Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΟΗΕ ΚΑΙ Η «ΠΑΝΔΗΜΙΑ» ΠΟΙΟΙ ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΟΗΕ ΚΑΙ Η «ΠΑΝΔΗΜΙΑ» ΠΟΙΟΙ ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ

4 Ιουνίου, 2020 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:223
Μοίρασέ το

Ένα από τα σημαντικότερα αποτελέσματα της «Πανδημίας» είναι ότι οι πλουσιότεροι άνθρωποι στις ΗΠΑ και στον υπόλοιπο κόσμο αύξησαν αμέσως τον πλούτο τους, ενώ την ίδια στιγμή εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι έχασαν τις δουλειές τους και χιλιάδες εκατομμύρια μικρές επιχειρήσεις καταστράφηκαν.

 

Να υποθέσω πως κάποια αισχρά κύμβαλα, που ταυτίστηκαν με την κυβερνητική καραντίνα, έχουν αρχίσει να αντιλαμβάνονται την έκταση της απόλυτης τραγωδίας, που παίχτηκε σε βάρος όλων των λαών και του Ελληνικού Λαού, ή ακόμα ζουν τον μύθο της πληρωμένης προδοσίας τους;;;
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
Κλεάνθης Γρίβας
 
Η διαχείριση μιας κρίσης, μέσω της οποίας οι πλούσιοι γίνονται πλουσιότεροι ενώ εκατομμύρια χάνουν τη δουλειά τους
 
 
Από την Παγκόσμια Νέα Τάξη της «Κοινωνίας των Εθνών» (1918)
στην Παγκόσμια Νέα Τάξη του Ο.Η.Ε. (2008 και 2020)
ΑΠΟ ΤΗΝ (ΑΝΕΠΙΤΥΧΗ) ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ (ΚτΕ, 1918)

Η Κοινωνία των Εθνών (ΚτΕ) ιδρύθηκε το 1919 από τις στάχτες της Α’ Παγκόσμιας Ανθρωποσφαγής (1914-1918) με αμερικανική πρωτοβουλία, με την επιμονή του προέδρου των ΗΠΑ Woodrow Wilso(Γούντροου Ουΐλσον) στο Διάγγελμα των 14 σημείων που εκφώνησε στις 8 Ιανουαρίου 1918.
 
Η ΚτΕ συγκροτήθηκε με βάση την Συνθήκη των Βερσαλλιών (1919) με την οποία τερματίστηκε ο Α’ Παγκόσμιος Πόλεμος, με την υπόσχεση του αφοπλισμού, της πρόληψης του πολέμου, της ενίσχυσης της συλλογικής ασφάλειας μέσω διπλωματικών διαπραγματεύσεων και της βελτίωσης της ζωής σε παγκόσμια κλίμακα, ως φορέας και εγγυητής της διαρκούς ειρήνης, παρόλο που αδυνατούσε να παίξει αυτό το ρόλο γιατί δεν διέθετε δική της στρατιωτική δύναμη για να επιβάλει τις «αποφάσεις» της.
 
Έτσι, μέσα από τις συνεχείς (ατιμώρητες) παραβιάσεις των καταστατικών αρχών της ΚτΕ από τα κράτη-μέλη της κατά την ταραγμένη δεκαετία του 1930 (Ιταλία, Γερμανία, κ.α.), οδηγήθηκε στον εξ’ ασιτίας θάνατο και η υπόσχεση της διαρκούς ειρήνης (υπό την επίδραση της οποίας, ο Α’ Παγκόσμιος Πόλεμος χαρακτηρίστηκε αφελώς ως «ο πόλεμος που έθετε τέλος σε όλους τους πολέμους), μέσα σε 20 μόλις χρόνια κατέληξε σε μια δεύτερη –ακόμη βιαιότερη και ανθρωποκτόνα–  παγκόσμια ανθρωποσφαγή.
 
ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΤΟΥ Ο.Η.Ε (2008 και 2020)
 
Ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) ιδρύθηκε το 1945 από τις ερείπια του Β’ Παγκόσμιας Ανθρωποσφαγής (1939-1945) με αμερικανική πρωτοβουλία, με την επιμονή του προέδρου των ΗΠΑ Franklin Delano Roosevelt (Φραγκλίνου Ρούζβελτ), με τις ίδιες υποσχέσεις και τις ίδιες αδυναμίες:
 
Όλη η εξουσία ήταν συγκεντρωμένη στα 5 μόνιμα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας του Οργανισμού που διέθεταν το δικαίωμα της αρνησικυρίας (βέτο), ενώ η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ που απαρτίζονταν από αντιπροσώπους όλων των κρατών-μελών διέθετε μόνο «εξουσία» ψηφισμάτων και όχι αποφάσεων, η εφαρμογή των οποίων εξαρτιόταν απολύτως από τα 5 μόνιμα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας.
 
Συνεπώς, η εξέλιξη του ΟΗΕ ήταν λίγο-πολύ προκαθορισμένη εξαρχής: Η Γενική Συνέλευση παρείχε δημοκρατική νομιμοφάνεια στη λειτουργία του Οργανισμού και τα 5 μόνιμα μέλη μονοπωλούσαν την εξουσία των αποφάσεις και των εκτελέσεών τους.
 
Το 2020, εν μέσω της νέκρωσης της οικονομίας και της κοινωνίας σε πλανητικό επίπεδο εξαιτίας της «πανδημίας», αποκαλύφθηκε ότι ήδη από το 2008 που εκδηλώθηκε η οικονομική κρίση, ο ΟΗΕ είχε επεξεργαστεί ένα πρόγραμμα αντίδρασης των κυρίαρχων ελίτ που τιτλοφορούνταν Πρόγραμμα της Παγκόσιας Νέας Τάξης. Σύμφωνα με την σχετική ανάρτηση στην ιστοσελίδα του:
 
«Το Πρόγραμμα της Παγκόσμιας Νέας Τάξης του ΟΗΕ είναι μια παγκόσμια πρωτοβουλία υψηλού επιπέδου που θεσπίστηκε το 2008 για να προωθήσει ένα νέο οικονομικό μοντέλο, μια νέα πολιτική τάξη και, γενικότερα, μια παγκόσμια νέα τάξη για την ανθρωπότητα, η οποία επιτυγχάνει τους παγκόσμιους στόχους του ΟΗΕ για την αειφόρο ανάπτυξη έως το 2030, και την ευτυχία, την ευημερία και την ελευθερία όλης της ζωής στη Γη έως το 2050… Προώθηση ενός νέου οικονομικού προτύπου Happytalism από το 2008». [βλ. https://unnwo.org/]
 
 
Σ’ αυτή την ανάρτηση του ΟΗΕ, αποκαλύπτεται η ύπαρξη και η εφαρμογή ενός Προγράμματος μιας Παγκόσμιας Νέας Τάξης (στο οποίο συμμετέχουν όλοι οι οργανισμοί του ΟΗΕ, συμπεριλαμβανομένου και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας/Αρρώστιας) το οποίουπόσχεται να μας κάνει όλους «ευτυχισμένους» από το έτος… 2050. (!!!)
 
Στο πλαίσιο αυτού του Προγράμματος ο όρος «καπιταλισμός» έχει αντικατασταθεί από τον όρο«Happytalism»που προσδιορίζεται ως «ένα Νέο Οικονομικό Μοντέλο που θέτει την ευτυχία, την ευημερία και την ελευθερία στο κέντρο  των μοντέλων και των συστημάτων της ανάπτυξης του ανθρώπου, για όλη του τη ζωή».
 
Το Πρόγραμμα της Παγκόσμιας Νέας Τάξης του ΟΗΕ παραπέμπει ευθέως στον «Γενναίο Καινούριο Κόσμο» του Aldus Huxley, όπου η πληθυσμιακή και κοινωνική  σταθερότητα εξασφαλίζεται με την παραγωγή καθορισμένου αριθμού μεταλλαγμένων ανθρωποειδών που η «ευτυχία» τους συντηρείται με τη χορήγηση της Soma.
 
Κι εδώ παρεμβαίνει ο διεφθαρμένος και αναξιόπιστος Παγκόσμιος Οργανισμός Αρρώστιας (ΠΟΥ), η «Πανδημία», η Big Tech, η εξωνημένη Ιατρική Συντεχνία και η Big Pharma με τα υπό εξέλιξη εμβόλιά της που τροποποιούν το γενετικό υλικό των ανθρώπων (DNA και RNA).
 
Στις 30 Μάϊου 2020, ο Brian Shilhavy, εκδότης του Health Impact News, δημοσίευσε μια έκθεση σύμφωνα με την οποία το σχέδιο για την ανάπτυξη μιας Παγκόσμιας Νέας Τάξης μέσω των Ηνωμένων Εθνών δεν είναι πλέον μια «θεωρία συνωμοσίας», αλλά μια εν εξελίξει πραγματικότητα, δεδομένου ότι τα σχετικά σχέδια έχουν δημοσιευτεί.
 
Ένα από τα σημαντικότερα αποτελέσματα της «Πανδημίας» είναι ότι οι πλουσιότεροι άνθρωποι στις ΗΠΑ και στον υπόλοιπο κόσμο αύξησαν αμέσως τον πλούτο τους, ενώ την ίδια στιγμή εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι έχασαν τις δουλειές τους και χιλιάδες εκατομμύρια μικρές επιχειρήσεις καταστράφηκαν.
 
 
R.FKENNEDYJr: Η ΚΛΟΠΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΡΧΕΣ ΕΛΙΤ
 
 
Στις 29 Μαΐου 2020, ο Robert F. Kennedy, Jr., σε άρθρο του με τίτλο «Ενώ η Καραντίνα καταστρέφει την οικονομία, οι 5 πλουσιότεροι άνθρωποι των Ηνωμένων Πολιτειών έγιναν πλουσιότεροι κατά 75 δισεκατομμύρια δολάρια», γράφει:
 
«Στην αρχή της καραντίνας, προειδοποίησα ότι οι ισχυροί και οι δισεκατομμυριούχοι θα εκμεταλλεύονταν την κρίση για να επιταχύνουν την επιβολή της επιτήρησης και του αυταρχικού ελέγχου του πληθυσμού, με στόχο να μετατρέψουν την Αμερική σε Κράτος Εθνικής Ασφάλειας, να σχεδιάσουν την τελική εκκαθάριση της μεσαίας τάξης της Αμερικής και να μεταφέρουν τον πλούτο της σε μια ομάδα πλουτοκρατών της Big Data, Big Telecom και της Big Pharma.
 
Ήδη, μετασχηματιζόμαστε γοργά από μια υποδειγματική δημοκρατία σε ένα τυραννικό αστυνομικό κράτος που λειτουργεί υπό την διεύθυνση της Big Data, της Big Telecom, της Big Pharma, του Ιατρικού Καρτέλ και της «κοινότητας» των Υπηρεσιών Πληροφοριών των ενόπλων δυνάμεων και της βιομηχανίας.
 
Αυτή η πανεθνική καραντίνα είχε ως αποτέλεσμα να κλείσουν μόνιμα  πάνω από 100.000 μικρές επιχειρήσειςνα χαθούν 38 εκατομμύρια θέσεις εργασίας  και  27 εκατομμύρια Αμερικανοί να χάσουν την υγειονομική τους ασφάλιση, ενώ η υπερπλούσια ελίτ γίνεται όλο και πλουσιότερη και η μεσαία τάξη φθίνει. 
 
Σύμφωνα με μια έκθεση της Americans For TaxFairness (Αμερικανοί για τη φορολογική δικαιοσύνη), οι δισεκατομμυριούχοι αυξάνουν τον πλούτο τους πέρα ​​από κάθε φαντασία.
Από τις 18 Μαρτίου, που επιβλήθηκε το lockdown μέχρι τις 19 Μαΐου 2020, η συνολική καθαρή αξία τωνBill Gates (Microsoft), Jeff Bezos (Amazon) Mark Zuckerberg (Facebook), Warren Buffett (Berkshire Hathaway) και Larry Ellison (Oracle) αυξήθηκε κατά  75,5 δισεκατομμύρια δολάρια.
 
Σύμφωνα με τα  στοιχεία του Forbesο συνολικός πλούτος των 630 δισεκατομμυριούχων των ΗΠΑ αυξήθηκε κατά 434 δισεκατομμύρια δολάρια (15%), από 2,948 τρις δολάρια σε 3,382 τρις δολάρια.
 
Η High Tech είναι απαραίτητη για το κράτος επιτήρησης. Η Microsoft (Bing), το Facebook και το Amazon διευκολύνουν την αποκέντρωση των πολιτών υπό τον ασφυκτικό έλεγχο μιας στρατιωτικοποιημένης ολιγαρχίας, που επιβάλλει λογοκρισία ενάντια σε κάθε έκφραση διαφωνίας.
 
– Ο πλούτος του Zuckerberg αυξήθηκε κατά  46,2%  (αύξηση 25,3 δις δολάρια),
 
– του Bezos κατά 30,6% (αύξηση κατά 34,6 δις δολάρια),
 
– του Bill Gates κατά  8,2%  (αύξηση κατά 8 δις δολάρια).
 
 
Αυτή την εβδομάδα, lockdown, οι μετοχές τους έφτασαν στα υψηλότερα επίπεδα όλων των εποχών: Οι μετοχές της Amazon  αυξήθηκαν κατά 29% από τον Ιανουάριο και του  Facebook αυξήθηκαν κατά 10%.
 
Και άλλοι «Τιτάνες» της τεχνολογίας είδαν τα χαρτοφυλάκιά τους να αυξάνονται.
Το χαρτοφυλάκιο:
– του Buffett αυξήθηκε κατά 0,8% (έως 564 εκατομμύρια δολάρια),
– του Larry Ellison κατά 11,9% (έως 7 δις δολάρια),
– του Musk κατά 48% (έως 11,8 δις δολάρια).
 
Μεταξύ των δισεκατομμυριούχων που αυξάνουν τον πλούτο τους σε συνθήκες δημόσιας δυστυχίας, περιλαμβάνονται ο Michael Dell, “βαρόνος” της τεχνολογίας και ο Rupert Murdoch, “βαρόνος” της Big Pharma και της Big Μedia. Αυτοί οι “βαρόνοι” χρειάζονται ένα αστυνομικό κράτος επιτήρησης, ελέγχου και επιβολής για να προστατεύουν τα άνομα κέρδη τους από τη δημόσια οργή».
 
 
 
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΟΒΑΡΟΝΟΥΣ ΤΟΥ 1865 ΣΤΙΣ ΚΥΡΙΑΡΧΕΣ ΕΛΙΤ ΤΟΥ 2020
 
 
«Οι σημερινές κυρίαρχες ελίτ του πλούτου στις ΗΠΑ, κατάγονται από τους ληστοβαρόνους του Αμερικανικού Εμφυλίου Πολέμου (1861-1865). 
 
Ληστοβαρόνοι ονομάζονταν οι μαυραγορίτες που αναδείχτηκαν σε κορυφαίους παράγοντες οικονομικής ισχύος κάνοντας λαθρεμπόριο όπλων, εφοδίων, τροφίμων, ποτών, κ.α., κατά τη διάρκεια του Εμφυλίου Πολέμου.
 
Απ’ αυτούς τους μαυραγορίτες, που εκμεταλλεύτηκαν ανελέητα την κατάσταση ανάγκης που διαμορφώθηκε κατά τον Εμφύλιο Πόλεμο, προέκυψαν οι νέες βιομηχανικές και τραπεζικές αυτοκρατορίες των Rockefeller, Carnegie, DuPont, Vanderbilt, Morgan και άλλων, οι οποίες, εν συνεχεία, συγχωνεύτηκαν σε εταιρείες και δημιουργήθηκαν κοινοπραξίες και τραστ που ελέγχουν κάθε πλευρά της οικονομικής ζωής.
 
Το πρώτο τραστ που δημιουργήθηκε ήταν η εταιρεία Standard Oil που κατείχε 14 και έλεγχε άλλες 26 εταιρείες.
 
Το 1900, υπήρχαν στις ΗΠΑ 181 τέτοια βιομηχανικά μονοπώλια, με πιο αντιπροσωπευτικό ανάμεσά τους την Εταιρεία Χάλυβα των ΗΠΑ (1901), ένα τραστ των χαλυβουργιών των Carnegie, Morgan και άλλων, που συγκέντρωσε υπό κοινό έλεγχο 228 εταιρείες και έλεγχε το 70% της εθνικής παραγωγής χάλυβα και σιδήρου».
 
(Κλεάνθης Γρίβας, Πλανητική Κυριαρχία και Ναρκωτικά: τα ναρκωτικά ως εργαλείο της Αμερικανικής Εσωτερικής και Εξωτερικής Πολιτικής. Πρόλογος: Γιάννης Μανωλεδάκης. Λιβάνης 1997, Ιανός 2006)
 
 
Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ (Fed)
 
 
Βασικό εργαλείο για την εφαρμογή του Προγράμματος της Παγκόσμιας Νέας Τάξης του ΟΗΕ είναι η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ (Fed), ένα εξωσυνταγματικό όργανο που συγκροτήθηκε από ιδιώτες τραπεζίτες στις 23 Δεκεμβρίου 1913 με την ψήφιση του νόμου Federal Reserve Act, στις συνθήκες της σοβαρότατης τραπεζικής κρίσης του 1907.
 
Αυτοί οι ιδιώτες τραπεζίτες έχουν σφετεριστεί δύο βασικές προνομίες του κράτους: την έκδοση του χρήματος και τον διακανονισμό της νομισματικής πολιτικής (των ΗΠΑ και, κατ’ επέκταση, όλου του κόσμου).
 
Και τις ασκούν ανεξέλεγκτα και εν κρυπτώ, αποτελώντας μια ευθεία απειλή για την ελευθερία των Αμερικανών.
 
Ο Dr. Ron Paul, πρώην μέλος του Κογκρέσου των ΗΠΑ, λέει ότι το «Βαθύ Κράτος» (Deep State) είναι σε θέση να το κάνει αυτό, δεδομένου ότι μέσω της Ομοσπονδιακής Κεντρικής Τράπεζας (Fed) οι Παγκοσμιοποιητές ελέγχουν τη νομισματική πολιτική όλου του κόσμου. 
 
Όπως εξηγεί, χωρίς την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ και την ικανότητά τους να δημιουργούν χρήματα εκ του μη όντος, η αντίδραση στον κοροναϊό με το πλανητικό lockdown, ποτέ δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί.
 
Και αναλύει τον ρόλο της Ομοσπονδιακής Τράπεζας (Fed) των ΗΠΑ στην εν εξελίξει «Πανδημία» στην καθημερινή του εκπομπή, The Liberty Report:
 
«Ποιος κατέχει τη Fed; Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ είναι ένα μονοπώλιο που δημιουργείται από τη συνταγματική κυβέρνηση. 
 
Χάρη σ’ αυτή, οι τραπεζίτες και οι πολιτικοί μπορούν να ενεργούν απερίσκεπτα, και ο υπόλοιπος πληθυσμός να υφίσταται τις συνέπειες των ενεργειών τους και καταβάλλει το τίμημά τους.
 
Χωρίς τη Fed, τόσο η ομοσπονδιακή κυβέρνηση όσο και οι κυβερνήτες των πολιτειών θα είχαν αναγκαστεί να ενεργήσουν πιο ορθολογικά. 
 
Χωρίς την Fed, το lockdown των πολιτειών θα ήταν αδιανόητο.
 
Αλλά τώρα, η άνευ προηγουμένου ζημία έχει γίνει και οργανώνεται η “διάσωση” της οικονομίας από τη Fed. 
 
Όσο υπάρχει η Fed, οι Αμερικανοί πολίτες πρέπει να πληρώσουν (και θα συνεχίσουν να πληρώνουν) το κόστος της ζημιάς. 
 
Η Fed καθιστά δυνατούς τους ατελείωτους πολέμους… και αυτή ενεργοποίησε την τυραννία με πρόσχημα τον Coronavirus».
 
Το σχέδιο της Παγκόσμιας Νέας Τάξης του ΟΗΕ αντικαθιστά τα οικονομικά συστήματα του κόσμου με κάτι που ονομάζεται «Happytalism», προσφέροντας «ένα νέο οικονομικό σύστημα, κοινωνικοπολιτική φιλοσοφία και πρότυπο ανθρώπινης ανάπτυξης που τοποθετεί την υπεροχή της ευτυχίας, της ευημερίας και της ελευθερίας στο κέντρο της ανθρώπινης ανάπτυξης και όλης της ζωής».
 
Αλλά, αποφεύγει να προσδιορίσει το αντίτιμο με το οποία θα προσφερθεί αυτή η «ευτυχία» από την Παγκόσμια Νέα Τάξη και ποιος θα καθορίσει το περιεχόμενο της προσφερόμενης «ευτυχίας».
 
 
Κλεάνθης Γρίβας

 

Πηγή

Προβολές : 223


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα