Η Ελλάδα έπαθλο στη σκακιέρα των ελίτ της παγκοσμιοποίησης

Η Ελλάδα έπαθλο στη σκακιέρα των ελίτ της παγκοσμιοποίησης

28 Ιουλίου, 2020 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:438
Μοίρασέ το

 

“ΛΑΒΡΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΥΧΙΑ ΝΑ ΞΥΣΤΕΙ”
Όπως έλεγε ο θυμόσοφος λαός.

 

Όλα καλά και σωστά γραμμένα… ΑΛΛΑ…

Είναι δυνατόν κύριε αρθρογράφε μου να προμοτάρεις τον Βενιζέλο ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ, για … σωτήρα της Ελλάδας;;;

Δεν γνωρίζεις ότι όλα τα σημερινά δεινά και τα τότε, με την Μικρασιατική Καταστροφή, είναι δικό του έργο και των απογόνων του;;;

ΕΛΕΟΣ…

 

Καλλιόπη Σουφλή


.
Θα έρθουν τελικά οι εξωγήινοι να μας σώσουν???
Το ξανθό γένος. Διατείνονται πολλοί.

Κάποιοι άλλοι βλέπουν τον ψευτο-τρισεκατομμυριούχο Σόρα να αρπάζει τη φοβερή και φεγγοβολούσα αιγίδα ως γυιός του Κρόνου και να τρέπει σε φυγή τους αχαιούς.

Και τα σενάρια με τους ευσεβείς πόθους, διαδέχονται το ένα το άλλο, με λιγότερη, ή περισσότερη φαντασία και καρτερία θα έλεγα.
Γενικά, θα μας βόλευε ως επιλήσμονα του παρελθόντος του και των ιστορικών παρακαταθηκών του λαό, ένα παρόμοιο ή παραπλήσιο σενάριο.
.
Όμως….αλίμονο….
Δυστυχώς για μας, ΔΕΝ είναι έτσι τα πράγματα και ούτε θα μπορούσε να ήταν.
Ας μην παραβλέπομε δυο σταθερές.
.

Η ΠΡΩΤΗ ΣΤΑΘΕΡΑ
και αδιαμφισβήτητη είναι οτι η Ελλάδα τα τελευταία 10-20 χρόνια, που διακρίνονται απο την γενικότερη επέλαση του νεοταξικού άξονα για την παγκοσμιοποίηση του κεφαλαίου, δέχεται ένα ανηλεή πόλεμο σε όλα τα μέτωπα, που εκφράζεται ως οικονομικός με άρμα το COLPO GROSSO των “ανακεφαλαιοποιήσεων” των εν αρχή 235 δις
και εποικιστικός, με την επέλαση του ισλάμ καταπατώντας κάθε έννοια συνόρων και εθνικής κυριαρχίας.
Και σε αυτή τη δύσκολη ιστορικά καμπή, όλως τυχαίως, κυβερνάται απο τις πλέον άχρηστες, ανύπαρκτες εθνικά και επικίνδυνες πολιτικές μαφίες, οδηγώντας την κατ ευθείαν στον εθνομηδενισμό και την αποικιοποίηση της απο τη Μερκελική Γερμανια και άλλους συμμάχους της.
.
Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΤΑΘΕΡΑ
είναι οτι η Τουρκία όπως έχει κάνει και στους δυο προηγούμενους παγκοσμίους πολέμους, έχει ταχθεί ΚΑΙ αυτή τη φορά, με το μέρος του ΑΞΟΝΑ.
Και τις δυο προηγούμενες φορές ο άξονας ήταν υπό τη ναζιστική ομπρέλα.Να το πάμε πιο πίσω ?
Ακόμα και το κίνημα των νεοτούρκων, υπο την αιγίδα και τις ευλογίες της Γερμανίας έγινε. Η στήριξη της φυλής, ή των φυλών.
Σήμερα ο άξονας είναι αυτός που είπαμε πιο πάνω.
Ο νεοταξικός άξονας των ελίτ του μεγάλου κεφαλαίου, που διαλύει τα πάντα, έθνη, σύνορα, θρησκείες, παραδόσεις, ανομοιομορφίες των λαών, οδηγώντας στην παρά φύση παγκόσμια κυβέρνηση.
.
ΤΗ ΝΕΑ ΒΑΒΕΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
.
Ποιος είναι αυτός ο άξονας και απο ποιούς εκφράζεται ???
Ο ανεξάρτητος δημοσιογράφος ερευνητής Τιερύ Μεησάν, μέσα απο το Δίκτυο Βολταίρος, τον είχε αποκαλύψει με κάθε λεπτομέρεια σε όλες του τις δράσεις, απο την αρχή των κρίσεων, απο την εποχή του πολέμου του Κόλπου με το κόλπο του δυστυχισμένου λουσμένου στην πίσσα κορμοράνου και αργότερα το επανέλαβε και στον πόλεμο στη Συρία, αποκαλύπτοντας και όλο το κύκλωμα της με πακτωλό χρημάτων επιχείρησης “ισλαμική επέλαση” μαζί με το human traficking που τη συνοδεύει σε ένα εμπόριο παιδιών και οργάνων που ξεπερνά σε τζίρους τo λαθρεμπόριο όπλων και ναρκωτικών, με την Τουρκία να νέμεται πρώτη τους βρώμικους τζίρους.
.

ΓΙΑΤΙ ???
Ο άξονας σε πραγματικά επίγεια μεγέθη, εκπροσωπείται απο τα ιστορικά αδερφά κράτη αφού προέρχονται απο τις ίδιες φυλές….
Ισραήλ, Κατάρ, Γερμανία και Τουρκία.
Κανένα απο αυτα δεν είναι έθνος, αλλά αποτελούνται απο φυλές. Και οι φυλές είναι κοινές και για τους τέσσερις αν το πάμε πίσω στον ιστορικό χρόνο.
Χαζάροι, μογγόλοι, άβαροι, βάνδαλοι, ούνοι, και άλλα καλούδια του ισλαμοβαρβαριστάν.
.
— Το Ισραήλ είναι στην κορυφή της πυραμίδας ως ο επικυρίαρχος για λογαριασμό των ελιτ του τραπεζικού κεφαλαίου οι οποίες ελέγχουν πλήρως την κοπή του χρήματος σε Αμερική και Ευρώπη(ποιος κόβει το δολάριο και το ευρώ και το δανείζει στα κράτη???Αυτος ελέγχει και την πολιτική).
— Η γερμανία ήταν απο την αρχή το προγεφύρωμα στην Ε.Ε. για την πλήρη άλωση της Ευρώπης.
Γι αυτό άλλωστε έριξαν και τον περίφημο τρόχαλο(τοίχο στα πρωτευουσιάνικα) του Βερολίνου.
Και είδαμε οτι επικράτησε, κυβέρνησε την ενωμένη Γερμανία, η εβραική μαφία της Στάζι με τους πολιτικούς αχυρανθρώπους που ήρθαν απο την ανατολική πλευρά του τροχάλου που έπεσε.
Μέρκελα, Σόιμπλε και cia.
Και παίρνει η Γερμανια ως ρεγάλο, τη Γερμανική Ευρώπη που ονειρευόταν ο Χίτλερ(την έχει ήδη πάρει).
.
— Πάμε Τουρκία ???
Αυτή με ποδοσφαιρικές πάσες απο το Καταρ, ΚΑΝΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ σαν το μαντρόσκυλο, ή το serial killer της παρέας.

Παραλαμβάνει και προωθεί την λαθρομετανάστευση από την οποία καρπώνεται άμεσα σαν προκαταβολή, το εμπόριο ανθρώπων που είπαμε πιο πάνω.

 

     
Θυμάστε το νεκρό πνιγμένο παιδάκι που μας κουνούσαν επιδεικτικά οτι πνίγηκε στο Αιγαίο επειδή δεν αφήναμε τις βάρκες να κάνουν απόβαση ?

Αν το ψάξετε λίγο, θα βρείτε οτι ήταν ένα απο τα δεκάδες που είχαν πνίξει οι τούρκοι στη Μαυρη Θάλασσα.

Αλλά δεν τη φτάνει φυσικά αυτό.

Ο Ερντογάν ούτε τρελάθηκε, ούτε τον Κεμάλ θέλει να υποκαταστήσει..
Εξαργυρώνει επιταγές για τη συμμετοχή του στη συμμαχία..
Οποιος κρατά επιταγές, πάντα πάει στο ταμείο στη λήξη τους για την είσπραξη.
Εκτός αν είναι πανίβλακας.
Και ο Ερντογάν ΔΕΝ είναι.
ΑΠΑΙΤΕΙ και την αναβίωση της οθωμανικής δόξας.
ΌΛΑ τα υπόλοιπα, είναι στο χέρι και τη διάθεση των λαών και ειδικότερα του ελληνικού λαού.
.
ΚΑΝΕΝΑΝ άλλο δεν νοιάζει ο διαμελισμός της Ελλάδας εις τα εξ ών συνετέθη ειδικά κατα την περίοδο του Βενιζέλου.
Γι αυτό τον αποδομούν και αυτόν με κάθε τρόπο.
Είναι μέρος του σκελετού, του φέροντος οργανισμού του ελληνισμού.
Και ο φέρων οργανισμός χτυπιέται πολυεπίπεδα προκειμένου να καταρρεύσει, οπότε ο ελληνισμός σαν άδειος σάκος θα σωριαστεί στη λήθη και το παρελθόν.
Θυμηθείτε τον πόλεμο κατα του Κολοκοτρώνη, του Καποδίστρια, των ηρώων του ’21, των ποιητών που μίλησαν για ελευθερία, για πατρίδα, για σύμβολα και αξιακούς κώδικες.
Τα ελληνικά πρότυπα έπρεπε να πέσουν.

Όπως γράφαμε σε παλιότερο άρθρο μας

ΕΔ Ω

Τον είπαν εβραίο, τούρκο, προδότη, καταστροφέα της Ελλάδας, άσχετα αν δεν βρίσκουν κανένα άλλο να έφερε ένα τετραγωνικό πόντο εθνικού εδάφους, όταν αυτός τη διπλασίασε.
Αλλά έκανε την αμαρτία να τολμήσει να κάνει πράξη τη Μεγάλη Ιδεα του Γένους.
Τώρα θα γυρίσουν την Ελλάδα εκεί που την παρέλαβε αυτός. Ο…εβραίος κατα το χυδαίον.
Η Ελλάδα πρέπει να επιστρέψει στα πρό αυτού σύνορα λοιπόν.
Και βάλθηκαν λυτοί και δεμένοι, εντός και εκτός Ελλάδας κοράκια και πολιτικά πορνίδια να παραδώσουν την Ελλάδα στους ομοαίματους συμμάχους του πανάρχαιου εχθρού της.
.
Ο Ερντογάν λοιπόν για να επιστρέψομε στην ταμπακιέρα, λειτουργεί ως νταβατζής κανονικός, δείχνει τα δόντια του, απαιτεί, έχοντας γραμμένη στα τουμπερλέκια του ολόκληρη τη διεθνή κοινότητα.
Έχει ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΤΟΥ στην παγκοσμιοποίηση.
Και φυσικά ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ, μαζί με τα τζάκια που κόβουν το χρήμα της Φέντεραλ και της Ε.Κ.Τ. ελέγχοντας τις κυβερνήσεις,
βρίσκονται οι αδερφές της ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.
ΕΚΕΙ παίζεται το σκληρό πόκερ
ΚΑΙ στα γεωπολιτικά, με πρώτο δεδομένο οτι για αυτές, δεν ισχύουν εθνικά σύνορα, εθνικές κυριαρχίες και άλλες “παλιές αξίες”.
Μέσα στις αίθουσες των Δ.Σ.
των EXON MOBIL, TOTAL, ROSENET, κλπ φιλάνθρωπων εταιρειών.
.
Κατα τα άλλα, θέλουν το καλό μας και μας επιβάλουν καραντίνες, μας βάζουν μάσκες χαλινάρια, μας απαγορεύουν τη διασκέδαση, τον εκκλησιασμό, νοιάζονται για την υγεία μας…..γενικά.
Καταστρέφουν τον τουρισμό και γενικότερα απ άκρη σ άκρη την εθνική οικονομία παραδίδοντας την στους εκ φύσεως δολοπλόκους απατεώνες γερμανοναζί δημιουργώντας στρατιές ανέργων.
Αλλά οι θάνατοι απο την πείνα θα βοηθήσουν στην προσαύξηση των θανάτων απο εγκεφαλικά, καρδιοπάθειες, νεοπλασίες και άλλα «παρένθετα» κατα τσιόδρειο λογική νοσήματα που αυγατίζουν τις στατιστικές του ιού τους.
Ετοιμάζουν νέα επέλαση του ιού της παγκοσμιοποίησης….
Έρχεται και το εμβόλιο του “φιλάνθρωπου” Γκέητς της Microsoft
.
ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΗΘΙΚΟΣ, ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΟΣ.
.
Να πω….ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ, ή θα με κράξετε ομαδικώς και μεγαλοφώνως ????

Βυζαντινός Αντίλαλος

 

Πηγή

Προβολές : 438


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα