“Η ΚΥΠΑΤΖΟΥ ΤΟΥ ΡΑΧΩΒΙΤΣΑ ξέρει τους ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ”. Το τρίγωνο της Μαφίας, η κοκαΐνη των εκτελεστών και η διάρρηξη στην οικία της Εισαγγελέως Τουλουπάκη.

“Η ΚΥΠΑΤΖΟΥ ΤΟΥ ΡΑΧΩΒΙΤΣΑ ξέρει τους ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ”. Το τρίγωνο της Μαφίας, η κοκαΐνη των εκτελεστών και η διάρρηξη στην οικία της Εισαγγελέως Τουλουπάκη.

28 Αυγούστου, 2020 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:630
Μοίρασέ το

 Το παρακρατικό εκτροφείο πιστολάδων του “παλιού συνδικάτου του εγκλήματος” κ’ το σάπιο κομμάτι της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών.

Η απόπειρα κατά του Στέφ. Χίου κ’ οι “κακές παρέες” του πρωθυπουργικού ανηψιού

 

 
Πολλή μπόχα… σε όλα τα επίπεδα… και δεν είναι θέμα Χίου… είναι θέμα που μας αφορά όλους, σε ένα Κράτος, που αποτελεί οργάνωση που διοικείται από πρόσωπα που παραπέμπουν σε κλέφτες και αλήτες, όπως έλεγε και ο Χανς Χέρμαν Χόπε.
 
Μια οργάνωση, που βρωμίζει ότι αγγίζει…
 
Καλλιόπη Σουφλή
1.indd

 

TEASER27-8

 

 

 

Πηγή

Προβολές : 630


Μοίρασέ το:Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα