Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟ. Ο ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ, ΖΗΤΕΙ ΤΗΝ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ!

Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟ. Ο ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ, ΖΗΤΕΙ ΤΗΝ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ!

13 Νοεμβρίου, 2020 20 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,276
Μοίρασέ το
“Ο ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ (!!) ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΟΝ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΜΟΥ !!”

 
 
 
Λίγο να ξέρεις τι εστί … ΠΑΤΟΥΛΗΣ, φοβάμαι πως ήταν αναμενόμενο.
Νίκο Αντωνιάδη, “πώς τόλμησες” να βγάλεις στην σέντρα τον … σύζυγο της Πατούλαινας;
 
Δεν με ρώταγες τι εστί Πατούλης;
Όποιος τολμήσει να τον προκαλέσει, ο GIORGIO γίνεται θηρίο…
 
Το είδα στο βλέμμα του, όταν τον ρώτησα δημοσίως ως δημοσιογράφος, στην ημερίδα για τον ένα χρόνο από την ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ 102 ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΟΥ ΣΤΟ ΜΑΤΙ, ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ.
 
Το βλέμμα του έδειχνε πως αν μπορούσε να με εξαφανίσει, θα το είχε κάνει.
 
ΤΑ ΕΒΑΛΕΣ ΜΕ… “ΘΗΡΙΑ”, ΝΙΚΟ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ, ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΣΟΥ ΔΙΩΞΗ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΝΑΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΣΟΥ ΕΠΙ ΠΙΝΑΚΙ.
 
ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ, ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΣ ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ ΕΘΝΙΚΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ. ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ.
 
Ο Πατούλης και ο Βερβεσός, ας γνωρίζουν, πως τα βάζουν ουσιαστικά όχι μ’ εσένα, αλλά ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΪΔΟΪΟΥ.
 
Θα έρθει σύντομα η μέρα, που θα τρέχουν να βρουν λαγούμι να κρυφθούν πανικόβλητοι, όσοι ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ.
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
 
 
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ;
 
ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΖΗΤΗΣΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ 30.000 ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4682/2020,
ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ…
…ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ !!
 
____________________
 
Σήμερα ενημερώθηκα τηλεφωνικά από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, ότι ο κ. Πατούλης και το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, συνεδρίασαν για μένα τον Σεπτέμβριο, και στις 21 έστειλαν στον Δ.Σ.Α. το εξώδικο που επέδωσα στη Βουλή ατομικώς και για λογαριασμό 30.000 Ελλήνων πολιτών, με το οποίο ζητήσαμε την κατάργηση των φασιστικών διατάξεων του νόμου 4682/2020.
 
 
 
Για τις υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις, τον υποχρεωτικό περιορισμό, την υποχρεωτική νοσηλεία και, βεβαίως, τον υποχρεωτικό εμβολιασμό.
 
Και ζητάνε τον πειθαρχικό έλεγχό μου.
 
21 Σεπτεμβρίου. Μία μέρα μετά την πειθαρχική αναφορά μου κατά των Σωτήρη Τσιόδρα, Νίκου Σύψα και Αθηνάς Λινού…
 
Μάλλον τυχαίο θα είναι…
 
Θα με ρωτήσετε, τι δουλειά έχει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών με ένα εξώδικο που απευθύνεται στη Βουλή των Ελλήνων, στον Πρόεδρό της, και με αυτό ζητάμε από τους 300 βουλευτές την κατάργηση ενός νόμου.
 
Θα μου πείτε, ναι, αλλά ποιού νόμου; Του όποιου τυχαίου νόμου; Ή του νόμου για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό;
 
Τις απορίες αυτές θα σας τις λύσω όταν λάβω στην ηλεκτρονική διεύθυνσή μου τα έγγραφα του ΒΔ217 πειθαρχικού φακέλου.
 
Σημειώστε ότι δεν μιλάμε ακόμη για πειθαρχική δίωξη αλλά για προκαταρκτική διαδικασία.
Και ΠΙΣΤΕΥΩ ότι δεν θα μιλήσουμε ποτέ για πειθαρχική δίωξη.
 
Επί της αναφοράς του Ιατρικού Συλλόγου θα απαντήσω στον Σύλλογό μου.
 
Αλλά θα “απαντήσω” και στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών.
 
Με μήνυση και αγωγή εναντίον των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου που ψήφισαν υπέρ της αναφοράς στον Δικηγορικό Σύλλογο εναντίον μου. Ώστε μόλις λάβω τα έγγραφα του πειθαρχικού φακέλου, θα ζητήσω από τον Ιατρικό Σύλλογο τα πρακτικά της συνεδρίασής τους.
 
Ότι θα έφτανα να ζητήσω από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, μετά τα πρακτικά της συνεδρίασης για τον Φαίδωνα Βόβολη, και πρακτικά συνεδρίασής τους για …μένα, δεν το είχα φανταστεί.
 
Αλλά προφανώς, στην εποχή της “πανδημίας” όλα πλέον είναι πιθανά. Και δυνατά.
 
Τώρα, να πω ότι όλες αυτές οι κινήσεις, όχι απλά δεν με φοβίζουν αλλά είναι βούτυρο στο ψωμί μου, δεν θα το πω. Το γνωρίζετε ήδη.
 
Το πρόβλημα είναι ότι δεν το γνωρίζουν ή δεν το καταλαβαίνουν οι αντίπαλοί μου.
Αλλά αυτό είναι δικό τους πρόβλημα…

 

 

Πηγή

Προβολές : 1,276


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα