Η νέα κανονικότητα απαιτεί μια νέα απάντηση.

Η νέα κανονικότητα απαιτεί μια νέα απάντηση.

14 Φεβρουαρίου, 2021 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:734
Μοίρασέ το

 

Ο μόνος τρόπος για να πολεμήσεις αυτή τη Νέα Κανονικότητα είναι να δημιουργήσεις μια άλλη.

Όπου οι άνθρωποι ανακαλύπτουν ξανά την ανεξαρτησία της σκέψης και το γνήσιο συλλογικό της δράσης.

 

Ελάτε να δημιουργήσουμε την ΝΕΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ, πετώντας πρώτα τις τηλεοράσεις μέσα από τα σπίτια μας.

ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ… ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΑΝ… ΜΑΣ ΜΟΥΔΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ.

Ελάτε να οργανωθούμε ΕΞΩ ΑΠΟ ΣΤΗΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΙΝΗΜΑΤΑ.

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΒΑΛΒΙΔΕΣ ΕΚΤΟΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ.

Το άρθρο που ακολουθεί, είναι ΑΦΥΠΝΙΣΤΙΚΟ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Αρθρογράφος στην Αγγλική,  Catte Black, με την συνδρομή της   Vanessa Beeley.

 

Πρόσφατα, ένας εξέχων σκεπτικιστής του Covid στο Twitter ανακοίνωσε την προθυμία του να ξεκινήσει ένα πολιτικό κόμμα ή «κίνημα» για να αντιταχθεί στα  γενικά κλειδώματα.

Αρκετοί άνθρωποι εξέφρασαν την υποστήριξή τους.

Καταλαβαίνω την καλή πρόθεση πίσω από αυτήν την ιδέα, αλλά εμείς το θεωρούμε μια πολύ άσκοπη χρήση ενέργειας – και το είπαμε.

Λάβαμε μια απάντηση από μαρξιστές και σοσιαλιστές που μας λένε ότι οι άνθρωποι πρέπει να «οργανωθούν» για να νικηθεί η Νέα Κανονικότητα.

Λοιπόν, ναι, συμφωνώ. Τι σημαίνει όμως η «οργάνωση» σε μια εποχή ψεύτικης «συναίνεσης», ψευδών εκλογών και ψευδοαριστερού φασισμού;

Σημαίνει τη δημιουργία ενός ακόμη «πολιτικού κόμματος» με κανόνες, ιεραρχίες και ηγέτες;

Σημαίνει να πλησιάζετε στο γερασμένο, διεφθαρμένο, παλιό σύστημα της αντιπροσωπευτικής «δημοκρατίας» που ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ότι είναι στημένο και αποτελεί ένα θεμελιώδες ψέμα;

Δεν νομίζω.

Νομίζω ότι η Νέα Κανονικότητα απαιτεί Νέα Απόκριση.

Δεν είμαστε στο 2003 και τις αντιπολεμικές διαδηλώσεις. Αυτο, δεν είναι το 1984 και η απεργία των ανθρακωρύχων.

Αυτή η δυσκολία  έχει στην πραγματικότητα πολύ πιο καλές πιθανότητες να  κερδηθεί.

Επειδή δεν χρειάζεται να προσπαθήσουμε να επιβάλουμε μια αλλαγή δράσης σε, απομακρυσμένα από εμάς, ελιτίστικα όντα που δεν δίνουν “δεκάρα” για μας και δεν θα μας ακούσουν.

Έχει να κάνει με τους απλούς ανθρώπους. Οι φίλοι μας, η οικογένεια, η κοινότητα.

Αυτό που αντιμετωπίζουμε δεν είναι μόνο ένα νέο επίπεδο τυραννίας, αλλά ένα νέο είδος τυραννίας. Αυτό που απαιτεί κάτι περισσότερο από παθητική υπακοή ή αδράνεια από ανθρώπους για να διατηρήσει το status quo.

Η νέα κανονικότητα απαιτεί από τους ανθρώπους να κάνουν πράγματα για να ενισχύσουν θετικά αυτή την τυραννική κατάσταση, όχι απλώς παθητικά να συναινέσουν.

Οι άνθρωποι καλούνται να κάνουν θεμελιώδεις αλλαγές στην καθημερινή τους ζωή και να κάνουν προληπτικά πράγματα που ενοχλούν, φτωχοποιούν ή θέτουν σε κίνδυνο αυτούς και τους αγαπημένους τους.

Τους ζητείται να φορούν μάσκες, να παραμένουν μέσα, να αρνούνται την επαφή, να κλείνουν καταστήματα, όλα ως ατομικές πράξεις πίστης στην “αλήθεια” και την πραγματικότητα της “επίσημης” αφήγησης.

Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι κυρίως η κυβερνητική εξουσία  που επιβάλλει αυτήν την αφήγηση – είναι μεμονωμένοι άνθρωποι. Είναι όλοι όσοι πιστεύουν ότι πιστεύουν στην ιστορία. Είναι κάθε άντρας, γυναίκα και παιδί που φορούν μάσκα ή κοινωνικές αποστάσεις ή κλείνουν την επιχείρησή τους.

Δεν είμαστε απλώς παρευρισκόμενοι σε αυτό το γεγονός, πρέπει να είμαστε ενεργοί συμμετέχοντες. Και αυτό πιθανώς μας δίνει πολύ περισσότερη δύναμη. Επειδή μπορούμε απλά να πούμε όχι.

Και αν οι άνθρωποι γνώριζαν πραγματικά την αλήθεια, θα έλεγαν όχι – από την απλή αυτοσυντήρηση – το ίδιο ένστικτο που σήμερα το κυβερνητικό καθεστώς εκμεταλλεύεται για να λάβει τη συνεργασία τους.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μια προσπάθεια οργάνωσης ιεραρχικής αντίστασης χάνει το νόημα και στοχεύει σε λάθος στόχο.

Η τέταρτη βιομηχανική επανάσταση υποτίθεται ότι αφορά εν μέρει τα δεδομένα – πληροφορίες. Εκείνοι με τις πληροφορίες θα ελέγχουν τον κόσμο.

Σκέψου το.

Εάν οι πληροφορίες είναι σημαντικές για αυτούς, ίσως πρέπει να είναι για εμάς. Νομίζω ότι πρέπει να δούμε τον πόλεμο εναντίον της νέας κανονικότητας ως πόλεμο πληροφοριών.

Οι έμποροι της “μεγάλης επανεκκίνησης” πωλούν τη συμμόρφωση μέσω ψεμάτων. Πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε με την αλήθεια. Η οποία  πράγματι θα σας «απελευθερώσει».

Εμείς, όλοι μας, όλοι διαβάζουμε αυτό, πρέπει να αρχίσουμε να μοιραζόμαστε πληροφορίες σαν να ήταν πυρομαχικά.

Επανεκκινήστε το, εκτυπώστε το και διανείμετέ το. Αφήστε το σε φυλλάδια, στείλτε το με γράμματα ή email, πείτε τα στους ανθρώπους, από στόμα σε στόμα.

Αν σας ακούει μόνο ένα άτομο στα εκατό, είναι ακόμα ένα βήμα.

Αλλά οι πληροφορίες πρέπει να είναι απλές και αληθείς.

Εδώ είναι τα 4 βασικά.

 

  1. ο «ιός» έχει έναν ασαφή προσδιορισμό και έχει ποσοστό επιβίωσης για τον κάθε “θετικό”, άνω του 99% – όχι δηλαδή πιο θανατηφόρος από ορισμένα πρόσφατα στελέχη της γρίπης

       

  1. Τα μοριακά Τεστ PCR ΔΕΝ λειτουργούν και είναι απάτη.

       

  1. Οι αναφερόμενοι «θάνατοι» είναι συχνά άνθρωποι που πεθαίνουν από άλλα πράγματα και έχουν προσθέσει το «covid» στο πιστοποιητικό θανάτου τους, βάσει του τεστ που δεν λειτουργεί ή με οικονομικά κίνητρα.

       

  1. Το εμβόλιο ΔΕΝ είναι εμβόλιο. Είναι πειραματικός χειρισμός γονιδίων, ο οποίος θα χρειαστεί δεκαετίες δοκιμών από γενιά σε γενιά για να μπορέσει πραγματικά να χαρακτηριστεί ασφαλής.

Μην αφήσετε αυτές τις βασικές αλήθειες να αραιωθούν με άσχετη συζήτηση για βιολογικά όπλα ή «θαυματουργές θεραπείες».

Μην νομίζετε ότι μπορείτε να είστε πιο αποτελεσματικοί εάν κόψετε την αλήθεια, αντικαθιστώντας  με μερικά ευρέως πιστευτά  ψέματα.

Μην μπείτε στον πειρασμό να συναντήσετε το ψέμα στα μισά. Μην πείτε «σίγουρα η πανδημία ήταν πραγματική και ο ιός είναι τρομακτικός, αλλά έχει τελειώσει τώρα».

Όχι. Πες την αλήθεια. Πείτε το σε τουλάχιστον ένα άτομο που γνωρίζετε κάθε μέρα και βοηθήστε να τα απελευθερώσετε.

Πείτε στους ανθρώπους πόσο ισχυροί είναι. Ότι αυτή η άσχημη φάρσα της πολιτικής / εταιρικής αφήγησης, τώρα περισσότερο από ποτέ, χρειάζεται την έγκρισή τους για να σημαίνει κάτι, και αν απλώς αρνούνται να εγκρίνουν “αμάσητο” (ότι τους λένε οι κυβερνητικοί “ειδικοί”) και κρατήσουν νοητική απόσταση και επιφύλαξη, τελικά η φάρσα θα παίζει σε ένα άδειο θέατρο.

Χρειαζόμαστε ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ οργάνωση πλευρικά – να ενημερώνουμε για την «πανδημία», για τα νομικά δικαιώματα, για το πώς να ξεφύγουμε από την πλήρη εξάρτηση από το σύστημα.

Ενθαρρύνετε τους ανθρώπους να σχηματίσουν τις δικές τους ομάδες και να διαδώσουν αυτές τις πληροφορίες. Οργανικά, χαλαρά – δύσκολο να παρακολουθούνται όλοι και να καρφώνονται, είναι δύσκολο να διεισδύσουν εγκάθετοι και προβοκάτορες, επειδή δεν θα υπάρχει ιεραρχία.

Πείτε στους ανθρώπους ότι δεν χρειάζεται να περιμένουν τους αυτοδιορισμένους ηγέτες να τους δώσουν κατεύθυνση. Μπορούν να είναι η δική τους αλλαγή. Ξεκινώντας τώρα.

Πάρτε τα συνθήματά τους – «δύναμη ενότητας» και κάντε το να σημαίνει κάτι στη ζωή σας.

Θυμηθείτε ότι «είναι» αδύναμοι σε αριθμούς αλλά ισχυροί στη συνοχή, και έχουν πάρει τη δύναμή μας σε αριθμούς και το έχουν χρησιμοποιήσει εναντίον μας – όπως ένας ninja πολεμικών τεχνών.

Προσπαθούν να μας χωρίσουν με εσωτερικές διαιρέσεις, θέτοντας το μαύρο ενάντια στο λευκό, το αρσενικό ενάντια στο θηλυκό, το «Δεξί» ενάντια στο «Αριστερό»

Η παλιά πολιτική και οι ορολογίες της δεν έχουν νόημα στο γεγονός αυτού του τελευταίου πραξικοπήματος κατά της ανθρωπότητας. Δεν πρόκειται πλέον για Αριστερά – Δεξιά.

Είναι ένας απλός διαχωρισμός μεταξύ εκείνων που πιστεύουν στην ανθρώπινη ελευθερία και εκείνων που θέλουν την ανθρωπότητα σκλαβωμένη.

Ο μόνος τρόπος για να πολεμήσεις αυτή τη Νέα Κανονικότητα είναι να δημιουργήσεις μια άλλη.

Όπου οι άνθρωποι ανακαλύπτουν ξανά την ανεξαρτησία της σκέψης και το γνήσιο συλλογικό της δράσης.

 

Πηγή

https://off-guardian.org/2021/02/12/the-new-normal-requires-a-new-response/

 

 

 

Πηγή

Προβολές : 734


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα