Η Ελλάδα εντάχθηκε στις 6 μόλις χώρες από τις 300 παγκοσμίως που απαιτούν υποχρεωτικό εμβολιασμό υγειονομικών.

Η Ελλάδα εντάχθηκε στις 6 μόλις χώρες από τις 300 παγκοσμίως που απαιτούν υποχρεωτικό εμβολιασμό υγειονομικών.

14 Ιουλίου, 2021 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:381
Μοίρασέ το

Ιταλία, Γαλλία (χθες), Σαουδική Αραβία,Τατζικιστάν, Τουρκμενιστάν και Νησιά Φίτζι!!!!

ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ!!! ΕΠΕΒΑΛΕ ΣΑΡΙΑ!!!

 

 

 

 

 

 

Αλοίμονο αν έμενε εκτός Ο ΦΑΣΙΣΤΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΟΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Ελπίζω και εύχομαι να έχουν μπολιαστεί όλοι οι ψηφοφόροι του…

 

Ελλάδα, Ιταλία, Γαλλία, Τουρκμενιστάν,Τατζικιστάν, Σ Αραβία 20 περιοχές Ρωσίας κάποια ιδιωτικά νοσοκομεία σ΄ΗΠΑ και η κυβέρνηση των Φίτζι… Τουρκμενιστάν από 7 Ιουλίου ορίζει όλοι οι άνω των 18 να εμβολιαστούν.Ομοίως το Τατζικιστάν και το Βατικανό για τους 900 πολίτες του. ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ καινοτομία…για Ελλάδα!!! Το λίκνο της Δημοκρατίας επιβάλει Σαρία!!!!!!!!

Οι νόμοι περί του εμβολίου του Τουρκμενιστάν θα είναι οι αυστηρότεροι στον κόσμο, ξεπερνώντας τους νόμους της Σαουδικής Αραβίας, η οποία από τον Μάρτιο εφαρμόζει μια ευρεία πολιτική “no jab, no job” τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα.

Η ανακοίνωση του Τουρκμενιστάν ακολουθεί τις πρόσφατες κινήσεις στη γειτονική Ρωσία και το Καζακστάν που απαιτούν εμβολιασμό από ευρείες κατηγορίες εργαζομένων..

Το Καζακστάν ζήτησε από τα μέσα Ιουνίου, έχει απαιτήσει από τις επιχειρήσεις στους τομείς της υγειονομικής περίθαλψης και της ψυχαγωγίας να διασφαλίσουν ότι το 60% του προσωπικού εμβολιάζεται.

Η κυβέρνηση των Φίτζι δήλωσε στις 9 Ιουλίου ότι θα επιβάλει τον εμβολιασμό για όλους τους υπαλλήλους. «Δεν έχει σημασία αν είσαι ο διευθύνων σύμβουλος μιας εταιρείας, ένας μοναδικός έμπορος ή ένας μισθωτός υπάλληλος», δήλωσε ο πρωθυπουργός των Φίτζι, Φρανκ Μπαινιμαράμα, σε τηλεοπτική ομιλία.

Η κυβέρνηση της Λετονίας προωθεί επί του παρόντος νομοθεσία που θα καθιστούσε τον εμβολιασμό υποχρεωτικό για τους δημόσιους υπαλλήλους, τους εργαζομένους στον τομέα της υγείας, τους κοινωνικούς λειτουργούς και τους δασκάλους, μεταξύ άλλων. Θα εξουσιοδοτήσει επίσης τους ιδιωτικούς εργοδότες να απολύσουν το προσωπικό που δεν έχει λάβει πιστοποιητικά εμβολιασμού έως τις 15 Σεπτεμβρίου. Τα κόμματα της αντιπολίτευσης έχουν δεσμευτεί να μπλοκάρουν το νόμο. .

Στη Ρωσία σε 20 περιοχές μεταξύ αυτών Μόσχας Αγ Πετρούπολης υποχρεωτικός ο εμβολιασμός υγειονομικών κι άλλων υπαλλήλων.

Στις 14 Ιουλίου στην Ιταλία εκδικάζεται η προσφυγή στη δικαιοσύνη 300 υγειονομικών για την απόφαση του Ντράγκι να τους στερήσει από το δικαίωμα στη δουλειά και το μισθό τους..

Στην Αγγλία όπως και στην Ελβετία και στη Γερμανία δεν ισχύει υποχρεωτικός εμβολιασμός. Μ΄εξαίρεση στην Αγγλία όπου θεσπίστηκε για υγειονομικό και μη προσωπικό Οίκων Ευγηρίας.Το ίδιο και στην Αυστραλία.

Στη Σ Αραβία μόνο οι εμβολιασμένοι υπάλληλοι έχουν δικαίωμα δουλειάς και οι πολίτες οι εμβολιασμένοι από 1η Αυγούστου είναι οι μόνοι που θα έχουν πρόσβαση σε δημόσια και ιδιωτικά ιδρύματα κι υπηρεσίες αλλά και στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Αφού δεν άρχισαν ν’ αποκεφαλίζουν τους μη εμβολιασμένους πάλι καλά.

Στις ΗΠΑ δεν υπάρχουν οριζόντιες λύσεις λόγω κι ομοσπονδιακού μοντέλου. Σε κάθε περίπτωση η μόνη μορφή υποχρεωτικότητας που ακούστηκε χωρίς να τεθεί σε ισχύ είναι στο San Francisco για τους 35.000 δημοτικούς υπαλλήλους μεταξύ αυτών αστυνομικών και πυροσβεστών με κυρώσεις ως κι απόλυση. Αυτό το μέτρο θα τεθεί σε ισχύ μόλις τα αντι-Covid εμβόλια λάβουν πλήρη έγκριση από τον Οργανισμό Φαρμάκων των Ηνωμένων Πολιτειών (FDA) – προς το παρόν έχουν μόνο άδεια κυκλοφορίας έκτακτης ανάγκης. Στο Τέξας, περισσότεροι από 150 υπάλληλοι σε νοσοκομείο του Χιούστον απολύθηκαν ή παραιτήθηκαν τον περασμένο μήνα αφού αρνήθηκαν να εμβολιαστούν κατά του Covid-19, όπως είχε ζητήσει η εγκατάσταση. Ορισμένοι υπάλληλοι μήνυσαν το ίδρυμα, αλλά η προσφυγή τους απορρίφθηκε. Τα υπόλοιπα κράτη δεν επιβάλουν καμιά μορφή υποχρεωτικότητας και σε κανέναν. Το μέτρο υποχρεωτικότητας δεν θα υπάρξει σε εθνικό επίπεδο. Μεμονωμένα σε πόλεις ή ιδιωτικές εταιρίες όπως και πάλι στο San Francisco το εμβόλιο κρίθηκε υποχρεωτικό σε δημοτικούς υπαλλήλους και σε πάνω από 500 πανεπιστήμια για φοιτητές τους ως επί το πλείστο ιδιωτικά.

Η Ελλάδα είναι μεταξύ των 7 χωρών από τις 300 στον πλανήτη που επιβάλει υποχρεωτικό εμβολιασμό σε υγειονομικούς. Από τις 7 η μια η Ρωσία μόνο σε περιορισμένο αριθμό περιοχών αφού είναι Ομοσπονδία. Ουσιαστικά η Ελλάδα είναι μεταξύ των 6 όταν οι 4 είναι τριτοκοσμικές…. ΦΡΙΚΗ

Τέλος μόνο 3 χώρες έχουν υποχρεωτικό εμβολιασμό όλων των πολιτών το γνωστό άγνωστο Βατικανό, το Τουρκμενιστάν και το Τατζικιστάν υπό τον εκβιασμό απειλή των Ταλιμπάν που προελαύνουν μετά την αποχώρηση αμερικανικών στρατευμάτων..

Το ποιός του το επέβαλε είναι ηλίου φαεινότερον….

Επίσης από τι 6 χώρες οι 3 έχουν ορίσει υποχρεωτικό εμβολιασμό όλων και όχι στοχευμένων ομάδων. Δηλ. μέχρι χθες όταν έγινε η ανακοίνωση υποχρεωτικός εμβολιασμός ίσχυε για υγειονομικούς σε παγκόσμιο επίπεδο σε εθνικό επίπεδο χωρών σε νησιά Φίτζι,Ιταλία+Bατικανό, Τουρκμενιστάν, Τατζικιστάν, Σαουδική Αραβία. ΕΠΕΒΑΛΕ ΣΑΡΙΑ!!! αφού θα πάρει σήμερα και το απαιτούμενο ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙ από τη Σύνοδο Κορυφής Ιεραρχίας και θα προσδώσει θρησκευτική χροιά στο νόμο καθιστώντας τον πλέον θρησκευτικό νόμο γιατί αυτοί σίγουρα δεν μπορεί να είναι Νόμοι Πολιτείας….

υγ. αν έχει υποπέσει στην αντίληψη σας άλλη χώρα στον πλανήτη ή διοικητική περιφέρεια όπου υπάρχει υποχρεωτικός εμβολιασμός πολιτών ή υγειονομικών ή λοιπών επαγγελματιών παρακαλώ να μας το υπομνήσετε ώστε να το συμπεριλάβουμε ως στοιχείο στο άρθρο για την αρτιότερη του ενημέρωση.

 

 

 

Πηγή

Προβολές : 381


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα