Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ...

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ...

25 Ιουλίου, 2020 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:565
Μοίρασέ το

Ο Χριστός, ως Θεός, είναι πανταχού παρών και βλέπει τα πάντα. Και θα έλθει η ώρα που ο κάθε ένας θα λάβει ότι του αξίζει κατά τα έργα του …

 

 

 

Ελίτ και Σατανισμός, είναι αλληλένδετα…

Είναι καιρός ο λαός – οι λαοί να αφυπνιστεί/ούν και να αντιδράσουν… αλλά και ν’ αποφασίσουν με ποιόν θέλουν να είναι…

Με τον Σατανά, ή με τον Χριστό;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Δείτε σε ποιόν πιστεύουν και ποιόν υπηρετούν τα όργανα και οι οπαδοί του COVID 19 [κορωνοϊού], εκτελώντας απροκάλυπτα πλέον και με αφοσίωση τις εντολές του …  

                                   

Ιδού λοιπόν γιατί διώκεται πάλι στις μέρες μας η Εκκλησία Του Χριστού.  

Ιδού γιατί απαγορεύουν με νόμους την αθρόα προσέλευση των πιστών Χριστιανών Ορθοδόξων στους Ιερούς Ναούς Του μόνου και αληθινού Θεού.

Για να μην προσεύχονται, να μην παρακαλούν και να μην επικαλούνται Το Πανάγιον όνομα Της Αγίας Τριάδος, Του Πατρός και Του Υιού και Του Αγίου Πνεύματος.

Για να μην ομολογούν την πίστη τους στον Κύριον ημών Ιησούν Χριστόν, τον Λυτρωτή και Σωτήρα του γένους των ανθρώπων.

Γιατί αυτοί πιστεύουν στον διάβολο και αυτόν υπηρετούν.

Πλανώνται πλάνην οικτράν βέβαια, νομίζοντας ότι Ο Χριστός μας είναι απών ή δεν βλέπει τις φρικτές ανομίες τους και ότι θα γλυτώσουν από την δίκαιη οργή Του, ή ότι ο διάβολος θα τους φυλάξει από την φοβερή τιμωρία που μόνοι τους προετοιμάζουν να πέσει πάνω τους.

Ο Χριστός, ως Θεός, είναι πανταχού παρών και βλέπει τα πάντα. Και θα έλθει η ώρα που ο κάθε ένας θα λάβει ότι του αξίζει κατά τα έργα του …

 

Νίκος Αργυρόπουλος

 

 

 

Προβολές : 565


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα