Η ομάδα Bilderberg είναι τρομοκρατική οργάνωση, σύμφωνα με το Ανώτατο Δικαστήριο της Ιταλίας (βίντεο)

Η ομάδα Bilderberg είναι τρομοκρατική οργάνωση, σύμφωνα με το Ανώτατο Δικαστήριο της Ιταλίας (βίντεο)

20 Αυγούστου, 2020 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:829
Μοίρασέ το
 
 
Σχόλιο Διόδοτου: Ναι, μιλάμε γι αυτό το άντρο που συμμετείχαν οι Κυριάκος Μητσοτάκης (2016 & 2018), Νίκη Κεραμέως (2019), ΕΛΙΑΜΕΠ (2019), Ντόρα Μπακογιάννη (2019), Άννα Διαμαντοπούλου κ.ά..
 

 
 
Η ζωή των ανθρώπων, ήταν πάντα οργανωμένη γύρω από τις δομές εξουσίας.
 
Η Λέσχη Μπίλντεμπεργκ όμως, είναι  η σκοτεινή και εγωιστική εξουσία που βλέπουμε σήμερα, η ισχυρή εντολή χωρίς να δίνει το εκάστοτε πρόσωπο λόγο στην κοινωνία.
 
Μια από τις μεγάλες στρατηγικές για τον έλεγχο και την κυριαρχία του πληθυσμού είναι ο φόβος.
 
Στην Ελλάδα, τον ζούμε χρόνια τώρα, μέσα από όλα αυτά τα “πολιτικά καθάρματα” που συμμετέχουν, εκπροσωπώντας την Πατρίδα μας.
 
Κυριάκος Μητσοτάκης και Νίκη Κεραμέως, είναι οι τελευταίοι που συμμετείχαν σ’ αυτήν την Παγκόσμια Τρομοκρατική ΓΙΑΦΚΑ και δηλώνουν περήφανοι για την συμμετοχή τους.
 
Στην εξουσία που τους δόθηκε από τα αφεντικά τους, ξερνάνε τον τρόμο στον ελληνικό λαό…
 
Καλλιόπη Σουφλή
 

Ο δικαστής κατά της μαφίας Ferninando Imposimato κατηγορεί την ομάδα Bilderberg για τρομοκρατία: “Η ομάδα Bilderberg είναι υπεύθυνη για τις επιθέσεις”

 

“Τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα τώρα. Υπήρξε συνενοχή μέρους του κράτους με τη μαφία, την τρομοκρατία και τον ελευθεροτεκτονισμό (“Gladio” / “Stay Behind”: διεθνής οργανισμός που λειτουργεί από τη CIA). Όλα αυτά έχουν πλέον αποδειχθεί.

Το έκαναν αυτό, όχι για πραξικόπημα, αλλά για να ενισχύσουν την εξουσία. Αποσταθεροποιητική δημόσια τάξη για τη σταθεροποίηση της πολιτικής εξουσίας.

Η Ομάδα Bilderberg είναι μία από τις υπεύθυνες για τη στρατηγική της έντασης, και συνεπώς και των επιθέσεων. Η ομάδα Bilderberg είναι υπεύθυνη για τις επιθέσεις. (…) Κυβερνά τον κόσμο και τις δημοκρατίες αόρατα .”

observatoirefm.blogspot.com

 

Πηγή

Προβολές : 829


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα