Μητσοτάκη, Κικίλια, Κεραμέως και λοιποί, αν πεθάνει έστω και ένα παιδί από εμβόλιο, είστε τελειωμένοι πολιτικά και ίσως όχι μόνον.

Η Κατερίνα Χατζηθεοδώρου, προειδοποιεί: “Μητσοτάκη, Κικίλια, Κεραμέως και λοιποί, αν πεθάνει έστω και ένα παιδί από εμβόλιο, είστε τελειωμένοι πολιτικά και ίσως όχι μόνον.”

13 Μαΐου, 2021 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
Μητσοτάκη, Κικίλια, Κεραμέως και λοιποί, αν πεθάνει έστω και ένα παιδί από εμβόλιο, είστε τελειωμένοι πολιτικά και ίσως όχι μόνον.

 

Κατερίνα Χατζηθεοδώρου: “Σκεφθείτε, κύριοι που έχετε την πολιτική ευθύνη,  τα παιδιά της Ελλάδος να αρχίσουν κάποια στιγμή να εμφανίζουν  άνοια ή καρκίνους ή ό,τι άλλο φοβερό, τι έχετε να πάθετε από τον Έλληνα γονιό και τον κάθε Έλληνα.  Αλλά τι λέω, εσείς δε σκέφτεστε, σκέφτονται άλλοι για σας. Εσείς  υπακούτε στις εντολές των κορυφαίων της παγκοσμιοποιητικής καμπάλ στην οποία ανήκετε και για χάρη της τα παίζετε όλα για όλα… ακόμα και τη ζωή σας!

Έχουμε πλέον τεράστιο ηθικό χρέος να αντιδράσουμε όσοι έχουμε κατανοήσει τι ακριβώς συμβαίνει,  όπου και όσο μπορούμε και με τον τρόπο της άμεσης και καθαρής Αλήθειας.”

 

 

 

Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΑ Κατερίνα Χατζηθεοδώρου, έστειλε την προειδοποίηση προς τους πολιτικούς.

Προσωπικά, θα την προεκτείνω και στους ΠΡΩΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ.

Και οι ΠΡΩΤΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΧΟΥΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

Εδώ θα δοκιμαστούν ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ.

ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ  ΣΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ, ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.

ΕΔΩ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ, ΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, ΣΥΝΑΙΝΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ.

Η ΚΟΛΑΣΗ, ΟΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΑΣ… ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ “ΓΟΝΙΩΝ”.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Κι επειδή μου έρχονται μηνύματα για “γονείς” και για “μάνες” που σκοπεύουν να εμβολιάσουν τα παιδιά τους, ένα σας λέω: ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ.

 

 

 

Όσοι μετέχετε στο σχεδιασμό για εμβολιασμό παιδιών ως προϋπόθεση για να έχουν πρόσβαση στην εκπαίδευση (τουτέστιν με άλλα, πιο σταράτα λόγια, το εμβόλιο θα είναι υποχρεωτικό για τα παιδιά της Ελλάδος), ακούστε προσεκτικά:

ο Γερμανός δικηγόρος  Dr. Reiner Fullmich μαζί με ομάδα 1000 νομικών αλλά και πολιτών απ’ όλο τον κόσμο, στους οποίους μετέχει και ο Robert Kennedy jr., κατέθεσαν μήνυση στο Ανώτατο Δικαστήριο του Καναδά εναντίον όσων εμπλέκονται στη μετατροπή ενός ελάχιστα επικίνδυνου ιού, του SARS-Cov-2, (αν αντιμετωπιστεί με την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή η οποία υπάρχει, αλλά  εξ’ αρχής απαγορεύθηκε η χρήση της!) σε φονική μηχανή εναντίον της ανθρωπότητας.

Στηρίζουν το κατηγορητήριο στην παγκόσμια απάτη των PCR test,  τα οποία είναι ακατάλληλα για ανίχνευση ιών, όπως είχε κατηγορηματικά δηλώσει ο πρώτος που κατασκεύασε αυτό το test, ο Αμερικανός Dr. Kary Mullis.  Παρά ταύτα, έχουν  τη δυνατότητα να εμφανίζουν τον οποιονδήποτε  άνθρωπο θετικό στον ιό, απλά με το να αυξάνονται στο εργαστήριο οι μεγεθυντικοί κύκλοι του ρινικού εκκρίματος που έχει ληφθεί προς εξέταση.

Από τους 28 κύκλους που είναι το πάνω όριο, αν ανέβουν προς τους 35-40-45, και το δείγμα από παπάγια, που έστειλε στον Π.Ο.Υ. προς εξέταση ο μακαρίτης πλέον  πρόεδρος της Τανζανίας Τζον Μαγκουφούλι, (τι περίεργο, πέθανε ξαφνικά στα 61 του από κ/ό, είπαν!) θα διαγνωστεί θετικό στον κ/ιό, όπως και διαγνώστηκε από τον ίδιο τον Π.Ο.Υ.! Με “τούτα  και με τ’  άλλα”, συνέβησαν εγκλήματα κατά ανθρωπίνων όντων τόσο μαζικά, που τεκμηριώνεται πλέον  έγκλημα  κατά της ανθρωπότητας.

Επίσης η νομική ομάδα του δόκτορα R.Fullmich στηρίζεται σε αδιάσειστα στοιχεία ότι οι θάνατοι  ασθενών από άλλες αιτίες, χωρίς ή με κορωνοϊό, εμφανίζονταν και δηλώνονταν ως θάνατοι από κορωνοϊό ανεβάζοντας ψευδώς τα ποσοστά θνησιμότητας από τον ιό, προφανώς προς εκφοβισμό της ανθρωπότητας, ώστε να δέχεται αδιαμαρτύρητα τα εγκληματικά (κατά τον Fullmich) μέτρα εναντίον της, με πρόσχημα την προφύλαξη  της από τον ιό.

Τόση πρεμούρα, τόσος δόλος, τόση προσπάθεια, τόσοι πακτωλοί χρημάτων σε φερέφωνα και γιατρούς για να μεταβάλει η παγκοσμιοποιητική  κλίκα σε παγκόσμια μάστιγα  έναν ιό γρίπης, λιγότερο θανατηφόρο από τον ιό της κοινής γρίπης. Kαι οι πολιτικές ηγεσίες που εφάρμοσαν σκληρά πρωτόκολλα εγκλεισμού διέλυσαν τις χώρες τους από κοινωνική, οικονομική και ψυχική άποψη.

Μετέχετε σε αυτές  “κύριοι, κυρία και λοιποί”  με δική σας αποκλειστική ευθύνη και πολιτική απόφαση, κατέχοντας μάλιστα το άθλιο πρωτείο. Και τούτο επειδή δική σας ήταν η ευθύνη και πολιτική ήταν η απόφαση να “υιοθετήσετε” (στην ουσία να τις θέσετε προκάλυμμα στις δικές σας αποφάσεις) τις συμβουλές του Τσιόρδα και του κάθε ημιασήμαντου  Τσιόδρα και όχι του κορυφαίου  κ. Ι. Ιωαννίδη και άλλων κορυφαίων, που είχαν και έχουν αντίθετες θέσεις σε όλα όσα εσείς αποφασίσατε και αποφασίζετε.

Εύστοχα και δίκαια τους υποτίμησε ο κ. Ιωαννίδης, (η καλύτερα  να πούμε ότι δεν τους υποτίμησε, αλλά τους τοποθέτησε σωστά στην αξιακή κλίμακα!), λέγοντας  πώς δεν έχουν στο ενεργητικό τους ιδιαίτερο αριθμό ερευνών και μελετών δημοσιευμένων σε περιοδικά διεθνούς κύρους.

Στις 26/4/ 2021 ο κ. Ιωαννίδης είπε επί λέξει τα εξής : “Πρόσφατα αναλύσαμε την επιρροή στην επιστημονική βιβλιογραφία για Covid-19 όλων των επιστημόνων που έχουν ασχοληθεί με αυτό το θέμα. Ανάμεσα στους δέκα ειδικούς επιστήμονες με την εντονότερη τηλεοπτική παρουσία στην Ελλάδα κανένας δεν ανήκει στους 10.000[!] με τη μεγαλύτερη επιστημονική επιρροή στη βιβλιογραφία Covid-19 παγκοσμίως!»

Κοινώς, δευτεράντζες  προσλάβατε ως ιατρικούς συμβούλους για να αποφασίζετε εσείς και αυτοί  να συγκατανεύουν.  Και βέβαια να πλουτίζουν  με χορηγούς τις  big pharma και ίσως όχι μόνον. Είπε όμως και το εξής  φοβερό ο κ. Ιωαννίδης. Είπε: «Αγγίζει τα όρια της γενοκτονίας η διαχείριση της πανδημίας» , εννοείται στην Ελλάδα!

Προς τι, όμως, όλη αυτή η σκευωρία; Αποκαλύπτεται σιγά-σιγά ότι το κεντρικό πρόβλημα δεν ήταν και δεν είναι ένας εύκολα αντιμετωπίσιμος ιός, αν είχατε αφήσει ελεύθερη τη σωστή φαρμακευτική αγωγή, αλλά οι σχεδιασμοί της παγκοσμιοποιητικής κλίκας, στην οποία μετέχετε, να επιβάλει τα εμβόλια και το Great Reset, τη μεγάλη επανεκκίνηση. Και το δεύτερο δεν μπορεί να συμβεί χωρίς τα πρώτα.

Αν δεν εξοντωθεί ένα μεγάλο κομμάτι της ανθρωπότητας, ως πειραματόζωο που αυτοβούλως αποδέχεται να γίνει,  εμβολιαζόμενο με μη εγκεκριμένα εμβόλια “αγνώστου μέλλοντος” (αλλά ήδη πολύ σοβαρές μελέτες προδιαγράφουν το μέλλον αυτό) και συχνά θανατηφόρου παρόντος.^  και το υπόλοιπο κομμάτι να μεταβληθεί σε “μεταανθρωπότητα”, δηλαδή μια  συλλογική οντότητα  αποβλακωμένη,  εξανδραποδισμένη και τελείως χειραγωγήσιμη  από σας,   η “μεγάλη” σας επανεκκίνηση   δεν μπορεί να συμβεί.

Αν η ανθρωπότητα είναι πλήρης και με “υγιείς άμυνες” νοητικές, ψυχικές και σωματικές, (φροντίσατε από χρόνια να τα μειώσετε αυτά, αλλά τώρα τα διαλύετε) είναι δυνατόν να σας επιτρέψει να της αφαιρέσετε κάθε ατομικό περιουσιακό στοιχείο, να της αφαιρέσετε κάθε δυνατότητα να χρησιμοποιεί φυσικό χρήμα (χαρτονόμισμα) και τη δυνατότητα για εργασία, περίθαλψη και οικονομική συναλλαγή (αγορά προϊόντων, υπηρεσιών κ.α.) αν δεν έχει ενσωματωμένο στο χέρι ή στο μέτωπο το τσιπάκι πλήρους ελέγχου της; Όπως προβλέπει  η ατζέντα του  Great Reset και η σχεδόν ταυτόσημη “ατζέντα 30”;

Είναι δυνατόν μια ακέρια  και υγιής ψυχοπνευματικά και σωματικά ανθρωπότητα να σας επιτρέψει κάτι τέτοιο; Όχι βέβαια! Και το γνωρίζετε πολύ καλά. Γι’ αυτό και κατασκευάσατε (ως ενιαία καμπάλ που είστε)  αυτόν τον υβριδικό ιό και τον εξαπολύσατε στον πλανήτη  με κύριο στόχο τον εμβολιασμό όλης της ανθρωπότητας.  Και σχεδιάζετε και ελπίζετε να την φέρετε στα 500 εκ/ρια από 7,5 δισ. που είναι σήμερα.

Τα εμβόλια είναι το ιδανικό σας όπλο προς τούτο. Εφ’ όσον σε  κάθε εμβολιασμένο μεταλλάσσεται ο ιός και αποκτά  όλο και πιο ισχυρή σύνθεση, όλο και πιο ανθεκτική στα εμβόλια.  Συνεχιζόμενα εμβόλια, λοιπόν,  μέχρι να δύσει η ανθρωπότητα.

Εμβόλια  που είναι εντελώς άχρηστα από κάθε άλλη άποψη,  εφ’ όσον  ο εμβολιασμένος  μεταδίδει τον ιό, μάλιστα τον μεταλλαγμένο προς το ισχυρότερο. Αλλά και προσβάλλεται από αυτόν με σχεδόν βέβαιο σε αυτήν την περίπτωση το θάνατο, όπως συνέβη πρόσφατα σε παλιό πολιτικό.  Με   άλλα λόγια  έχετε  εισάγει  την  ανθρωπότητα  σε  ένα  ντόμινο  θανάτου, εκμεταλλευόμενοι την άγνοια ή την σκόπιμη παραπληροφόρηση πάμπολλων  ανθρώπων.

Αγαπάτε  τον πλανήτη, λέτε,  γι’ αυτό πρέπει να μειωθεί ο πληθυσμός για να σωθεί ο πλανήτης.  Έλεος πια! Σε ποιους νομίζετε ότι απευθύνεστε; Στους πρωτανθρώπους των σπηλαίων; Έχετε εσείς ίχνος αγάπης μέσα σας ή σας είναι εντελώς ξένη και άγνωστη αυτή η θεία ενέργεια και θεία ιδιότητα; Το μίσος του επικατάρατου “πατρός” σας κουβαλάτε στις ψυχές σας προς όλους τους ανθρώπους, ακόμα και προς  τα παιδιά!

Τώρα θέλετε “να βάλετε χέρι” και στα παιδιά της Ελλάδος!  Κι ας μην προσβάλλονταν από κ/ό τα παιδιά. Κι ας υπάρχουν μελέτες που αποδεικνύουν ότι τα εμβόλια είναι δυνατόν  να προκαλούν  στειρώσεις  και τερατογενέσεις. Έτσι, σκοπεύετε να  εξασφαλίσετε το σταμάτημα της αναπαραγωγής της ανθρωπότητας  σε μεγάλη κλίμακα. Ειδικά στην Ελλάδα για να χαθεί, μια για πάντα, η “φύτρα” τού Έλληνα!

Διάβασα  ότι έγιναν και γίνονται μελέτες από κορυφαίους ερευνητές που αποδεικνύουν ότι  οι ακίδες πρωτεΐνης του εμβολίου (το εμβόλιο δεν περιέχει ολόκληρο τον ιό, μόνον τις ακίδες του, δηλαδή μια πολύ επιθετική μορφή πρωτεΐνης, την spike), κυκλοφορούν ελεύθερα στο αίμα και δημιουργούν θρομβώσεις. Έχουν δε τη δυνατότητα να φθάσουν στον εγκέφαλο και να δημιουργήσουν νευροεκφυλιστικές παθήσεις,  (σκλήρυνση κατά πλάκας, αλτσχάιμερ κ.α.) όπως και καρκίνους, αυτοάνοσα και δε συμμαζεύεται.

Σκεφθείτε, κύριοι που έχετε την πολιτική ευθύνη,  τα παιδιά της Ελλάδος να αρχίσουν κάποια στιγμή να εμφανίζουν  άνοια ή καρκίνους ή ό,τι άλλο φοβερό, τι έχετε να πάθετε από τον Έλληνα γονιό και τον κάθε Έλληνα.  Αλλά τι λέω, εσείς δε σκέφτεστε, σκέφτονται άλλοι για σας. Εσείς  υπακούτε στις εντολές των κορυφαίων της παγκοσμιοποιητικής καμπάλ στην οποία ανήκετε και για χάρη της τα παίζετε όλα για όλα… ακόμα και τη ζωή σας!

 

Κατερίνα Χατζηθεοδώρου

10 Μαΐου 2021

 

Υ.Γ. 11ης Μαΐου 2021

Xθες, όταν έγραψα  το άρθρο, δεν είχα δει αυτό το συγκλονιστικό  video.

Σας παρακαλώ θερμά να το ακούσετε δυο-τρεις φορές, για να συνειδητοποιήσετε πλήρως σε ποιο τεράστιο κίνδυνο πλήρους εξαφάνισης έχει βάλει η ηγεσία της καμπάλ, και οι πιο κάτω της δαιμονικής αυτής κλίκας,  την ανθρωπότητα.

Δεν επεκτάθηκα στο κείμενο σε λεπτομέρειες, επειδή ένα πολύ μεγάλο κείμενο γίνεται κουραστικό και ελάχιστοι έχουν το χρόνο και την όρεξη να το διαβάσουν.

Έρχεται όμως αυτό το video να συμπληρώσει και να τεκμηριώσει όσα εξέθεσα στο άρθρο.

Και είναι όλοι γιατροί όσοι μιλούν σε αυτό. Γιατροί που έχουν άμεσες εμπειρίες για το τι πραγματικά συμβαίνει με τα λεγόμενα εμβόλια που δεν είναι εμβόλια, όπως τονίστηκε, αλλά “κάτι άλλο”, ας το χαρακτηρίσετε εσείς.

Εκείνο όμως που δε γνώριζα είναι το πόσο άμεσα και τραγικά κινδυνεύουν οι ανεμβολίαστοι από τους εμβολισμένους.

Κινδυνεύουν  όχι μόνον να τους μεταδώσουν  τον κ/ό μεταλλαγμένο και ισχυροποιημένο, αλλά να τους μεταδώσουν τις τεχνητές, εξαιρετικά  επιθετικές ακίδες της πρωτεΐνης spike, που έχουν εγχυθεί στο αίμα των εμβολιασμένων.

Και αυτές, κολυμπώντας ελεύθερα στο αίμα, αρχίζουν να κάνουν ζημιά σε όλα τα όργανα του σώματος, από το δέρμα μέχρι τον εγκέφαλο, προσβάλλοντας πρώτα τα πιο ευπαθή όργανα, που διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο.

Έχουμε πλέον τεράστιο ηθικό χρέος να αντιδράσουμε όσοι έχουμε κατανοήσει τι ακριβώς συμβαίνει,  όπου και όσο μπορούμε και με τον τρόπο της άμεσης και καθαρής Αλήθειας.

 

 

Πηγή

Προβολές : 507


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα