Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΡΟΒΕΣΠΙΕΡΟΥ. Από τον Σεπτέμβριο δεν αναμένουμε την κόλαση ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΩΣΗ.

Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΡΟΒΕΣΠΙΕΡΟΥ. Από τον Σεπτέμβριο δεν αναμένουμε την κόλαση ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΩΣΗ.

14 Μαΐου, 2021 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:561
Μοίρασέ το

 

“Έγκλημα λοιπόν! Μόνο ένας ψυχικά άρρωστος μπορεί να αποτρέπει τον κόσμο από το να εμβολιαστεί! 2+2=5.”

 

Δημήτρης Δασκαλάκης: “Η σταύρωση εμπεριέχει την κρυφή χαρά και την ελπίδα της ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ που θα διαλύσει τα σκότη και θα στείλει στο φυσικό τους χώρο εκείνους που θέλουν να κάνουν κόλαση την Δημιουργία του Θεού.”

 

 

Ζούμε ακόμα, την απαρχή μιας τραγωδίας, που όμοιά της δεν υπήρξε ποτέ πριν.

Θεώρησα πως η παρακάτω συνομιλία, ανάμεσα σε δυο ανθρώπους, είναι ενδεικτική του κλίματος που επικρατεί και κυρίως της τρομοκρατίας που έχει επιβληθεί παγκοσμίως, αλλά κυρίως στον Ελληνικό λαό.

Το γεγονός του ακούσιου εγκλεισμού ΙΑΤΡΟΥ, η οποία συμβούλευε τον κόσμο ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ, έχει συγκλονίσει κάθε ελεύθερη φωνή που αντιστέκεται και αποδεικνύει πως οι κυβερνώντες, δεν είναι μόνον αδίστακτοι, αλλά ικανοί να φτάσουν στο πιο δυσώδες έγκλημα, προκειμένου να φιμώσουν κάθε φωνή αντίστασης.

Την παραθέτω αυτούσια, με την ελπίδα, πως μετά την Σταύρωση, θα έλθει Η ΘΕΪΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ, που θα συντρίψει ότι διαβολικό υπάρχει πάνω στη γη.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. Η ψυχή που θα παραδώσετε όσοι συμμετείχατε στον εγκλεισμό μιας ΙΑΤΡΟΥ, που τίμησε το ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ, θα βασανίζεται στα αιώνια σκοτάδια της ΚΟΛΑΣΗΣ.

 

Υ.Γ.2. Την ίδια με την “μάνα” και τους “ιατρούς”, αλλά και όσους εμπλέκονται σ’ αυτό ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, φέρουν και ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΑΤΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΙΝΟΥΝ.

 

Υ.Γ.3. Ο Ινδός φιλόσοφος Κρισναμούρτι, είχε πει: “ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΓΜΑ ΥΓΕΙΑΣ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΟΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΒΑΘΙΑ ΑΡΡΩΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ”

Και Η ΙΑΤΡΟΣ, πληρώνει αυτό ακριβώς.

ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΗΚΕ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΒΑΘΙΑ ΑΡΡΩΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΚΤΗΝΗ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.

ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΜΕ.

“Να τι παθαίνουν όσοι γιατροί του δημοσίου αντιδρούν στα εμβόλια. Κλείνονται σε ψυχιατρεία πλέον. Για μένα η πιο σημαντική είδηση των τελευταίων ημερών:

https://www.topontiki.gr/2021/05/13/lamia-se-psichiatrio-i-giatros-pou-apetrepe-ton-kosmo-na-emvoliasti/

Δυσκολεύομαι πολύ να δεχτώ ότι η ίδια η μάνα της γιατρού, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ζήτησε από το κράτος να σύρει τη κόρη της στο ψυχιατρείο.

Δηλαδή τόσο καιρό η γιατρός ήταν κανονική γιατρός, αλλά ξαφνικά δύο ψυχίατροι γνωμάτευσαν ότι παρουσίασε για πρώτη φορά “σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα” διότι είχε επηρεαστεί από “θεωρίες συνομωσίας” στο διαδίκτυο με αποτέλεσμα ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΠΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ.

Έγκλημα λοιπόν! Μόνο ένας ψυχικά άρρωστος μπορεί να αποτρέπει τον κόσμο από το να εμβολιαστεί! 2+2=5.

Προφανώς η μάνα δέχτηκε εκβιασμό για τη ζωή της κόρης της ή και για τη δική της ζωή.

Συμπέρασμα: όποιος γιατρός του δημοσίου αποτρέπει τον κόσμο από το να εμβολιαστεί, είναι ψυχικά άρρωστος. Τα ίδια έκαναν με τον Φουρτιγιάν και άλλους γιατρούς στη Γαλλία.

Η παγκόσμια εγκληματική συμμορία δείχνει τα δόντια της προς παραδειγματισμό όλων των υγειονομικών και κατατρομοκράτηση του πόπολου που θα τολμήσει να αμφισβητήσει το αφήγημά της.

Από Σεπτέμβριο αναμένουμε κόλαση, ίσως και νωρίτερα…”

Ακολουθεί η απάντηση του δικηγόρου κ. Δημήτρη Δασκαλάκη.

“Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΩΣ μαζί σου. Την είχα εντοπίσει και εγώ την είδηση και την είχα κοινοποιήσει.

Για εμένα είναι ξεκάθαρο, ότι όσοι διαφοροποιούνται ΟΥΣΙΩΔΩΣ με το υγειονομικό αφήγημα της πανδημίας και αρνούνται να συμμορφωθούν με τα υγειονομικά πρωτόκολλα (μάσκες -τεστ-εμβόλιο) θα χλευάζονται, θα περιθωριοποιούνται, θα διώκονται και θα φυλακίζονται.

Ζούμε σε μια συνταγματικά, πολιτικά αλλά και κοινωνικά ανώμαλη περίοδο με την συρρίκνωση όλων των θεμελιωδών δημοκρατικών ελευθεριών με το βαθύ ψηλαφητό σκοτάδι της αντίχριστης εξουσίας να απλώνεται σε όλη την Οικουμένη.

Η σταλινική Ρωσσία γέννησε τα πολιτικά ψυχιατρεία, η παγκόσμια υγειονομική τυραννία με την ανοχή, την σιωπή, την ανευθυνότητα και την αδιαφορία των πολιτών θα γεννήσει τα κορωνοϊκά ψυχιατρεία.

Η μη αποδοχή των νέων πολιτικών, κοινωνικών, εργασιακών και διαπροσωπικών σχέσεων που διαμορφώνονται και αναπτύσσονται μέσα από την εργαλειοποίηση της πανδημίας, η έλλειψη προσαρμοστικότητας και η άρνηση του ψηφιακού μοντέλου και τρόπου ζωής θα συνιστά σοβαρή ψυχιατρική διαταραχή που θα επιβάλλει τον εγκλεισμό στο ψυχιατρείο.

Ένας νέος επιστημονικά σχεδιασμένος Ολοκληρωτισμός ξεπροβάλλει που θα συντρίψει εκείνους τους ελάχιστους που αντιδρούν και αγωνίζονται.

Η αντίχριστη εξουσία δεν αρκείται που έχει υποτάξει κάτω από την σκοταδιστική της μπότα το 99% της ανθρωπότητας, αλλά θέλει να εξαλείψει και να σιγήσει κάθε αντίθετη φωνή. Επιδιώκει την ΑΠΟΛΥΤΗ επικράτηση.

Μόνο σε ένα επιμέρους σημείο θα διαφοροποιηθώ από εσένα .

Από τον Σεπτέμβριο δεν αναμένουμε την κόλαση ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΩΣΗ.

Γιατί η σταύρωση εμπεριέχει την κρυφή χαρά και την ελπίδα της ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ που θα διαλύσει τα σκότη και θα στείλει στο φυσικό τους χώρο εκείνους που θέλουν να κάνουν κόλαση την Δημιουργία του Θεού.

Σύμφωνα με παλιά κινεζική παροιμία ζούμε σε ενδιαφέροντες καιρούς, μόνο που λέγεται ως κατάρα και όχι ως ευχή.”

 

Δημήτρης Δασκαλάκης

 

Προβολές : 561


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα