(Η ΜΑΣΟΝΙΑ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ) ΑΝΑΒΡΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ! ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ “ΜΑΥΡH ΤΡΥΠΑ” 2.ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ

(Η ΜΑΣΟΝΙΑ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ) ΑΝΑΒΡΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ! ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ “ΜΑΥΡH ΤΡΥΠΑ” 2.ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ

2 Νοεμβρίου, 2020 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:810
Μοίρασέ το
 

«Όλα τα νομικά πρόσωπα/μορφώματα διοικούνται από διοικήσεις που συγκροτούνταν από τα ίδια κατά βάση πρόσωπα, δίχως σαφή οριοθέτηση της λειτουργικής αυτονομίας εκάστου και κυρίως χωρίς σαφή διάκριση και επιμερισμό των πόρων και της περιουσίας εκάστου», σημειώνει η ανακρίτρια κάνοντας λόγο για «ανακύκλωση» των ίδιων προσώπων στην ιεραρχία της μασονίας.

Θα προτιμήσω να σας δώσω με εικόνες να καταλάβετε, τι εστί ΜΑΣΣΟΝΙΑ – ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ και η άμεση σχέση τους με τα ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ.

Και ίσως αντιληφθείτε γιατί η Πατρίδα μας, έχει παραδοθεί στην ΜΑΣΣΟΝΙΑ, και είναι ένα Ιουδαϊκό Κράτος και όχι Ελληνοχριστιανικό.

Κι αυτό εξηγεί, γιατί βαδίζουμε με ταχύτατους ρυθμούς στον ΑΦΑΝΙΣΜΟ, ώστε να υλοποιηθεί το επί χιλιετιών όνειρο των εβραιοσιωνιστών που μισούν όσο τίποτ’ άλλο τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Στο μικροσκόπιο μέλη των διοικήσεων από το 2000 έως και σήμερα που είχαν τα ηνία της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος, του Τεκτονικού Ιδρύματος Ελλάδος και όλων των τεκτονικών μορφωμάτων που λειτουργούν στη χώρα.

Εισαγγελική έρευνα διατάχθηκε για αναζήτηση τυχόν ποινικών ευθυνών σε μέλη των διοικήσεων της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος, του Τεκτονικού Ιδρύματος Ελλάδος, και των υπολοίπων τεκτονικών συνδέσμων που λειτουργούν στη χώρα μας.

Οι εισαγγελικές αρχές αναμένεται να ελέγξουν τα μέλη των διοικητικών συμβουλίων όλων των μασονικών ιδρυμάτων της Ελλάδας από το 2000 έως και σήμερα, προκειμένου να διαπιστωθεί αν διαπράχθησαν κακουργηματικού χαρακτήρα αδικήματα της υπεξαίρεσης, της απιστίας και της απάτης.

Η επέκταση της ποινικής έρευνας  έγινε μετά την ολοκλήρωση της ανάκρισης για υπόθεση υπεξαίρεσης περίπου 2 εκατ. ευρώ.

Εμπλεκόμενα μέρη φέρονταν, μέχρι σήμερα, να είναι ο υπεύθυνος του λογιστηρίου, που είχε υπό τον έλεγχό του το κοινό ταμείο όλων των τεκτονικών μορφωμάτων (στον οποίο καταλογίζεται υπεξαίρεση ύψους 350.000 ευρώ), και μία γραμματέας που είχε άμεση σχέση με διοικητικό στέλεχος του Μεγάρου της οδού Αχαρνών.

Υπενθυμίζεται πως από το 2018 το Πρωτοδικείο Αθηνών έχει διορίσει προσωρινή διοίκηση στη Μεγάλη Στοά της Ελλάδος, ύστερα από αίτημα ομάδας τεκτόνων, δρομολογώντας ελέγχους από πραγματογνώμονες και καταθέτοντας μηνυτήριες αναφορές στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και στην Εισαγγελία Οικονομικού Εγκλήματος.

Η νέα προσωρινή διοίκηση κατέθεσε με τη σειρά της μηνυτήρια αναφορά κατά των παλιών διοικήσεων της Μεγάλης Στοάς, στα μέλη της περιόδου 2009-2016.

Παράλληλα, με αγωγή ζητήθηκε από τα διοικητικά συμβούλια της συγκεκριμένης επταετίας να αποκατασταθεί η οικονομική ζημιά του ελλείμματος των άνω των 2 εκατ. ευρώ που είχε εκτιμηθεί έως τώρα ότι υπάρχει.

Αρχικά είχε διαπιστωθεί ταμειακό έλλειμμα 457.736 ευρώ και ζημιά που δεν είχε λεπτομερώς εκτιμηθεί.

Το έλλειμμα ανέκυψε από διπλογραφίες εισφορών των μελών, διπλοπληρωμές ασφαλιστικών εισφορών, φόρου μισθωτών υπηρεσιών (205.894 ευρώ), και δωρεών ύψους 1,23 εκατ. ευρώ και 300.000 ευρώ προς το Τεκτονικό Ιδρυμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μετά την οριστική έγκριση των οικονομικών καταστάσεων από τα αρμόδια όργανα, τα βιβλία εσόδων – εξόδων δεν υπογράφονταν με αποτέλεσμα να δίδεται η δυνατότητα αλλοίωσης των στοιχείων, ενώ εντοπίστηκαν και αθεώρητα εξωλογιστικά φύλλα και ισολογισμοί που δεν προκύπτουν ούτε από τα βιβλία ούτε από τους απολογισμούς.

Τα υπόλοιπα των τραπεζικών καταθέσεων δεν συμφωνούσαν με τους ισολογισμούς και, πέρα τα ελλείμματα, η προσωρινή διοίκηση έκανε λόγο για οικονομικό σκάνδαλο και κατά την κατασκευή του Τεκτονικού Μεγάρου της Ελευσίνας, στο οποίο «απωλέσθηκαν μεγάλα χρηματικά ποσά, αφού για το κτίσμα που είχε προϋπολογιστεί στα 65 εκατ. δραχμές, δαπανήθηκαν περί τα 300 εκατ. δραχμές».

Μετά την ποινική δίωξη που ασκήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2016 για τα αδικήματα της υπεξαίρεσης κατ’ εξακολούθηση άνω των 120.000 ευρώ (δηλαδή σε βαθμό κακουργήματος) και της ηθικής αυτουργίας κατ’ εξακολούθηση στην ως άνω υπεξαίρεση, την κύρια ανάκριση ανέλαβε η 8η ανακρίτρια Αθηνών».

Ο ορκωτός ελεγκτής προσδιόρισε το έλλειμμα στα 2 εκατ. ευρώ, σημειώνοντας ότι οφείλεται «στην κακοδιοίκηση και κακοδιαχείριση από μέρους των διαχρονικά κοινών διοικήσεων των νομικών προσώπων/μορφωμάτων και παντελούς έλλειψης εποπτείας και ελέγχου των εξελεγκτικών επιτροπών».

Ο τεκτονισμός στην Ελλάδα λειτουργεί μέσω της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος, το Τεκτονικό Ιδρυμα Ελλάδος (ιδρύθηκε το 1928), την Τεκτονική Αδελφότητα (ιδρύθηκε το 2008) και το Μεγάλο Στρατόπεδο των Ιπποτών της Ελλάδος και της Κύπρου.

«Όλα τα ανωτέρω νομικά πρόσωπα/μορφώματα διοικούνται από διοικήσεις που συγκροτούνταν από τα ίδια κατά βάση πρόσωπα, δίχως σαφή οριοθέτηση της λειτουργικής αυτονομίας εκάστου και κυρίως χωρίς σαφή διάκριση και επιμερισμό των πόρων και της περιουσίας εκάστου», σημειώνει η ανακρίτρια κάνοντας λόγο για «ανακύκλωση» των ίδιων προσώπων στην ιεραρχία της μασονίας.

Κατά την ίδια, προκύπτουν ενδείξεις τέλεσης των αδικημάτων της απιστίας και της απάτης» στα εν λόγω τεκτονικά νομικά πρόσωπα/μορφώματα και δόθηκε παραγγελία για ποινική επέκταση της έρευνας προκειμένου να διερευνηθεί ο ρόλος και άλλων μελών της διοικητικής «πυραμίδας» του τεκτονισμού στην Ελλάδα.

 

Πηγή

Προβολές : 810


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα