Η Ατζέντα 2030 του ΟΗΕ ξεσκεπάζεται

Η Ατζέντα 2030 του ΟΗΕ ξεσκεπάζεται

8 Ιουνίου, 2020 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:626
Μοίρασέ το
Η Ατζέντα 2030 του ΟΗΕ ξεσκεπάζεται

Οι 3 πυλώνες της Agenda 21 των Ηνωμένων Εθνών, είναι η Οικονομία, η Οικολογία και Κοινωνική Περιουσία, (Economy, Ecology, Social Equity)και όλοι πιστεύουν ότι ξέρουν τι σημαίνει αυτό.

H ιδέα της κοινωνικής περιουσίας, θα έπρεπε να σημαίνει ότι όλοι πρέπει να έχουν πρόσβαση σε καθαρό νερό και καθαρό αέρα, και η ιδιοκτησία κανενός δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί ως σκουπιδότοπος, επειδή βρίσκονται στο επίπεδο της φτώχειας.

Αλλά αυτό το οποίο εννοούν στην πραγματικότητα όταν μιλάνε γιά κοινωνική περιουσία (Social Equity) είναι η φτωχοποίηση τεράστιου μέρους του πληθυσμού, και η οικονομική κατάρευση των ανεπτυγμένων εθνών.

Η Ατζέντα 2030 του ΟΗΕ ξεσκεπάζεται

 

Rosa Koire

Ο λόγος για τον οποίο δημιουργήσαμε το Ινστιτούτο Μετα-βιώσιμης Ανάπτυξης,ήταν για να μηνύσουμε την τοπική κυβέρνησή μας, και τώρα μηνύουμε και τους πιό πάνω από αυτούς,
προκειμένου να σταματήσουν τα περιφερειακά σχέδια.

Επειδή η Περιφερειοποίηση, είναι η ενδιάμεσο σκαλοπάτι για την Παγκοσμιοποίηση.

Και η παγκοσμιοποίηση είναι η τυποποίηση όλων των συστημάτων.

Έτσι περιλαμβάνει το νερό, την επιβολή του νόμου, την εκπαίδευση, την ενέργεια, όλα τα συστήματα πρέπει να εναρμονιστούν, προκειμένου να τα θέσουν όλα υπό τον έλεγχο τους.

Επειδή όταν τα συστήματα δεν είναι συμβατά, όταν είναι εκτός ισορροπίας ή δεν συγχρονίζονται μεταξύ τους, δεν μπορούν να ελεγχθούν κεντρικά.

Και ο στόχος της Agenda 21, είναι η Παγκόσμια Δικτατορία,και ο απόλυτος έλεγχος από ένα κέντρο εξουσίας.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής δέχονται πραγματική επίθεση αυτή τη στιγμή.

Η έκταση των ΗΠΑ είναι περίπου 2,5 φορές μεγαλύτερη από την Ευρώπη,
και έχουν λίγο πάνω από τον μισό πληθυσμό της Ευρώπης.

Η έκταση της γης είναι τεράστια, και περίπου το 75% του πληθυσμού ζει στις μεγάλες πόλεις.
Ο στόχος τους είναι να απομακρυνθούν όλοι από τις αγροτικές περιοχές,
και να συγκεντρωθούν στις μεγάλες πόλεις, και να καταστρέψουν την αντιπροσωπευτική διακυβέρνηση και να την μετατρέψουν σε διακυβέρνηση από μη εκλεγμένα συμβούλια και επιτροπές.

Τώρα εδώ στην Ευρωπαϊκή Ένωση, φυσικά, ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ,
όπου είναι πια ξεγραμμένα τα σύνορα δικαιοδοσίας, και τα εθνικά σύνορα.

Αυτός είναι ο στόχος τους, επειδή όπως είπε ο Zbigniw Brezinsky το 1995,
“δεν μπορείς απλά να επιβάλεις την παγκοσμιοποίηση, από τη μιά μέρα στην άλλη, αλλά αυτό πρέπει να το κάνουν σταδιακά, και ο τρόπος για να γίνει αυτό,  είναι μέσω της Περιφερειοποίησης.”

Η Ατζέντα 2030 του ΟΗΕ ξεσκεπάζεται

Η Δανία, όπως και κάθε έθνος που έχει υπογράψει την Ατζέντα 21, έχει το τοπικό σχέδιο Agenda 21.

Οι άνθρωποι στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι εντελώς ανυποψίαστοι γι ‘αυτό.

Αν βγω έξω και μιλήσω γι ‘αυτό, ο Τύπος των Ηνωμένων Πολιτειών μου επιτίθεται,και με κατηγορεί γιά θεωρίες Συνωμοσίας, κάτι που είναι εντελώς γελοίο,γιατί είναι μεν συνωμοσία,
αλλά πρόκειται γιά θεωρία, είναι γεγονός.

Εδώ στην Ευρώπη, στη Δανία, η τοπική Ατζέντα 21 αναφέρεται ανοιχτά,τα σχέδια του Aalborg,
το Aalborg 1994 και στη συνέχεια το Aalborg 2004.

Η Ευρωπαϊκή στρογγυλή τράπεζα για την τοπική Ατζέντα 21, πραγματοποιήθηκε εδώ,
και οι συντελεστές είναι συμπράξεις δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, πράγμα που είναι Δικτατορία.

Και αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο αυτό εφαρμόζεται επί τόπου,
είναι μέσα από συμπράξεις, ανάμεσα σε εταιρίες, σε μη κυβερνητικές οργανώσεις, και στις κυβερνήσεις, προκειμένου να πετάξουν έξω τα άτομα που είναι οι πραγματικοί ψηφοφόροι,
και αντί γιά αυτούς, οι αποφάσεις να παίρνονται σε ένα επίπεδο, όπου όλοι εμείς, δεν μπορούμε να διεισδύσουμε.

Αυτός είναι ο στόχος τους.

Αυτό στην Ευρώπη, έχει ήδη προχωρήσει πολύ.

Οι 3 πυλώνες της Agenda 21 των Ηνωμένων Εθνών, είναι η Οικονομία, η Οικολογία και Κοινωνική Περιουσία, (Economy, Ecology, Social Equity)και όλοι πιστεύουν ότι ξέρουν τι σημαίνει αυτό.

H ιδέα της κοινωνικής περιουσίας, θα έπρεπε να σημαίνει ότι όλοι πρέπει να έχουν πρόσβαση σε καθαρό νερό και καθαρό αέρα, και η ιδιοκτησία κανενός δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί ως σκουπιδότοπος, επειδή βρίσκονται στο επίπεδο της φτώχειας.

Αλλά αυτό το οποίο εννοούν στην πραγματικότητα όταν μιλάνε γιά κοινωνική περιουσία (Social Equity) είναι η φτωχοποίηση τεράστιου μέρους του πληθυσμού, και η οικονομική κατάρευση των ανεπτυγμένων εθνών.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, αυτό θεωρείται μια συντηρητική δεξιά άποψη,
ενώ εγώ προσωπικά είμαι αριστερίστρια.

Η ιδέα ότι κάτι τέτοιο δραστικό, τόσο ριζοσπαστικό, θα συνέβαινε σε όλο τον κόσμο,
χωρίς να το γνωρίζει ο μέσος πολίτης, φαίνεται απίστευτη, όμως το μόνο που έχετε να κάνετε,
είναι να ψάξετε τα μέτρα λιτότητας, τους περιορισμούς στις μεταβιβάσεις πλούτου,τους πρόσθετους περιορισμους στη χρήση γης, στην ικανότητα παραγωγής,
στη χρήση της ενέργειά σας, του νερού σας, της βιομηχανίας σας, και θα δείτε ότι όλα αυτά συμβαίνουν στα αναπτυγμένα έθνη.

Έτσι, όταν δεχόμαστε μια τέτοια επίθεση στις υποδομές μας, αυτή θα έχει τεράστιο αντίκτυπο
στην ικανότητά μας να ευημερήσουμε, και επαληθεύεται η ιδέα,ότι όλα αυτά τα μέτρα που βλέπουμε τώρα, έχουν σκοπό να προκαλέσουν την κατάρρευση των οικονομιών μας.

Αυτό είναι μια Δικτατορία των Πολυεθνικών, είναι ένα ολοκληρωτικό κράτος, που αναπτύσσεται αυτή τη στιγμή, σε όλο τον κόσμο.

Και αυτό που θέλουν οι μεγάλες πολυεθνικές, μέσα από αυτή την Δικτατορία, είναι το να μπορούν να μετακινούν ελεύθερα τους εργαζόμενους, χωρίς σύνορα ή περιορισμούς, να είναι σε θέση να μεταφέρουν τα εμπορεύματα τους, χωρίς κανονισμούς, και να μειώσουν τους μισθούς.

Αυτός είναι ο στόχος τους.

Αυτό είναι που κρύβεται πίσω από τον όρο “Κοινωνική Περιουσία” (Social Equity) στην Agenda 21 των Ηνωμένων Εθνών.

Η Κοινωνική περιουσία, είναι ένας κωδικός για αυτή την κίνηση μείωσης του πληθυσμού.
(*** ΣτΜ: Που στις περίφημες πλάκες της Georgia, γράφουν ξεκάθαρα ότι πρέπει ο πληθυσμός της γης, να πέσει στα 500 εκατομύρια ανθρώπους, από 7 δις που είναι σήμερα).

Άν θεωρήσουμε την Οικονομία, την Οικολογία και την Κοινωνική Περιουσία, σαν τρείς κύκλους που τέμνονται, το σημείο στο κέντρο, που είναι κοινό, είναι το σημείο όπου επιτυγχάνεται η ισορροπία.

Αλλά στην πραγματικότητα, αυτή η ισορροπία είναι μια κοινοτική ισορροπία, έτσι δεν είναι μία ισορροπία, στην οποία ευημερεί ο λαός.

Αλλά είναι μιά ισορροπία των πολυεθνικών, ώστε να μπορούν να εκμεταλλευτούν και να ελέγξουν, και να στριμώξουν τον πληθυσμό σε μια μικρή περιοχή, ώστε να μπορούν να τον παρακολουθούν και να τον χειραγωγούν.

Αυτή είναι η ισορροπία που επιθυμεί η Παγκόσμια Δικτατορία
(*** ΣτΜ: που περιέγραψε ο ¨Οργουελ στο 1984).

Είναι πολύ σημαντικό, το να ξέρουμε, ότι οι πολίτες έχουν ακόμα την ευκαιρία
να αντισταθούν και να πολεμήσουν γιά ελευθερία.

Όλοι μας, σε όλο τον κόσμο, καταλαβαίνουμε, ότι εδώ διακυβεύεται η ατομικότητα
και η ελευθερία μας.

Η πιο σημαντική ιδιωτική μας ιδιοκτησία είναι το σώμα μας, και φυσικά η παρακολούθηση και ο έλεγχος της ιδιωτικής μας ζωής, αποτελεί ζωτικό μέρος αυτού του σχεδίου, πρόκειται για ένα Ολοκληρωτικό σχέδιο.

Αλλά όπως κάθε άλλο ακραίο σχέδιο, ενώ κινούμαστε προς τον στόχο του, δεν φτάσαμε ακόμα εκεί.

Και αυτή είναι η ευκαιρία που όλοι μας έχουμε τώρα, να αντισταθούμε, να φωνάξουμε,να αρνηθούμε να συνεργαστούμε, να ξεσκεπάσουμε τους δοσίλογους, να συνεργαστούμε γιά να κόψουμε την χρηματοδότηση αυτών των σχεδίων, να αρνηθούμε να ζητήσουμε,αυτά που οι πολυεθνικές που θέλουν να μας δώσουν, και έτσι, επειδή κανείς δεν κρατάει όπλοστα κεφάλια μας (ακόμα) τώρα, έχουμε αυτή την ευκαιρία.

Αν αλλάξει αυτή η στιγμή, σίγουρα δεν θα διαμαρτυρηθείτε τότε, έτσι λοιπόν, τώρα είναι η ώρα.

Και οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο το κάνουν αυτό, είναι απλά, ότι το κύρια μέσα ενημέρωσης,
ανήκουν σε 5 μεγάλες εταιρείες, και δεν πρόκειται ποτέ, να ακούσετε αυτές τις πληροφορίες,
από τα κύρια μέσα ενημέρωσης
(ΕΤ, ANT1, ALPHA, STAR, SKAI, κλπ).

Έτσι εσείς, πρέπει να γίνετε το δικό σας μέσο ενημέρωσης, πρέπει να εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας, θα πρέπει να βγείτε εκεί έξω και να εκπαιδεύσετε τους γείτονές σαςτην πραγματική σας κοινότητα, πρέπει να βοηθήσετε τα παιδιά σας να καταλάβουν ότι τους κάνουν πλύση εγκεφάλου από τα προ-νήπια μέχρι το μεταπτυχιακό.

Όλοι μας έχουμε ευθύνη απέναντι στους εαυτούς μας και στους άλλους, αυτό είναι η πραγματική κοινότητα, να εργαζόμαστε για την προσωπική μας ελευθερία, και να θυμάστε πάντα ότι, αν και εργαζόμαστε ως ομάδα, είμαστε όλοι ξεχωριστοί άνθρωποι, σε αυτές τις ομάδες, και δίνουμε λογαριασμό μόνο στον εαυτό μας.

Και αυτό είναι απαραίτητο γιά να είμαστε ελεύθεροι, και πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε ελεύθεροι.

Και πιστεύω ότι θα κερδίσουμε.

Αλλά πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι υπάρχει ένας πόλεμος, και στη συνέχεια να κάνουμε τους φίλους μας, τους γείτονές μας και την κοινότητα μας να το συνειδητοποιήσει και αυτή,
και να συνεργαστούμε όλοι μαζί.

Πηγή:

Rosa Koire Η Ατζέντα 2030 του ΟΗΕ ξεσκεπάζεται.

Rosa Koire UN Agenda 2030 exposed

Μετάφραση στα ελληνικά:

Μηνάς Γ. Μαλακός,

γιά την Αλληλοβοήθεια Ελλήνων

 

Πηγή

Προβολές : 626


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα