrote-white-paper-on-the-drug-has-to-say/2231596/

 

(Deccan Herald) I’m glad to be living in India at this time

https://www.deccanherald.com/opinion/i-m-glad-to-be-living-in-india-at-this-time-926699.html 

 

(Decan Herald) Coronavirus India Tracker: State-wise Covid-19 cases, deaths on April 29

https://www.deccanherald.com/national/coronavirus-india-karnataka-maharashtra-delhi-tamil-nadu-kerala-update-state-wise-total-number-of-confirmed-cases-vaccine-deaths-on-April-29-980326.html

 

The worst could be over! 18 states, UTs showing continuous decrease in daily new COVID-19 cases

https://www.indiatvnews.com/news/india/covid-cases-declining-in-18-states-union-territories-latest-india-coronavirus-tally-updates-703987

 

(France Soir) Dr. Gerard Maudrux  – Le miracle de l’ivermectine

https://www.francesoir.fr/opinions-tribunes/le-miracle-de-livermectine 

 

(Good News) Δοξυκυκλίνη, το δοκιμασμένο αντιβιοτικό που προτείνεται και για πρόληψη και για θεραπεία κατά της Covid-19

https://goodnews.gr/stories/86-doxykyklini-to-dokimasmeno-antiviotiko-pou/

 

(Trial Site News) Slovakia Becomes the First EU Nation to Formally Approve Ivermectin for Both Prophylaxis and Treatment for COVID-19 Patients

https://trialsitenews.com/slovakia-becomes-the-first-eu-nation-to-formally-approve-ivermectin-for-both-prophylaxis-and-treatment-for-covid-19-patients/ 

 

(Dunav Most) Хората масово купуват Ивермектин от аптеките

https://www.dunavmost.com/novini/horata-masovo-kupuvat-ivermektin-ot-aptekite 

 

(France Soir) Covid-19 : la République Tchèque autorise l’ivermectine, et la France ?

https://www.francesoir.fr/politique-monde/covid-19-la-republique-tcheque-autorise-livermectine-et-la-france

 

(Portugal Resident) Portuguese doctors support Ivermectin to treat early signs of Covid-19

https://www.portugalresident.com/portuguese-doctors-support-ivermectin-to-treat-early-signs-of-covid-19/ 

 

(Perfil) Coronavirus: Dr. Héctor Carvallo – “La ivermectina no se aprueba porque no le deja rédito a nadie”

https://www.perfil.com/noticias/actualidad/la-ivermectina-no-se-aprueba-porque-no-le-deja-redito-a-nadie.phtml 

 

(Blog Gerard Maudrux) Covid : lettre au Président

https://blog-gerard.maudrux.fr/2021/04/01/covid-lettre-au-president/

 

(Tobias Reiss) Wirkstoff Ivermectin: CSU-Fraktion will Therapieforschung für COVID-19 ausweiten

https://www.tobias-reiss.de/trans_1_4_1839_Wirkstoff-Ivermectin-CSU-Fraktion-will-Therapieforschung-fuer-COVID-19-ausweiten.html

 

Covid-19-Therapie Hoffnungsschimmer aus München

https://www.br.de/mediathek/video/covid-19-therapie-hoffnungsschimmer-aus-muenchen-av:607c0f0afec1740008c2b5b1

 

(The Desert Review) Ivermectin Can Save Pandemic Lives Today

https://www.thedesertreview.com/opinion/letters_to_editor/ivermectin-can-save-pandemic-lives-today/article_21c542c0-8b3e-11eb-ba0d-cb61ea68c94c.html

 

(Medlab GR Blogspot) ) Γιατί δεν χορηγείται στους ασθενείς κοροναϊού η Ιβερμεκτίνη, που μειώνει τους θανάτους; Μήπως γιατί κάνει 1,5 δολάριο;

https://medlabgr.blogspot.com/2021/01/skandalo-apotelei-i-mi-egkrisi-enos-pamfthinou-farmakou-yparchei-kai-stin-ellada-pou-meionei-ton-kindyno-thanatou-apo-koronaio-kata-80.html?m=1

 

Επίσημο πρωτοκόλλο θεραπείας (Formal Protocol Covid-19 SGPGIMS Lucknow – Uttar Pradesh)

https://fc3f4a71-2ea1-491c-bdc0-cf254a782475.filesusr.com/ugd/dcdd21_ec786985c4414dce9853b7d5028d3ed6.pdf

 

AIIMS/ ICMR-COVID-19 National Task Force/Joint Monitoring Group (Dte.GHS) Ministry of Health & Family Welfare, Government of India

https://www.icmr.gov.in/pdf/covid/techdoc/COVID19_Management_Algorithm_22042021_v1.pdf

 Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα