Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ. Επιστολή-έκκληση από τον Α/ΓΕΕΘΑ των ΗΠΑ προς το προσωπικό των αμερικανικών ΕΔ «να μην ανατρέψει τον Τ.Μπάιντεν»!

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ. Επιστολή-έκκληση από τον Α/ΓΕΕΘΑ των ΗΠΑ προς το προσωπικό των αμερικανικών ΕΔ «να μην ανατρέψει τον Τ.Μπάιντεν»!

14 Ιανουαρίου, 2021 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:223
Μοίρασέ το

“Ως μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων, πρέπει να ενσωματώνουμε τις αξίες και τα ιδανικά του Έθνους. Υποστηρίζουμε και υπερασπίζουμε το Σύνταγμα. Οποιαδήποτε πράξη που έχει στόχο τη διατάραξη της Συνταγματικής διαδικασίας δεν είναι μόνο ενάντια στις παραδόσεις, τις αξίες και τον όρκο μας. Είναι ενάντια στο νόμο.”

 

 

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

Κάτι δεν έχει καταλάβει ο Μίλεϋ…

Ότι η Αμερική, ποτέ δεν ήταν ανεξάρτητη… και όποιοι Πρόεδροι προσπάθησαν να την καταστήσουν ανεξάρτητη, πολεμήθηκαν και ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ.

Η Αμερική, ήταν πάντα το μακρύ χέρι των Αγγλοσαξώνων, που ήταν υπό την εξουσία των ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ.

Αυτούς προσπάθησε να πολεμήσει και ο ΤΖΩΝ ΚΕΝΝΕΝΤΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ.

ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΗ ΓΗ.

Το ΣΧΕΔΙΟ όμως, είναι υπογεγραμμένο από τον Θεό.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ… αλλά μέσα από δύσκολες καταστάσεις για ολόκληρη την ανθρωπότητα. 

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

Στο φως της δημοσιότητας ολόκληρή επιστολή-έκκληση του Α/ΓΕΕΘΑ των ΗΠΑ Μαρκ Μίλεϋ προς τους στρατιώτες που βρίσκονται στην Ουάσιγκτον στην οποία τους καλεί να μην ανατρέψουν ή επιτρέψουν να ανατραπεί ο Τζο Μπάιντεν κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας του στις 20 Ιανουαρίου.

Στην ορκωμοσία του Μπάιντεν αναμένεται να βρεθούν για την προστασία του 20.000 Αμερικανοί στρατιώτες.

Το pronews.gr είχε φέρει χθες στην επιφάνεια αποσπάσματα της συγκεκριμένης επιστολής καθώς και συγκλονιστικές εικόνες με εκατοντάδες στρατιώτες να κοιμούνται μέσα στο Καπιτώλιο για να προστατέψουν τους γερουσιαστές από τους οργισμένους πολίτες, που διαμαρτύρονται για τη νοθεία.

Στην επιστολή ο Α/ΓΕΕΘΑ ζητά από τους Αμερικανούς στρατιώτες να «σεβαστούν το Σύνταγμα» και να αναγνωρίσουν τον υπέργηρο Τζο Μπάιντεν ως τον «επικεφαλής τους», αποτρέποντας «κάθε πράξη που θα διαταράξει τη διαδικασία».

Συγκεκριμένα η επιστολή αναφέρει: 

«Για σχεδόν 250 χρόνια, ο αμερικανικός λαός εμπιστεύεται τις Ένοπλες Δυνάμεις των Ηνωμένων Πολιτειών για να προστατεύει τον ίδιο και το Σύνταγμά μας.

Όπως κάναμε καθ ‘όλη τη διάρκεια της ιστορίας μας, ο αμερικανικός Στρατός θα υπακούει σε νόμιμες εντολές από πολιτικές ηγεσίες, θα υποστηρίζει τις πολιτικές Αρχές για να προστατεύσει τη ζωή και την περιουσία, θα διασφαλίζει τη δημόσια ασφάλεια σύμφωνα με το νόμο και θα παραμείνει πλήρως αφοσιωμένος στην προστασία και την υπεράσπιση του Συντάγματος των Ηνωμένων Πολιτειών ενάντια σε όλους τους εχθρούς, ξένους και εσωτερικούς.

Τα βίαια επεισόδια στην Ουάσιγκτον, στις 6 Ιανουαρίου 2021, αποτέλεσαν μια άμεση επίθεση στο Αμερικανικό Κογκρέσο, στο κτίριο του Καπιτωλίου και στη συνταγματική μας διαδικασία. Θρηνούμε τους θανάτους των δύο αστυνομικών του Καπιτωλίου και άλλων που συνδέονται με αυτά τα πρωτοφανή γεγονότα.

 
 
 

Γίναμε μάρτυρες ενεργειών εντός του κτηρίου του Καπιτωλίου που δεν ήταν σύμφωνες με το κράτος δικαίου. Το δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου και του συνάθροισης δεν δίνουν σε κανέναν το δικαίωμα να καταφεύγει στη βία, την ανταρσία και την εξέγερση.

Ως μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων, πρέπει να ενσωματώνουμε τις αξίες και τα ιδανικά του Έθνους. Υποστηρίζουμε και υπερασπίζουμε το Σύνταγμα. Οποιαδήποτε πράξη που έχει στόχο τη διατάραξη της Συνταγματικής διαδικασίας δεν είναι μόνο ενάντια στις παραδόσεις, τις αξίες και τον όρκο μας. Είναι ενάντια στο νόμο.

Στις 20 Ιανουαρίου 2021, σύμφωνα με το Σύνταγμα, έχοντας επιβεβαιωθεί από τις Πολιτείες και τα δικαστήρια, και έχοντας επικυρωθεί από το Κογκρέσο, ο εκλεγμένος πρόεδρος Μπάιντεν θα ορκιστεί και θα γίνει ο 46ος Επικεφαλής μας.

Στους άντρες και τις γυναίκες μας που έχουν αναπτυχθεί και στο εσωτερικό, διαφυλάσσοντας τη χώρα μας, να είστε έτοιμοι, έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και παραμείνετε επικεντρωμένοι στην αποστολή. Τιμούμε τις συνεχείς υπηρεσίες σας στην υπεράσπιση του κάθε Αμερικανού».

 

 

 

Πηγή

Προβολές : 223


Μοίρασέ το:



Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα

Δεν βρέθηκαν άρθρα.