Η ημίτρελη «μαριονέτα» του Βερολίνου, καταλύει τις ελευθερίες και το Σύνταγμα

Η ημίτρελη «μαριονέτα» του Βερολίνου, καταλύει τις ελευθερίες και το Σύνταγμα

18 Νοεμβρίου, 2020 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:715
Μοίρασέ το
Η ημίτρελη «μαριονέτα» του Βερολίνου, καταλύει τις ελευθερίες και το Σύνταγμα

Σε ολόκληρη τη χώρα ο λαός αντιλαμβάνεται ότι ο Μητσοτάκης έχει φέρει μια Χούντα στη ζωή μας και εκτελεί οδηγίες ξένων με το επιχείρημα ότι προστατεύει δήθεν την υγεία του λαού.

Στην πραγματικότητα, όμως, η ημίτρελη «μαριονέτα» του Βερολίνου απορρυθμίζει πλήρως την οικονομία, αφανίζει τις δουλειές και τις περιουσίες των Ελλήνων.

Καταλύει τις ελευθερίες και το Σύνταγμα και παραδίδει βαθμιαία την εθνική κυριαρχία στην αρπακτική Τουρκία.

Είναι πλέον βέβαιο ότι στα πλαίσια τόσο των οδηγιών που παίρνει από το Βερολίνο όσο και των συμφωνιών που έχει κάνει με τον Μπιλ Γκέιτς, τον Τζορτζ Σορος, θέλει να έχει τον κόσμο εξασθενημένο, παθητικοποιημένο και κλειδωμένο στο σπίτι.

 

 

Στον ημιπαράφρονα ψυχοπαθή Μητσοτάκη, έχει υποταχθεί ένας ολόκληρος λαός ΡΑΓΙΑΔΩΝ.

ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Η ημίτρελη «μαριονέτα» του Βερολίνου, καταλύει τις ελευθερίες και το Σύνταγμα

 

Του Γιώργου Τράγκα

Σαν σήμερα, πριν 47 χρόνια άρματα μάχης βγήκαν στους δρόμους των Αθηνών και ένα από αυτά έσπασε την πύλη του Πολυτεχνείου για να καταστείλει την εξέγερση νέων ανθρώπων που φώναζαν εναντίον της τυραννίας των Απριλιανών ζητώντας «Ψωμί, Παιδεία και Ελευθερία».

47 χρόνια αργότερα επί ημερών ιού Μητσοτάκη, η απαίτηση του λαού και το σύνθημα παραμένει ακέραιο: «Ψωμί, Παιδεία και Ελευθερία».

Και σήμερα το 2020, η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι εξόχως τυραννική αν και εκλεγμένη.

Έχει αφαιρέσει από την πολιτική της το ψωμί από χιλιάδες οικογένειες.

Έχει καταστρέψει την οικονομία.

Έχει ισοπεδώσει την παιδεία.

Και κυρίως έχει καταπατήσει την ελευθερία του λαού βιάζοντας το Σύνταγμα και καταπατώντας τα ατομικά δικαιώματα.

Με τον ίδιο αυταρχικό τρόπο, όπως η Απριλιανή δικτατορία, χιλιάδες αστυνομικοί, ελικόπτερα και drones, θα χρησιμοποιηθούν σήμερα για να απαγορεύσουν τις συγκεντρώσεις και τις διαδηλώσεις υπέρ της ελευθερίας και των συνθημάτων κατά του Μητσοτάκη και της κυβέρνησής του.

Οι δικαστές, οι εισαγγελείς, οι συνταγματολόγοι, ο νομικός κόσμος, ο πολιτικός κόσμος με ανακοινώσεις και με δηλώσεις τους, στρέφονται εναντίον ενός ημίτρελου τυράννου και της κυβέρνησής του, και τον καταγγέλλουν ότι περιορίζει το κράτος δικαίου και καταπατά τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, όπως τότε επί Δικτατορίας.

Ακόμη και οι λοιμωξιολόγοι διαφοροποιούνται από τις αποφάσεις της κυβέρνησης και αποκαλύπτουν ότι η «Καγκελαρία» του Μαξίμου, ο ημιπαράφρονας, αποφάσισε μόνος του να βιάσει το Σύνταγμα και να απαγορεύσει την καθιερωμένη πορεία του λαού.

Ο πολύ-αμειβόμενος Μαγιορκίνης άδειασε την κυβέρνηση και κατήγγειλε ότι η Επιτροπή λοιμωξιολόγων δεν εισηγήθηκε την απαγόρευση συναθροίσεων αλλά την τήρηση των απαραίτητων μέτρων από τους συγκεντρωθέντες κατά την πορεία.

Αποκάλυψε δηλαδή, ο περίφημος Μαγιορκίνης, εμμέσως πλην σαφώς, ότι άλλα εισηγούνται οι λοιμωξιολόγοι και άλλα πράττει ο ημιπαράφρονας φασίστας του Μαξίμου.

Σε ολόκληρη τη χώρα ο λαός αντιλαμβάνεται ότι ο Μητσοτάκης έχει φέρει μια Χούντα στη ζωή μας και εκτελεί οδηγίες ξένων με το επιχείρημα ότι προστατεύει δήθεν την υγεία του λαού. Στην πραγματικότητα, όμως, η ημίτρελη «μαριονέτα» του Βερολίνου απορρυθμίζει πλήρως την οικονομία, αφανίζει τις δουλειές και τις περιουσίες των Ελλήνων. Καταλύει τις ελευθερίες και το Σύνταγμα και παραδίδει βαθμιαία την εθνική κυριαρχία στην αρπακτική Τουρκία.

Είναι πλέον βέβαιο ότι στα πλαίσια τόσο των οδηγιών που παίρνει από το Βερολίνο όσο και των συμφωνιών που έχει κάνει με τον Μπιλ Γκέιτς, τον Τζορτζ Σορος, θέλει να έχει τον κόσμο εξασθενημένο, παθητικοποιημένο και κλειδωμένο στο σπίτι.

Η οικονομία πεθαίνει. Χιλιάδες άνθρωποι, λόγω της αναβολής των γενικών χειρουργείων, σπρώχνονται στη χειρότερη ποιότητα ζωής και σε πρόωρο θάνατο.

Ο ημίτρελος φασίστας του Μαξίμου, δημιουργεί συνθήκες παράδοσης της πατρίδας στους εχθρικούς γείτονές της. Από το πρωτογενές πλεόνασμα ήδη έχουμε φτάσει να έχουμε μαύρη τρύπα 9 δισ. Ευρώ στον προϋπολογισμό.

Οι πάντες αντιλαμβάνονται ότι ο άνθρωπος αυτός δεν έχει σώας τας φρένας, ότι είναι υπερ-βούλιμος και οι πληροφορίες που διαρρέουν από το Μαξίμου και από άλλες πηγές, αναφέρουν ότι στήνει διάφορες δουλειές προς ίδιον όφελος μαζί με τη σύζυγό του, οι οποίες δουλειές δεν έχουν καμία σχέση με τα συμφέροντα του λαού σε μια πολύ δύσκολη και επικίνδυνη περίοδο.

Ακόμα και η Ιερά Σύνοδος αντιλαμβάνεται πλέον ότι, στα πλαίσια των οδηγιών που παίρνει από την ανθελληνική και προτεσταντική «Καγκελαρία», θέλει να καταλύσει τα δεσμά του χριστεπώνυμου πλήθους με την Ορθοδοξία. Έχοντας ως εργαλεία χρυσοπληρωμένους λοιμωξιολόγους, επιτίθεται εναντίον των ιερέων και των Χριστιανών.

Ήδη, όπως θα διαβάσετε, η Ιερά Σύνοδος αποκαλεί νευρωτικούς τόσο τα μέλη της κυβέρνησης όσο και τους δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ και άλλων καναλιών που υποστηρίζουν ότι ο κορονοϊός μεταδίδεται με την Θεία Κοινωνία.

Την ίδια ώρα ο διευθυντής ραδιοφώνου του Βατικανού εκφράζοντας την καθολική εκκλησία, την παπική αρχή, υπογράμμισε σε ραδιοφωνική εκπομπή του ότι υπάρχει σχέδιο με στόχο να εξασθενήσουν την ανθρωπότητα και να εγκαταστήσουν μια υγειονομική και κυβερνητική δικτατορία. Υπάρχει σχέδιο, όπως ανέπτυξε στην ομιλία του, να εγκατασταθεί μια ψηφιακή δικτατορία από την οποία θα κερδίσουν δισεκατομμύρια οι γύπες του διαδικτύου. Δηλαδή οι έχοντες τα οικονομικά ηνία στην πληροφορική και στα φάρμακα.

Επιδιώκεται μέσω ενός υπαρκτού ιού γρίπης να ελεγχθούν οι πληθυσμοί, να αλλάξει η κανονικότητα των ανθρώπων, να ακυρωθούν οι ανθρώπινες ελευθερίες και τα ατομικά δικαιώματα να περιοριστεί ή και να ισοπεδωθεί η έννοια του δικαίου, να υποκύψει ο άνθρωπος στο δόγμα «μένω σπίτι και δεν αντιδρώ, για να είμαι ασφαλής».

Όλη αυτή η ιστορία που ζούμε έχει να κάνει με τον απόλυτο έλεγχο της οικονομίας και κυρίως της ανθρώπινης συμπεριφοράς.

Ο ημιπαράφρονας τύραννος του Μαξίμου, η «μαριονέτα» των Γερμανών στο προτεκτοράτο, μετέχει ενσυνείδητα αυτού του σχεδίου.

Ουδείς σοβαρός άνθρωπος με στοιχειώδη λογική δεν θα αφαιρούσε τη ζωή των ανθρώπων, δεν θα ποδοπατούσε τις ελευθερίες τους υποστηρίζοντας ότι σώζει ζωές.

Η Επιτροπή Δημόσιας Υγείας παίζει ένα πολύ βρώμικο παιχνίδι μη αποκαλύπτοντας τις διαφοροποιήσεις των πολιτικών αποφάσεων πάνω στις εισηγήσεις της.

Όταν οι λοιμωξιολόγοι λένε αρχικά ότι η μάσκα μετατρέπεται σε εστία μόλυνσης, και στη συνέχεια, μόλις φτιάχνουμε γραμμές παραγωγής στην Ελλάδα, επιβάλλουν τη χρήση της, κάτι συμβαίνει.

Όταν ο Μαγιορκίνης λέει ότι δεν εισηγήθηκα την απαγόρευση των συναθροίσεων και ο Μητσοτάκης αποφασίζει να κατεβάσει 6.000 αστυνομικούς στους δρόμους, τότε έχουμε να κάνουμε με Δικτατορία που δεν έχει καμία σχέση ούτε με την υγεία των ανθρώπων ούτε με την προφύλαξη της ζωής τους.

Είναι τυραννία και έχει να κάνει με τα εμφανή συμφέροντα των ανθρώπων που ελέγχουν τα φάρμακα και το διαδίκτυο.

Έχει να κάνει με μια λέσχη που θέλει να κυβερνά τον κόσμο.

 

Πηγή: crashonline.gr

 

Πηγή

Προβολές : 715


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα