Η Προσχεδιασμένη Πανδημία και οι Αυτουργοί της.. Όλα προσχεδιασμένα εδώ και χρόνια... ΞΥΠΝΗΣΤΕ.. (βίντεο)

Η Προσχεδιασμένη Πανδημία και οι Αυτουργοί της.. Όλα προσχεδιασμένα εδώ και χρόνια... ΞΥΠΝΗΣΤΕ.. (βίντεο)

26 Οκτωβρίου, 2020 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:715
Μοίρασέ το
Μιλάει για τα μέτρα κορωνοϊού και το πώς σχεδιάζονταν μήνες πριν.

 
 
 
Υπάρχουν τόσα στοιχεία που δείχνουν πως στήθηκε η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΑΤΗ… κλείστε τις τηλεοράσεις και τις  κάν’ τε delete στις διανοούμενες δημοσιογραφικές πόρνες που πληρώνονται για να σας τρομοκρατούν και διώξτε τον φόβο που προσπαθούν να σας επιβάλλουν η σταλινοφασιστική κυβέρνηση Μητσοτάκη και οι χρυσοπληρωμένοι από τις φαρμακοβιομηχανίες λοιμωξιολόγοι που για το χρήμα καταπάτησαν τον όρκο που έδωσαν.
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
 
H συνέχεια της σειράς ντοκιμαντέρ PLANDEMIC παρουσιάζει στοιχεία για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η ιατροφαρμακευτική βιομηχανία παγκόσμια, για το πατεντάρισμα παθογόνων οργανισμών, τα τεράστια κέρδη, και, κυρίως, τους απίστευτους μηχανισμούς προπαγάνδας που χρησιμοποιούν για να αντιστρέψουν την πραγματικότητα στη συνείδηση του κόσμου.
 
Μιλάει επίσης για τα μέτρα κορωνοϊού και το πώς σχεδιάζονταν μήνες πριν.
 

 

Πηγή

Προβολές : 715


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα