Η ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΕΛΛΕΙΜΜΑ

Η ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΕΛΛΕΙΜΜΑ

7 Ιουλίου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:308
Μοίρασέ το
Από την πρωτη νυχτα της εκλογης του από την Εβραϊκη Singular paraLogic, αποσκοπουσε στην οικονομικη ισοπεδωση της Ελλαδος και στην απολυτη ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ και φτωχοποιηση των Ελληνων, αποτσακιζοντας τελειωτικα την ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΒΛΑΚΩΔΗ ΙΩΣΗ.
ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΔΟΥΛΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΠΑΕΙ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΠΡΟΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟ 2022, ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ 1922 // ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ 1922.
ΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ ΤΟ 2022 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ όχι εξι όπως τοτε, ΑΛΛΑ ΔΩΔΕΚΑ ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ που θα κρεμασουμε αναποδα στο Συνταγμα. 

 

 

Όχι 6, όχι 12, αλλά μερικών δεκάδων χιλιάδων βρυκολάκων, συμπεριλαμβανομένων και όλων των πολιτικών – πολιτειακών – ΑΑΔΕ – δικαστικών – δημοσιογραφικών – ιεραρχών – τραπεζιτών και φυσικά και των ψηφοφόρων των πολιτικών μιασμάτων.

Και μην ξεχάσουμε και τα … γεννήματα των εχιδνών, που βρίσκονται πίσω απ’ όλα αυτά τα κτήνη και ορίζουν τους κανόνες της καταστροφής της Ελλάδας και της Ορθοδοξίας…Έστω και σαν όνειρο, που το βλέπω όταν κοιμάμαι,  θέλω να το φαντάζομαι για να παίρνω κουράγιο.

 

Καλλιόπη Σουφλή


ΤΟ 2019 Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ 40 ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ 12 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ (ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΕΛΛΕΙΜΜΑ – το Β’ εξαμηνο) και το 2021 ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ 14 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ (ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΕΛΛΕΙΜΜΑ – το Α’ εξαμηνο) //

 

ΣΥΝΟΛΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ 40 ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ, ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ  Ε Ι Κ Ο Σ Ι – Ε Ξ Η – Δ Ι Σ Ε Κ Α Τ Ο Μ ΜΥ Ρ Ι Α ΕΥΡΩ (26.000.000.000) ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΕΛΛΕΙΜΜΑ.

Το ανακοινωσε ο Σκυλακακης, το σκυλακι του Μητσοτακης
Να γιατι ξεσκιστηκαν επι ένα χρονο και βγαζουν αφρους, ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ Και ΝΑ ΑΠΟ-ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΟ-ΤΡΕΛΑΜΕΝΟ ΚΟΣΜΑΚΗ, λεγοντας ότι για όλα φταινε οι παπουδες, τα νηπια, ο κοροϊδο-ιος, οι ανεμβολιαστοι, η πουτανα η κοινωνια και τα κερατα τους τα διφορα

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ, ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΞΕΥΤΕΛΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ, με τις πιο ξευτελισμενες, ανηκουστες και πανηλιθιες αποφασεις ολων των εποχων.

Μεχρι και ο Ελληνας καθηγητης του Πανεπιστημιου Στανφορντ, ο Γιαννης Ιωανιδης, βγηκε και ειπε ότι «Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑΣ»

Από την πρωτη νυχτα της εκλογης του από την Εβραηκη Singular paraLogic, αποσκοπουσε στην οικονομικη ισοπεδωση της Ελλαδος και στην απολυτη ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ και φτωχοποιηση των Ελληνων, αποτσακιζοντας τελειωτικα την ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΒΛΑΚΩΔΗ ΙΩΣΗ.
ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΔΟΥΛΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΠΑΕΙ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΠΡΟΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟ 2022, ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ 1922 // ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ 1922.
ΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ ΤΟ 2022 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ όχι εξι όπως τοτε, ΑΛΛΑ ΔΩΔΕΚΑ ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ που θα κρεμασουμε αναποδα στο Συνταγμα.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ 

 

Πηγή

Προβολές : 308


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα