Η Καλιφόρνια ακύρωσε τους εμβολιασμούς με το εμβόλιο της Moderna: Παρουσίασε σοβαρές παρενέργειες!  Έστειλε 6 άτομα στο νοσοκομείο

Η Καλιφόρνια ακύρωσε τους εμβολιασμούς με το εμβόλιο της Moderna: Παρουσίασε σοβαρές παρενέργειες! Έστειλε 6 άτομα στο νοσοκομείο

19 Ιανουαρίου, 2021 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:168
Μοίρασέ το

Η υγειονομική επικεφαλής της Καλιφόρνια για τη διαχείριση της πανδημίας, Dr Erica S Pan, κάλεσε τους υγειονομικούς να σταματήσουν τους εμβολιασμούς μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση.

Να θυμίσω τι είχε πει αυτή η σατανική μαϊμού ο παιδ#βιαστής Φαούτσι;;;

Η φωτογραφία, τα λέει όλα…

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΜΕ ΕΜΒΟΛΙΑ ΦΡΑΓΚΕΝΣΤΑΪΝ.

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ. ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

 

Καλλιόπη Σουφλή 

Υ.Γ. Να σας θυμίσω τι έλεγε και ο οβριός… ο Ηλίας, καλέ… 

Αυτός, είχε … αδυναμία στο εμβόλιο της Οξφόρδης, που είναι πιο… αριστοκρατικό…

ΓΔΑΡΣΙΜΟ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΝΤΟΣΘΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ. 

 

 

Μετά το εμβόλιο της Pfizer φαίνεται πως άλλο ένα mRNA εμβόλιο, αυτό της Moderna παρουσιάζει σοβαρές παρενέργειάς σε πολλούς ανθρώπους που το λαμβάνουν.

Η πολιτεία της Καλιφόρνια ακύρωσε τους εμβολιασμούς με τα εμβόλια της Moderna από συγκεκριμένη παρτίδα 330.000 δόσεων, καθώς 6 υγειονομικοί υπάλληλοι του Σαν Ντιέγκο εμφάνισαν σοβαρές αλλεργικές αντιδράσεις! 

Η παρτίδα των 330.000 εμβολίων, το 1/10 της προμήθειας των ΗΠΑ από τη Moderna, έφτασαν στην Καλιφόρνια μεταξύ 5-12 Ιανουαρίου και διανεμήθηκαν σε 287 εμβολιαστικά κέντρα της πολιτείας.

Και οι 6 υγειονομικοί υπάλληλοι που εμφάνισαν «σοβαρά συμπτώματα» αλλεργικής αντίδρασης εμβολιάστηκαν στο ίδιο κέντρο του Σαν Ντιέγκο.

Μία από αυτούς ανέφερε πως δεν μπορούσε να νιώσει τη γλώσσα της, αλλά και πόνο στον λαιμό, μέσα σε 15 λεπτά από τη χορήγηση του εμβολίου. Οι υπόλοιποι 5 εμφάνισαν επιπλοκές μέσα στις πρώτες 24 ώρες.

Η υγειονομική επικεφαλής της Καλιφόρνια για τη διαχείριση της πανδημίας, Dr Erica S Pan, κάλεσε τους υγειονομικούς να σταματήσουν τους εμβολιασμούς μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση.

«Ένας υψηλότερος από το συνηθισμένο αριθμός πιθανών αλλεργικών αντιδράσεων αναφέρθηκε σε συγκεκριμένη παρτίδα του εμβολίου της Moderna, η οποία χορηγήθηκε σε κοινοτική κλινική», έγραψε η Dr Pan.

 

Πηγή

Προβολές : 168


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα