Η δομή της πυραμίδας της ανθρωπότητας που εξηγεί γιατί βρίσκεται σε αυτήν την επιταχυνόμενη καθοδική πορεία

Η δομή της πυραμίδας της ανθρωπότητας που εξηγεί γιατί βρίσκεται σε αυτήν την επιταχυνόμενη καθοδική πορεία

29 Οκτωβρίου, 2020 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:727
Μοίρασέ το
 
 
Συνοπτικά η κατάσταση της ανθρωπότητας είναι σαν μία συμμορία διεστραμμένων παιδόφιλων να διοικεί ένα ορφανοτροφείο καθυστερημένων παιδιών.

 
 
Μέσα σε λίγες γραμμές, όλη η εικόνα της απόλυτα ελεγχόμενης ανθρωπότητας, από μια ομάδα διεστραμμένων ψυχικά και νοητικά.
 
Προσωπικά, θα την χαρακτηρίσω με δυο λέξεις: ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟΣ.
 
Στην κορυφή η ελίτ της ΧΑΖΑΡΟΜΑΦΙΑΣ και στην βάση το υποταγμένο παγκόσμιο πόπολο.
 
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
 
 
Στην κορυφή, κρυμμένη στο σκοτάδι η ελάχιστη σε αριθμό ψυχασθενής δαιμονική εγκληματική ελίτ που επηρεάζει καθοριστικά τις εξελίξεις.
 
Αμέσως πιο κάτω, οι λίγοι ξεπουλημένοι συνεργάτες της ελίτ, δικτυωμένοι σε θέσεις ισχύος και όλοι οι έμμισθοι αναλώσιμοι υπηρέτες τους σπαρμένοι παντού.

Στο μέσον, οι χ ε ι ρ ό τ ε ρ ο ι από όλους, οι πολλοί που καταλαβαίνουν μεν, αλλά παραμένουν αυτοκαταστροφικά και εγκληματικά αδρανείς. Αυτοί μαζί με τους επόμενους είναι το έδαφος στο οποίο στηρίζεται αυτό το τυραννικό οικοδόμημα.
Στην βάση, οι ακόμα πιο πολλοί χρήσιμοι και επικίνδυνοι ηλίθιοι, αυτοί που δεν είχαν την τύχη ή την ικανότητα ώστε να μπορέσουν να αντισταθούν στα πολύ ισχυρά μέσα κοινωνικής μηχανικής που επιδιώκουν να διαμορφώσουν υπανθρώπους.
 
 
Τα ΜΜΕ είναι τα σύγχρονα τανκς και είναι μέρος της πέμπτης φάλαγγας εντός των πυλών.
 
Αυτά μαζί με τα ξαδέλφια τους, την βιομηχανία του θεάματος, διαπλάθουν γενιές με διαστρεβλωμένους χαρακτήρες (μαζί με την δημόσια εκπαίδευση) και βουλιάζουν την ανθρωπότητα στην εικονική πραγματικότητα που επιδέξια δημιουργούν.
 
Καλλιεργούν το ψέμα, την μισή αλήθεια, την ασυνάρτητη σκέψη και την χειραγώγηση μέσω του συναισθήματος και προβάλλουν συστηματικά πληρωμένους τεχνοκράτες που διαστρέφουν την επιστήμη.
 
Αυτοί οι μηχανισμοί είναι οι διαμορφωτές των χρήσιμων και επικίνδυνων χωρίς ικανότητα κρίσης ηλιθίων που τους σέρνουν από την μύτη.
 
Αυτοί οι τελευταίοι αποτελούν τις στρατιές των σύγχρονων γενίτσαρων που στρέφονται χωρίς να το καταλαβαίνουν εναντίον των συλλογικών τους συμφερόντων, όπως και των συμφερόντων της συντριπτικής πλειονότητας της κοινωνίας.
 

……………………………………………………………..

ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ;;; ΤΟΤΕ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ  ΠΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ (ήδη ψήφισε τέτοιο νόμο και ο νεοταξίτης εβραισιωνιστής Μητσοτάκης και η συμμορία του)

 

Καλλιόπη Σουφλή

Πηγή

Προβολές : 727


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα