Η γυναίκα δεν το κρύβει. Λατρεύει τα πάντα γύρω από τον σατανισμό!

Η γυναίκα δεν το κρύβει. Λατρεύει τα πάντα γύρω από τον σατανισμό!

4 Οκτωβρίου, 2020 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,064
Μοίρασέ το

Σύμφωνα με μία περιγραφή για το σκληροπυρηνικό βιβλίο στο Amazon, κοστίζει από 50 έως 70 δολάρια και σύμφωνα με πληροφορίες, απεικονίζει «όργια μασκαράδων, έναν κρυστάλλινο δαίμονα που επιδίδεται σε ερωτικές περιπτύξεις με γυναίκες την ώρα που κοιμούνται και ερωτικές φαντασιώσεις από γυαλί».

 

Ο ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΣΤΗΝ… “ΤΕΧΝΗ”…

Διεστραμμένες ψυχές, σατανικές ψυχές, που όμως καταδυναστεύουν όλη την ανθρωπότητα.

ΩΣ ΠΟΤΕ;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Αρρωσταίνεις και μόνον που τα βλέπεις…

Του Adan Salazar

Η Χίλαρι Κλίντον διαθέτει ένα βιβλίο με χειροποίητους γυάλινους διαβόλους σε σεξουαλικές ερωτικές πόζες, όπως φαίνεται σε μία φωτογραφία που κοινοποιήθηκε από την πρώην Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ.

 

 

Το βιβλίο του 2018, «Erotics», από τον καλλιτέχνη Lucio Bubacco, εμφανίστηκε σε μία φωτογραφία που ανέβηκε στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την πρώην Πρώτη Κυρία, καθώς ανακοίνωνε το νέο podcast «Εσείς κι εγώ μαζί».

 

Το εξώφυλλο του βιβλίου παρουσιάζει ένα φτερωτό θηλυκό δαίμονα με εκτεθειμένο το στήθος και φορώντας ψηλά τακούνια να καπνίζει μία μακριά πίπα.

Σύμφωνα με μία περιγραφή για το σκληροπυρηνικό βιβλίο στο Amazon, κοστίζει από 50 έως 70 δολάρια και σύμφωνα με πληροφορίες, απεικονίζει «όργια μασκαράδων, έναν κρυστάλλινο δαίμονα που επιδίδεται σε ερωτικές περιπτύξεις με γυναίκες την ώρα που κοιμούνται και ερωτικές φαντασιώσεις από γυαλί».

Άλλα έργα του Bubacco που βρέθηκαν μέσω της Google, δείχνουν μία γυναίκα σε κτηνοβασία με έναν κύκνο, δύο αρσενικούς διαβόλους να ερωτοτροπούν μεταξύ τους, διαβόλους που πίνουν ποτήρι με αίμα και άλλες γυάλινες «τεχνοτροποίες» με σατανικές αναφορές.

«Αναρωτιέμαι γιατί να έχει το βιβλίο ενός σατανιστή «καλλιτέχνη με γυάλινες ερωτικές τεχνοτροπίες», αναρωτιέται ένας χρήστης του Twitter.

 
διάβολος
Glass art by Lucio Bubacco

Το βιβλίο, αναμφίβολα θα τροφοδοτήσει περαιτέρω θεωρίες της μακρόχρονης αφοσίωσης της υποψήφιας του Δημοκρατικού κόμματος το 2016, στις σατανικές δυνάμεις.

Μία θεωρία που διατυπώθηκε πριν από 4 χρόνια από τον Larry Nichols, έμπιστου του Μπιλ Κλίντον, ο οποίος υποστήριξε ότι η Χίλαρι παρακολουθούσε τακτικά συγκεντρώσεις μαγισσών, κατά τη διάρκεια της προεδρίας του Μπιλ.

Ο Nichols, έκανε αυτό τον ισχυρισμό, σε ένα μίνι ντοκιμαντέρ του 2016 του Infowars, με τίτλο «Τα Νέα Χρονικά της Κλίντον», το οποίο δυστυχώς, δεν είναι πλέον διαθέσιμο στο YouTube.

«Ο Μπιλ μου είπε ότι πήγαινε εκεί έξω, εκείνη και μια ομάδα γυναικών και ότι θα ήταν μέλος της εκκλησίας μίας μάγισσας», είπε ο Nichols στο Infowars.

«Φίλε, όταν μου το είπε αυτό ο Μπιλ, η Χίλαρι, θα μπορούσε να με χτυπήσει με ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ.

Προσπάθησα να του το επισημάνω: «Συνειδητοποιείς τι θα συμβεί, αν αυτό βγει προς τα έξω»;  Φυσικά, η δουλειά μου ήταν να σιγουρευτώ, ότι δε θα έβγαινε προς τα έξω».

«Τώρα, δε ξέρω αν η Χίλαρι συμμετέχει ακόμα στο τελετουργικό της μάγισσας, δε ξέρω καν τι ήταν αυτό το τελετουργικό. Αλλά για πολλά χρόνια, η Χίλαρι πήγαινε αρκετά συχνά, είτε ήταν τακτικά μία φορά το μήνα, ή ίσως μία φορά κάθε δύο μήνες, πήγαινε το Σαββατοκύριακο για να αποτελεί κομμάτι του (τελετουργικού)».

Η Χίλαρι συνδέθηκε επίσης με σκοτεινές δυνάμεις την ίδια χρονιά, με τον γραμματέα του Τμήματος Στέγασης και Αστικής Ανάπτυξης, Δρ. Ben Carson, ο οποίος κατά τη διάρκεια της Ρεπουμπλικανικής Εθνικής Επιτροπής το 2016, υπενθύμισε σε όλους, ότι ο μέντορας της Κλίντον, Σαούλ Αλίνσκι, είχε αφιερώσει το βιβλίο του «Κανόνες για τους Εξτρεμιστές», στον Εωσφόρο.

 

Πηγή: infowars.com

 

Πηγή

Προβολές : 1,064


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα