“Η ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΩΜΑΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΜΑΝΩΛΗΣ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ...”ΕΙΔΙΚΩΝ” ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΜΑΣ”

“Η ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΩΜΑΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΜΑΝΩΛΗΣ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ...”ΕΙΔΙΚΩΝ” ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΜΑΣ”

2 Δεκεμβρίου, 2020 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:500
Μοίρασέ το
“Η ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΩΜΑΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΜΑΝΩΛΗΣ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ...”ΕΙΔΙΚΩΝ” ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΜΑΣ”

Νίκος Αντωνιάδης: ” ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΝΩΜΑΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ !!”

“Η ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΩΜΑΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΜΑΝΩΛΗΣ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ...”ΕΙΔΙΚΩΝ” ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΜΑΣ”

ΑΝΩΜΑΛΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1.  Δεν περιμένω από την ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ Α-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, να σταθεί στο ύψος της.

ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΗΤΑΝ… πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.

Υ.Γ.2. Εγώ και μερικά εκατομμύρια ΕΛΛΗΝΕΣ/ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΕΔΩ…

ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ Ή ΠΕΘΑΝΑΝ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥΣ.

ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΟΙ ΨΥΧΕΣ.

 
Η ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΩΜΑΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ
ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΙΤΗΜΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ,
ΝΑ ΚΛΗΘΩ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙ :
ΓΙΑ Ο Λ Α …
_____________
ΜΑΝΩΛΗΣ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ
ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ …”ΕΙΔΙΚΩΝ” ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΜΑΣ :
“Μπορεί τα χθεσινά 2.199 κρούσματα να είναι κρούσματα που ΤΑ ΤΕΣΤ ΕΓΙΝΑΝ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΩΝ 2-3 ΗΜΕΡΩΝ και ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΑΝ ΟΛΑ ΜΑΖΙ” :
 
“Είναι μία ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ” !!!
 
ΦΥΣΙΚΑ:
ΑΝΩΜΑΛΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΝΩΜΑΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ !!
 
 
ΦΥΣΙΚΑ:
 
Τα συστημικά ΜΜΕ, από τις δηλώσεις Δερμιτζάκη κράτησαν για τίτλο “Με 2.199 κρούσματα ξεχνάμε άνοιγμα σχολείων”
 
Τα άλλα κράτησαν για τίτλο “Στατιστική ανωμαλία τα 2.199 κρούσματα”
 
Έντιμη και ανεξάρτητη δημοσιογραφία…
 
Και φυσικά, όταν μιλάμε εμείς για ανωμαλίες, είμαστε ψεκασμένοι.
 
Όταν τα λένε οι ίδιοι, είναι όλα φυσιολογικά…
Και η ζωή τους συνεχίζεται κανονικά.
 
Ενώ η δική μας έχει σταματήσει…
 
Εγώ βεβαίως ΔΕΝ θα ρωτήσω το γνωστό “δεν υπάρχει ένας εισαγγελέας;”.
 
Εγώ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΩ τον εισαγγελέα.
 
Εγώ θα ζητήσω με έγγραφό μου, το οποίο θα δημοσιεύσω αργότερα, από την ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ,
Να ΜΕ ΚΑΛΕΣΕΙ στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που έχει διατάξει για τα “διπλά βιβλία κρουσμάτων του ΕΟΔΥ”
 
Γιατί ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ούτε ΕΝΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ, να βγει το σωστό αποτέλεσμα από την εισαγγελική αυτή έρευνα , αν ΔΕΝ επέμβω εγώ.
 
Θα ζητήσω λοιπόν να καταθέσω, να ενωθούν όλες οι μηνύσεις που έχω καταθέσει και οι προκαταρκτικές που έχω προκαλέσει , ώστε να διερευνηθεί σε ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ και ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ η αμαρτωλή υπόθεση των “κρουσμάτων”.
 
Αλλά και των “νοσηλειών” και των “θανάτων” κόβιντ.
 
Γιατί το αμαρτωλό αυτό ΤΡΙΠΤΥΧΟ είναι αυτό που έχει ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ εμάς και τη χώρα.
 
Εν τω μεταξύ:
-Ξεπεράσαμε τα 55.000 “ΝΑΙ” στο εξώδικο αίτημα στον Κικίλια. Η επίδοση θα γίνει την Παρασκευή το πρωί.
 
-Ετοιμάζω πυρετωδώς την ομαδική μήνυση για το κακούργημα του άρθρου 322 του Ποινικού Κώδικα. Την Κυριακή θα γίνει η ανακοίνωση με όλες τις λεπτομέρειες και τις οδηγίες για τις εξουσιοδοτήσεις.
 
Ο σκοπός είναι να συμμετάσχουν στην ομαδική μήνυση και πολίτες που δεν έχουν λογαριασμούς στο facebook ή δεν έχουν ούτε καν ηλεκτρονικές διευθύνσεις και internet.
 
-Την ίδια ώρα η δραματική λίστα των δημοσίων νοσοκομείων αυξάνεται…
 
Χειρίζομαι ταυτόχρονα τρομακτικές ιστορίες ανθρώπων που ακόμη ζούνε, αλλά και ανθρώπων που έφυγαν από τη ζωή και τώρα ζητάνε δικαίωση.
 
Ειλικρινά, όταν ορκιζόμουν το 1993, δεν περνούσε από το μυαλό μου ότι 27 χρόνια μετά θα αντιμετώπιζα αυτά εδώ που όλοι μαζί ζούμε και βιώνουμε.
 
Αυτή εδώ έμελλε να είναι η υπόθεση της ζωής μου…

 

Πηγή

Προβολές : 500


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα