Η είδηση που εξοργίζει... ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ ΛΙΠΟΘΥΜΑ ΑΠΟ ΠΕΙΝΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΛΙΜΙΑ, ΠΑΙΡΝΟΥΝ 83 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΩΛΟΛΑΟΣ, ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

Η είδηση που εξοργίζει... ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ ΛΙΠΟΘΥΜΑ ΑΠΟ ΠΕΙΝΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΛΙΜΙΑ, ΠΑΙΡΝΟΥΝ 83 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΩΛΟΛΑΟΣ, ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

24 Ιουνίου, 2020 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:252
Μοίρασέ το

 

Το παιδί όμως, νηστικό επί ώρες, λιποθύμησε μέσα στον φούρνο και έτσι αποκαλύφθηκε το δράμα που η αξιοπρεπής μητέρα, προσπαθεί να αντιμετωπίσει μόνη της.

 

Η είδηση που μ’ εξόργισε… που εξοργίζει κάθε ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ.

ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ…

ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΝΑ ΦΥΤΟΖΩΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΙΠΟΘΥΜΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΛΙΜΙΑ, ΝΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΟΥΝΤΑΙ ΜΕ 83 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ!

ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ… ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΡΙΑΝΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΑ, ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΡΒΑΝΑ…ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΜΑΣ.

ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΥΣ, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ Ή ΣΕ ΔΟΜΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΓΕΥΜΑΤΑ…

Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΤΥΠΗΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΩΛΟΛΑΟΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΩΛΟΛΑΟΣ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Κι όταν λέω και γράφω: ΚΑΝΤΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ… ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΦΟΡΟΥΣ, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΤΗΛΕΦΩΝΑ…με κοιτούν σαν ροφοί…

ΝΑΙ ΡΕ… ΓΕΝΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ, ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΨΥΧΗ…

ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ… ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ… ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ… ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ;;;

ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΝΑ ΛΙΠΟΘΥΜΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ;;;

ΑΥΡΙΟ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ…

ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΘΕΙ ΑΥΤΟ, Ή ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΩΣ… ΔΕΝ ΘΑ ΤΥΧΕΙ Σ’ ΕΣΑΣ;;;

Κοριτσάκι λιποθύμησε απο την πείνα στη Ρόδο

Το 9χρονο κορίτσι μαζί με την άνεργη μητέρα του μπήκαν σε φούρνο της περιοχής,προκειμένου η μητέρα της μικρής να αγοράσει με τα ελάχιστα χρήματα που είχε πάνω της, ένα σκέτο ψωμάκι για να φάει η μικρή και να ξεγελάσει την πείνα της.

Νηστικό για ώρες το κοριτσάκι

Το παιδί όμως, νηστικό επί ώρες, λιποθύμησε μέσα στον φούρνο και έτσι αποκαλύφθηκε το δράμα που η αξιοπρεπής μητέρα, προσπαθεί να αντιμετωπίσει μόνη της.

Με αξιοπρέπεια η οικογένεια δίνει αγώνα επιβίωσης

 

Η γυναίκα αναζητά εργασία για να μπορέσει να μεγαλώσει τα δίδυμα κοριτσάκια της και να μπορέσει να καλύψει τις υποχρεώσεις της, όπως με συνέπεια και αξιοπρέπεια κάνει όλα αυτά τα χρόνια.

Φτώχια και δυστυχία στη Ρόδο

 

Ο κ. Θ. Σταμούλης, πρόεδρος των ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου, μιλώντας στο Open TV, επιβεβαίωσε το συμβάν κι αναφέρθηκε στην τραγική κατάσταση που βιώνει το «σμαραγδένιο νησί» από την οικονομική ύφεση που έχει επέλθει λόγω των κλειστών τουριστικών επιχειρήσεων που απασχολούν την πλειονότητα των κατοίκων του νησιού.

«Η κατάσταση είναι τραγική.

Ερχονται άνθρωποι έξω από το εργατικό κέντρο της Ρόδου, για να πουλήσουν τα υπάρχοντά τους… Μου θυμίζει κατοχή η κατάσταση.

Η Ρόδος είναι νεκρή πόλη. Δεν κινείται τίποτα έξω. Ειδικά το βράδυ είναι… νέκρα».

 

Αναφορικά με το συμβάν με το κοριτσάκι που λιποθύμησε από την πείνα, μιλώντας στο ανοιχτό κανάλι η κα Σ. Μανιά, από τον φιλανθρωπικό σύλλογο «Αγία Σοφία» Ρόδου, επιβεβαίωσε το περιστατικό και τόνισε ότι ο σύλλογος «ήρθε σε επαφή μαζί της. Είναι αξιοπρεπέσταση κυρία, δεν ζητά λεφτά, θέλει φαγητό για τα παιδιά της και μια δουλειά για να τα ζήσει» είπε η κα Μανιά και πρόσθεσε ότι ο σύλλογος έχει επιληφθεί του θέματος, για να έχουν τουλάχιστον αυτοί οι άνθρωποι ένα πιάτο φαγητό…

Πρόκειται για μονογονεϊκή οικογένεια, με τη μητέρα να προσπαθεί να τα φέρει βόλτα έχοντας δύο παιδιά, ένα νοίκι που τρέχει και μόλις και μετά βίας το καλύπτει, ενώ έχει μείνει άνεργη, καθώς η τουριστική επιχείρηση που εργάζεται, ούτε έχει ανοίξει, ούτε πρόκειται, κατά τα φαινόμενα

 

 

Πηγή

Προβολές : 252


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα