Η κοινωνική αποστασιοποίηση είναι Ταλμουδικό μέτρο αντιμετώπισης της λέπρας….

Η κοινωνική αποστασιοποίηση είναι Ταλμουδικό μέτρο αντιμετώπισης της λέπρας….

12 Αυγούστου, 2020 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:217
Μοίρασέ το

Αναχρονισμός και πισωγύρισμα όπου καταραμένοι και ακάθαρτοι είναι και πάλι οι νεκροί οι λεπροί οι χολερικοί οι εν δυνάμει κοβιντοχτυπημένοι κλπ

Ο κόσμος επανήλθε πριν την Α΄Έλευσή Του γι αυτό η Β΄του Παρουσία είναι και πάλι ιστορικά αναγκαία όσο και προδιαγεγραμμένη.

Αφού ο χριστιανισμός της ιουδαιοχριστιανικής παράδοσης εμφανίζει στοιχεία εσωτερικής διαπάλης όπου τα στοιχεία του ιουδαισμού επικρατούν αυτά της χριστιανικής παράδοσης..

Είμαστε πλέον προ ή μετα Χριστόν;;

 

 

Αρχίζουμε σιγά σιγά, να συνειδητοποιούμε, πως δουλεύουν οι … ΑΘΕΑΤΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ.

Όπως δούλευαν πάντα… βρωμίζοντας ότι ακουμπούσαν.

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ.

Και θα έλθει η ώρα, που η Πίστη μας, θα μείνει καθαρή και αληθινή, έξω από τα ταλμουδικά του σιωνισμού, που αποδέχθηκαν και τα “χριστιανικά ιερατεία’…

Καλλιόπη Σουφλή

Υπάρχει κάτι οξύμωρο και λείαν αντιφατικό..Τα σύγχρονα κράτη ως και οι πυρηνικές υπερδυνάμεις του πολέμου των άστρων της τεχνητής νοημοσύνης και της νανοτεχνολογίας κατέφυγαν όχι μόνο στο μεσαιωνικό μέτρο της καραντίνας του 13 αι μ.Χ αλλά και στην π. Χ κοινωνική αποστασιοποίηση που περιγράφεται και ορίζεται ρητά στο εβραϊκό Talmud για να σώσουν τον κόσμο από τον επικατάρατο ιό :

” Το Talmud απαιτούσε ο λεπρός να είναι στα 6 πόδια (1,8 m) από τα άλλα πρόσωπα και στα 150 πόδια (45,6 m) όταν πνέει άνεμος . Σύμφωνα με το Mishna,όλοι όσοι άγγιξαν το λεπρό ( σσ.τα ίδια και για νεκρό) βρέθηκαν δίπλα του ή άγγιξαν κάτι που ακούμπησε ή μπήκαν σπίτι του ήταν τελετουργικά ακάθαρτοι …” Το Mishnah ή Mishna είναι η πρώτη μεγάλη γραπτή συλλογή των Ιουδαιστικών προφορικών παραδόσεων που είναι γνωστές ως Ταλμούδ.

Για τις εκκλησίες προβλέπεται σήμερα: ”Αναλογία ένα άτομο ανά 10 τ.μ. Έτσι, για παράδειγμα, σε έναν χώρο λατρείας επιφανείας 300 τ.μ. ο μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός ατόμων θα είναι 30.

Επιπλέον, οι παρευρισκόμενοι θα πρέπει να διατηρούν απόσταση 1,5 μέτρου μεταξύ τους. Για τους χώρους λατρείας που είναι άνω των 500 τ.μ., ο αντίστοιχος μέγιστος αριθμός είναι 50.”

Αυτές οι διατάξεις που εμφανίζονται ως αμιγώς ιατρικές στο ιστορικό προηγούμενο ήταν υγειονομικοθρησκευτικές με βάση το παράδειγμα του Ταλμούδ οπότε ένας χριστιανός ή κι ένας άθεος ακόμη ή κι άλλου δόγματος μη ιουδαιστής νομιμοποιείται να επικαλεστεί τις θρησκευτικές του πεποιθήσεις την ελευθερία της θρησκευτικής συνείδησης αναφορικά με την τήρηση..

Αυτά στις δημοκρατίες και όταν οι ναοί ως και τα μοναστήρια ήταν θεματοφύλακες της Ορθοδοξίας κι όχι φερέφωνα της εκάστοτε κοσμικής εξουσίας…

Αναχρονισμός και πισωγύρισμα όπου καταραμένοι και ακάθαρτοι είναι και πάλι οι νεκροί οι λεπροί οι χολερικοί οι εν δυνάμει κοβιντοχτυπημένοι κλπ

Ο κόσμος επανήλθε πριν την Α΄Έλευσή Του γι αυτό η Β΄του Παρουσία είναι και πάλι ιστορικά αναγκαία όσο και προδιαγεγραμμένη.

Αφού ο χριστιανισμός της ιουδαιοχριστιανικής παράδοσης εμφανίζει στοιχεία εσωτερικής διαπάλης όπου τα στοιχεία του ιουδαισμού επικρατούν αυτά της χριστιανικής παράδοσης..

Μηδενίστηκε το κοντέρ. Η τήρηση αυτών των μέτρων των ταλμουδικών μέτρων ισοδυναμεί με την επαναφορά της περιτομής θέμα που απασχόλησε την πρώτη αποστολική σύνοδο το 48 μ. Χ.

Και η περιτομή έχει να κάνει και με την αντίληψη περί υγιεινής. Αύριο γιατί όχι να μην επιβληθεί και καθολική περιτομή σε παγκόσμια κλίμακα;;;..

Ο Χριστός απελευθέρωσε τον κόσμο από τη δουλεία των προκαταλήψεων και του σκοταδισμού από στερεοτυπικούς φόβους κι από αυτή την άποψη όντως επέφερε μια κοινωνική επανάσταση σε καθεστηκυίες αντιλήψεις και νοοτροπίες ειδικά σε μια εποχή που η ιατρική δεν ήταν προηγμένη….

Συνήθως οι επιστήμες δεν πισωπατούν αλλά εδώ συνέβη κι αυτό..

Ως και την ανάσα μας φυλάκισαν έγραψε κάποιος για τη μάσκα …

 

 

Πηγή

Προβολές : 217


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα