η ζωή, είναι μικρή για να την ζεις με πληγές... (3 βίντεο και μια ταινία)

η ζωή, είναι μικρή για να την ζεις με πληγές... (3 βίντεο και μια ταινία)

29 Μαρτίου, 2021 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοιράστε το

- 348 προβολές ( Μέτρηση έως 09:24:28 )

 

Θα θυμάμαι πάντα, τα λόγια ενός αγαπημένου φίλου:

η ζωή, είναι μικρή για να την ζεις με πληγές... (3 βίντεο και μια ταινία)

“Ο καθένας μας, είναι μοναδικός… όσες πληγές κι αν κουβαλάει στην ψυχή του, μπορεί να τις μετατρέψει σε δύναμη… αρκεί να το θέλει…

Η ζωή, είναι μικρή για να την ζεις με πληγές…κι ο καλλίτερος τρόπος να τις επουλώσεις, είναι ν΄αγαπήσεις τον εαυτό σου και  ν’ αφεθείς στην αγάπη…”

 

Καλημέρα… ο καθένας είναι τόσο όμορφος, όσο τον κάνουν τα μάτια εκείνου που τον αγαπά…

 

Καλλιόπη

μουσικές ομορφιές… εδώεδώ… κι εδώ

 

η ταινία, εδώ

 

(Visited 347 times, 1 visits today)

Ετικέτες:

Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Μοιράστε το