Η νεκρανάσταση του ΔΙΑΒΟΛΙΚΟΥ ΜΕΝΓΚΕΛΕ στο πρόσωπο του τσεκουράτου Βορίδη!

Η νεκρανάσταση του ΔΙΑΒΟΛΙΚΟΥ ΜΕΝΓΚΕΛΕ στο πρόσωπο του τσεκουράτου Βορίδη!

19 Ιουλίου, 2021 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:388
Μοίρασέ το

 

Στα βήματα του Γιόζεφ Μένγκελε ο Μ.Βορίδης: Ή θα δέχεστε να επέμβουμε ιατρικά στο σώμα σας ή θα απολύεστε

 

Από τον ψυχασθενή μανιακό “Άγγελο του θανάτου”, ως τον “Άγγελο του διαβόλου”, ένας Βορίδης δρόμος…

Αν αυτό δεν λέγεται ολοκληρωτικός  κουμμουνιστοναζισμός τότε πως λέγεται.

ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΟΒ ΡΑΙΙΚΟ ΣΙ ΩΝΙ ΣΤΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ;;;

ΑΗ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΘΑΡΜΑ.

Και θα πας, αργά ή γρήγορα.

Λίγα είναι τα ψωμιά όλων σας… και μην πιστεύετε πως θα σωθείτε καταφεύγοντας στην… Αργεντινή…

Τα ίδια σας τα βρωμερά σι ωνι στικά ερπετά θα σας καθαρίσουν.

Στην κόλαση, έχετε πρώτο τραπέζι πίστα.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Έλληνες, μην επιτρέψετε σ’ αυτό το ναζιστικό μόρφωμα να σας τρομοκρατήσει.

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ. ΚΑΝΕΙΣ.

Στα βήματα του Γιόζεφ Μένγκελε, του «Άγγελου του Θανάτου», βρίσκεται η ελληνική κυβέρνηση, αφού απειλεί τους εργαζόμενους πως ή θα δεχτούν να επιτρέψουν οικειοθελώς ιατρική πράξη στον οργανισμό τους ή θα μείνουν χωρίς εργασία.

Σημειώνουμε ότι ο εμβολιασμός θεωρείται ιατρική πράξη και για αυτό μέχρι τώρα δεν ήταν υποχρεωτικός.  

Τώρα υποχρεώνει τους εργαζόμενους επί ποινή καταστροφής της οικονομικής και κοινωνικής  ζωής τους να προχωρήσουν σε μία ιατρική επέμβαση την οποία δεν θέλουν, διότι απλούστατα δεν έχουν εμπιστοσύνη στις πολιτικές και υγειονομικές αρχές.

Ο Μάκης Βορίδης δήλωσε ότι θα πρέπει να υπάρξει νομοθετική ρύθμιση προκειμένου να αποσυνδεθεί η άρνηση να εμβολιαστούν με όποιες κυρώσεις, ενώ για το μέτρο της αναστολής εργασίας, εξέφρασε την άποψη ότι η διάρκεια ισχύος της θα πρέπει να έχει χρονικό ορίζοντα και εν συνεχεία οι εργασιακές σχέσεις θα πρέπει να διευθετηθούν.

«Θα επιστρέψει στη δουλειά του ο εμβολιασμένος ή θα επιλέξει ότι δεν θέλει να κάνει αυτή τη δουλειά», σημείωσε και τόνισε ότι «εάν δεν υπάρχει χρονικός ορίζοντας της αντικαταστάσεως δεν βρίσκεις εύκολα άνθρωπο να θέλει να δουλέψει χωρίς να ξέρει πόσο θα δουλέψει».

Με το υφιστάμενο νομικό πλαίσιο, η μη τήρηση υγειονομικών πρωτοκόλλων αποτελεί παραβίαση της σύμβασης εργασίας.

Άρα στον ιδιωτικό τομέα δίνει δικαίωμα καταγγελίας, στον δημόσιο τομέα ισχύουν τα των πειθαρχικών διαδικασιών εκτός κι αν υπάρξει ειδική ρύθμιση που δεν δίνει δικαίωμα καταγγελίας, σημείωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης, σχετικά με τις συνέπειες όσων εργαζομένων, σε κλάδους όπου είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός, αρνηθούν να εμβολιαστούν.

 

Πηγή

Προβολές : 388


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα