Η μείωση του υπερπληθυσμού-στείρωση ως ευγονικός σκοπός της ελίτ είναι ένας μύθος; ΟΧΙ... ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Η μείωση του υπερπληθυσμού-στείρωση ως ευγονικός σκοπός της ελίτ είναι ένας μύθος; ΟΧΙ... ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

6 Ιουλίου, 2021 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:271
Μοίρασέ το

 

“Οι λίγες εκατοντάδες ισχυροί που κρατούν όλο το χρυσό και τις δυνάμεις του κόσμου στα χέρια τους ασχολούνται ενεργά με την ευγoνική τροποποίηση του πλανήτη μας και δεν το κρατούν μυστικό.”

 

 

 

 

Δεν το κρύβουν, γιατί νοιώθουν… “θεοί”…

ΩΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΟΥΝ ΩΣ ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ…

Μέχρι τότε, θα ζήσει εφιαλτικές μέρες η ανθρωπότητα…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Η μείωση του υπερπληθυσμού-στείρωση ως ευγονικός σκοπός της ελίτ είναι ένας μύθος;

”Οι λίγες εκατοντάδες ισχυροί που κρατούν όλο το χρυσό και τις δυνάμεις του κόσμου στα χέρια τους ασχολούνται ενεργά με την ευγoνική τροποποίηση του πλανήτη μας και δεν το κρατούν μυστικό.

Ο καθένας έχει τη δική του δήλωση υπέρ της μείωσης πληθυσμού.

Οι Attali και Mine (Γάλλοι διανοούμενοι) κραδαίνουν με κάθε ευκαιρία ότι οι ηλικιωμένοι κοστίζουν πολύ ακριβά στο σύστημα υγείας” ( σσ σύμπτωση ο covid19 έπληξε σχεδόν αποκλειστικά τους πιο ηλικιωμένους)

Ο John P. Holdren, επιστημονικός σύμβουλος του Μπαράκ Ομπάμα: “Ένα πρόγραμμα στείρωσης γυναικών μετά το δεύτερο ή το τρίτο παιδί τους […] Η κάψουλα θα μπορούσε να εμφυτευτεί κατά την εφηβεία και να αφαιρεθεί, με επίσημη άδεια, για περιορισμένο αριθμό γεννήσεων.

Ted Turner, ιδρυτής του CNN: «Ένας συνολικός παγκόσμιος πληθυσμός μεταξύ 250 και 300 εκατομμυρίων ανθρώπων, μια πτώση 95% από τα τρέχοντα επίπεδα, θα ήταν ιδανικός.

Margaret Sanger, Ιδρυτής του American Birth Control League: «Όλα τα προβλήματά μας είναι αποτέλεσμα της υπερβολικής αναπαραγωγής της εργατικής τάξης. Ή, “Το πιο ελεήμον πράγμα που μπορεί να κάνει μια μεγάλη οικογένεια για ένα από τα παιδιά τους είναι να τα σκοτώσει.”

Ο Alberto Giubilini, από το Πανεπιστήμιο Monash στη Μελβούρνη, και η Francesca Minerva, από το Πανεπιστήμιο της Μελβούρνης, σε ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Journal of Medical Ethics:

Πιστεύουμε ότι όταν καταστάσεις παρόμοιες με αυτές που δικαιολογούν την άμβλωση συμβαίνουν μετά τη γέννηση, αυτό πρέπει να επιτρέπεται. Την αποκαλούμε μεταγεννητική άμβλωση. Έτσι, για να πούμε ότι η δολοφονία ενός νεογέννητου μωρού μπορεί να είναι δεοντολογικά αποδεκτή υπό τις ίδιες συνθήκες με την άμβλωση. Αυτές οι περιστάσεις περιλαμβάνουν (εκτός από αναπηρίες) περιπτώσεις όπου το νεογέννητο έχει τη δυνατότητα για αξιοπρεπή ζωή, αλλά κινδυνεύει η ευημερία της οικογένειας. »

Ο David Brower, πρώτος εκτελεστικός διευθυντής του Sierra Club: «Η εγκυμοσύνη πρέπει να είναι έγκλημα κατά της κοινωνίας, τιμωρημένη , εκτός εάν οι γονείς έχουν άδεια κυβέρνησης […]. Όλοι οι πιθανοί γονείς θα πρέπει να υποχρεούνται να χρησιμοποιούν χημικά αντισυλληπτικά, και τα αντίδοτα θα χορηγούνται από την κυβέρνηση σε πολίτες που έχουν επιλεγεί για αναπαραγωγή.

Όσον αφορά τον Μπιλ Γκέιτς, παραδέχεται ήσυχα ότι τα εμβόλια θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για τον πληθυσμό: «Υπάρχουν 6,8 δισεκατομμύρια άνθρωποι στη Γη, σχεδόν 9 δισεκατομμύρια · τώρα, αν κάνουμε πραγματικά εξαιρετική δουλειά με νέα εμβόλια, υπηρεσίες αναπαραγωγικής υγείας,σε αυτά τα στοιχεία θα μπορούσε να προέλθει μείωση κατά 10 έως 15%.

Πριν 30 χρόνια αυτή η κατάσταση είχε προβλεφθεί από τον Zbigniew Brzeziński, που εφαρμόζει το νόμο Pareto στην κοινωνία : το 20 % του πληθυσμού επαρκεί για να δουλέψει το σύστημα, το 80 % θα είναι αποδιοπομπαίοι τράγοι..”

”. Claire Séverac ”ο Μυστικός Πόλεμος κατά των λαών ( μην τους συγχωρείτε. Γνωρίζουν τι κάνουν.”(εκδ. ÉLIE ET MADO / KONTRE KULTUREwww.kontrekulture.com 2015) To 2015 στο βιβλίο της Claire Séverac ”ο Μυστικός Πόλεμος κατά των λαών ( μην τους συγχωρείτε. Γνωρίζουν τι κάνουν”: ”SARS, ένα κοινό σχέδιο Πενταγώνου και BigPharma!!” Μείωση υπερπληθυσμού-στείρωση-εμβολιασμός.

 

 

 

Πηγή

Προβολές : 271


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα