Η ηρωϊκή πρ. Εφέτης Μαρία Μαργαρίτη, σπάει τη σιωπή της και απευθύνει μήνυμα στον Κύριο Κωνσταντίνο Βαθιώτη

Η ηρωϊκή πρ. Εφέτης Μαρία Μαργαρίτη, σπάει τη σιωπή της και απευθύνει μήνυμα στον Κύριο Κωνσταντίνο Βαθιώτη

3 Φεβρουαρίου, 2021 34 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:5,928
Μοίρασέ το

Μαρία Μαργαρίτη: ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ!

 

Μετά από δέκα πέντε περίπου χρόνια σιωπής, η ηρωική πρ. Εφέτης Μαρία Μαργαρίτη, σπάει τη σιωπή της, συγκλονισμένη από την παραίτηση του Καθηγητή του Ποινικού Δικαίου Κυρίου Κωνσταντίνου Βαθιώτη και μέσα από τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, απευθύνει το δικό της μήνυμα σ΄ αυτόν.

Το ποιά είναι η ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ, είναι γνωστό στην πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού, μετά τις τρομακτικές αποκαλύψεις της, και τις περιπέτειες που είχε μετά απ’ αυτές.

Προς το παρόν, θα μείνω μόνο στο μήνυμα της ΚΥΡΙΑΣ ΜΑΡΙΑΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ προς τον ΚΥΡΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΒΑΘΙΩΤΗ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

“Προς τον Κύριο Κωνσταντίνο Βαθιώτη

 

Κύριε Κωνσταντίνε Βαθιώτη, ολόψυχα σας ευχαριστώ.

Σας ευχαριστώ, γιατί με την Σημαία της Μαρτυρίας σας, δεν σκεφθήκατε εγκληματικούς μηχανισμούς και σκοτεινά πρόσωπα για να διαφεντεύσετε την προσωπική σας – επαγγελματική, επιστημονική τιμή και  την ανθρώπινη Αξιοπρέπεια του προσώπου σας.

Αυτό και μόνο, το τελευταίο, αξίζει επαίνου και των ευχαριστιών κάθε ανθρώπου, γιατί αποτελεί φωτεινό παράδειγμα και προτροπή σε μια στάση ζωής με αναφορές στις πολιτισμικές μας καταβολές ως Ελλήνων, που όμως η ατομοκεντρική, υλιστική, ωφελιμιστική και “εξορθολογισμένη” κατάντια μας, με κάθε τρόπο προσπαθεί να εξαφανίσει όχι μόνο από την καθημερινή μας ζωή, αλλά και από αυτή την ιστορική μας μνήμη, παραδίδοντας τα  παιδιά μας στον  αλαζονικό αμοραλισμό, στον ψυχικό και ηθικό εκφυλισμό, στα πνευματικά και υλικά ναρκωτικά, τελικά στο έγκλημα, ως θύματα ή θύτες.

Είμαστε εδώ…

 

 

Μαρία Μαργαρίτη

 

Προβολές : 5,928


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα