Η ΤΥΡΑNΝΙΑ ΤΗΣ ΚΟΡΩΝΟ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Eπόμενο μέτρο o Στρατιωτικός Νόμος; Αποκαλυπτικό άρθρο γροθιά του Κλεάνθη Γρίβα

6 Νοεμβρίου, 2020 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:930
Μοίρασέ το

Με το αφιόνι της κορωνο-τρομοκρατίας, οι πολίτες των δημοκρατικών χωρών θα κοιμηθούν φορώντας «αναπνευστικό φίμωτρο» και θα ξυπνήσουν φορώντας ένα «σιδερένιο προσωπείο», απογυμνωμένοι από τις ελευθερίες και τα δικαιώματά τους και μεταλλαγμένοι από τα εμβόλια που περιέχουν γενετικό υλικό (συνθετικό DNA και RNA).

Ας μη ξεχνάμε ποτέ  ότι «η προστασία των λαών υπήρξε ανέκαθεν το άλλοθι όλων των τυράννων»…

Για να επιβιώσουμε πρέπει  να αντισταθούμε, όσο υπάρχει καιρός.

Γιατί, εάν επιβληθεί τελικά το πραξικόπημα της Χούντας του 21ου αιώνα, θα εξαλειφθεί κάθε περιθώριο αντίστασης.

 

 

 

Όσοι θέλουν να λέγονται ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, πρέπει να είναι έτοιμοι να υπερασπιστούν την Οικογένειά τους, εναντίον της κυβέρνησης και των ολετήρων της, με κάθε τρόπο.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Κλεάνθης Γρίβας

 

Αλλά τα στρατόπεδα των σκλάβων που οργανώνονται κάτω από τη σημαία της ελευθερίας και οι σφαγές που γίνονται με κίνητρο την αγάπη για τον άνθρωπο ή το κέφι του υπεράνθρωπου, φέρνουν σε αμηχανία την κρίση.

Όταν το έγκλημα ντύνεται με τη φορεσιά της αθωότητας -σε μια παράδοξη αντιστροφή των ρόλων που συμβαίνει συχνά στην εποχή μας- είναι η αθωότητα εκείνη που πρέπει να απολογηθεί».

ΑlbertCamus,Ο Επαναστατημένος Άνθρωπος

(Αθήνα, Μπουκουμάνης, 1971, σ. 18)

 

Με το αφιόνι της κορωνο-τρομοκρατίας, οι πολίτες των δημοκρατικών χωρών θα κοιμηθούν φορώντας «αναπνευστικό φίμωτρο» και θα ξυπνήσουν φορώντας ένα «σιδερένιο προσωπείο», απογυμνωμένοι από τις ελευθερίες και τα δικαιώματά τους και μεταλλαγμένοι από τα εμβόλια που περιέχουν γενετικό υλικό (συνθετικό DNA και RNA). Ας μη ξεχνάμε ποτέ  ότι «η προστασία των λαών υπήρξε ανέκαθεν το άλλοθι όλων των τυράννων»…

Η ενατένιση της ατέλειωτης ουράς των ανθρώπων που περίμεναν πολλές ώρες σε όλη την έκταση της παραλίας, προκειμένου να υποβληθούν στα «δωρεάν» αναξιόπιστα τεστ «για» τον κορωνοϊό (που δεν είναι ούτε ειδικά για τον κορωνοϊό και εμφανίζουν ένα μεγάλο ποσοστό ψευδώς θετικών και ψευδώς αρνητικών αποτελεσμάτων), πυροδότησε ένα πλήθος απαισιόδοξων σκέψεων για το παρόν και το μέλλον μας (εάν, φυσικά, υπάρξει).

 

Άνθρωποι κάθε ηλικίας, αγνοώντας ότι η προδιαγεγραμμένη αύξηση των εντοπιζόμενων «κρουσμάτων» (δεδομένου ότι όσο πιο πολλά τεστ γίνονται τόσο περισσότερα «κρούσματα» εντοπίζονται),θα χρησιμοποιούνταν εναντίον όλων μας σε ατομικό και σε συλλογικό επίπεδο:σε ατομικό επίπεδο επειδή ένα θετικό αποτέλεσμα θα έθετε το «κρούσμα» σε καθεστώς καραντίνας και  σε συλλογικό επίπεδο επειδή θα χρησιμοποιούνταν εναντίον όλων μας, ως δικαιολογία για την –επαναλαμβανόμενη– καταστροφή της καθημερινότητάς μας μέσω των Lockdown, όταν οι διαχειριστές της εξουσίας θα έκριναν ότι αυτό θα εξυπηρετούσε τις αλλότριες σκοπιμότητές τους.

 

Μια ατέλειωτη ουρά ανθρώπων που αγόμενοι και φερόμενοι υπό το κράτος της κορωνο-τρομοκρατίας, έβαζαν χαζοχαρούμενα και με τη θέληση τους το κεφάλι τους (αλλά και τα κεφάλια όλων μας) στον πάγκο του χασάπη, αρνούμενοι να σκεφτούν:

 

 • Ότι όλοι οι ολοκληρωτικοί, αλλά μάταιοι, πόλεμοι εναντίον εξουσιαστικά κατασκευασμένων απειλών έχουν ως αποτέλεσμα την περιστολή και, τελικά, την κατάργηση των ατομικών δικαιωμάτων και ελευθεριών.

 

 • Ότι όλες οι θεωρίες συνομωσίας κατασκευάζονται από αφελείς που δεν έχουν καμιά δυνατότητα να τις υλοποιήσουν, αλλά, παραδόξως χλευάζονται συστηματικά από τους πραγματικούς συνωμότες που έχουν τα μέσα να υλοποιούν τις δικές τους (πραγματικές) συνωμοσίες.

 

 • Ότι τα βοθρολύματα της fake-«επιστήμης» των πρόθυμων συνεργατών ποτέ δεν εξυπηρέτησαν τις ανάγκες της κοινωνίας, αλλά τα συμφέροντα των εργοδοτών τους.

 

 • Ότι τα βρωμερά «παιχνίδια» του διεφθαρμένου ΠΟΥ και οι κατά τόπους «επιδημιολόγοι» του, εξυπηρετούν πάντοτε τα συμφέροντα του μείζονος εργοδότη τους (της BigPharmaκαι της Κόζα Νόστρα της Πληροφορικής και των Δικτατόρων του διαδικτύου).

 

 • Ότι οι ορδές των ανενδοίαστων συμφεροντολόγων «ζηλωτών» έχουν κηρύξει ολοκληρωτικό πόλεμο εναντίον της Ζωής και της Ελευθερίας των Πολιτών, προκειμένου να τους μετατρέψουν σε ευπειθή ζόμπι – υπηκόους.

 

 • Ότι στο βάθος του (κοντινού μας) ορίζοντα προβάλλει απειλητικός ο εφιάλτης της ΚΙΝΕΖΟΠΟΙΗΣΗΣτης παγκόσμιας εξουσίας, κοινωνίας και οικονομίας,με πρόσχημα κάποιες fake-«απειλές» (όπως αυτή του κορωνοϊού που προκαλεί μια νόσο παρόμοια με μια συνήθη γρίπη), με στόχο ώστε κατατρομοκρατημένοι, να οδηγηθούμε με τη θέλησή μας στον θάνατό μας.

 

 • Ότι η αναβίωση της μεσαιωνικής δεσποτείας με πολύ πιο τρομακτική μορφή εξαιτίας των σύγχρονων τεχνολογικών δυνατοτήτων, είναι προ των θυρών. Και τέλος,

 

 • Ότι για να επιβιώσουμε πρέπει  να αντισταθούμε, όσο υπάρχει καιρός. Γιατί, εάν επιβληθεί τελικά το πραξικόπημα της Χούντας του 21ου αιώνα, θα εξαλειφθεί κάθε περιθώριο αντίστασης.

 

Π.Ο.Υ. (11 Μαρτίου 2020):Επιβάλλεται γενική νέκρωση της κοινωνίας και της οικονομίας με την «αιτιολογία» ότι δείκτης θνησιμότητας του κορωνοϊού είναι 3,4%.

 

Π.Ο.Υ. (5 Οκτωβρίου 2020),Dr. Michael Ryan,επιτελικό στέλεχος του ΠΟΥ: «Καλύτερες εκτιμήσεις μας, έθεσαν το ποσοστό θνησιμότητας στο 0,14%»

[δηλαδή, είναι 23 φορές ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ από το 3,4% που χρησιμοποιήθηκε από τον ΠΟΥ για την κήρυξη της fake-πανδημίας και επιβεβαιώνει –κατά λάθος;– ότιη Covid-19 δεν είναι πιο επικίνδυνη από τη γρίπη και ότι η «πανδημία» ήταν fake].

 

Σωτήρης Τσιόδρας (δημόσια δήλωση στις 4/5/2020):«Εμείς κάναμε μια ακόμη υπερβολή: οποιοσδήποτε πέθαινε από ή με covid, καταγραφόταν σαν να πέθαινε από covid»

 • • •

 

Σωτήρης Τσιόδρας – Θεόδωρος Λύτρας (26/9/2020):«Στην πραγματικότητα, η ανοσία της αγέλης αποτελεί τον μοναδικό τρόπο να οδηγηθούμε στο τελικό στάδιο της CoViD-19[…]

Η πανδημία θα τελειώσει οριστικά μόνο όταν επιτευχθεί η ανοσία της αγέλης».

 

Θάνος Δημόπουλος – Δημήτριος Παρασκευής (Ιατρική, ΕΚΠΑ):«Οποιαδήποτε στρατηγική πρόληψης της πανδημίας που βασίζεται στην ανάπτυξη ανοσίας από μόλυνση με COVID-19 είναι προβληματική… Μία τέτοια στρατηγική δεν μπορεί να τερματίσει την πανδημία του COVID-19».

[προφανώς επειδή δεν παράγει κέρδη για την Κόζα Νόστρα της BigPharma και τα μίσθαρνα όργανά της]

 

https://esquire.com.gr/epikairotita/12133/h-anosia-tis-agelis-einai-mia-plani-sumfona-me-tous-kathigites-tou-ekpa

 

ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ

 

 1. ΣΤΗΝ ΠΑΣΑΡΕΛΛΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

 

Ένα πλήθος από μασκοφορεμένους λοιμωξιολόγους, γιατρούς και γιατρούς-συνδικαλιστέςπαντός καιρού (που οι διοικήσεις των καθ’ όλα «επιστημονικών» οργάνων τους εκλέγονται με κομματικά ψηφοδέλτια – έλεος), μας σφυροκοπούν ακατάπαυστα,παρελαύνοντας (με το,πολλαπλώς, αζημίωτο)από τις οθόνες της τηλεόρασης, επαναλαμβάνοντας τονπαραληρηματικό μονόλογό τουςέχονταςεξασφαλισμένη την –ναζιστικώ δικαίω– απουσία κάθε αντιλόγου,παρότι αποδεικνύονται καθημερινά–με τις διαρκείς αλληλοαναιρέσεις και τις αυτοδιαψεύσεις τους– παντελώς άσχετοι με το αντικείμενο που υποτίθεται ότι κατέχουν.(!!)

Αλλά γι’ αυτούς, δεν ισχύει η ρήση του Albert Camus ότι «μιλώντας γι’ αυτά που αγνοείς, στο τέλος τα μαθαίνεις», γιατί τους λείπει ο απαραίτητος χρόνος και η εσωτερική ανάγκη για μελέτη και έρευνα της αλήθειας και όχι της διαρπαγής μιας καρέκλας και της αναζήτησης μιας φλέβας του χρυσού.

 

Αξιολύπητοι «επιστήμονες-συνδικαλιστές» και «επιστήμονες-τηλεοπτικοί αστέρες»(που, ξανατονίζω:όλοι ανεξαιρέτως ελέω «κομματικών ψηφοδελτίων»), ματαίως προσπαθούν συνεχώς να «τετραγωνίσουν» τον προσωπικό τους «κύκλο» για να βγουν απ’ αυτόν, παρόλο που διαισθάνονται ότι ο κύκλος τους δεν έχει διέξοδο.

 

Κι έτσι, είναι υποχρεωμένοι να επαναλαμβάνουν απωθητικά την ίδια κινδυνολογική «ομολογία πίστης»στην τυραννική θρησκεία της δήθεν «επιστήμης» και στα «μέτρα» που θα μας «σώσουν»από τους…  4 Ιππότες της Αποκάλυψης, εναλλασσόμενοι με τα κάθε είδους «αστεράκια» από το χώρο της αξιοθρήνητης show-biz, του θεάτρου και του κινηματογράφου, και πλήθος άλλων «προσωπικοτήτων» (ανάμεσά τους, δυστυχώς, και κάποιοι αξιόλογοι άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών).

 

Όλοι τους διεκδικούν, καθένας για λογαριασμό του, τα (προς μεταγενέστερη εξαργύρωση) 9 δευτερόλεπτα στα οποία εξαντλείται η εστίαση της προσοχής των απανταχού τρεφόμενων με τα τηλεοπτικά και ιντερνετικά σκουπίδια της συνταγής «βία, αίμα, σπέρμα, τρόμος» (σε διάφορες αναλογίες). 9 δευτερόλεπτα, που σημαίνει μόλις κατά 1 δευτερόλεπτο μεγαλύτερη από τα 8 δευτερόλεπτα που διαρκεί η εστίαση της μνήμης του χρυσόψαρου. (Βλ. BrunoPatino: Ο Πολιτισμός του Χρυσόψαρου.Αθήνα, Καστανιώτης, 2019)

 

Όπως γράφει ο καθηγητής του Ποινικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του Δ.Π.Θ., Κωνσταντίνος Βαθιώτης:

 

«Εφόσον,οι Έλληνες εξακολουθούν να δέχονται αδιαμαρτύρητα τα εκάστοτε λαμβανόμενα περιοριστικά μέτρα υποκύπτοντας στον υπέρμετρο φόβο […] είναι οι ίδιοι υπεύθυνοι για την εγκαθίδρυση της δυστοπικής κοινωνίας μας, που πολύ φοβάμαι ότι θα στιγματίσει ανεπιστρεπτί τα επόμενα χρόνια την εν τινι μέτρω εφιαλτική ζωή μας».

 

Κωνσταντίνος Βαθιώτης: «Μόλυνση, επιδημία, κατάσταση εξαίρεσης: Εμβαθύνσεις στα τελευταία κριτικά σημειώματα του Giorgio Agamben». https://emperorsclothes.gr/covid-19/61/

 

 1. Ο ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ (κατά λάθος;) ΟΤΙ Η COVID-19 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΙΠΗ

 

 • Στις 11 Μαρτίου 2020, ο ΠΟΥ (Παγκόσμιος Οργανισμός Αρρώστιας και Διαφθοράς, στην πραγματικότητα) κήρυξε άλλη μια ακόμη fake-«πανδημία» της λοίμωξης Covid-19, υποστηρίζοντας ότι εμφάνιζε τον θηριώδη δείκτη θνησιμότητας 3,4%.

 

 • Στις 5 Οκτωβρίου 2020, ο Dr. Michael Ryan, επικεφαλής επιτροπής εκτάκτων αναγκών του ΠΟΥ, αποκάλυψε ότι ο δείκτης θνησιμότητας της λοίμωξης ήταν 0,14%,που είναι 23 φορές μικρότεροαπό το θηριώδες ποσοστό 3,4% που ανακοίνωσε και χρησιμοποίησε ο ΠΟΥ τον Μάρτιο 2020 για να κηρύξει την fake-«πανδημία».

 

Η αποκάλυψη έγινε από τον Dr. Michael Ryan, κατά τη διάρκεια της Ειδικής Συνόδου του 34μελούς Εκτελεστικού Συμβουλίου του ΠΟΥ στις 5 Οκτωβρίου 2020:

 

«Οι τρέχουσες καλύτερες εκτιμήσεις μας, λένε ότι περίπου το 10% του παγκόσμιου πληθυσμού μπορεί να έχει μολυνθεί από αυτόν τον ιό. [Sars-Cov-2]. Αυτό ποικίλλει ανάλογα με τη χώρα, ποικίλλει από αστικό σε αγροτικό πληθυσμό, διαφέρει μεταξύ διαφορετικών ομάδων».

 

Αυτή η «καλύτερη εκτίμησή τους»σημαίνει μια τεράστια αύξηση σε σχέση με τον αριθμό των «μολυνθέντων» από περίπου 35 εκατομμύρια που αναγνωρίζονται επισήμως σε 780 εκατομμύρια (δηλαδή, υπάρχει μια… αμελητέα διαφορά 745 εκατομμυρίων).

 

Βεβαίως, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Αρρώστιας και Διαφθοράς (ΠΟΥ)ο οποίος, σημειωτέον, διευθύνεται από τον άσχετο με την ιατρική Tedros Ghebreyesus, Αιθίοπα πρώην τρομοκράτη [που ήταν μέλος του Πολιτικού Γραφείου του Λαϊκού Απελευθερωτικού Μετώπου Trigay – Tigray People’s Liberation Front -TPFL,της τρομοκρατικής οργάνωσης της εθνοτικής μειονότητας Tigray –6% του πληθυσμού της Αιθιοπίας– η οποία εξακολουθεί να περιλαμβάνεται στην «Παγκόσμια βάση δεδομένων για την τρομοκρατία» της Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, βλ. παρακάτω 1-3]  ήταν επόμενο να προβάλλει με τρομοκρατικό τρόπο τη δήλωση του Dr. Ryan ότι «οι τρέχουσες καλύτερες εκτιμήσεις μας, λένε ότι περίπου το 10% του παγκόσμιου πληθυσμού μπορεί να έχει μολυνθεί από αυτόν τον ιό».

 

https://www.zougla.gr/kosmos/article/ine-tromokratis-o-dief8intis-tou-pouwho

http://www.grivas.info/emvolia/373-einai-tromokratis-o-diefthyntis-tou-p-o-y

 

Αλλά, εάν προσεχθεί καλύτερα, αυτή η δήλωση επιβεβαιώνει, για άλλη μια φορά, όλους εκείνους που υποστήριζαν ότιο ιός δεν είναι τόσο θανατηφόρος όσο είχαν «προβλέψει» (!) όσοι επένδυσαν οικονομικά και πολιτικά στην φονικότητά του:

 

 

 • Το 10%,σημαίνει ότι έχουν «μολυνθεί» 780 εκατομμύρια άνθρωποι.

 

 • Παγκοσμίως, ο αριθμός θανάτων που αποδίδονται στην Covid-19 είναι 1.061.539.

 

 • Συνεπώς,το ποσοστό της θνησιμότητας από τη λοίμωξη είναι περίπου 0,14%

 

 

[Σημείωση: Με απλή αριθμητική, 1.061539  ΕΠΙ  100  ΔΙΑ  780.000.000 = 0,14]

 

Στην πραγματικότητα, ο δείκτης θνησιμότητας της Covid-19 είναι πιθανότατα πολύ χαμηλότερος από 0,14%,εάν ληφθεί υπόψη η ομολογημένη σκόπιμη διόγκωση των αναφορών  των υποτιθέμενων θανάτων από την Covid. Πράγμα που σημαίνει η Covid είναι πολύ λιγότερο επικίνδυνη από τη γρίπη.

Κανένα από τα εξαγορασμένα συστημικά Μέσα Μαζικής Αποβλάκωσης δεν αντιλήφθηκε (ή αντιλήφθηκε και αποσιώπησε) τη σημασία αυτής της  δήλωσης  που εμπεριέχεται στην ομιλία του Dr. Ryan,  γιατί ήταν προσηλωμένα στην προσπάθεια να βγάλουν απ’ την ομιλία του όσο πιο δυνατό πιο τρομοκρατικούς τίτλους και να εντείνουν περισσότερο τον πανικό. Το ίδιοι και οι κατά τόπους «εθνικοί λοιμωξιολόγοι» (ή γνήσια, συνωμοσιολόγοι;)
 

Η Dr. Margaret Harris, εκπρόσωπος του ΠΟΥ, επιβεβαίωσε αργότερα αυτό τον αριθμό, δηλώνοντας ότι βασίστηκε στο μέσο όρο των αποτελεσμάτων όλων των μεγάλων μελετών οροεπιτήρησης που έγιναν σε όλο τον κόσμο. (Βλ. Swiss Policy Reseach:https://swprs.org/studies-on-covid-19-lethality/)

 

 1. ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΑ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ

 

Στην σκοτεινή Εποχή της Πίστης, οι δομινικανοί ιεροεξεταστέςSprenger και Kramer που έγραψαν τοΜalleus Maleficarum, το «ποινικό εγχειρίδιο» της δίωξης της μαγείας και της αίρεσης, αρχίζουν με τον ισχυρισμό ότι «η πίστη στην ύπαρξη των μαγισσών είναι τόσο ουσιαστικό κομμάτι της Καθολικής πίστης ώστε το να εμμένει κανείς στην αντίθετη άποψη, αγγίζει τα όρια της αίρεσης». (J. Sprenger&H. Kramer: MalleusMaleficarum, σ. Xix).

 

Στην κατασκότεινη Εποχή της Fake-Επιστήμης και ιδιαίτερα της κορωνο-τρομοκρατίας, οι ιεροεξεταστές της ιατρικής συντεχνίας αναδιατυπώνουν τη δήλωση των προκατόχων ομοτέχνων τους, ως εξής: «η πίστη στην υψηλή θνησιμότητα του κορωνοϊού είναι τόσο ουσιαστικό κομμάτι της πίστης στην fake-επιστήμη,ώστε το να την αμφισβητεί κανείς με οποιοδήποτε τρόπο αγγίζει τα όρια της αίρεσης».

 

Και ενώ η Ιερή Εξέταση φρόντιζε για τη «σωτηρία της ψυχής» των θυμάτων της στον ουρανό, καίγοντας τα σώματά τους στη γη, τα πειθαρχικά όργανα της αργυρώνητης ιατρικής συντεχνίας φροντίζουν για την αποκάθαρση του σώματος της από τους «αιρετικούς» κάνοντας τη ζωή τους κόλαση επί γης, μέσω του εξοστρακισμού και της διαπόμπευσής τους.

 

Έτσι, ο κάθε fake-επιστήμονας εκπρόσωπός της,μπορεί να απευθύνεται στο συγχυσμένο κοπάδι «από τον άμβωνα» των βεβαιοτήτων της άγνοιάς του, αντιγράφοντας το ντοστογιεφσκικό «Μέγα Ιεροεξεταστή»:

 

«Εμείς φροντίζουμε και για τον αδύναμο. Όλοι αυτοί είναι αμαρτωλοί και επαναστάτες, αλλά στο τέλος θα γίνουν ευπειθείς. θα μας θαυμάζουν και θα μας ατενίζουν σαν θεούς, γιατί εμείς είμαστε έτοιμοι να υπομείνουμε την ελευθερία που, οι ίδιοι, θεώρησαν τόσο αβάστακτη.

Και θα τους κυβερνάμε γατί θα τους φαίνεται φοβερό το να είναι ελεύθεροι.

Βέβαια θα τους πούμε πως είμαστε υπηρέτες Σου και πως τους εξουσιάζουμε στο όνομα Σου.

Θα τους εξαπατήσουμε και πάλι… Κι αυτή η απάτη θα είναι πολύ οδυνηρή για μας, γιατί θα είμαστε αναγκασμένοι να πούμε ψέματα…» (Fyodor Dostoyevsky, Αδελφοί Καραμαζόφ)

 

Κλεάνθης Γρίβας

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ολόκληρο το βίντεο της Ειδικής Συνόδου του ΠΟΥ διαρκεί 6 ώρες και βρίσκεται στην ιστοσελίδα του.

Για να αποφύγει κανείς την πολύωρη παρακολούθηση, μπορεί να μεταβεί στη στην ιστοσελίδα του ΠΟΥ: https://www.who.int/news-room/events/detail/2020/10/05/default-calendar/executive-board-special-session-on-the-covid19-response, να κάνει κλικ στο “Συνεδρία 1”και να μεταβεί στο σημείο 1:01:33 για ακρόαση του ακριβούς αποσπάσματος: «Οι τρέχουσες βέλτιστες εκτιμήσεις μας λένε ότι περίπου το 10% του παγκόσμιου πληθυσμού μπορεί να έχει μολυνθεί από αυτόν τον ιό. Αυτό ποικίλλει ανάλογα με τη χώρα, ποικίλλει από αστικό σε αγροτικό, διαφέρει μεταξύ διαφορετικών ομάδων».

Ολόκληρο το βίντεο και στο YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=AVhqJ35QutU

Αποσπάσματα:https://videos.dailymail.co.uk/video/mol/2020/10/05/3029748568336714382/960x540_MP4_3029748568336714382.mp4

 

Κλεάνθης Γρίβας

 

ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ

 1. ΣΚΟΠΙΜΗ ΔΙΟΓΚΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ
 2. Η ΣΚΛΗΡΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ
 3. ΜΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ AKTIONT-4: ΖΩΕΣ ΑΝΑΞΙΕΣ ΝΑ ΒΙΩΘΟΥΝ
 4. Ο ΠΟΥ ΕΝΤΑΣΣΕΙ ΤΗΝ COVD ΣΤΟΝ ICD-10 ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΘΕΙ (!)
 5. Η ΣΚΟΠΙΜΗ ΠΑΡΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ «ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΙΤΙΕΣ»
 6. ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΡΟΧΑΔΗΝ

 

Πηγή

Προβολές : 930


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
 • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
 • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
 • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
 • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
 • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα