Η ΠΟΕΔΗΝ, απειλεί με μηνύσεις τον Παντελή Θαλασσινό και όσους αμφισβητούν ότι έκαναν το εμβόλιο πολιτικοί και λοιποί... Nick Kilo: “ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ”

Η ΠΟΕΔΗΝ, απειλεί με μηνύσεις τον Παντελή Θαλασσινό και όσους αμφισβητούν ότι έκαναν το εμβόλιο πολιτικοί και λοιποί... Nick Kilo: “ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ”

29 Δεκεμβρίου, 2020 23 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:992
Μοίρασέ το

Nick Kilo: “Με ένα δείγμα αίματος ο καθένας λοιπόν θα μας αποδείξετε ότι όντως κάνατε το κορονοεμβολιο, όπως είπα με την ίδια μεθοδολογία ελέγχου των κατασκευαστών”

Μάγκες την … “που…..τε”… 

Έτσι και πάτε νομικά τον Παντελή Θαλασσινό,ή οποιονδήποτε άλλο που δεν σας πιστεύει πως κάνατε το πραγματικό εμβόλιο, δεν θα  ξέρουν οι δικαστές (που το πιο πιθανό θα είναι να είναι στημένοι), από που να φύγουν…

ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ.

ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ… ΧΙΛΙΑΔΕΣ…

ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΚΟΡΟΪΔΟΪΟΥ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 
Το παρόν είναι αφιερωμένο εξαιρετικά, σε όσους φοβεριζουν και απειλούν με μηνύσεις όσους αμφισβητούν ότι έκαναν πραγματικά το κορονοεμβολιο κάποιοι πολιτικοί, κυβερνητικοί και επαγγελματίες υγείας
Ενδεικτικά λινκ με “απειλές”
 
Κοπιάστε.
Και εγώ (και ειμαι σίγουρος και όλοι οι άλλοι “αμφισβητίες”) σας προκαλούμε να κάνετε μηνύσεις. … (((Αν και η ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ή το να μη πιστεύει κάποιος κάτι και να τα δηλώνει με δημόσιο ελεύθερο λόγο, έχοντας το αναφαίρετο δικαίωμα της ελεύθερης γνώμης ΔΕΝ είναι ποινικό αδίκημα και ούτε προσβολή ή συκοφαντική δυσφήμηση)))…
 
Θα σας περιμένουμε (αν τολμήσετε) στο δικαστήριο για να μας αποδείξετε ότι ΟΝΤΩΣ κάνατε το κορονοεμβόλιο. Να το αποδείξετε με ένα πάρα πολύ επιστημονικά τεκμηριωμένο τρόπο, γιατί ο “λόγος” σας με τα χιλιάδες ψευδή σας δεν αξίζει φράγκο .
 
Ακριβώς όπως ελέγχουν οι κατασκευαστές των εμβολίων τους εθελοντές στις κλινικές δοκιμές καταγράφοντας την ανοσοαποκριση, ανοσολογική απάντηση των ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ για να δούνε αν το εμβόλιο “δούλεψε”.
 
Με την ΙΔΙΑ μεθοδολογία και με τα ίδια αντιδραστήρια που χρησιμοποίησαν στις κλινικές δοκιμές.
 
Με ένα δείγμα αίματος ο καθένας λοιπόν θα μας αποδείξετε ότι όντως κάνατε το κορονοεμβολιο, όπως είπα με την ίδια μεθοδολογία ελέγχου των κατασκευαστών που παραθέτω ενδεικτικά.
Immune response results / Immunogenicity για το Pfizer εμβόλιο
………
-geometric mean concentrations (GMCs) of RBD-binding IgG
-SARS-CoV-2-neutralizing geometric mean titres (GMTs)
 
Ή αν “κάνετε” και της MODERNA μετέπειτα
Immune response results / Immunogenicity
………
GM leveles of Binding (anti-Spike Glycoprotein) Antibody Levels
 
-GMT of Neutralizing Antibody Titers
 
-Serum IgG ELISA Endpoint Titer Geometric Mean for Spike Stabilized Antigen (S-2P)
 
Υπόψιν, οι τίτλοι αντισωμάτων που θα μετρηθούν θα πρέπει να συνάδουν με τις τιμές της κλινικής δοκιμής και όχι προηγούμενης μόλυνσης…….
“After the second dose, with 10 μg or 30 μg BNT162b1, the RBD-binding IgG GMCs were around 8.0–50-fold that of the GMC of the convalescent serum panel” ……. ήτοι να είναι από 8 ως 50 φορές υψηλότερες
 
Λοιπόν, καν’ τε μήνυση να δούμε πόσα απίδια χωράει ο σάκος.
Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα…..
 
Σε ανεξάρτητο εργαστήριο φυσικά, με τυφλωμένα δείγματα και τυφλωμένο εργαστηριακό τεχνικό.
 
Υ.Γ. η μελέτη από το Nature είναι το πώς μετράνε τις ανοσολογικες απαντήσεις μετά τους εμβολιασμούς, για να δούνε αν “δούλεψε”

 

Πηγή

Προβολές : 992


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα