Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, πάει σε ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ και  αλλαγή συνόρων με την δομή των λαθροεισβολέων στον Έβρο. Ισλαμική ζώνη μέχρι τη Ρόδο (βίντεο)

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, πάει σε ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ και αλλαγή συνόρων με την δομή των λαθροεισβολέων στον Έβρο. Ισλαμική ζώνη μέχρι τη Ρόδο (βίντεο)

25 Ιανουαρίου, 2021 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:346
Μοίρασέ το
 

 

Υ.Γ.1. Όταν ΧΩΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΝΤΟΝΙΑ, με το ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ, ήξεραν γιατί το έκαναν.

Υ.Γ.2. ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΣΑΜΗΔΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ;

Υ.Γ.3 Ότι το έτερον ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ, συναντήθηκε με τον ΕΒΡΑΙΟ πρόεδρο των ΤΣΑΜΗΔΩΝ, το θυμάστε; 

 
Ξεσηκώνονται οι κάτοικοι, αλλά τα ΜΜΕ προβάλλουν τον κορωνοϊό…

Εξακολουθεί να υπάρχει αναβρασμός στον Έβρο μετά την απόφαση της κυβέρνησης για επέκταση της δομής αλλοδαπών στην Ορεστιάδα (θυμηθείτε ΕΔΩ τι έχουμε γράψει στο el.gr), κοντά στα σύνορα με την Τουρκία, και την αύξηση του αριθμού μουσουλμάνων στην νευραλγική ακριτική μας περιοχή, κάτι που ίσως σημάνει περισσότερα από αυτά που φανταζόμαστε και θα καταλάβετε παρακάτω τι εννοούμε.

Μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, ο πρόεδρος της κοινότητας φυλακίου Έβρου, Χρήστος Τυρμπάκης αναφέρθηκε στην δομή φιλοξενίας στον Έβρο και τις αντιδράσεις που έχουν προκύψει στην τοπική κοινότητα λόγω αυτής.

 

Σύμφωνα με τον κ. Τυρμπάκη, υπάρχουν ήδη δυο κιτ στην περιοχή, των οποίων η χωρητικότητα είναι 600-700 άτομα. Ενίοτε ο πληθυσμός έχει φτάσει μέχρι και 1000 άτομα.

Η νέα δομή που θα φτιαχτεί θα φιλοξενεί 1500-3000 άτομα, πληθυσμός που αντιστοιχεί σε μια μικρή πόλη, όταν το μεγαλύτερο πληθυσμιακά χωριό της περιοχής μετρά 300 κατοίκους.

 

 

 

Ο πρόεδρος Κοινότητας Φυλακίου Έβρου τονίζει πως ο κόσμος είναι οργισμένος με τη δημιουργία νέων δομών.

Τίθεται θέμα ασφάλειας, υποστήριξε ο κ. Τυρμπάκης και εξέφρασε τους προβληματισμούς για την ομαλή συμβίωση κατοίκων και μουσουλμάνων.

 

 

Όπως καταγγέλλουν πολίτες που έχουν γη στην επίμαχη περιοχή, στην οποία θα επεκταθεί η δομή, υπάλληλοι του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου δεν διστάζουν να τους καλούν στο τηλέφωνο και να τους απειλούν ότι θα προχωρήσουν σε επίταξη, αν δεν συμφωνήσουν να νοικιάσουν τα χωράφια τους στο κράτος για να εγκατασταθούν οι αλλοδαποί που θα κατακλύσουν την περιοχή μετά την εξαγγελθείσα επέκταση του ήδη υπάρχοντος καταυλισμού!

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να φτάσει στο σημείο κλιμάκιο του υπουργείου συνοδεία εκτιμητή περιουσίας, ο οποίος ήδη έχει προσληφθεί από τις 30 Δεκεμβρίου για τον σκοπό αυτό!

Οι τοπικοί φορείς διαφωνούν με το υπουργείο Μετανάστευσης για την δυναμικότητα του ΚΥΤ Φυλακίου!

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις η τοπική κοινωνία είναι ανάστατη!

Οι κάτοικοι, πάντως, είναι αποφασισμένοι να μην κάνουν βήμα πίσω καθώς, όπως έχουν επανειλημμένως δηλώσει, το εγχείρημα αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να μεταφερθούν στην δομή του Εβρου αλλοδαποί και από άλλα σημεία της ηπειρωτικής και νησιωτικής χώρας, γεγονός που δεν αποκλείεται να παράξει μια «νέα Μόρια».

 

 

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ;;;

Δημιουργείται από την Ρόδο μέχρι την Θράκη, αν συμπεριλάβουμε τα ΚΥΤ που υπάρχουν στα ακριτικά νησιά, τους παράνομους μετανάστες που συρρέουν από κυκλώματα διακίνησης, αλλά και την τουρκική παρουσία σε νευραλγικά σημεία (Θράκη, Ρόδος, Κως κτλ.), μία ζώνη ισλαμικών πληθυσμών, η οποία θα φέρει ραγδαίες εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή:

Σε όλα δηλαδή τα σημεία, όπου σύμφωνα με σχέδιο, το οποίο είναι εκπονημένο εδώ και πολλά χρόνια, θα αποτελέσουν δύο ξεχωριστές περιφέρειες, αυτήν των παραλίων της Μικράς Ασίας και των ανατολικών νησιών μας με πρωτεύουσα την Σμύρνη (ΓΙ ΑΥΤΟ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΖΗΤΑΕΙ ΕΠΙΜΟΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΝ) και αυτή της Θράκης (ένωση ανατολικής με την ελεύθερη δυτική) και πρωτεύουσα την Κωνσταντινούπολη.

Το εν λόγω σχέδιο του ΝΑΤΟ έχει αποκαλύψει στο βιβλίο του «ΑΠΟΡΡΗΤΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΣΑΜΟΥΡΙΑ» ο Δημοσθένης Λιακόπουλος από το 2001 και κάνει λόγο για αλλαγή συνόρων και διαμελισμό της περιοχής μας σε περιφέρειες (μεταξύ των άλλων και στην Ήπειρο, την Κρήτη κοκ.)

 

ΠΗΓΗ: Δημοσθένης Λιακόπουλος, Απόρρητος Φάκελος Τσαμουριά

 

 

 

Πηγή

Προβολές : 346


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα