Η ομολογία του δισεκατομμυριούχου Ροκφέλερ για την παγκόσμια νεοταξική συνωμοσία και οι  προκατειλημμένοι  αρνητές κάθε συνωμοσίας.

Η ομολογία του δισεκατομμυριούχου Ροκφέλερ για την παγκόσμια νεοταξική συνωμοσία και οι  προκατειλημμένοι  αρνητές κάθε συνωμοσίας.

9 Φεβρουαρίου, 2021 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:937
Μοίρασέ το
Η ομολογία του δισεκατομμυριούχου Ροκφέλερ για την παγκόσμια νεοταξική συνωμοσία και οι  προκατειλημμένοι  αρνητές κάθε συνωμοσίας.

 

 

DAVID ROCKFELLER: “Μερικοί πιστεύουν ακόμη και ότι είμαστε μέρος μιας μυστικής κλίκας (Cabal)  που λειτουργεί ενάντια στα συμφέροντα των Ηνωμένων Πολιτειών, χαρακτηρίζοντας την οικογένειά μου και εμένα ως «διεθνιστές» και ότι συνωμοτούμε  με άλλους σε όλο τον κόσμο για τη δημιουργία μιας πιο ολοκληρωμένης παγκόσμιας πολιτικής και οικονομικής δομής – Έναν Κόσμο (ONE WORLD) , αν θές (να το πούμε έτσι) . Εάν αυτή είναι η κατηγορία, ΕΙΜΑΙ ΕΝΟΧΟΣ και είμαι ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ για αυτό.”

Η ομολογία του δισεκατομμυριούχου Ροκφέλερ για την παγκόσμια νεοταξική συνωμοσία και οι  προκατειλημμένοι  αρνητές κάθε συνωμοσίας.

 

 

Στο αποκαλυπτικό άρθρο που ακολουθεί, οι νοήμονες θα συνθέσουν εικόνες και δηλώσεις πολιτικών προσώπων της Πατρίδας μας, που είτε έχουν συμμετάσχει στην Τριμερή Επιτροπή, είτε και στην Λέσχη Μπίλντεμπεργκ του ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΗ – ΣΙΩΝΙΣΤΗ DAVID ROCKFELLER. Και όλοι αυτοί, δέχονται σατανικές εντολές σε βάρος του Ελληνικού λαού.

Το φωτογραφικό υλικό θα βοηθήσει την μνήμη πολλών…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Γράφει ο Βασίλης

 

Είναι γνωστό στον χώρο των σοβαρών μελετητών των κατά τεκμήριο πιθανότερων και αληθινών συνωμοσιών, ότι υπάρχουν αναμφισβήτητα οι εξουσιαστές που κινούνται από πολλαπλά κίνητρα και με δαιμονικό στόχο να επικρατήσουν επί της ελεύθερης βούλησης της ανθρωπότητας.

Τα συμφέροντα τους δεν είναι μόνο οικονομικά αλλά και ανώτερα,  ιδεολογικά και άκρως εξουσιαστικά.

Είναι αυτά που απαιτούν τιμή , προσήλωση, πίστη, σεβασμό και υπακοή από κάθε μελλοντικό παγκόσμιο πολίτη.

Δεν ανέχονται αδιαφορία ή διαφορετική αντιμετώπιση  κοινωνικής τάξης, επιβαλλόμενης “επιστημονικής” άποψης, ιδεολογίας, στάσης ζωής ή θρησκείας, ούτε μόνιμα αυτούς που παραμένουν υπεράνω χρημάτων. 

Ο σιωνιστικός και  καμπαλιστικός βραχίονας του εγχειρήματος τους άλλωστε, δεν επιτρέπει παρεκκλίσεις.

Πρέπει οι άνθρωποι να ενωθούν κάτω από μια βασική αρχή, μια ιδεολογία και τάξη , να αποτελέσουν μια τεράστια ψυχή και έναν κοινό πανανθρώπινο νου, ακόμα και μέσω της τεχνολογίας, πάνω και μέσα στο ανθρώπινο σώμα και εγκέφαλο.

Προπαγανδίζουν δε για δεκαετίες,  ότι πρέπει να συνειδητοποιήσουν οι άνθρωποι ότι συλλογικά είναι θεός και να δράσουν για να σώσουν τον θεό που είναι διαχωρισμένος σε γη και ουρανό. Να σεβαστούν την μητέρα φύση.  

Επιχειρούν οι “πεφωτισμένοι” εγκέφαλοι, ως αυτόβουλοι “δικαιωματικοί διαχειριστές” της ανθρώπινης τύχης,   με μακροχρόνιο πλάνο, να αλλάξουν ριζικά και μόνιμα, όπως νομίζουν, τον κόσμο.

 

Θέλουν να εγκαταστήσουν μια δεσποτική σχέση μεταξύ της ελίτ και του νέου τύπου πολίτη, αυτού των περιορισμένων παροχών και δικαιωμάτων  του κάθε εργάτη. 

Και αυτό επικοινωνείται στις υψηλές λέσχες ότι είναι δήθεν  προς όφελος  της εξελικτικής πορείας της ανθρωπότητας. 

Και φυσικά επιχειρούν να εκκολάψουν την νέα ουτοπική πραγματικότητα με βίαιες αλλαγές, καταστροφές της παλιάς τάξης σε όλα τα επίπεδα και με ασφυκτικό πλαίσιο ελέγχου.

Σκοπός είναι να δημιουργηθούν   μεταλλαγμένοι σωματικά και ψυχικά άνθρωποι και ελάχιστα σκεπτόμενοι ιδεολογικά, ιδιόμορφοι δούλοι.

Πειθήνιοι ανθρωπόμορφοι με ζωώδη ένστικτα  που πρέπει να συγκαταβαίνουν αναντίρρητα  σε οποιαδήποτε επιθυμία και διαταγή των αφεντικών της ολιγαρχίας, χωρίς ηθικούς φραγμούς. Χωρίς την προστασία οικογενειακών και εγκάρδιων κοινωνικών δεσμών μέσω της φιλίας και της ηθικής ακεραιότητας. 

Οι βασικοί συντελεστές της επιχειρούμενης αλλαγής,  είναι αυτοί που από θέσεις υπερβολικής ισχύος, λόγω και του δικαιώματος να ελέγχουν την ροή του χρήματος και την αδειοδότηση του εικονικού χρήματος μέσω δανείων και μελλοντικών οικονομικών υποσχετικών.

Εξαργυρώνουν ποικιλοτρόπως την όποια εναπομείναντα παγκόσμια καταναλωτική και εμπορική πίστη και φερεγγυότητα. 

Δεν ενδιαφέρονται τόσο για το άμεσο χρήμα ως ικανοποίησή των προσωπικών επιθυμιών τους, αλλά για την μελλοντική διασφάλιση της εξουσιαστικής δομής και πορείας της ανθρωπότητας.

Ο “ιερός” σκοπός τους δεν τους κάνει να διστάζουν  ώστε να απολεστεί και μέρος από το  προσωρινό κέρδος της παγκόσμιας παραγωγής.

Μπροστά στην επένδυση της μονιμότητας του μέλλοντος για τους ίδιους και τους απογόνους τους και της υστεροφημίας του συντελεστή της παγκόσμιας αναδιοργάνωσης, η επιχειρούμενη δόξα  και εξουσιολαγνεία υπερκαλύπτουν την αγάπη για περισσότερο άμεσο και άπλετο χρήμα.

Και αυτό μόνο στην περίπτωση που πρέπει να θυσιαστεί κάτι σε προσωπικό επίπεδο.

Όπως για παράδειγμα  είναι το αναπτυξιακό μέγεθος ορισμένων  οικονομικών τομέων που έχουν επενδύσει.     

Άλλωστε έχουν πιθανότατα ορκιστεί για την επίτευξη του στόχου και μπροστά στην πανίσχυρη παγκόσμια κάστα τους, νοιώθουν αδύναμοι να ολιγωρήσουν .

Νιώθουν εξάλλου ότι είναι αδύνατο να ξεφύγουν και από τις “σοφές” ερπετικές σκοτεινές δυνάμεις που διαφεντεύουν τις περισσότερες παραδομένες ψυχές στον άμοιρο πλανήτη, από την πρώτη στιγμή της γραπτής ιστορίας του.   

Είναι αυτοί που αφήνονται να οδηγούν τις παγκόσμιες εξελίξεις με ευέλικτα πλάνα ,σε προκαθορισμένη  όμως διαδρομή πολλών δεκαετιών,  πάντα σχεδιάζοντας και για σένα, χωρίς εσένα. 

Σαφή γεγονότα και δηλώσεις σημαντικών ανθρώπων σε κοινή θέα στο ιστορικό γίγνεσθαι,  στην θεωρία τουλάχιστον, καταφέρνουν να παραμένουν κρυμμένες και άγνωστες στους κάθε λογής αδαείς.

Καμιά φορά, εάν παρατηρηθούν,  τσαλακώνουν προσωρινά  την πωρωμένη συνείδηση των υποκριτών και βολεμένων της αστικής τάξης.

Αυτοί, φορτώνοντας την κοσμοθεωρία τους με άκρατο στρουθοκαμηλισμό, προσπαθούν να διασώσουν ιδεοληπτικά το είδωλο του καλοπερασάκια με κάθε τρόπο, στο σύντομο αυτό πέρασμα από τούτο τον πλανήτη.

Κάθε διατάραξη αυτής της στάσης ζωής, μέσω έντονων υπενθυμίσεων σοβαρών πιθανοτήτων συνωμοσίας, προμελετημένων  μαζικών καταστροφών  και αδέκαστης συμπαντικής κρίσης, βρίσκει σθεναρή αντίδραση στον εσωτερικό  τους κόσμο.

Φτάνουν  ορισμένοι σε βάθη ειρωνικής ασέβειας όσων ασπάζονται διαφορετικές οπτικές γωνίες και υπενθυμίζουν πολλαπλούς κινδύνους, επίγειους και αιώνιους. 

Η άρνηση συζήτησης και συσχετισμού των πραγματικών δεδομένων, είναι το μόνο που μπορεί να καλύψει την επιχειρούμενη διάλυση της “θετικής ενέργειας” και ουτοπικής ελπίδας από τους “τρελούς” συνομωσιολόγους.

Η τεχνητή πραγματικότητα του εξουσιαστικού μάτριξ, που τους έχει έντεχνα και επιστημονικά επιβληθεί στον  κοινότυπο τρόπο σκέψης τους , τους τυφλώνει από την κατανόηση της δραματικής αλήθειας.

Κάνει δε  ορισμένους πτυχιούχους στον ψυχολογικό τομέα, να αραδιάσουν λίστες από θεωρίες ψυχοσύνθεσης όσων ασπάζονται “θεωρίες συνωμοσίας”.

Φυσικά υπονοούν ότι δεν υπάρχει καμιά συνωμοσία ποτέ και πουθενά.

Προσπαθούν να διαδώσουν την αντίληψη ότι όσοι ασχολούνται με αυτά, χρίζουν υποστήριξης αφού πιστεύουν σε φαντασιόπληκτα ψέματα.  

Κάθε διαπλεκόμενος, πλην όμως τεχνηέντως  σοβαροφανής  πολιτικός, κάθε κουλτουριάρης ταγός των γραμμάτων, κάθε εκκλησιαστικός εκπεσών και κάθε θιασώτης της προπαγανδιστικής  δημοσιογραφίας,  ευνόητα επικροτεί τις ψυχοτροπικές δικαιολογίες και την συκοφαντία των σκεπτικιστών. 

Έχει μια μόνιμη  άρνηση της παραδοχής στην ύπαρξη των αληθινών συνωμοσιών.

Είναι αυτές που φέρουν πάντα μεγάλο συνδυασμό στοιχείων και ανεπαρκείς ή αστείες αντιρρήσεις της αντίθετης άποψης.

Κάθε εχέφρων άνθρωπος   θα πρέπει τουλάχιστον να αναρωτηθεί εάν είναι αλήθεια.

Να αναζητήσει τις δικλίδες διασφάλισης,   στο τι δηλαδή θα πρέπει να κάνει η πανανθρώπινη υγιής κοινότητα, για να σιγουρευτεί ότι δεν είναι αλήθεια ή να ελαττώσει τον υφιστάμενο κίνδυνο. 

Οι θρασύδειλοι όμως κάθε είδους, φέρονται ως να μην υπήρξε και να μην υπάρχει ποτέ τέτοιος κίνδυνος.

Προτιμούν να ενημερώνονται από μεγάλα ΜΜΕ ποικίλης ύλης , που αποσπούν την προσοχή από τα ουσιαστικά και σημαντικά θέματα που αφορούν το αμέτρητο μέλλον όλων. 

Τα γνωστά ΜΜΕ που λαμβάνουν την κυρίως ύλη τους από τα ελάχιστα “έγκριτα”  πρακτορεία ειδήσεων για να μεταδίδουν δήθεν αξιόπιστες  και σημαντικές ειδήσεις.

Και για να λαμβάνουν το μερίδιο τους φυσικά από την διαφημιστική πίτα, την οποία μοιράζουν έμμεσα οι διαπλεκόμενοι μεγαλομέτοχοι των πολυεθνικών εταιρειών και που συνδέονται ποικιλοτρόπως με τους αόρατους εξουσιαστικούς μαριονετίστες.

Αυτούς  που όντως χτυπούν τα τύμπανα και χορεύουν οι αγορές μαζί με τους πολιτικούς.     

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο μεγαλύτερος, από πλευράς διασημότητας, Άγιος της εποχής μας, ο Παΐσιος,  αναφέρθηκε στους σιωνιστές και στο από αιώνων σχέδιο τους.

Την συνωμοσία τους δηλαδή ενάντια στην ανθρωπότητα και στον πόλεμο εναντίων των απανταχού χριστιανών, την πιο διωκόμενη θρησκευτική κοινότητα της γης και επί των ημερών μας. 

Κανείς όμως επιφανής δεν τόλμησε με επίμονη θρασύτητα να τον ονομάσει συνομωσιολόγο. 

Οι συνωμοσίες, οι ανηθικότητες  και οι αυθαιρεσίες της γήινης εξουσίας είναι καλά καταγεγραμμένες στην Αγία Γραφή και την εκκλησιαστική και μη ιστορία.

Δεν είναι καινούργιο φαινόμενο της εποχής μας.

Η έκταση όμως της συνωμοσίας της νέας τάξης, μαζί με τις τεχνολογικές δυνατότητες απόλυτου ελέγχου και καταπίεσης κάθε αντίδρασης για δίκαιες αλλαγές υπέρ της λαϊκής βούλησης και υπεράσπισης  των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, είναι ανεπανάληπτη.     

Παρόλα αυτά, η  όποια συνεχιζόμενη ειρωνική αστειότητα  και υπεκφυγή των αρνητών της νεοταξικής συνωμοσίας, εκ της αμάθειας ή και υποκρισίας, θα μπει πλέον σε άλλα πλαίσια με αυτή την αποκάλυψη παρακάτω.

Θυμίζω ότι είναι αυτοί , ειδικά στην περίοδο του ιού, που υπεκφεύγουν συστηματικά τις συζητήσεις περί της συνωμοτικά κατευθυνόμενης παγκοσμιοποίησης, από μια ελίτ και χωρίς την συναίνεση των πολιτών του κόσμου.

Θυμόμαστε όλοι τις ανακοινώσεις πολιτικών “δικτατορίσκων” που φώναζαν για όσους έδιναν βάση στον “αγαπημένο” τους όρο, όταν θέλουν να λοιδορήσουν όσους ερευνούν την αλήθεια, αυτόν περί “θεωριών” συνωμοσίας.

Όχι, δεν είναι όλες “θεωρίες”, με την έννοια μάλιστα της αρρωστημένης φαντασίας, για όσους τουλάχιστον ψάχνουν αναλυτικά και έχουν την ικανότητα να διασταυρώνουν.

Πρόκειται για πλήρως τεκμηριωμένες αναλύσεις και λογικές εξηγήσεις που σκιαγραφούν με τεράστιες πιθανότητες την αδυσώπητη πραγματικότητα.

Οι τρελές και άκυρες θεωρίες συνωμοσίας, δημιουργούνται άλλωστε συνήθως από νεοταξικά όργανα, με σκοπό να συμπαρασύρουν στο εύκολο τσουβάλιασμα την ανάλυση και απόδειξη των πραγματικών.

Στην  προκειμένη όμως περίπτωση, τι  να συμπληρώσει άλλωστε κανείς, όταν ο βασικότερος ίσως πρωταγωνιστής, ο Ροκφέλερ, ομολογεί με την αυτοβιογραφία του, την συνωμοσία ενάντια στα συμφέροντα της Αμερικής και ευρύτερα της αυτοδιάθεσης των λαών και περηφανεύεται για αυτό.

Όταν  ομολογεί ο  δισεκατομμυριούχος , που ο ρόλος του μέχρι τώρα κατατασσόταν από τα αναξιόπιστα εξουσιαστικά φερέφωνα στις φαντασίες των “συνομωσιολόγων”,   και περηφανεύεται για όσα κρυφά μαγειρεύονται, κάθε αμφισβήτηση είναι έωλη.

Αποδείχνει ότι οι κάποτε θεωρίες συνωμοσίας για την παλιά, ανεπίσημη “βασιλική” οικογένεια της Αμερικής , με τον παππού του μεγιστάνα και κάποτε επίσημα πλουσιότερο άνθρωπο, δεν ήταν τελικά ανυπόστατες φήμες.

Η οργανωμένη δημιουργία μιας παγκόσμιας κυβέρνησης , όπου διάφοροι στην Ελλάδα και στο εξωτερικό καλούν πλέον ανοιχτά από τα Μ.Μ.Ε, ξεκίνησε με άκρα μυστικότητα και μόνο σενάρια συνωμοσίας έριχναν το απαραίτητο διερευνητικό φως για την πορεία της ανθρωπότητας.   

 

 Ο απόγονός της δυναστείας θεώρησε εαυτόν και την καμπαλιστική κλίκα του, ως   πεφωτισμένους που πρέπει να αποφασίσουν για τους λαούς. 

Άλλωστε μέλη της ευρύτερης οικογένειας του υπήρξαν γερουσιαστές. 

Ο ίδιος δεν κατάφερε να εκλεγεί ποτέ, αλλά τις δεκαετίες του 70 και 80  είχε διασυνδέσεις με κάθε μεγάλο πολιτικό του πλανήτη.

Το 1973 ίδρυσε την περιβόητη τριμερή  ( Trilateral Commission) επιτροπή που κατέχει πάντα υψηλές θέσεις στα “συνομωσιολογικά” ιεραρχικά διαγράμματα της  σκιώδους παγκόσμιας εξουσίας και κατανομής της.

Οι πλούσιοι και ισχυροί σαφώς και επιχειρούν να επιβάλουν τις απόψεις τους, με κάθε μέσον στους συνήθως πολύ φτωχότερους ή ανίσχυρους γεωστρατηγικά πολιτικούς.

Είναι ότι λογικότερο υπάρχει ως κλασική ανθρώπινη συμπεριφορά του ισχυρού, πλην όμως πολλοί εθελοτυφλούν για τα αυτονόητα, ακόμα και σήμερα. 

Στο πριν 18 έτη εκδοθέν βιβλίο του, όπου γράφει ο ίδιος τις απόψεις του για την παγκόσμια πολιτική, ομολογεί διάφορα με ωραιοποιημένη γλώσσα και φυσικά αναφέρεται στις γνωστές δομές, στα κέντρα αποφάσεων όπως η Λέσχη Μπίλντεμπεργκ και το συμβούλιο εξωτερικών υποθέσεων.

Η ερευνήτρια στο παρακάτω βίντεο,  βρίσκει τα καίρια σημεία στο βιβλίο με μεγάλη έκπληξη. 

 

https://www.amazon.com/Memoirs-David-Rockefeller/dp/0812969731

 

Memoirs Paperback – Illustrated, October 28, 2003, by David Rockefeller 

 

https://youtu.be/NHGm49hhOmw

 

DAVID ROCKFELLER: “Μερικοί πιστεύουν ακόμη και ότι είμαστε μέρος μιας μυστικής κλίκας (Cabal)  που λειτουργεί ενάντια στα συμφέροντα των Ηνωμένων Πολιτειών, χαρακτηρίζοντας την οικογένειά μου και εμένα ως «διεθνιστές» και ότι συνωμοτούμε  με άλλους σε όλο τον κόσμο για τη δημιουργία μιας πιο ολοκληρωμένης παγκόσμιας πολιτικής και οικονομικής δομής – Έναν Κόσμο (ONE WORLD) , αν θές (να το πούμε έτσι) . Εάν αυτή είναι η κατηγορία, ΕΙΜΑΙ ΕΝΟΧΟΣ και είμαι ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ για αυτό.”

 

“Some even believe [the Rockefellers] are part of a secret cabal working against the best interests of the United States, characterizing my family and me as ‘internationalists’ conspiring with others around the world to build a more integrated global political and economic structure – one world, if you will. If that’s the charge, I stand guilty, and I’m proud of it.”

 

Βασίλης

 

Προβολές : 937


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα