Η μεγάλη απάτη των “κρουσμάτων”

Η μεγάλη απάτη των “κρουσμάτων”

27 Οκτωβρίου, 2020 12 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:771
Μοίρασέ το
Η μεγάλη απάτη των “κρουσμάτων”
Τα περασμένα χρόνια που θέριζαν γρίπες, H1N1 κ.λπ., πόσα “κρούσματα” θα είχαμε τη μέρα, αν κάναμε τα μισά από τα τεστ που κάνουμε τώρα για τον κόβιντ…
 

 
 
 
Κάθε μέρα που περνάει, αποδεικνύει την ΑΠΑΤΗ.
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
Η μεγάλη απάτη των “κρουσμάτων”
 
Πώς δικαιολογούν και “νομιμοποιούν” την υποχρεωτική μάσκα από όλους και παντού;
 
Με τα “κρούσματα”. Τη “ραγδαία” αύξηση των “κρουσμάτων”. 
 
Με αυτά τρομοκρατούν τον κόσμο τα κανάλια το βράδυ. Με αυτά μας εξοντώνουν ξανά.
 
Φυσικά, ο “φονικός” ιός θα έπρεπε να πάει “πακέτο” με τους θανάτους. Αλλά δεν πάει ο άτιμος. 
 
Στην Ελβετία είχαν, λέει, 9.000 “κρούσματα”, αλλά θανάτους ίδιους με τις μέρες που είχαν 500.
 
Και έτσι, μας έχουν μείνει τα “κρούσματα”, αφού από θανάτους δεν έχουμε πολλούς να δείξουμε και να τρομοκρατήσουμε. Και αυτούς που έχουμε είναι και πάλι τα θύματα που έχουμε κάθε χρόνο. Ηλικιωμένοι και ευπαθείς ομάδες.
 
Και επιμένουν. Επιμένουν στο ψέμα. Επιμένουν ότι τα θετικά αποτελέσματα των τεστ (των όποιων τεστ) είναι “κρούσματα”.
 
Ενώ  δ ε ν  είναι.
 
Το γράφω εδώ και πολύ καιρό. Κρούσμα έχουμε
μ ό ν ο  όταν υπάρχει οξεία λοίμωξη.
Όχι όταν έχουμε θετικό αποτέλεσμα.
Δηλαδή 1.000 σχεδόν άνθρωποι που σε λίγο θα μας ανακοινώνουν, θα έχουν οξεία λοίμωξη;
 
Και το λένε οι ίδιοι!
 
Στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Υγείας (της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής)!
 
Αλλά συνεχίζουν να μας δουλεύουν.
 
Και αντί το γεγονός, ότι η “φονικότητα” του ιού καταρρίπτεται από αυτή ακριβώς την αναντιστοιχία “κρουσμάτων” και θανάτων, να καταρρίπτει το μύθο της “πανδημίας”, γίνεται η πρόφαση για να μας πατήσουν κι άλλο.
 
Βαπτίζοντας το θετικό τεστ “κρούσμα”.
 
Αλλά πότε η αλήθεια και η λογική υπήρχαν όλο αυτό το διάστημα σε ό,τι μας κάνουν;
 
Ποτέ.
 
Ένα πράγμα θα σας ζητήσω να σκεφτείτε:
 
Τα περασμένα χρόνια που θέριζαν γρίπες, H1N1 κ.λπ., πόσα “κρούσματα” θα είχαμε τη μέρα, αν κάναμε τα μισά από τα τεστ που κάνουμε τώρα για τον κόβιντ…
 

 

Πηγή

Προβολές : 771


Μοίρασέ το:Ετικέτες: ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα