Η επερχόμενη μεγάλη “σφαγή”,

Η επερχόμενη μεγάλη “σφαγή”, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΛΑΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ, ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ DNA.

24 Ιουλίου, 2020 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,666
Μοίρασέ το
Η επερχόμενη μεγάλη “σφαγή”,

 

Όταν το εμβόλιο για τον Covid-19 είναι έτοιμο, ή λίγο πριν από αυτό, η εταιρεία Google / YouTube σχεδιάζει να καταργήσει χιλιάδες κανάλια που μίλησαν ανοιχτά σχετικά με την ασφάλεια των εμβολίων.

Θα το κάνουν αυτό, σε συνδυασμό με το Facebook και το Twitter. Σύμφωνα με τον ίδιο, έχουν ήδη πραγματοποιηθεί συζητήσεις μεταξύ των τριών.

Πιστεύει ότι θα είναι η μεγαλύτερη μέχρι σήμερα “σφαγή” δημιουργών περιεχομένου και ανεξάρτητων bloggers / σχολιαστών. 

Η επερχόμενη μεγάλη “σφαγή”,

 

Άρα, θα πρέπει να βρούμε ή να δημιουργήσουμε ΑΜΕΣΑ, άλλες πλατφόρμες, μέσω των οποίων θα διακινούμε τις ειδήσεις που πρέπει να μαθαίνει ο ελληνικός λαός.

Μην αμφιβάλλετε… ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ… ΑΠΟ BLOGGERS, ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ FACE BOOK, ΣΤΟ THITTER ΚΑΙ ΣΤΑ YOU TUBES…

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ… ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΕΝΗΜΕΡΩΤΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΝ ΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ DNA ΜΑΣ.

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Το φωτογραφικό υλικό, είναι επιλογής μου.

Εδώ θα βρείτε μία ανάρτηση του Richie Allen που έκανε στο λογαριασμό του στο Facebook.

(Στην ανάρτηση αυτή κάνει λόγο για την δαιμονοποίηση των εναλλακτικών ειδησεογραφικών καναλιών απο τις εταιρείες Google , Facebook & Twitτer καθώς επίσης τον έλεγχο των πληροφοριών που μπορεί – ή να μη μπορεί – να βρεί κανείς στο διαδίκτυο, καθώς και τη μελλοντική μαζική κατάργηση καναλιών που έχουν μιλήσει για το εμβόλιο του COVID-19, όταν αυτό αρχίσει να διανέμεται. ) 

 

Γειά σας φίλοι μου. Λίγα νέα.

Έχω δύο φίλους που εργάζονται στη Google.

Φυσικά και οι δύο πρέπει να παραμείνουν ανώνυμοι.

Μου δίνουν κάποιες πληροφορίες κατα περιόδους.

Πριν από περίπου τέσσερα χρόνια, ένας από αυτούς μου είπε ότι η δαιμονοποίηση των εναλλακτικών ειδησεογραφικών καναλιών είναι δεδομένη.

Είχε δίκιο, καθώς το αρχικό κανάλι μου στο YouTube, το οποίο είχε σχεδόν 100.000 συνδρομητές, διαγράφηκε χωρίς λόγο, πριν από τρία χρόνια.

Είχα νέα από αυτόν σήμερα το πρωί. Μου είπε δύο πράγματα.

Είπε ότι όταν το εμβόλιο για τον Covid-19 είναι έτοιμο, ή λίγο πριν από αυτό, η εταιρεία Google / YouTube σχεδιάζει να καταργήσει χιλιάδες κανάλια που μίλησαν ανοιχτά σχετικά με την ασφάλεια των εμβολίων.

Θα το κάνουν αυτό, σε συνδυασμό με το Facebook και το Twitter. Σύμφωνα με τον ίδιο, έχουν ήδη πραγματοποιηθεί συζητήσεις μεταξύ των τριών. Πιστεύει ότι θα είναι η μεγαλύτερη μέχρι σήμερα “σφαγή” δημιουργών περιεχομένου και ανεξάρτητων bloggers / σχολιαστών. 

Αν και αυτό μπορεί να μην εκπλήσσει, είναι σημαντικά νέα και τον εμπιστεύομαι.

Είπε επίσης ότι είναι πεποίθησή του (και έχω πει και εγώ το ίδιο) ότι οι ισχυρισμοί για παρεμβάσεις της Ρωσίας δεν είναι παρά ένα προπέτασμα καπνού για μαζική λογοκρισία.

Αυτοί (οι βασιλικοί αυτοί), γνωρίζουν πολύ καλά ότι οι Ρώσοι δεν είναι υπεύθυνοι για τη διάδοση πληροφοριών κατά των εμβολίων στο διαδίκτυο, τη προπαγάνδα υπέρ του Brexit ή τις πληροφορίες σχετικά με το 5G.

Είπε ότι ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ πως αυτές οι πρωτοβουλίες είναι λαϊκές οργανώσεις, που έχουν συσταθεί από πραγματικά ενδιαφερόμενους πολίτες, αλλά ότι ο ευκολότερος τρόπος για να περιοριστούν νομικά και τελικά να λογοκριθούν , είναι να κατηγορηθεί η Ρωσία.

Είναι το τρίπτυχο : Πρόβλημα – Αντίδραση -Λύση. Εχει δίκιο. Και το έχω πει πολλές φορές.

Πέρυσι, ο καθηγητής Julian Petley, ένας από τους καλύτερους δημοσιογράφους και καθηγητές του Ηνωμένου Βασιλείου, μου είπε πριν από μια συνέντευξη ότι ανησυχεί για μένα.

Είχε παρακολουθήσει συνέδρια δημοσιογράφων και ένα ή δύο συνέδρια για τις ψεύτικες ειδήσεις.

Ο Τζούλιαν είναι ανεπιτήδευτος υποστηρικτής του ελεύθερου λόγου .

Είπε ότι το όνομά μου ακούγεται πολύ και ότι μπορεί να υπάρξει κάποια κίνηση εναντίον μου ή της εκπομπής που κάνω.

Όταν του είπα ότι δεν δούλευα για κανέναν και έκανα μετάδοση απο ανεπίσημο στούντιο και όχι από έναν ραδιοφωνικό σταθμό, ήταν κάπως ανακουφισμένος, αλλά παρόλα αυτά μου είπε να προσέχω τα νώτα μου.

Σήμερα το πρωί, ο φίλος μου στη Google είπε ότι το ‘’ RA Show ‘’ (  Richie Allen Show )  βρίσκεται σε μια λίστα προγραμμάτων που όχι μόνο θα καταργηθούν από το YouTube (για το οποίο δεν με νοιάζει καθόλου), αλλά και θα αφαιρεθούν και από τα αποτελέσματα αναζήτησης της Google.

Είπε ότι το κανάλι που ξαναέκανα για το ‘’RA Show ‘’ ( Richie Allen Show ), το οποίο έχει 31.000 συνδρομητές, στην πραγματικότητα έχει πολλoύς περισσότερους, αλλά δεν συμπεριλαμβάνονται.

Ακόμα χειρότερα είπε, οι αριθμοί προβολής είναι σταθεροί έτσι ώστε να εμφανίζονται λιγότερες από μία στις δέκα προβολές.

Ο σκοπός αυτού , συνέχισε να μου λέει, είναι να αποτρέψει τους ανθρώπους από την παρακολούθηση του σόου, διότι οι άνθρωποι φαίνεται να έχουν την τάση να παρακολουθούν περιεχόμενο που εμφανίζει εκατοντάδες χιλιάδες προβολές.

Δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία για εμένα τα νούμερα ή οι συνδρομητές που βλέπουν το YouTube, όπως γνωρίζετε.

Το μεγαλύτερο μέρος του κοινού μου ακούει ζωντανά καθώς πρόκειται για ζωντανή ραδιοφωνική εκπομπή, ή βρίσκουν το podcast από το iTunes, το Spotify, το Podomatic κ.λπ.

Και σε κάθε περίπτωση οι αριθμοί προβολής / ακρόασης δεν σημαίνουν τίποτα για την ποιότητα μιας εκπομπής , αλλά είναι σημαντικό να αναφερθεί αυτό, γιατί δεν το κάνουν μόνο σε μένα.

Ερωτηθείς εάν υπάρχει ανησυχία μεταξύ των συναδέλφων του για το τι συμβαίνει, ο φίλος μου , μου είπε όχι.

Ή τουλάχιστον κανείς δεν είπε τίποτα.

Ίσως να είναι όλοι σαν αυτόν, ανησυχούν για την προοπτική να χάσουν μια τεχνική δουλειά, να χαρακτηριστούν ως ταραχοποιοί και να παλέψουν να βρουν μία άλλη.

Διαδώστε το ευρέως, καθώς οι αγαπημένοι σας Youtubers πρέπει να γνωρίζουν ότι αυτή η μαζική” σφαγή” έρχεται για να συμπέσει με την άφιξη του εμβολίου για τον Covid-19, ώστε να μπορέσουν να δημιουργήσουν αντίγραφα ασφαλείας των βίντεό τους, κάτι που θα έπρεπε να κάνουν, αλλά πολλοί δεν το κάνουν.

Εν πασει περιπτώσει, ευχαριστώ για την ανάγνωση του παρόντος .

Βγαίνω στον αέρα στις 5. Έχω πολλά να κάνω. Μιλάμε αργότερα.

 

Πηγή

 

Πηγή

Προβολές : 1,666


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα