Η Ευρώπη φτωχοποιείται και στο βάθος ΧΟΥΝΤΑ έκτακτης ανάγκης – Ρεπορτάζ ΚΟΛΑΦΟΣ

Η Ευρώπη φτωχοποιείται και στο βάθος ΧΟΥΝΤΑ έκτακτης ανάγκης – Ρεπορτάζ ΚΟΛΑΦΟΣ

7 Απριλίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:355
Μοίρασέ το

 

Στην Ελλάδα ακούσαμε πως σε λίγο καιρό θα έχουμε ρεύμα με δελτίο!

Η Ευρώπη φτωχοποιείται με πρόσχημα την Ρωσία για να φέρουν απόλυτη ΧΟΥΝΤΑ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ 

 

 

 

Αυτό το οποίο φωνάζω χρόνια και ενδεχομένως έχω γίνει κουραστική ή και… “γραφική”, αλλά δεν με νοιάζει, αρκεί να σωθούν συμπατριώτες μας, είναι:

Η ΖΩΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ, ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ.

ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ, ΦΥΓΕΤΕ ΑΜΕΣΑ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΩΝ.

ΚΑΝΤΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΤΕ ΕΙΔΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ.

ΦΤΙΑΞΤΕ ΜΙΚΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ.

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

Βίντεο που απαγορεύεται να παιχτούν στα κανάλια…

Χαμός σε ολόκληρη την Ευρώπη, η οποία φτωχοποείται!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ, τα οποία απαγορεύονται να παιχτούν στα ελληνικά κανάλια, η ανησυχία είναι έκδηλη σε Γαλλία και Γερμανία!

Όπως μεταδίδεται, ο Υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας προειδοποίησε πως ο πόλεμος στην Ουκρανία θα μπορούσε στην πραγματικότητα να φτωχοποιήσει τους Γερμανούς πολίτες.

Στην Βρετανία, υπάρχει μια μεγάλη κρίση του κόστους διαβίωσης εκεί λόγω των τιμών της ενέργειας, και που προκάλεσε διαδηλώσεις σε όλη την χώρα. Οι μέσοι λογαριασμοί ενός νοικοκυριού για ενέργεια, δηλαδή ηλεκτρισμό και φυσικό αέριο, έχουν ήδη ανέλθει γύρω στις 2.000 λίρες το χρόνο και αναμένεται ότι αυτό θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο μέχρι και τις 2.600!

Στην Ισπανία επίσης υπάρχει ένα μείζον πρόβλημα, καθώς έχει ξεκινήσει μάχη με την έλλειψη τροφίμων. Τα ράφια των σούπερ μάρκετ αδειάζουν, θέτουν σε εφαρμογή την περιορισμένη διανομή με δελτίο!

Στην Ελλάδα ακούσαμε πως σε λίγο καιρό θα έχουμε ρεύμα με δελτίο!

Η Ευρώπη φτωχοποιείται με πρόσχημα την Ρωσία για να φέρουν απόλυτη χούντα έκτακτης ανάγκης.

Δείτε:

 

Πηγή

Προβολές : 355


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα