Η Σέρβα Καθηγήτρια κλινική ψυχολόγος Δρ Mila Aleckovic: το εμβόλιο δεν πέρασε όλες τις φάσεις δοκιμών,η δοκιμή σε ζώα παραλείφθηκε,ο εμβολιασμός δεν πρέπει να επιτρέπεται.

Η Σέρβα Καθηγήτρια κλινική ψυχολόγος Δρ Mila Aleckovic: το εμβόλιο δεν πέρασε όλες τις φάσεις δοκιμών,η δοκιμή σε ζώα παραλείφθηκε,ο εμβολιασμός δεν πρέπει να επιτρέπεται.

26 Δεκεμβρίου, 2020 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:572
Μοίρασέ το

Eπικαλείται τον Καθ. Didier Raoult που είπε ότι τα εμβόλια covid19 είναι επιστημονική φαντασία.

 

 

 

Ελάτε καλέ… τι ξέρει η Σέρβα επιστήμων, όταν  έχουμε “ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΝΤΕΠΙΣΤΗΜΗΣ”;;;

Ποιός να συγκριθεί με τέτοιες “εχιδναϊκές” προσωπικότητες που ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΑΡΜΑΚΟΜΑΦΙΕΣ;;;…

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Θα έρθει η ώρα, που όλα αυτά τα  “ερπετά”, θα δώσουν λόγο και στην ανθρωπότητα και στον ελληνικό λαό… και μα την αλήθεια, εύχομαι να μου δοθεί η δυνατότητα να μπήξω το μαχαίρι στις καρδιές των βρυκολάκων.

Η Καθηγήτρια κλινική ψυχολόγος Δρ Mila Aleckovic τόνισε ότι αυτό το εμβόλιο δεν πέρασε όλες τις φάσεις των δοκιμών, ότι η δοκιμή σε ζώα παραλείφθηκε και ότι ο εμβολιασμός δεν πρέπει να επιτρέπεται.

Eπικαλέστηκε μάλιστα την θέση του Γάλλου Καθηγητή Λοιμωξιολόγου Didier Raoult, που δήλωσε ότι το εμβόλιο κατά του covid19 είναι επιστημονική φαντασία.

Tη θέση αυτή διατύπωσε σε συνέντευξη του στον Laurence Ferrari στο La Matinale στην τηλεόραση Cnews τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου.

”Το πρόγραμμα που διάβασα ως τώρα μου μοιάζει με επιστημονική φαντασία.

Ως τώρα αυτό που είδα είναι κυρίως διαφήμιση.

Δεν είδα επιστημονικά άρθρα. Περιμένω να δω αληθινά δεδομένα” είχε δηλώσει ο Καθηγητής.

Αφότου η Pfizer και η Biontek υπέβαλαν αίτημα για έγκριση του εμβολίου στη Σερβία, η Ρωσία υπέβαλε επίσης 20 δόσεις εμβολίου Sputnik στην Υπηρεσία Φαρμάκων και Ιατρικών Συσκευών για εργαστηριακές δοκιμές.

Ο Πρόεδρος της Σερβίας, Aleksandar Vu Vić, δήλωσε στο RTS ότι η BIA διαβίβασε το εμβόλιο στους ειδικούς μας, οι οποίοι έχουν χρόνο να το εξετάσουν τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες και να δηλώσουν εάν μπορούμε να το αποδεχτούμε ή όχι.

Η κατάσταση με την επιδημία του ιού covid19 στη Σερβία δεν ηρεμεί.

Το εάν το εμβόλιο θα φτάσει εγκαίρως, εάν θα εισαχθεί επαρκής αριθμός δόσεων και εάν θα είναι αρκετά ασφαλές, είναι ερωτήσεις που απασχολούν το κοινό.

Μερικοί πολίτες, ωστόσο, προσβλέπουν στο εμβόλιο με την ελπίδα ότι η ζωή θα επιστρέψει στο φυσιολογικό μετά από αυτό.

Ο Υπουργός Υγείας, Zlatibor Lončar, δήλωσε ότι περίμενε ότι ο εμβολιασμός θα μπορούσε να ξεκινήσει τον Απρίλιο, αλλά ότι μέχρι τότε θα πρέπει να ληφθούν μέτρα για να διατηρηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι υγιείς.

Ο σύμβουλος ανοσοποίησης της UNICEF και της Παγκόσμιας Τράπεζας και ο πρόεδρος της Ένωσης Δημόσιας Υγείας της Σερβίας, Ντράγκοσλαβ Πόποβιτς, επεσήμαναν ότι ο εμβολιασμός θα μπορούσε να ολοκληρωθεί εν μέρει μέχρι τον Σεπτέμβριο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο αγώνας κατά του ιού έχει τελειώσει και ότι το μέρος των μέτρων θα παραμείνει σε ισχύ.

Η Δρ Mila Aleckovic τόνισε ότι αυτό το εμβόλιο δεν πέρασε όλες τις φάσεις των δοκιμών, ότι η δοκιμή σε ζώα παραλείφθηκε και ότι ο εμβολιασμός δεν πρέπει να επιτρέπεται ktv.rs 11/12/20

Η Δρ Mila Aleckovic σπούδασε Κλινική Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο Βελιγραδίου, Ιατρική και Φιλοσοφία στο Παρίσι.

Στη συνέχεια πήγε στο Πανεπιστήμιο της Πενσυλβανίας στη Φιλαδέλφεια στις ΗΠΑ.

Έλαβε το διδακτορικό της από το Πανεπιστήμιο της Σορβόννης το 1994 με το έργο: Η έννοια του ασυνείδητου στις σύγχρονες ψυχολογικές θεωρίες.

Στη συνέχεια ειδικεύτηκε στην ανθρωπολογική ψυχολογία και την ψυχιατρική στη Γαλλία και ολοκλήρωσε την πρακτική της άσκηση στη νευρολογική ψυχολογία.

Η μητρική της γλώσσα είναι η Σερβική, γράφει και μιλά Γαλλικά, Ρωσικά, Αγγλικά και Ισπανικά, διαβάζει και μιλά Ιταλικά και Σλοβενικά, διαβάζει μόνο Γερμανικά και κατανοεί όλες τις σλαβικές γλώσσες.

Είναι καθηγήτρια και δίνει διαλέξεις σε Πανεπιστήμια και Ινστιτούτα σε όλον τον κόσμο.

Είναι συγγραφέας πολλών έργων.

 

 

Πηγή

Προβολές : 572


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα