Η βρετανική κυβέρνηση αναφέρει 847 ΝΕΚΡΟΥΣ, 12 εγκεφαλικά επεισόδια, 112 τυφλώσεις και 63 γυναίκες απόβαλαν μετά τον εμβολιασμό

Η βρετανική κυβέρνηση αναφέρει 847 ΝΕΚΡΟΥΣ, 12 εγκεφαλικά επεισόδια, 112 τυφλώσεις και 63 γυναίκες απόβαλαν μετά τον εμβολιασμό

21 Απριλίου, 2021 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:493
Μοίρασέ το

Αυτή η τρομερή είδηση ​​συνδέεται με στοιχεία από τις ευρωπαϊκές αρχές που δείχνουν ότι μέχρι τις 10 Απριλίου, το εμβόλιο κατά της Corona είχε “θανατηφόρες συνέπειες” για 6.662 ανθρώπους.

 

 

 

 

Πυκνώνουν οι δημοσιεύσεις και οι αποκαλύψεις για τα θανατηφόρα εμβόλια.

Κάποιοι ενημερώνονται και αφυπνίζονται… κάποιοι άλλοι δυστυχώς βάζουν την ζωή τους στην … ρώσικη ρουλέτα.

Εύχομαι να πολλαπλασιαστούν οι αφυπνισμένοι και να προστατευθούν, αρνούμενοι να εμβολιαστούν.

Καμιά φαρμακομαφία δεν νοιάζεται για την υγεία των ανθρώπων. Νοιάζεται μόνον για τα κέρδη της.

Σκέψου πριν εμβολιαστείς: ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΥΜΑ;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Η Βρετανική κυβέρνηση αναφέρει 847 ΝΕΚΡΟΥΣ, 12 εγκεφαλικά επεισόδια, 112 τυφλώσεις και 63 γυναίκες απόβαλαν μετά τον εμβολιασμό.

Το Ηνωμένο Βασίλειο πρωτοστατεί στον εμβολιασμό του λαού κατά του Coronavirus.
Σχεδόν ένας στους δύο Βρετανούς εμβολιάστηκε μία φορά και σχεδόν το 15% εμβολιάστηκε δύο φορές, αναφέρει το Unzensuriert.de.

Κάθε 50ο εμβολιασμένο άτομο εμφανίζει εν μέρει θανατηφόρες παρενέργειεςΌπως είναι συνήθως με τα εμβόλια, εμφανίστηκαν παρενέργειες.

Από την έναρξη του εμβολιασμού στις 8 Δεκεμβρίου έως τις 5 Απριλίου, σύμφωνα με την κυβέρνηση, εμφανίστηκαν 626.087 ανεπιθύμητες ενέργειες, στα 31,6 εκατομμύρια μία φορά και 5,5 εκατομμύρια δύο φορές εμβολιασμένες, εκ των οποίων 132.528 με το Biontech / Pfizer και 492.105 με αυτό του AstraZeneca.

Αυτό σημαίνει ότι ένας στους 50 εμβολιασμένους εμφάνισε παρενέργειες όπως και ψυχιατρικές διαταραχές (11.000), επιληπτικές κρίσεις (771) και εγκεφαλικές αιμορραγίες (δώδεκα). Αλλά υπήρχαν επίσης και νεκροί, 847 κομμάτια.

Αποβολές και νεκροί

Ίσως είναι τραγικό ότι υπήρξαν, 61 αυθόρμητες αποβολές που έχουν συμβεί μετά τον εμβολιασμό εγκύων γυναικών κατά της Κορώνας.

Δύο παιδιά γεννήθηκαν μετά τον εμβολιασμό του AstraZeneca.

Συνολικά, καταγράφηκαν περισσότερες από 2.200 διαταραχές αναπαραγωγής και προβλήματα μαστού.

 

Απαιτούνται 450 χειρουργικές επεμβάσεις

Εμφανίστηκαν σχεδόν 20.000 αναπνευστικές ασθένειες, συμπεριλαμβανομένων 15 περιπτώσεων πνευμονικού οιδήματος και 456 περιπτώσεων πνευμονικής εμβολής.

Απαιτήθηκαν συνολικά 450 χειρουργικές επεμβάσεις ως αποτέλεσμα του εμβολιασμού για να σωθούν οι εμβολιασμένοι.

Αυτή η τρομερή είδηση ​​συνδέεται με στοιχεία από τις ευρωπαϊκές αρχές που δείχνουν ότι μέχρι τις 10 Απριλίου, το εμβόλιο κατά της Corona είχε “θανατηφόρες συνέπειες” για 6.662 ανθρώπους.

 

Πηγή

Προβολές : 493


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα