Η Γερμανία παίρνει αποστάσεις από το ναζιστικό παρελθόν της. Μέρκελ: δεν θα κάνουμε υποχρεωτικό εμβολιασμό σε υγειονομικούς!!!!!

Η Γερμανία παίρνει αποστάσεις από το ναζιστικό παρελθόν της. Μέρκελ: δεν θα κάνουμε υποχρεωτικό εμβολιασμό σε υγειονομικούς!!!!!

14 Ιουλίου, 2021 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:228
Μοίρασέ το

EIΣΤΕ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ ….

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ!

Η Ελλάδα στέλνει ΜΕ ΚΑΜΙΟΝΙΑ γιατρούς νοσηλευτές στη Γερμανία!!

 

 

 

 

 

 

Δεν χρειάζεται η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ στην Ελλάδα…

ΣΦΑΞΙΜΟ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Η Ελλάδα στέλνει γιατρούς νοσηλευτές στη Γερμανία!! Η Γερμανία παίρνει αποστάσεις από το ναζιστικό παρελθόν της. Μέρκελ: δεν θα κάνουμε υποχρεωτικό εμβολιασμό σε υγειονομικούς!!!!!

Ερωτώμενη επί του υποχρεωτικού εμβολιασμού που επιβλήθηκε σε υγειονομικούς στη Γαλλία και κατ΄επέκταση στην Ελλάδα η Angela Merkel απάντησε κατηγορηματικά : «δεν έχουμε την πρόθεση ν’ ακολουθήσουμε το δρόμο που η Γαλλία έρχεται να προτείνει».

ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ….. με μάσκα αντί κουκούλα στήνουν μπλόκα εργασιακά στην ελληνική νεολαία…

Η Γερμανία δεν «σκοπεύει» να καταστήσει υποχρεωτικό τον εμβολιασμό κατά του Covid, δήλωσε η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ την Τρίτη (13 Ιουλίου), ενώ θα βασιστεί και πάλι στη «βούληση» του πληθυσμού (σσ όπως προβλέπεται στις δημοκρατίες) και τη «δημοσιότητα» υπέρ των εμβολίων.

“Δεν νομίζω ότι μπορούμε να κερδίσουμε εμπιστοσύνη αλλάζοντας αυτό που είπαμε, δηλαδή όχι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό”, δήλωσε η Γερμανίδα Καγκελάριος (σσ μια γυναίκα έχει πιο λόγο από άνδρες δικαίως φοράει παντελόνια) κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου στο ινστιτούτο υγειονομικής επιτήρησης  Robert Koch.

“Όσο περισσότερο εμβολιάζουμε, τόσο περισσότερο θα είμαστε ελεύθεροι, τόσο περισσότερο θα είμαστε σε θέση να ζήσουμε ξανά”, επέμεινε η Άνγκελα Μέρκελ σύμφωνα με lefigaro 13/7/21

Απομονώνονται πολιτικά Γαλλία Ελλάδα σ΄ ευρωπαϊκό επίπεδο σε παγκόσμιο είναι ήδη. Μόνο Τατζικιστάν Τουρκμενιστάν Σ Αραβία Ιταλία νησιά Φίτζι έχουν κάνει υποχρεωτικό εμβολιασμό σε υγειονομικούς…

Η καγκελάριος συμβούλεψε για να πειστούν οι αντιστεκόμενοι «να συζητήσουν όλοι μαζί στην οικογένεια στους χώρους δουλειάς στα club του ποδοσφαίρου όπου ο κόσμος γνωρίζεται κι έχει αμοιβαία εμπιστοσύνη».

Σήμερα η Κύπρος έβαλε πλάτη σ’ Ελλάδα αλλά δεν τόλμησε ν’ αγγίξει υγειονομικούς λες και της περισσεύουν.

Επέβαλε όμως υποχρεωτικό εμβολιασμό σε προσωπικό Οίκων Ευγηρίας σε εργαζόμενους δομών πρόνοιας και φροντίδας ηλικιωμένων με τίμημα απόλυση.

Τη σχετική ανακοίνωση έκανε η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου.

Αντιστροφή ρόλων σε σχέση με Β Παγκόσμιο….

Η Μέρκελ ξέρει πολύ καλά ότι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός σε πειραματικά εμβόλια ισοδυναμεί με Νυρεμβέργη!!

 

Πηγή

Προβολές : 228


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα