Η κόλαση στα σχολεία και στις οικογένειες έρχεται

Η κόλαση στα σχολεία και στις οικογένειες έρχεται

22 Μαρτίου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,198
Μοίρασέ το

Πίσω από τη μάσκα της λεγόμενης “juvenile justice” (δικαιοσύνης ανηλίκων), η οποία παρουσιάζεται με το πρόσχημα της δήθεν “σωτηρίας των παιδιών από βίαιους ή αλκοολικούς γονείς”, διενεργείται ένα παγκόσμιο τερατώδες πείραμα μετάλλαξης του φύλου των παιδιών.

Την ιστορία με τον βάτραχο που τον βράζουν σιγά σιγά, την γνωρίζετε… αν και μάλλον πρέπει να την υπενθυμίσω…

Όπως αντιλαμβάνεστε οι νοσηροί και σατανικοί επικυρίαρχοι, σιγά σιγά οδηγούν την ανθρωπότητα στα δικά τους διεστραμμένα χωράφια και να μετατρέψουν τις νέες γενιές σε ανώμαλες.

Όταν οι λαοί αντιληφθούν πως οι επικυρίαρχοι, είναι το ίδιο ανώμαλοι ψυχικά, πνευματικά και σωματικά, και ότι η ανωμαλία τους δεν έχει όρια διαστροφής, θα αντιταχθούν σε όλα τα νομοθετήματα της ανωμαλίας.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. Υποθέτω πως αντιλαμβάνεστε γιατί μέχρι σήμερα, η κυβέρνηση των πισω$λέντηδων, δεν έχει αναφέρει λέξη για την προσβολή Ιστορικού Συμβόλου από τους ΛΟΑΤΚΙ (άλλα ήθελα να γράψω, αλλά είπαμε… ο φόβος των … ιουδαίων )

 

Υ.Γ.2. Επέλεξα να βάλω “χαμηλού τόνου” φωτογραφικό υλικό, προκειμένου να μην μου ρίξει την ανάρτηση το φασιστικό φατσοβιβλίο που αναρτώ και εκεί τα θέματα.

Γιατί αν επέλεγα τις φωτογραφίες του αρχείου μου για το θέμα, θα … χορεύατε τον χορό του… “γκρεμίζομαι από το πιο ψηλό βουνό …”

January 27, 2016, 12:24 pm

 

 Το σύμφωνο συμβίωσης είναι η αρχή της κόλασης που έρχεται.

Πίσω από τη μάσκα της λεγόμενης “juvenile justice” (δικαιοσύνης ανηλίκων), η οποία παρουσιάζεται με το πρόσχημα της δήθεν “σωτηρίας των παιδιών από βίαιους ή αλκοολικούς γονείς”, διενεργείται ένα παγκόσμιο τερατώδες πείραμα μετάλλαξης του φύλου των παιδιών.

 

Ήταν 2016, όταν αναρτούσα το κείμενο που ακολουθεί.

Σήμερα είναι πιο επίκαιρο από ποτέ και όλα δείχνουν πως θα το ζήσουμε σύντομα.
Πόρτα στην κόλαση, άνοιξαν ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ Ψ@ΧΑΝΩ#ΑΛΟΙ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ.

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ – ΠΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ… ΔΗΛΩΔΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟΥ.


ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΕ ΡΑΓΙΑ, ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΣ. ΔΙΑΛΥΟΜΑΣΤΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ… ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΓΡΑΙΚΥΛΕ;;;

ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΣΤΟ  ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Και συμπληρώνω: Και μετά, ΟΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ψήφισαν τον Μητσοτάκη.

 

Οταν καίγεται το σπίτι του γείτονα, σειρά έχει το δικό μας…

Πληροφορίες από τον Κωνσταντίνο Αθ. Οικονόμου, δάσκαλο, συγγραφέα.


Συμβαίνει στην Νορβηγία και σε όλες τις πολιτισμένες χώρες, Σουηδία – Γερμανία – Αγγλία κλπ

Στις “προηγμένες” κοινωνίες τα τελευταία 30 χρόνια τα λόμπυ πώλησης παιδιών και ανακατανομής των μαζών, θέσπισαν νόμους που πρεσβεύουν ότι το παιδί δεν είναι ένα με τον γονιό. ..

Τα παιδιά ανήκουν στην κοινωνία ή το κράτος! 

Δηλαδή ότι ώρα θέλει ο κοινωνικός λειτουργός σου παίρνει το παιδί σου, και το δίνει σε ανάδοχη οικογένεια.


Το “πανευρωπαϊκό σεξ στάνταρτ” αναφέρει πως πρέπει το προσωπικό των νηπιαγωγείων(!)  κι οι γονείς, να εξασκήσουν τα παιδιά στον “αυνανισμό” έως τεσσάρων ετών!!!.


Στη σύμβαση λέγεται ξεκάθαρα, ότι γονείς, γιατροί και νηπιαγωγοί καλούνται να διδάξουν τα παιδάκια «έρωτα διαφορετικών ειδών »

 Ουσιαστικά, πίσω από τη μάσκα της λεγόμενης “juvenile justice” (δικαιοσύνης ανηλίκων), η οποία παρουσιάζεται με το πρόσχημα της δήθεν “σωτηρίας των παιδιών από βίαιους ή αλκοολικούς γονείς”, διενεργείται ένα παγκόσμιο τερατώδες πείραμα μετάλλαξης του φύλου των παιδιών. 

Η πατρότητα και η μητρότητα συνθλίβονται. 

Οι αριθμοί των παιδιών που “σώθηκαν”  –  τα έκλεψαν από τους γονείς τους και τα κακοποίησαν σεξουαλικά  οι ανάδοχοι  –  είναι: 200.000 στη Νορβηγία, 300.000 στη Σουηδία, 250.000 στη Φινλανδία, χιλιάδες στη Γερμανία, κ.ο.κ. 

Κλεμμένες γενιές, κλεμμένες ζωές!

H Νορβηγία νομιμοποίησε τριάντα είδη μη παραδοσιακού γάμου! 

Είναι συνεπώς η πιο «προχωρημένη» χώρα, όπου «άνδρας» και «γυναίκα» είναι έννοιες παρωχημένες.

Το σύμφωνο συμβίωσης είναι η αρχή της κόλασης που έρχεται.

 

 

Ιερομόναχος Γρηγόριος Ζιώγος

 

Πηγή

Προβολές : 1,198


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα