«Η Ελλάδα δεν ενδιαφέρεται για γεωτρήσεις στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο» είπε ο Ν.Δένδιας και ... έδειξε τον ρόλο του!

«Η Ελλάδα δεν ενδιαφέρεται για γεωτρήσεις στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο» είπε ο Ν.Δένδιας και ... έδειξε τον ρόλο του!

22 Απριλίου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:381
Μοίρασέ το

Δηλώσεις-σοκ από Ν.Δένδια: Έσβησε τις ελπίδες της Ελλάδας για οικονομική ανάκαμψη μέσω κοιτασμάτων υδρογονανθράκων.

Ο Νίκος Δένδιας ξεκαθάρισε ουσιαστικά πως η Ελλάδα δεν ενδιαφέρεται για γεωτρήσεις στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, κάτι βέβαια το οποίο θέτει πολλά ερωτήματα για το ποια είναι η ενεργειακή πολιτική της χώρας μας.

Μάλλον δεν έχει καταστεί σαφές στον ελληνικό λαό, πως όλοι αυτοί που μας κυβερνούν, είναι σιωνιστές ιουδαίοι και ενδιαφέρονται για τα συμφέροντα της πραγματικής τους πατρίδας.

Μάλλον δεν έχει καταστεί σαφές, πως από εποχής Σαμαρά που άνοιξε τις κερκόπορτες της εισβολής λαθρομεταναστών, μέχρι την κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου που μπούκαραν λεφούσια και ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΜΑΡΑΚΕΣ, ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2025, ΤΡΙΑΝΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΕ ΛΑΘΡΟ…

Μάλλον δεν κατάλαβε ο ελληνικός λαός, την υπόσχεση που έδωσε προεκλογικά στους συμπατριώτες του εβραίους σιωνιστές ο Κυριάκος Μητσοτάκης, να πολεμήσει τον ΝΑΤΙΒΙΣΜΟ.

ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ, ΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ.

ΤΟΥΣ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ Η… ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΠΑΓΗ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ ΜΑΣ, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΑΔΑ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Κάποιοι πρόσφατοι “σωτήρες” με “κινήματα”, που επαινούν τον εβραίο δικηγόρο του Ρότσιλντ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥΣ, τι έχουν να πουν;;;

ΘΑ ΣΑΣ ΒΓΑΛΩ ΣΤΟ ΚΛΑΡΙ, ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ.

 

Δηλώσεις-σοκ με τις οποίες «σβήνει» τις ελπίδες της Ελλάδας οικονομική ανάκαμψη μέσω κοιτασμάτων υδρογονανθράκων έκανε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, σε αραβικό ΜΜΕ. 

Ο Νίκος Δένδιας ξεκαθάρισε ουσιαστικά πως η Ελλάδα δεν ενδιαφέρεται για γεωτρήσεις στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, κάτι βέβαια το οποίο θέτει πολλά ερωτήματα για το ποια είναι η ενεργειακή πολιτική της χώρας μας. 

Συνεχίζεται το αλαλούμ με τα εθνικά θέματα με τον Έλληνα υπουργό εξωτερικών Νίκο Δένδια να θέτει θέμα ενεργειακής πολιτικής τόσο στη νοτιοανατολική Μεσόγειο όσο και στο Αιγαίο.

Συγκεκριμένα ο κύριος Δένδιας σε συνέντευξή του στο ArabNews και αναφερόμενος στις ελληνοτουρκικές σχέσεις είπε επί λέξει: «Η Ελλάδα πιστεύει στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και δεν πρόκειται να αρχίσει να σκάβει τον βυθό της Μεσογείου για να βρει αέριο και πετρέλαιο, για έναν πολύ απλό λόγο… Χρειαζόμαστε 10 με 20 χρόνια για να το βρούμε και να το εκμεταλλευτούμε, και από οικονομική άποψη θα ήταν πολύ πιο ακριβό για παράδειγμα από το δικό σας, της Σαουδικής Αραβίας. Έτσι, οικονομικά δεν οραματίζομαι την Ελλάδα να γίνει χώρα παραγωγής πετρελαίου».

Και στο σημείο αυτό ο κ Δένδιας αναφέρθηκε και στο Αιγαίο λέγοντας ότι «είναι ένας παράδεισος στη γη. Δεν σκοπεύουμε να το μετατρέψουμε σε κόλπο του Μεξικού. Η Ελλάδα δεν σχεδιάζει στο άμεσο μέλλον να γίνει χώρα παραγωγής πετρελαίου και φυσικού αερίου.».

Αυτά είπε ο υπουργός εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

Και πλέον η κυβέρνηση οφείλει να εξηγήσει εάν τα είπε για να καλοπιάσει τους Άραβες ή εάν είναι πλέον η επίσημη κυβερνητική πολιτική στο θέμα διασφάλισης των κυριαρχικών δικαιωμάτων μας στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσογείο.

 

 

Πηγή

 

Προβολές : 381


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα