Η Κυβερνητική ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΑΠΟΓΕΙΟ ΤΗΣ. “Μα θα χάσω την δουλειά μου αν δεν κανω Τεστ η το εμβόλιο!!!!!”

Η Κυβερνητική ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΑΠΟΓΕΙΟ ΤΗΣ. “Μα θα χάσω την δουλειά μου αν δεν κανω Τεστ η το εμβόλιο!!!!!”

22 Απριλίου, 2021 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
Η Κυβερνητική ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΑΠΟΓΕΙΟ ΤΗΣ. “Μα θα χάσω την δουλειά μου αν δεν κανω Τεστ η το εμβόλιο!!!!!”

Κάποιοι επιλέγουν το “Ταξίδι”

Οι Γονείς μετέτρεψαν τα παιδιά τους σε πειραματόζωα νομίζοντας πως θα κερδίσουν χρόνο  ..εβαλαν ΠΑΝΩ απο την ΖΩΗ των παιδιών τους για μια ακόμη χαμένη σχολική  χρονιά …

 

 

 

 

 

 

Η Κυβερνητική τρομοκρατία στο απόγειό της, καθιστά την πλειοψηφία του λαού, έρμαιο στα χέρια ΠΑΡΑΝΟΪΚΩΝ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ.

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΟΥ.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΥΣ.

Καλλιόπη Σουφλή

Η Κυβερνητική ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΑΠΟΓΕΙΟ ΤΗΣ. “Μα θα χάσω την δουλειά μου αν δεν κανω Τεστ η το εμβόλιο!!!!!”

Άρθρο του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη
Tρομοκρατημενοι άνθρωποι σε ολη την επικράτεια….
Η Κυβέρνηση που εκτελεί εντολές Μαζικού ελέγχου και εξόντωσης των πολιτων απειλεί τους Έλληνες με μια σύριγγα στο χερι ..
Αν δεν κάνεις το Τεστ δεν θα πληρώνεσαι…Δεν θα μπορείς να δουλεύεις….Το ιδιο θα κάνουν και με το εμβόλιο…
Οτι σας είχαμε πει σε προηγούμενα άρθρα και δημοσιεύματα εφαρμόζονται….
Συναντώ πολίτες στο δρόμο και μου λένε θα χασω τη δουλειά μου θα κανω το Τεστ θα κανω το εμβόλιο κλπ…
Τι είναι προτιμότερο να χάσεις τη δουλειά σου η τη ζωή σου?
Δεν το βλέπουν. Τους εχει κυριεύσει ο φοβος, η Τρομοκρατία για ενα ιό με ο,5% θνησιμότητα…για ενα ιο που δεν έχουμε ούτε εναν θάνατο με Ιατροδικαστική εξέταση..
Αντίθετα έγιναν νεκροψίες που απέδειξαν την απάτη…και δεν πέθαναν απο κορωνοιό όπως έγραψαν οι Γιατροί στην αιτια θανάτου τους.
Η βασική επίθεση ξεκίνησε από τα Λύκεια με τα Τεστ..
Πολλοί έτρεξαν να τα κάνουν και να δηλώσουν στο Κράτος με το ΑΜΚΑ τους οτι συναίνεσαν στην Ιατρική Διαγνωστική Πραξη για να μην χάσουν τη χαμένη χρονιά τα παιδιά τους…
Έχασαν ομως τα παιδιά τους γιατί η φυσική τους παρουσία στα σχολεία με Τεστ είναι αποδοχή-συναίνεση της Ιατρικής Πράξης οχι μονο του Τεστ αλλά και της Ιατρικής πράξης  του εμβολίου…
Πολλοί παραιτήθηκαν απο τις Νομικές κινήσεις που όφειλαν να κάνουν και δεν χρησιμοποίησαν το δικαίωμα της άρνησης σε Ιατρική πράξη απο φόβο και τις απειλές  παρα τους Νόμους και το Σύνταγμα..
Έχουν κατουρηθεί πάνω τους και προσφέρουν την Ζωή τους στους Σατανάδες…
”Εμβόλια” χωρις καμία ευθύνη αν πεθάνεις η παραλύσεις απο τις Φαρμακευτικές και τις Κυβερνήσεις..Πειραματικά εως το 2023!!!!
Ολα γίνονται για να τα τρυπήσουν με το σκεύασμα Γεννητικής Τροποποίησης ..
Δεν είναι εμβόλιο .
Ειναι ένα οπλο Μαζικής εξόντωσης που το βάπτισαν εμβόλιο..
Σου βάζουν ένα λογισμικό τροποποίησης σου  για να σε εξοντώσουν στην πορεία ανάλογα με τις ηλικιακές ομάδες…
Οι Γονείς μετέτρεψαν τα παιδιά τους σε πειραματόζωα νομίζοντας πως θα κερδίσουν χρόνο  ..εβαλαν ΠΑΝΩ απο την ΖΩΗ των παιδιών τους για μια ακόμη χαμένη σχολική  χρονιά ..
Οι εκτελεστές μας επεκτείνουν το μετρο των Τεστ σε ολους τους τομείς Εμπορίου και Εργασίας με τελικό στοχο τον εμβολιασμό μας…
Με την απειλή της μη πληρωμής και της διακοπής εργασίας..
Και σεις νομίζετε οτι αυτό θα σταματήσει?
Απο ποιον ..απο ολους εσας που φοβάστε μην χάσετε τη δουλειά σας και προτιμάτε να σας πεθάνουν πριν την ωρα σας αρκεί να έχετε το μηνιάτικο???
Χιλιάδες Γιατροί απο ολο το κόσμο και Ελληνες αναφέρουν οτι είναι ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ μας και κατάργησης ολων των θεμελιωδών Δικαιωμάτων ελευθερίας εκτος απο τους χρυσοπληρωμένους λοιμωξιολόγους της Κυβέρνησης που εκτελεί μείωση πληθυσμού και πλήρους ελέγχου…
Τόσο μα τοσο σας ενδιαφέρει η προσωρινή βόλεψη σας και καθόλου η ζωη σας και των παιδιών σας???
Ειστε άξιοι της τύχης σας…Μιλάω για τους υποταγμένους και τους τρομοκρατημένους…..
Ουτε την Αγια Γραφή δεν θυμάστε οι Χριστιανοί που τα εχει ξεκάθαρα αναφέρει για το σφράγισμα ..
Τίποτα δεν επαναφέρει το μυαλό σας στην κανονική του λειτουργία…..
Καλό σας Ταξίδι..
Θα καθαρίσει η ηρα απο το σταρι…
Θα μείνουμε οσοι δεν μας εχει κυριεύσει ο φόβος και ο τρόμος και οσοι δεν κάνουν τα εμβόλια Γεννητικής τροποποίησης…
Τα συστατικά των εμβολίων έχουμε ακούσει διάφορα..
Στο σκεύασμα της κάθε εταιρίας δεν γράφουν τίποτα..
Στις σελίδες τους π.χ η pfizer αναφέρει οτι περιέχει χλωριούχο ποτάσα..
Το φάρμακο αυτο σταματά την καρδιά!!!
Καίει τα νεύρα και ξεραίνει τις φλέβες..
Εχει την ιδια ουσία που χρησιμοποιούν στις ΗΠΑ σε ενέσιμες εκτελέσεις βαρυποινιτών!!!
Δείτε το
Διαβάστε (Πατήστε) στο παρακάτω σύνδεσμο τι αναφέρει ο πρώην Επικεφαλής της pfizer κ Mike Yeadon….Εκτελούν πρόγραμμα θανάτωσης της ανθρωπότητας..Και πολλοί τρέχουν να εμβολιαστούν!!!
Mike Yeadon Πρώην Επικ της Pfizer: Είναι καταδικασμένοι σε αγωνιώδη Θάνατο οσοι εμβολιάστηκαν.Ειναι μείωση πληθυσμού!!!
Οι εξελίξεις αυτο το Πάσχα θα είναι ραγδαίες ..Τα σχέδια των Παρανοϊκών θα σταματήσουν απο τις πολεμικές εξελίξεις και τα Γεωλογικά φαινόμενα που θα ταρακουνήσουν ολη τη Γη….
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

 

Πηγή

Προβολές : 754


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα